iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θεωρείτε παρα πολυ χαλια τον συνδιασμο μαυρά ρουχα με "μποτάκια" ... κίτρινο σκούρο; Ξερετε αυτα τα "κλασσικου" σχεδιου που κυκλοφρουν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ωπα! Το κουνελάκι με άγριες διαθέσεις!![]()
ναι αλλα μόνο γαι το παλτουδάκι

δεν το θεωρώ χάλια βέβαια ανάλογα και το ντύσιμο ας πουμε τζιν σαν κολαν και τσίτα μπλούζα πάνω σου με τα μποτάκια απο πάνω δεν θα λέει και πολύ
πάντως καλύτερα θα ήταν μάυρα αθλητικά για εμενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πω πω είδα και τις απαντήσεις των κοριτσιών στη 2η σελίδα,χιχιχι χαίρομαι που πέφτουν προτάσεις από παντού, έτσι για να έχουμε και μια γνώμη πέρα απ τη δική μας για το τι θα ήταν πιο καλό να φοράμε!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εχω και εγω μια μικρη απορία ...
Θεωρείτε παρα πολυ χαλια τον συνδιασμο μαυρά ρουχα με "μποτάκια" ... κίτρινο σκούρο; Ξερετε αυτα τα "κλασσικου" σχεδιου που κυκλοφρουν...
καλύτερο το τζίν με αυτά τα σουζ...

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Aυτά τα μποτάκια με κάτι σόλες σαν μπριζόλες πολυψημένες που είναι σαν αρβύλες φαντάρου σε στρατοδικείο
dude, σιριουσλι. Τι λες τώρα?

για τα χιόνια είναι μια χαρά, πάντως

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σε αυτο μια θα συμφωνήσω ... Γμτ τα allstar δεν με πολυ τρελένουν τελικαΑρχική Δημοσίευση από dooo:καλύτερο το τζίν με αυτά τα σουζ...![]()

Μια ζωη μες στην υπερβολη ... παντως με εκανες και γελασα ... ακομη γελαω ...Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Aυτά τα μποτάκια με κάτι σόλες σαν μπριζόλες πολυψημένες που είναι σαν αρβύλες φαντάρου σε στρατοδικείο είναι απαίσια με ο,τι κι αν τα βάλεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με αυτά είναι να τα πετάξεις απο το μπαλκόνι αφού πρώτα τα καταστρέψεις για να μην τα πάρει κανας δύσμοιρος ρακοσυλλέκτης![]()
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Σε αυτο μια θα συμφωνήσω ... Γμτ τα allstar δεν με πολυ τρελένουν τελικα![]()
και δεν εχω αλλη επιλογη ...
![]()
Μια ζωη μες στην υπερβολη ... παντως με εκανες και γελασα ... ακομη γελαω ...![]()
![]()
γιατί δεν αγοράζεις μαύρα αθλητικα??

Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιατί ούτε εμένα ούτε αυτούνου του αρέσουν τα αθλητικά.Αρχική Δημοσίευση από bunny:γιατί δεν αγοράζεις μαύρα αθλητικα??![]()
Εδώ που τα λέμε οι άντρες στο θέμα πα*****ια είναι πολύ άτυχοι. Σπάνια να βρεις ωραίο αντρικό πα*****ι. Τα περισσότερα είναι για τα μπάζα

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Γιατί ούτε εμένα ούτε αυτούνου του αρέσουν τα αθλητικά.
Εδώ που τα λέμε οι άντρες στο θέμα πα*****ια είναι πολύ άτυχοι. Σπάνια να βρεις ωραίο αντρικό πα*****ι. Τα περισσότερα είναι για τα μπάζα![]()
εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ τα αθλητικά, τα γυναικεία δεν μου πολυαρέσουν, γόβες κτλ ασε που μου βγάζουν την πίστη για να βρω κάτι που να μου αρέσει αλλα και να μου κάνει
thebest20
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Μπορει να το φανταστηκα τελειως αλλιως απ'ο,τι ειναι, αλλα ετσι οπως διαβαζεται δεν ακουγεται καλο :p
Στην αλλη απορια, εμενα το ασπρο πουκαμισο με μαυρο παντελονι μου θυμιζει σερβιτορο και σπανια μ'αρεσει, ενω με μαυρη πουκαμισια και μαυρο δερματινο μπουφαν ακουγεται τζαστ γκρειτ. Τα χακι σακακια με φαρδιες τσεπες και φερμουαρ..και και και, μ'αρεσουν πααααρα πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.