Αστυνομικός της Βουλής κατηγορείται για φρικιαστικές πράξεις

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που γραφουν ποσο κακια ειναι η πατριαρχια...
Σταματηστε να εκμεταλλευεστε παιδοβιασμο να βγσζετε χολη στους αντρες λες και η μανα δε βιαζε και δε συνεβαλλε στο μαρτυριο των παιδιων τους

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ.
Τουλάχιστον ντροπή μέχρι και εδώ να αναφέρεται η πατριαρχία και τουλάχιστον ντροπή αν πάτε να βγάλετε λάδι και θύμα τη μάνα, που όφειλε να τακτοποιήσει η ίδια τον άντρα της, σαν πραγματική μάνα.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για πατριαρχία. Μιλάμε για ένα ανωμαλοζεύγαρο. Η μάνα (τρομάρα της) πού ήταν και τι έκανε;

Ξεφτιλισμένη κάργια και εξίσου διεστραμμένη.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Όχι ρε συ, ας συνεχίσουμε σοσιαλιστικά και προοδευτικά, είδες τι όμορφη κοινωνία φτιάξαμε; Ας μετατρέψουμε και κακουργήματα σε πλημμελήματα, τις ωραίες τακτικές που συνήθιζε ο Σύριζα...
(και μετά αναρωτιέστε γιατί 14χρονα μοιάζουν με βαρυποινίτες με αυτά που κάνουν...)
Μάλιστα. Το άκρον άωτον της μικρότητας και της μικροπολιτικής. Με αφορμή το ψυχανώμαλο ζευγάρι να βρίσκουμε αφορμή να κατηγορούμε το ΣΥΡΙΖΑ. Εύγε . . .

1733334587376.png

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
Μάλιστα. Το άκρον άωτον της μικρότητας και της μικροπολιτικής. Με αφορμή το ψυχανώμαλο ζευγάρι να βρίσκουμε αφορμή να κατηγορούμε το ΣΥΡΙΖΑ. Εύγε . . .

Κλασσικές αριστερίστικες (για να μην πω κάτι άλλο, που ταιριάζει πολύ καλύτερα) τακτικές... Με αφορμή το ψυχανώμαλο ζευγάρι έγραψα για την ασυδοσία και τον εκφυλισμό που έχει επικρατήσει στον σύγχρονο κόσμο και τα αποτελέσματα αυτών, που τα βλέπουμε κάθε μέρα. Ο Σύριζα τυχαία αναφέρθηκε, την ίδια άποψη έχω για όλα τα αστικά/συστημικά κόμματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.109 μηνύματα.
Στο μεταξυ ο ''κυριος'' ηταν ΜΠΡΑΒΟΣ...σε νυχτερινα μαγαζια και σε μεγαλεμπορουσ ναρκωτικων..παρακαλω..το ηξερε και η αστυνομια,δηλωσε κατα λαθος ο αστυνομικος μαιντανος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ...,του ξεφυγε δηλαδη οτι ο κοσμος το ειχε τουμπανο,,.και προστατης βαρονου ναρκωτικων..και ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ παρακαλω(να ολες οι πλατουλες) ..δεν ξερω αν ειναι του νυν αττικαρχη ή παλιοτερου..αλλα το τερας μιλαμε ηταν απιστευτο τερας.ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΛΕΜΕ..ΑΛΛΑ;;;;;;;;; ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.
ΦΤΑΙΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Χεσμένη από φόβο η μάνα; Οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια στο φβ το αντίθετο δείχνουν.

Δεν υπάρχει δικαιολογία επειδή είναι γυναίκα. Μια καργιόλα είναι! Και δεν είναι κάνα 20χρονο, 35 χρονών μοσχάρα είναι.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.109 μηνύματα.
Κια να και η καλη μανουλα του..που επαινεβη και ο γιοκας της ειναι στο ψυχιατρειο και οχι στην φυλακη..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΤΥΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΟΥΛΑ,ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ..

Οι αναρτήσεις του Αστυνομικού​

Σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις του αστυνομικού στα social media, από την αστυνομία ισχυρίζονται ότι την Παρασκευή που εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, του αφαιρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Σημειώνεται ότι, ο 45χρονος νοσηλεύεται στην κλειστή ψυχιατρική κλινική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και, σύμφωνα με πηγές από το 414, αφαιρέθηκαν και τα κινητά τηλέφωνα των φαντάρων που νοσηλεύονται εκεί, ώστε να μην μπορεί να δανειστεί κάποιο τηλέφωνο και πάρει την σύζυγό του να την απειλήσει.

Οι επίμαχες αναρτήσεις που είδαν σήμερα, Τετάρτη (04/12), το «φως της δημοσιότητας», φαίνεται πως έγιναν σε προγενέστερο χρόνο της σύλληψής του. Υπενθυμίζεται ότι, ο 45χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, καθώς απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει μετά την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

και εξακολουθουν ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΜ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΛΕΜΕ...ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ
Για να ποζαρει ωραιος και να μας δουλευει λεμε.Και ολη η αστυνομια μαζι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτα ειναι λεμε Ετσι κανουν οι παυριαρχες τους γιους τους.ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ.
Ολοι μπορουν να αντιληφθουν τον πονο..αλλα οχι των αλλων.Οταν δεν πονανε αυτοι.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΛΕΜΕ/.

Στο πλευρό του πατέρα του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της συζύγου και των παιδιών του, φαίνεται να είναι ο 14χρονος γιος του, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις.

Υπενθυμίζεται, ότι το 14χρονο αγόρι εξετάστηκε από ψυχολόγο, ψυχίατρο και κοινωνική λειτουργό σε δομή για κακοποιημένα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αρχικά του ζήτησαν να αφηγηθεί μόνος του -όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο- το πώς περνούσε στο σπίτι του και στη συνέχεια του έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα του για τον ξυλοδαρμό των παιδιών του αλλά και την σεξουαλική τους κακοποίηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 14χρονος ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς τον πατέρα του και κατέθεσε ότι ποτέ δεν τους ξυλοκόπησε, ούτε τον ίδιο και ούτε τις αδελφές του. Το ίδιο αρνητικός ήταν και όταν ρωτήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση. «Στο σπίτι μας δεν συνέβαινε τίποτα κακό. Ο πατέρας μου δεν μας χτύπησε ποτέ» είπε ο 14χρονος. Σε άλλη ερώτηση που έγινε στον ανήλικο, για το εάν κακοποιήθηκαν σεξουαλικά οι αδελφές του, παρουσία του, η απάντησή του ήταν «ούτε κατά διάνοια».

Το Μega αποκαλύπτει έναν διάλογο μεταξύ του 14χρονου με την μητέρα του, που φαίνεται να έγινε από την καταγγελία του Φεβρουαρίου και μετά. Ο διάλογος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περιλαμβάνεται στην κατάθεσή της, καθώς τον έδειξε, όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν για την στάση του γιού της.

Στα μηνύματα που έστειλαν ανέφεραν:

• 14χρονος: Γιατί έκανες μήνυση στον μπαμπά; Τι σου έκανε; Θέλω να μείνω στο σπίτι μου. Αν δεν θέλεις τον μπαμπά να φύγει ο μπαμπάς
  • Μητέρα: Ξέρεις τι έχει γίνει.
  • 14χρονος: Τι έγινε; Δεν ξέρω.
  • Μητέρα: Βαρέθηκα να ακούω να μας βρίζει.
  • 14χρονος: Αυτά ο μπαμπάς τα λέει για πλάκα και σπάνια.
  • Μητέρα: Οι φάπες; Οι κλωτσιές; Οι μπουνιές; Για πλάκα είναι;
  • 14χρονος: Αυτά πού τα θυμήθηκες και τα λες; Δεν θυμάμαι κάτι. Αυτά στον ύπνο σου τα είδες.
  • Μητέρα: Τα θυμάμαι εγώ.
  • 14χρονος: Θα έπρεπε να τον έχεις χωρίσει.
  • Μητέρα: Τον αγαπάω τον μπαμπά σου και του έδωσα μια ευκαιρία.
  • 14χρονος: Αυτός σου έδωσε ευκαιρία. Θέλεις να μας αφήσεις χωρίς πατέρα και να τον βάλεις φυλακή. Να έπαιρνες διαζύγιο.

«Η ψυχή του γιου μας έχει δηλητηριαστεί»

Η ίδια η 35χρονη, σύμφωνα με το Mega, αναφέρει για τον γιο της σχετικά με τα όσα λέει για τον πατέρα του: «Η ψυχή του γιου μας έχει δηλητηριαστεί και δε μπορεί να διαχωρίσει το σωστό από το λάθος. Έχει σαν πρότυπο τον πατέρα του ο οποίος τον χειραγωγεί και τον αναγκάζει να λέει ψέματα και να κρύβει όσα στοιχεία υπάρχουν σε βάρος του. Το 2020 το παιδί έφτασε στο σημείο, φοβούμενος ότι όταν θα γύριζε στο σπίτι ο πατέρας του θα τον έδερνε για μια αταξία που είχαν κάνει τα μικρά, πήδηξε από τον 3ο όροφο του σπιτιού μας. Τότε μάλιστα, είχαν έρθει και αστυνομικοί από το Ανηλίκων αλλά και πάλι το είχαμε καλύψει με ψέματα».

«Ανησυχώ για τον μπαμπά μου που είναι στο ψυχιατρείο»

Από την άλλη, ο 14χρονος, λέει για την μητέρα και τον πατέρα του: «Η μαμά μας χτυπούσε καμία φορά και ο μπαμπάς μας φώναζε για τα μαθήματα μας. Γενικά δεν έχω δει καμία σεξουαλική πράξη ούτε των γονιών μου ούτε με τα αδέρφια μου. Ανησυχώ για τον μπαμπά μου που είναι στο ψυχιατρείο, γιατί δεν ξέρω αν είναι σοβαρό το πρόβλημα που έχει. Θέλω να γυρίσω στο σπίτι μας και να γυρίσει και ο μπαμπάς. Γενικά οι γονείς μου τσακώνονταν και σπρώχνονταν και οι δυο, αλλά μέχρι εκεί».

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.906 μηνύματα.
Που ξέρεις εσύ πως κουρεύτηκε μόνη της; Ο καθένας μπορεί να αερολογεί όπως γουστάρει,
κοίτα, δεν ξέρω τίποτα. Απλά μια σκέψη κάνω, ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικά απ ό,τι είπε αυτή.
Εσύ είπες με βεβαιότητα πως κουρευτηκε μόνη, γιαυτό σε ρωτησα, πού το ξέρεις

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Να δουμε λιγο και το προφιλ της μανας...και τοι δεν ηταμ χαρουμενη με ολα αυτα..να δουμε λιγο

Το προφίλ της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής - Ερωτήματα για τη στάση της​

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών του αστυνομικού της Βουλής είναι η σύζυγος του. Κόρη συνταξιούχων αστυνομικών, σοβαρή και αγέλαστη την περιγράφουν άνθρωποι που τη γνωρίζουν. Κάποιοι συγγενείς της επιρρίπτουν σοβαρές ευθύνες και ζητούν την τιμωρία της.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κοζανη, οι κάτοικοι είναι σε σοκ, ενώ στη γειτονιά της στην Αθηνά ορισμένοι είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού την έβλεπαν συνεχώς με διαφορετικά μαλλιά, ακόμη και με ξυρισμένο κεφάλι.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 35χρονη αστυνομικός και μητέρα των πέντε παιδιών που έζησαν τη φρίκη, χαμογελούσε, φιλούσε και αγκάλιαζε σφιχτά τον προφυλακισμένο σύζυγό της και τα βλαστάρια της.

Έδειχνε το προφίλ μιας ευτυχισμένης μάνας. Όμως η πραγματικότητα σοκάρει, σύμφωνα με τη μαρτυρία γειτόνισσας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Την είχαμε δει τη μια ημέρα με ξανθό μαλλί, πάντα κοντό καρέ, την άλλη μέρα με κόκκινο μαλλί και την τρίτη μέρα στα καπάκια, όμως, τη βλέπαμε γουλί με καπέλο... Μετά πήγε το μυαλό μας ότι μπορεί να ήταν περούκες. Όταν την είδαμε ξυρισμένη σοκαριστήκαμε. Λέμε κάτι γίνεται, δε γίνεται μια γυναίκα να φέρεται έτσι στον εαυτό της... Ήταν ένα κοινό μυστικό στη γειτονιά ότι ήταν μια ιδιαίτερη οικογένεια. Οι εμφανίσεις ήταν πολύ λιγοστές, στη γειτονιά βγαίναν από την πολυκατοικία, μπαίναν στο αμάξι, εξαφανιζόντουσαν. Της μιλούσε πολύ υποτιμητικά, πολύ υποτιμητικά, δεν ήταν τίποτα για εκείνον», περιέγραψε η γυναίκα.

Αστυνομικός Βουλή και η σύζυγός του

Όλοι αναρωτιούνται πώς μια μάνα αστυνομικός έκρυψε την κόλαση που βίωναν τα σπλάχνα της για 8 χρόνια;

Γνωστοί και φίλοι τόσο από τη γειτονιά και την γενέτειρά της, την περιγράφουν ως έναν άνθρωπο σοβαρό, αγέλαστο, που όταν παντρεύτηκε «έκοψε» κάθε σχέση με τις παιδικές της φίλες.

«Όταν παντρεύτηκε έκοψε κάθε σχέση ακόμα και με τις παιδικές της φίλες, κάτι που προκάλεσε σε όλες εντύπωση. Δεν είχε αυτοπεποίθηση, ενώ ήταν πολύ όμορφη... Δεν την άφηνε να έχει σχέση με καμια φίλη, ακόμα και με την οικογένειά της... Την έκοψε από παντού», περιέγραψε συμμαθήτριά της.

Η 35χρονη αστυνομικός έχει ήδη δώσει δύο καταθέσεις. Η έρευνα της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά από τις αρχές.

Η κοπελα αυτη δεν ηταν τερας..μαλλον ηλιθια ηταν και ανασφαλης και οτι αλλο..αλλα ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
Και θα το ξαναπω.

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ;ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΝΟΧΟΠΟΗΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;
ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;
ΑΝΤΘΕΤΑ...ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ;

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΙΤΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Αυτο το ισως λιγο ηλιθιο..βλαμενο...πολυ ανασφαλες κοριτσι...με εναν αντρα βιαστη...κακοποιητη..ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ..ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΑΡΩΝΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ..ΕΛΑΤΕ ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

Να τα λεμε σωστα απο τον καναπε μας.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ.
Ε..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...
ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Τελευταία επεξεργασία:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
Πέφτω από τα σύννεφα στη "δανεία" του νότου. :/:

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Δεν έχω κάτσει να διαβάσω τα άρθρα και τις λεπτομέρειες, δεν παίζει να το αντέξω, αλλά φαίνεται να είναι απ' τις λίγες περιπτώσεις που και σχετικές γνώσεις να μην έχεις, δεν μπορείς παρά να αποδόσεις το ότι συνέβη σε κάποιο ψυχικό νόσημα των γονέων.
Όχι ότι δεν υπήρχε καταλογισμός, άλλο αυτό, αλλά για το ότι μιλάμε για μία απ' τις πιο "άρρωστες" κοινώς υποθέσεις που έχουμε συναντήσει.

Δε νομίζω ότι έχει σημασία να κάτσουμε να βγάλουμε ευθυνόμετρο, γιατί στην τελική δε θα μάθουμε και όλο το ταιμλάιν με σιγουριά. Ποιος ξεκίνησε αυτό το γαϊτανάκι βίας και κακοποιήσης, αν η μάνα το "είχε μέσα της" ή εξαναγκαζόταν από τον πατέρα, πόσο έφταιγε ο γιός κοκ.
Αυτά που είναι δεδομένα είναι αφενός το πόσο πιθανό είναι τα θύματα (ενδοοικογενειακής) βίας να γίνουν θύτες αν δεν καταφέρουν να επουλώσουν τα τραύματά τους ζητώντας βοήθεια - που προφανώς συναντάται και σε αυτήν την περίπτωση - αφετέρου πόσο ανίκανα ήταν αυτά τα άτομα να είναι γονείς, αστυνομικοί, και εν γένει επικίνδυνοι για το σύνολο.
Ότι με κάποιο τρόπο θα εγκληματούσε κάποιος, είναι δεδόμενο.

Παντελής ξεφτίλα απ' όλες τις μπάντες. Ξεφτίλα του σώματος που ανάθεμα με τι τεστ που βγάζει απ' τον πάτο του δέχεται κόσμο και ξεφτίλα των ΜΜΕ που για ακόμα μία φορά μία τόσο ακραία υπόθεση την ξεζουμίζουν.
Άλλο το ότι θέλουμε να γνωστοποιούνται τέτοια περιστατικά και όχι να τα κρύβουμε κάτω απ' το χαλί για να ενθαρρύνονται τα θύματα να μιλάνε και άλλο η συνεχής προβολή, αδιάκριτα όλες τις ώρες της ημέρας, που έχουμε δει και σε αυτήν, και στην υπόθεση της Αμαλιάδας, και στης Πάτρας.

Το έχουμε κανονικοποιήσει πια.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

δεν μπορείς παρά να αποδόσεις το ότι συνέβη σε κάποιο ψυχικό νόσημα των γονέων.
ΟΧΙ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ.Ψυχιατρικη ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ προσωπικοτητας..βλεπε ναρκισισμο του πατερα..ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...που μια χαρα εχει καταλογισμο

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
οριακή διαταραχή προσωπικότητας ICD F60.3

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Eννοειται πως το σχολειο των παιδιων ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ στις μαλακες που ελεγε η μητερα και να πανε κανονικα με τον νομο οπως πρεπει.ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΕΜΕ.Οπως και οι γιατροι. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΟΞΕΙς ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; Διοτι λεει μαλακιες ο δασκαλος.ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣΜ ΔΙΝΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.Αν οι αρχες δεν εκαναν κατι τοτε το κριμα θα ηταν στις αρχεςΕδω ομωσ το σχολειο α[λα καλεσε γονεις να πουν τι; οτι ναι..χτυπαμε τα παιδια; Που νομιζουν οτι μιλουν σε μωρα οι δασκαλοι αυτοι;

Στο μεταξυ οτι λεμε.Η βια γενναει βια.Το αγορι χτυπαγε τα αλλα παιδια.

Όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν για την φρικιαστική υπόθεση του 45χρονου αστυνομικού, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε επί χρόνια την γυναίκα του και τα παιδιά του.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε δάσκαλος στο σχολείο των παιδιών των αστυνομικών της Βουλής. «Ενδιαφερθήκαμε όλοι οι διευθυντές και όλοι οι δάσκαλοι να καλέσουμε τους γονείς, γιατί το παιδί χτυπάει τα άλλα παιδιά, γιατί το παιδί λείπει από το σχολείο, γιατί, γιατί, γιατί… Πάντα παίρναμε απαντήσεις οι οποίες είναι σαν αυτές που βλέπαμε στην φωτογραφία, αγκαλίτσες και φιλάκια. Εγώ δεν μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι να δω τι γίνεται», είπε και συνέχισε αναφέροντας πως, «δεν τόλμησε κανένας να μιλήσει, εμείς είχαμε τα κότσια και κάναμε την κίνηση και μιλήσαμε. Εμείς ακουστήκαμε; Το σχολείο και εμείς οι καθηγητές αυτό το πρόβλημα έχουμε».

Παράλληλα, μίλησε για σημάδια που είχε το παιδί στο μάτι, για τα οποία ρωτήθηκαν οι γονείς του, «μας είπαν χτύπησε στο ντουλάπι της κουζίνας. Εντάξει ,τι να πούμε, όχι; Εφόσον οι γονείς και οι δύο λένε αυτό τι να πεις εσύ, όχι; Πώς θα το αποδείξω εγώ; Όταν ένα παιδί έρθει στο σχολείο με κάποιο σημάδι, είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε και αν δούμε ότι το παιδί δεν μας πείθει ή δεν θέλει να μιλήσει, εκεί λοιπόν απευθυνόμαστε στους γονείς. Και από εκεί και πέρα παίρνουμε την απάντηση ότι το παιδί χτύπησε».

Στην συνέχεια, μίλησε για τόσο για την συμπεριφορά του πατέρα των παιδιών, αλλά και της μητέρας. Τον πατέρα τον χαρακτήρισε «τσαμπουκά», που μιλούσε απαξιωτικά στη σύζυγό του και έριχνε όλο το βάρος σ’ εκείνη, ενώ για τη γυναίκα είπε ότι δεν μιλούσε και δεν χαμογελούσε ποτέ.

«Όταν μάθαμε για την πτώση του παιδιού από το μπαλκόνι, το μυαλό μας πήγε στο κακό. Ξέραμε ότι ο πατέρας είναι λιγάκι τσαμπουκάς, απόμακρος από όλους. Βλέπαμε τη γυναίκα που δεν μίλαγε. Με το ζόρι έλεγε μία καλημέρα. Δεν ήταν χαμογελαστή. Βλέπαμε τα παιδιά κάπως στεναχωρημένα. Πολλές φορές ο πατέρας σε διάφορες συγκεντρώσεις, σε μία παρατήρηση του δασκάλου για το πώς πάει το παιδί, δεν μίλαγε στη γυναίκα του και πολύ ευγενικά, μπροστά στον καθηγητή. Την εξέθετε. Της μίλαγε με ένα ύφος απαξιωτικό και η γυναίκα τουμπεκιαζόταν. Έβλεπες ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν επιθετικός. Έριχνε το βάρος στη γυναίκα του ή δεν την άφηνε να μιλήσει. Ήταν αυτός ο «αρχηγός» και από εκεί και πέρα αυτός ο χαρακτήρας σου δίνει την εντύπωση ότι είναι αυταρχικός, επιθετικός κι έβγαζε έναν τσαμπουκά το στιλάκι του».

Αν εσεις βλεπετε στην περιγραφη απο ΟΛΟΥΣ της μητερας μια χαρουμενη γυναικα που ολα καλα...κοιταχτητε.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ.Δεν ειναι το ιδιο με τον παΤΕΡΑΣ ..θα εξακολουθω να το λεω,ακομα και στο οτι ΑΥΤΗ εχει ομολογησει και τις δικες της πραξεις,ενω αυτος το παιζει κινεζος.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ.Δεν ειναι το ιδιο με τον παΤΕΡΑΣ ..θα εξακολουθω να το λεω,ακομα και στο οτι ΑΥΤΗ εχει ομολογησει και τις δικες της πραξεις,ενω αυτος το παιζει κινεζος
Κυριολεκτικά ελαφρυντικά και ξεπλυμα μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τι διάολο βλέπουν τα δύο ματάκια μου.
Έχει ευθύνη η μάνα, αλλά επειδή είναι ηλίθια και όχι ικανή να είναι μητέρα, δεν έχει τόσο ευθύνη όσο έχει ο πατέρας. Στο κάτω κάτω έχει ομολογήσει.

Τα λόγια είναι περιττά. Λες και τα μόνα σκουπίδια σε αυτόν τον πλανήτη είναι οι άντρες. Λες και η μανα δε βίασε τα παιδιά και τα ανάγκασε απο κοινού να κάνουν αιμομιξία και βιασμό μεταξύ τους, λες και όλο αυτό το μαρτύριο που τράβηξαν τα παιδιά δεν την κάνει σύνεργο αλλά λίγο πιο χαζούλα τρυφερούλα από τον μέσον όρο.

Ε Λ Ε Ο Σ.

Ψόφος και στους δύο. Ούτε καν ψόφο, θα ήτανε το πιο εύκολο και ευχάριστο. Εφ' όρου ζωής φυλάκιση και επαναφορά ταγμάτων εργασίας μόνο και μόνο για αυτά τα αποβράσματα που τολμούν να κάνουν τέτοια σε παιδιά

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.906 μηνύματα.
Κυριολεκτικά ελαφρυντικά και ξεπλυμα μόνο και μόνο γιατί είναι γυναίκα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τι διάολο βλέπουν τα δύο ματάκια μου.
Έχει ευθύνη η μάνα, αλλά επειδή είναι ηλίθια και όχι ικανή να είναι μητέρα, δεν έχει τόσο ευθύνη όσο έχει ο πατέρας. Στο κάτω κάτω έχει ομολογήσει.

Τα λόγια είναι περιττά. Λες και τα μόνα σκουπίδια σε αυτόν τον πλανήτη είναι οι άντρες. Λες και η μανα δε βίασε τα παιδιά και τα ανάγκασε απο κοινού να κάνουν αιμομιξία και βιασμό μεταξύ τους, λες και όλο αυτό το μαρτύριο που τράβηξαν τα παιδιά δεν την κάνει σύνεργο αλλά λίγο πιο χαζούλα τρυφερούλα από τον μέσον όρο.

Ε Λ Ε Ο Σ.

Ψόφος και στους δύο. Ούτε καν ψόφο, θα ήτανε το πιο εύκολο και ευχάριστο. Εφ' όρου ζωής φυλάκιση και επαναφορά ταγμάτων εργασίας μόνο και μόνο για αυτά τα αποβράσματα που τολμούν να κάνουν τέτοια σε παιδιά
αν και δεν ξέρω τα αίσχη με λεπτομέρεια, δεν τολμώ να ψάξω, συμφωνώ με το σκεπτικό, ότι: επειδή συμμετείχες λιγότερο στο έγκλημα, δε σε κάνει λιγότερο ένοχο.
Μου θυμίζει την <καραμέλα> : <η μάνα φταίει για την κακή ανατροφή των παιδιών, γιατί ο πατέρας έλειπε πολλές ώρες και συμμετείχε λιγότερο>. Και εμένα η αιώνια απορία και ένσταση ήταν: Ποιος του είπε να λείπει; Είσαι απών φίλε; Φταίς ΚΑΙ επειδή ήσουν απών!
Έτσι και δω. Έγιναν σε μια οικογένεια αίσχη και τα γνώριζαν και οι δυο; Φταίνε ΚΑΙ οι δυο. Και αυτός που τα διοργάνωνε ΚΑΙ αυτός που τον άφηνε να τα διοργανώνει. Τουλάχιστο 50/50%. Μη σου πω, πως έχω μια υποψία, μη φταίει αυτή παραπάνω, (αλλά μόνο υποψ'ια)

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.608 μηνύματα.

Ε Λ Ε Ο Σ.

Τι της λες τώρα ρε συ, αυτή πρώτο της μέλημα είναι το "όλοι οι άντρες να καουν στη κόλαση", τι ψάχνεις να βρεις τώρα Κ συ..

nearos

Επιφανές μέλος

Τι της λες τώρα ρε συ, αυτή πρώτο της μέλημα είναι το "όλοι οι άντρες να καουν στη κόλαση", τι ψάχνεις να βρεις τώρα Κ συ..
Ρε φίλε, δεν με νοιάζει, μπορεί να βγαίνει με τσουγκράνες έξω απο τη βουλή και να λέει "στο διάολο η οικογένεια στο διάολο η πατρίς να ψοφήσει η ελλάδα να ζήσουμε εμείς"

Δεν γίνεται απο την στιγμή που έχεις μια υπόθεση που η μητέρα είναι αστυνόμος στο ΓΑΔΑ και έχει ΤΟ ΚΑΘΕ μεσο να σταματήσει όλη αυτην την επιχείρηση απο την πρώτη μέρα (και στο κάτω κάτω, στη χειρότερη τον σκοτώνεις στον ύπνο του προκειμένου να πειράξει τα σπλάχνα σου), και να μην κάνει τίποτα, και ανιτθέτως να λαμβάνει ενεργό ρόλο και να λες "Δεν ευθύνεται η μάνα όσο ο πατέρας". Γιατί; Γιατί είναι γυναίκα;;;;;;;;;;;;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Νέες αποκαλύψεις για το «προφίλ» του αστυνομικού της Βουλής, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς πρώην συνάδελφος του περιγράφει τα βίαια ξεσπάσματα και τα επεισόδια που προκαλούσε, ενώ αναφέρεται και σε μια επιστολή που είχε στείλει στην υπηρεσία του δράστη η πρώην σύζυγός του, ενημερώνοντάς τους για σκηνικά κακοποίησής της.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αστυνομικός της Βουλής, κατηγορείται για τον χρόνιο βιασμό και την κακοποίηση τόσο των παιδιών του, όσο και της συζύγου του.

«Έτσι και κάποιος τον στραβοκοιτούσε, τρελαινόταν»

«Ήταν ειδικός φρουρός. Πλακωνόταν με τους ειδικούς φρουρούς. Πέντε άτομα, αστυνομικοί, δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά. Έπρεπε να τον είχαν βάλει πολύ καιρό μέσα ή ήθελε άνθρωπο από κοντά για παρακολούθηση να τον προσέχει. Δεν σήκωνε κουβέντα. Μία φορά τσακωνόταν με δύο άλλους ειδικούς φρουρούς και στο τμήμα δημιουργούσε πρόβλημα όταν του είπε κάποιος υπαστυνόμος να κάνει κάτι, μπήκε μέσα αυτός και πήγε να τον πλακώσει. Την μία ήταν καλά και σε κλάσματα δευτερολέπτου τρελαινόταν», δήλωσε πρώην συνάδελφος του 45χρονου.

«Λέω «μη τον αφήνετε κάτω», αλλά δεν τον έφεραν επάνω. Τον ήξεραν. Όλοι κοιτούσαν να ξεφορτωθούν το βαρίδιο από πάνω τους, να σας το πω έτσι απλά. Δεν ήταν να τον αφήσεις, γιατί δημιουργούσε προβλήματα. Έτσι και κάποιος τον στραβοκοιτούσε, τρελαινόταν», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα μήνα είχε κρατήσει τότε ο γάμος του αστυνομικού, καθώς τα βίαια ξεσπάσματα του δεν ήταν μόνο προς τους συναδέλφους του, αλλά και προς την πρώην γυναίκα του, η οποία αντέδρασε αμέσως. Με επιστολή της, τότε, θέλησε να ενημερώσει και την υπηρεσία του πρώην συζύγου της.

«Είχε απειλήσει να την σκοτώσει με κουζινομάχαιρο»

«Η πρώην γυναίκα του… είχε μια γυναίκα που ήταν παντρεμένος με πολιτικό γάμο… έστειλε μια επιστολή πέντε-έξι σελίδες, δεκαπέντε, δεν θυμάμαι. Έλεγε μέσα ότι ήταν βίαιος, την χτυπούσε και είχε απειλήσει να την σκοτώσει με κουζινομάχαιρο», δηλώνει πρώην συνάδελφός του.

Αναφορικά με την επιστολή και την απειλή με το μαχαίρι, οι προϊστάμενοι του κινητοποιήθηκαν και του ζήτησαν να παρουσιαστεί στο γραφείο τους.

«Τον βλέπαμε ότι είναι τρελός αλλά κανένας δεν έκανε αναφορά»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συνάδελφος του στο Mega: «Φωνάζουν τον…..πάνω και μόλις τον είδαν εκεί, ο ένας ο διοικητής είχε ανοίξει την μπαλκονόπορτα να τρέξει και ήταν έτοιμος να φύγει από τον 2ο όροφο. Φοβόντουσαν μη τους πετάξει κάτω. Φοβόταν γιατί χτυπιόταν ο….., σήκωνε το γραφείο και έκανε σαν τρελός. Τον βλέπαμε ότι είναι τρελός αλλά κανένας δεν έκανε αναφορά».