Εννοειται γιατι αν αποκλειστείς δεν θα έρθει το τζιμάνι ο εργοδοτης που ειναι φάση "Καθε μερα να εισαι παραγωγικος και μη χανεις ευκαιριες" να σε βοηθησει να απεγκλωβιστεις. Ο στρατος θα έρθει που τον κράζει 365 ημερες το χρονο μαζι με τους δημοσιους υπαλληλους οτι δηθεν πινουν το μεδουλι του και τους ταιζει τσάμπα. Με τη πρωτη ευκαιρια βεβαια βρισκει κ ευκαιριουλες να φοροδιαφευγει αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα. Τους δημοσιους πάντα τους ταιζει , επειδη βρηκαν ενα τροπο να μη πατησουν στην δουλεια του να τους βασανιζει κ τους βλεπει 3 η ωρα να ειναι σπιτάκι
Ο καθε ενας σε αυτη τη χωρα βρισκει κοινο να κλάνει το μάγκα αυτο βλέπω εγω. Και να δειξει τη πετυχημενια του.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Ιανουαρίου 2022
Ασφαλώς, οταν δεν έχεις υποδομές κάθεσαι μέσα. Εδω καθημερινες ρε φιλε φρακαρει ο κηφισος ενας τυπος να μεινει με αλαρμ κ περιμενουμε 1-2 ωρες να φτασουμε σπιτι ποσο μαλλον να χεις κ το χιονια να σε πιρουνιάζει.
Γεματο ντεποζιτο το οποιο θα σε εγκαταλειψει μετα απο 5-6 ωρες γατι ως γνωστον το καλοριφέρ καιει βενζινη. Αυτα επαθαν κ οι ανθρωποι στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.
Κλειστά ολα θα έλεγα εγω. Τουλαχιστον δεν θα έτρωγα εγω το ξύλο μετά και τις μηνύσεις. Το τι γινεται στις ΗΠΑ και αλλου δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδάρα. Δεν μπορεις να το επικαλεστείς. Ειναι ουτοπικό. Δεν εισαι στις ΗΠΑ στην Ελλαδάρα εισαι.
Για το Κηφισο ρώτα εμένα.