weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

7/11 - 11/11: weak and powerless
12/11 - 16/11: QsLv
17/11-21/11: Idril
22/11 - 26/11: Dark_kronos
27/11 - 1/12: MonaXoS
Everybody OK with it?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σου παραχωρώ τη σιερά μου τότε. Οπότε η σειρά διαμορφώνεται ως εξής:
7/11 - 11/11: weak and powerless
17/11-21/11: Idril
Everybody OK with it?
Χμμ... ο μοναχος δεν θα επρεπε να ειναι πριν απο εμενα;...

MonaXoS
Διάσημο μέλος

7/11 - 11/11: Idril
17/11-21/11: weak and powerless
Ας μείνουμε εντός θέματος όμως... Σχολιάστε πληζ! Είμαστε στο κομμάτι Νο 5

Προηγουμενα κομμάτια :
1)Blackfiled - Hello
2)Gary Jules - Mad World
3)Lynyrd Skynyrd - Simple Man
4)Art Of Shredding - Pantera
5) Metallica/Bob Seger - Turn The Page
weak and powerless
Διάσημο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

θα βάλω εγώ. πειράζει να μην υπάρχει λινκ για γιουτχιούμπ? ίσως βάλω κάνα παντελώς άγνωστο :p
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

θες να βάλουμε μαζί?
θα βάλω εγώ. πειράζει να μην υπάρχει λινκ για γιουτχιούμπ? ίσως βάλω κάνα παντελώς άγνωστο :p
Ναι αμέ! Να βάλουμε συνεταιρκό! Δεν ξέρω κατά πόσο βέβαια συμβαδίζουν τα ακούσματα μας!
Και ναι, να μην έχει Link για το κατάπτυστο YouTube γιατί από τα τραγούδια που ήθελα να βάλω δε είχει κανένα βιντεάκι της προκοπής και με εκνεύρισε. Υπαρχει βέβαια και το radioblog απ'όπου μπορείς να βάλεις audio streaming (αν φυσικά έχει το τραγούδι σου)

Δεν πειραζει αν δε βρεις βιντεο. Οπως λεει και η Idril και η μουσική με τους στιχους αρκουν (καλυτερα κιολας πολλες φορες).θες να βάλουμε μαζί?
Παιδια βαλτε και οι 2 ταυτοχρονα , δε μασαμε.

weak and powerless
Διάσημο μέλος

δύσκολη η επιλογή... κατέληξα σε τγία τραγούδια, αλλά το ένα και μοναδικό το διάλεξε η θεά τύχη τελικά :p. στην κλητωρίδα μπήκαν (αλφαβητικά) οι φιναλίστς cornell - you know my name, praying mantis - nowhere to hide & supertramp - don't leave me now, αλλά βγήκε μόνο το μεσαίο (ετς).
μέγα άζμα, με κάνει να θέλω να λικνιστώ κάθε μα κάθε φορά που το ακούω - και το χω ακούσει πολλές, μάλλον είναι το most listened μου :p.
απ τις μελωδικότερες μπάντες που βγαλε το nwobhm (ποιό ήταν το owobhm, θα μου λύσει κανείς την απορία?). αφού συμμετείχαν στη γνωστή συλλογή της εποχής metal for muthas, έσκασαν μύτη το 81 με το απιστεύτου time tells no lies (ακούστε τα children of the earth, lovers to the grave).

συνέχισαν (και καλά έκαναν) να κυκλοφοράνε δίσκους για πολλά χρόνια (στην τζαπωνία μάλλον θα έκαναν κάποια σχετική επιτυχία...). το 1998 κυκλοφόρησαν το υπέροχο forever in time με τον θεό tony o'hora πλέον στα lead vocals και τους tino & chris troy, dennis stratton (με θητεία στους μέιδεν ετούτος περικαλώ, για όσους έχουν καλή μνήμη :p) να χαϊδεύουν τα έγχορδα και να άδουν από πίσω.

με το έμπα της τρέχουσας χιλιετίας σκάει μύτη το δίδυμο αδερφάκι του forever in time. με την ίδια ακριβώς σύνθεση κυκλοφορούν το nowhere to hide (μα γιατί να θέλω να κρυφτώ? :p), εξ ου και το σημερινό piece. ακούστε το (πατήστε στο εξώφυλλο, λογικά θα σας στείλει στο σωστο rapidshare link)!

ψ. η idril δεν είχε καμμία ανάμειξη, μη την λιθοβολείτε!

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα ακούσματα μου: ακούω από heavy μέχρι metal. χοχο.
Η γνώμη μου για το nowhere to hide των praying mantis: Καλή φάση. Μου βγάζει ένα έπικ feeling. Καλές κιθάρες, απλό drumming, ωραίγια φωνητικά. Πορωτικό. Θα του βάλω ένα...
10/10.
(παλτέ, ξες εσύ)
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ "ανυψωτικό" κομμάτι, λίγο 80's φάση, είναι ότι πρέπει για να φτιάχνει τη διάθεση σε downιαρικες στιγμές. Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα τους στίχους δεν τους βρήκα και αυτό είναι λίγο πρόβλημα για μένα γιατί παντα δίνω σημασία στο στίχο αλλά απ'όσα έπιασα καλούτσικοι είναι! Η μουσική πάντως είναι ακριβώς το είδος που γουστάρω, να'σαι καλά ρε weak που με μόρφωσες απόψε!!!

Τελικά 9 (ε, δε μπορώ να το ξεπεράσω αυτό με τους στίχους) + μια υπόσχεση να ακούσω ότι έχουν βγάλει!

----
Ακουσματα μου : rock, blues, πολλα ειδη metal, κλασικη, ατμοσφαιρικη, ηλεκτρονικη, soundtracks κλπ.
Αποψη για "Praying mantis - nowhere to hide : Kλασσικό μεταλ, αλλά αν δεν εβλεπα οτι ειναι απο δισκο του 2000, θα πιστευα οτι ηταν 90s το πολύ ! Ακουγεται ευκολα, ευπεπτο, χωρις υπερβολές ή κατι που να το χαλαει ιδιαιτερα. Ομως ειτε επειδη εχω ακουσει καμποσο τετοιο ηχο, ειτε επειδη μου αρεσει κατι πιο involving, μου φανηκε σαν απλα ενα παλιο μεταλ τραγουδακι απο τα παρα πολλα που υπαρχουν. Ισως ο δισκος να εχει και καλυτερα μεσα, δε ξερω.
Τελικά : 5/10. Καλο μεν, αλλά θα το ξεχασω πολυ πολυ γρηγορα, δε θα με απασχολησει.
Προηγουμενα κομμάτια :
1)Blackfield - Hello
2)Gary Jules - Mad World
5) Metallica/Bob Seger - Turn The Page
weak and powerless
Διάσημο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Η άποψή μου για το "Praying mantis - nowhere to hide" : δεν το ήξερα το κομμάτι.
Ως είδος μουσικής, είναι από αυτά που ακούω. Το άκουσα ευχάριστα αλλά δεν με συγκίνησε. Μου φάνηκε κάπως μονότονο σε ορισμένα σημεία. Οι στίχοι συναισθηματικοί... κάτι μου λένε.
Τελικά : Θα βάλω 6/10. (υπάρχουν κ καλύτερα κομμάτια για μεγαλύτερους βαθμούς)

Προηγουμενα κομμάτια :
1)Blackfield - Hello
2)Gary Jules - Mad World
5)Metallica/Bob Seger - Turn The Page
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.