Χαίρομαι για την υπεραντίδραση. Το μόνο που κάνει είναι να πιστοποιεί και επαυξάνει όλα όσα λέω.
Βασίλη, είμαι απολύτως σίγουρος, πως αν σου είχε ανατεθεί μία έρευνα - ανάλυση στα όσα απαριθμείς ποιο κάτω, απο ένα σημείο και πέρα, θα σε έπιανε λόξυγγας.
Για τον απλούστατο λόγο, οτι θα αδυνατούσες σε ένα ουδέτερο ακροατήριο να αναλύσεις και να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς, όταν λες π.χ. υπερπατριώτες.
Θα σου εξηγήσω εγώ τι εκλαμβάνω όταν ακούω ή διαβάζω "υπερπατριώτες".
Είναι τα εγγόνια των όσων χύθηκε το αίμα τους στο ύψωμα 731, όπου απο τους ασταμάτητους βομβαρδισμούς των Ιταλών, σήμερα δεν αριθμείται ως 731, αλλά ως 726. Μείωση κατα 5 μέτρα.
Είναι τα παιδιά όσων μάχονται ακόμα στο ένα και μοναδικό Αιγαίο και κάποιοι απο αυτούς, συνεχίζουν να πέφτουν μαχόμενοι "ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΗΡΩΪΚΩΣ ΑΓΩΝΙΣΑΜΕΝΟΙ".
Ισως και να ανήκουν στους τελευταίους απόγονους των 300 του Λεωνίδα, αλλά και των 700 Πλαταιέων.
Είναι όλοι όσους εσύ ως..., αδυνατώ να βρω χαρακτηρισμό που να σου ταιριάζει.
Αλλά, θα συνεχίσω μετά το "ως". Εσύ λοιπόν ως εμπνευσμένος δεν ξέρω απο τι - ποιους, καταφέρεσαι εναντίον, παραπέμποντας στον όρο, "ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ".
Και να προσθέσω πως οι ακροδεξιοί, χρυσαυγιτες, υπερπατριώτες, σεξιστες, ακροαριστεροί και ακροδεξιοί συνομωσιολόγοι, αρνητές, άνδρες παλαιάς κοπής, άτομα που πιστεύουν ότι η βελτίωση της κοινωνίας δεν μπορεί να προέλθει μέσω δημοκρατικών διαδικασιών αλλά με ένοπλη πάλη... χρήζουν πολύ συχνά ψυχιατρικής περίθαλψης.
Οσον αφορά στα ποιο πάνω, θα τολμήσω να πω οτι μου θύμισες τον "Καραϊσκάκι", που αν τα διάβαζε απο κάποια μεριά, πάλι θα έλεγε: "τα χέζω".
Σου δίνω και λόγο να συνεχίσεις την παραφιλολογία.
Καλή δουλειά έπιασες, μόνο που: "ο καιρός γαρ εγγύς"... και τότε θα ήθελα να μου απαντήσεις. Οχι τώρα, μιλώντας για χίλια πράγματα εκτός απο την ουσία.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουλίου 2022
Δυστυχώς με επιβεβαιώνει σχεδόν καθημερινά η επικαιρότητα. Φαινόμενα τύπου Αντερς Μπρειβικ είναι πολύ συχνά αλλά ευτυχώς συμβαινουν σε μικρότερη κλίμακα.
Στην Ελλάδα βρίσκεσαι και μίλα Ελληνικά.
Ευθείες κουβέντες και σταράτες. Αντρίκιες και όχι λόγια της Χαλιμάς.