Καλώς τους ισαποστάκηδες. Δεν έχω διαβάσει πιο ξεπλυματική ανάρτηση. Πάμε:
1. "Οι πολίτες κάνουν πάρτι". Σοβαρά εξισώνουμε την ευθύνη 10 παιδιών με την ευθύνη ενός ολόκληρου κυβερνητικού μηχανισμού στη διαχείριση της πανδημίας; Πόσα πάρτι νομίζετε ότι γίνονται; Κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
2. "Οι πολίτες κάνουν διαδηλώσεις και ο Μητσοτάκης φταίει που δε τις διαλύει". Και να πώς οι ισαποστάκηδες γίνονται το δεξί γκλομπ της κυβέρνησης. Οι πολίτες διαμαρτύρονται γιατί η κυβέρνηση περνάει αντιδραστικά μέτρα εκβιάζοντας με την πανδημία. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο Μητσοτάκης είναι τουλάχιστον να αναβάλει την ψήφιση αυτών για μετά την πανδημία. Α και να μη δέρνει στα καλά καθούμενα.
3. "Πολίτες μαζεύονται σε σημεία της πόλης και ο Μητσοτάκης δε τους διαλύει". Χελοοου, η επιτροπή ειδικών δε λέει να βγαίνουμε έξω γιατί κολλάμε μέσα στα σπίτια; Και από πότε έχουμε ελεύθερη κυκλοφορία;
4. "Οι πολίτες πήγαιναν στα κλαμπ". Λολ πού ζει ο τύπος; Η μήπως δεν ξέρει ότι ο τουρισμός γέμισε την Ελλάδα κρούσματα; Η κυβέρνηση σε αυτό δεν είχε ποντάρει; Και μετά φταίει ο πολίτης;
5. "Οι πολίτες δε φοράνε μάσκα στα ΜΜΜ". Καλά γελάω, δεν έχει πάρει κανένα σοβαρό μέτρο η κυβέρνηση στα ΜΜΜ και ο άλλος βρίζει τον κόσμο ότι δήθεν δε φοράει μάσκες. Δε ξέρω αν έχει μπει ποτέ πάντως μάσκα φοράει η συντριπτική πλειοψηφία. Σε τέτοιες συνθήκες σαρδελοποίησης όμως η μάσκα δε κάνει τίποτα.
6. "Εγώ τηρώ τα μέτρα". Ε προφανώς αυτός και απέναντι του 10 εκατομμύρια ανεύθυνοι Έλληνες. Εκτός του Κούλη.
7. "Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη". Διαγράφοντας με μιας όλη την παραληρηματική λογική που έγραψε μέχρι αυτό το σημείο, αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει ατομική ευθύνη και η κύρια ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση. Με τις υγείες του.
@EvanescenceQ λυπάμαι :/