Την βόλευαν τα πάντα. Η κωλοτούμπα του Συριζα. Επίσης ήταν εξ αρχής υπέρ της συνέχισης της συμφωνίας.
Μα μπορούσε να επιστρέψει στην δραχμή. Και είχε την στήριξη των πιο μεγάλων προσώπων του τότε Συριζα, βλέπε Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη, Βαρουφάκη κλπ. Απλά θα ήταν πιο καταστροφική η επιστροφή από αυτό που έγινε τώρα, έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Αν μπορούσε θα το έκανε δηλαδή.
Έλα ντε, δεν ξέρω γιατί τον ξαναψήφισαν όσοι το έκαναν. Ας μας πουν κάποιοι γιατί το έκαναν, εγώ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους
Με συγχωρείς αλλά δε θα ήμουν τόσο σίγουρος για τη νίκη του. Τον Σεπτέμβρη ο Συριζα νίκησε με 7%. Θεωρείς ότι δε θα έχει καμία απώλεια απολύτως; Πρόσεξε ότι απώλεια προς ΝΔ είναι διπλή απώλεια, δηλαδή αν φύγει ένα 3% και πάει στη ΝΔ η ψαλίδα είναι μόλις 1%. Βέβαια δεν μπορώ να κάνω τον μάντη αλλά θεωρώ ότι θα βγει ο Μητσοτάκης. Επίσης τον θεωρώ καλύτερη εναλλακτική από τον Τσίπρα. Ο ίδιος ο Τσίπρας δεν είχε πει κάποτε άλλωστε χαριτολογώντας "αν θέλετε μνημόνιο ψηφίστε τους μνημονιακούς, μην ψηφίζετε εμένα;"

Στην τελική βλέπω ότι η ΝΔ έκανε πολύ σκληρότερη διαπραγμάτευση στις ιδιωτικοποιησεις. Όσα ήθελε να "ξεπουλήσει" όπως λέγατε τότε τα ξεπούλησε ο Τσίπρας σε πολύ μικρότερη τιμή. Άρα ποιο το νόημα να έχουμε αυτόν όταν δεν μπορεί να διαπραγματευτεί ούτε τα βασικά;