[Αρχείο 2018 - 2022] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

  • Thread starter Thread starter Guest 030894
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δε θα προλαβουν θα γινει το πραξικοπημα
 
«Μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

μοιχεία=κακοποίηση, τάδε έφη Γιάννη Άριστος Λοβέρδος
 
 
Αν και εκτιμώ φουλ τον Λευκορώσο πατριώτη Λουκασένκο, η πολιτική του τα τελευταία χρόνια είναι δικτατορική.
 
Δεν είναι και μικρό το έργο του ούτε και οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει για να φέρει την χώρα του σε μία ομαλότητα από την ανωμαλία του άθλιου κομμουνιστικού καθεστώτος που άφησε την χώρα σαν ερείπιο.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβουν άλλοι πατριώτες την δουλειά. Ό,τι ήταν να προσφέρει ο Λουκασένκο το πρόσφερε, ας αναλάβουν άλλοι νεότεροι και με περισσότερες ιδέες την δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω τίποτα Τατιάνες και τέτοια στην κυβέρνηση ( που είναι η τωρινή αντιπολίτευση ) γιατί αν έχει φιλοδυτική κυβέρνηση και η Λευκορωσία τότε θα περικυκλωθεί ολοκληρωτικά η Ρωσία. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό.
 
Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω τίποτα Τατιάνες και τέτοια στην κυβέρνηση ( που είναι η τωρινή αντιπολίτευση ) γιατί αν έχει φιλοδυτική κυβέρνηση και η Λευκορωσία τότε θα περικυκλωθεί ολοκληρωτικά η Ρωσία. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό.

Γιατί;

Σύμμαχοι των Τούρκων δεν είναι;
 
Γιατί;

Σύμμαχοι των Τούρκων δεν είναι;
Οι Τούρκοι είναι στο ΝΑΤΟ, δεν είναι σύμμαχοι των Ρώσων προφανώς και ακόμα και εν καιρώ κρίσης η Τουρκία θα πάει με το ΝΑΤΟ και όχι με την Ρωσία. Για εμένα αυτή τη στιγμή το μέλλον της Ευρωπαϊκής φυλής είναι καθαρά μόνο στην Ανατολική Ευρώπη μιας που η Δυτική μοιάζει χαμένη από χέρι με τις αποφάσεις που πήρε. Οπότε προφανώς είμαι κατά του να αποκτούν φιλοδυτικές κυβερνήσεις οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης γιατί θα γίνουν σαν τα μούτρα μας με πολυπολιτισμούς.

Ο Λουκασένκο δεν είναι και αυτό που θα έλεγε κανείς υπόδειγμα ηγέτη αλλά σε αυτό το θέμα σώζει την χώρα στα foreign affairs με την φιλορωσική πολιτική του.
 
Αυτό το ΣΚΑΪ είναι ο,τι πιο κοντινό σε λεκάνη τουαλέτας έχει να επιδείξει η ελληνική τηλεόραση (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο).
Όλα τα σκ@τ@ εκεί πέρα σερβίρονται.

Απορώ τι είδους συμπολίτες μας παρακολουθούν Πορδοσαλτε και Μπογδάνους
 
Άλλο ένα τρας του YouTube.
 
Στο μεταξύ καλά μιλάμε για πολύ ρεζιλια αυτή η " δεξιά " κυβέρνηση.

Λίγες μέρες πριν κατέφτασαν μόνο σε 24ωρες 6.000 λαθρομετανάστες από το Μαρόκο στην Ισπανία. Η Ισπανική ΑΡΙΣΤΕΡΉ κυβέρνηση Σάντσεθ που είναι συνεργασία ανάμεσα στο σοσιαλιστικό κόμμα της Ισπανίας PSOE και στους αριστερούς United Podemos αποφάσισαν να εφαρμόσουν το δόγμα του " όπως ήρθες θα φύγεις " γιατί η Ισπανία δεν αντέχει άλλο και μέσα σε μια μέρα έδιωξε 2.700 λαθρομετανάστες έτσι απλά και συνοπτικά.

Τα κάνουν αυτά οι δηλωμένοι αριστεροί ( ούτε καν κεντροαριστεροί ) και ΔΕΝ τα κάνουν εδώ οι κεντροδεξιοι ψευτοπατριωτες της ΝΔ.

Δεν υπάρχει ελπίδα.

 
Ως γνωστόν αν δε λάβεις ημερήσια επικαιρότητα από την Ισπανία δε μπορείς να χαρακτηρίσεις πολιτικά κάποιον στην Ελλάδα. Άι ρε :P
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top