03-12-24

23:15
Μην μου λέτε ότι δεν έχουν το ίδιο βάρος ευθύνης επειδή ειλικρινά, θα τιναχτεί το μυαλό μου στον αέρα.
Συμφωνώ ότι η ευθύνη της αρχής της τραγωδίας, ανήκει στο διεστραμμένο μυαλό του άντρα.
Αλλά η υπακοή της μάνας για την τέλεση των μαρτυρίων στα ίδια της τα σπλάχνα, στερείται κάθε ίχνους φυσιολογικότητας και λογικής.
Τι θα ήταν άραγε ικανό να πείσει μια μάνα, να προβεί σ΄αυτούς τους σωματικούς και κυρίως τους ψυχολογικούς βασανισμούς; Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι.
Και επίσης συνέχιζε να γεννάει παιδιά ξέροντας τι τύχη θα είχαν.
Τι ήταν αυτό που την εμπόδισε να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να του κόψει το λαρύγγι;
ΤΙ;;;;;;;;;;;
Συμφωνώ ότι η ευθύνη της αρχής της τραγωδίας, ανήκει στο διεστραμμένο μυαλό του άντρα.
Αλλά η υπακοή της μάνας για την τέλεση των μαρτυρίων στα ίδια της τα σπλάχνα, στερείται κάθε ίχνους φυσιολογικότητας και λογικής.
Τι θα ήταν άραγε ικανό να πείσει μια μάνα, να προβεί σ΄αυτούς τους σωματικούς και κυρίως τους ψυχολογικούς βασανισμούς; Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι.
Τι ήταν αυτό που την εμπόδισε να πάρει ένα κουζινομάχαιρο και να του κόψει το λαρύγγι;
ΤΙ;;;;;;;;;;;
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 587 μηνύματα.

04-12-24

00:40
Και το κυριότερο, με την ιδιότητά της. Γνωρίζω ότι η δουλειά δεν μας καθορίζει πάντα, αλλά σε αυτή την περίπτωση, έχει και τις γνώσεις να πάρει τα παιδιά να φύγει ή να τον αντιμετωπίσει, και την "προστασία", στα όρια που επιτρέπεται ο όρος, μέσω της καθημερινής τριβής της και του χώρου εργασίας. Να έπιανε κάποιον συνάδελφο και να τα έλεγε ή κάποιον πιο πάνω, σίγουρα θα γνώριζε. Δεν ξέρω, μου φαίνεται "κάπως" η όλη στάση, δυστυχώς.Μην μου λέτε ότι δεν έχουν το ίδιο βάρος ευθύνης επειδή ειλικρινά, θα τιναχτεί το μυαλό μου στον αέρα.
ΤΙ;;;;;;;;;;;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.444 μηνύματα.

04-12-24

00:45
Αυτό είναι βεβαίως το πρώτο και το κυρίως ύποπτο πράγμα.Και το κυριότερο, με την ιδιότητά της. Γνωρίζω ότι η δουλειά δεν μας καθορίζει πάντα, αλλά σε αυτή την περίπτωση, έχει και τις γνώσεις να πάρει τα παιδιά να φύγει ή να τον αντιμετωπίσει, και την "προστασία", στα όρια που επιτρέπεται ο όρος, μέσω της καθημερινής τριβής της και του χώρου εργασίας. Να έπιανε κάποιον συνάδελφο και να τα έλεγε ή κάποιον πιο πάνω, σίγουρα θα γνώριζε. Δεν ξέρω, μου φαίνεται "κάπως" η όλη στάση, δυστυχώς.
Αστυνόμος και αυτή. Τι φοβόταν; Να 'τανε ξένη του χώρου να πεις " εοκ μπορεί να έχει καμιά τύχη να της πούνε το περιπολικό δεν είναι ταξί", αλλά είναι αστυνομικός η ίδια.
Εγώ πραγματικά υποπτεύομαι πως ήταν και οι δύο μαζί στο παιχνίδι, και μετά κάποια πουστιά παίχτηκε ανάμεσα στους δύο και προσπαθούν ο ένας να φάει τον άλλον για να γλυτώσουν. Μου φαίνεται περίεργο πως καθώς περνάει ο χρόνος ξεθάβονται πράγματα απο κοινού κια για τους 2
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.335 μηνύματα.

04-12-24

08:55
Και βιασμους με γκλομπς μεχρι να πεθανει.

διεστραμμένη φαντασία στην τιμωρία

vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 587 μηνύματα.

04-12-24

13:13
Το διάβασα κάπου και χθες, αλλά σήμερα το έγραψε και το star, οτι τα κορίτσια φαίνεται να δείχνουν τη μητέρα ως συνεργό. Τι έχουν περάσει 
https://www.star.gr/eidiseis/ellada...oylh-h-korh-egrapse-ekthesh-gia-toys-biasmoys

https://www.star.gr/eidiseis/ellada...oylh-h-korh-egrapse-ekthesh-gia-toys-biasmoys
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.335 μηνύματα.

04-12-24

14:50
ρε παιδιά, δεν τα παρακολουθώ αυτά, γιατί δεν αντέχω τόση φρίκη, αλλά μήπως δεν είναι αλήθεια;
Τον έχουν λέει σε ψυχιατρική κλινική και αυτός κατηγορεί τη γυναίκα του για όλα.
Μήπως είναι όπως τα λέει αυτός;
Τον έχουν λέει σε ψυχιατρική κλινική και αυτός κατηγορεί τη γυναίκα του για όλα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτό είναι βέβαιο;Τρελλη δεν ειναι.
ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΥΤΟ.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.444 μηνύματα.

04-12-24

14:54
Δεν έχει σημασία ποιος το έκανε περισσότερο απο τον άλλον.
Και οι δύο είναι αισχρά τέρατα.
Η μητέρα, ούσα αστυνόμος επίσης μπορεί να οπλοφορεί. Και εκτός αυτού, έκανε 4 παιδιά, 7 χρόνια διαφορά μεταξύ του μεγαλύτερου και του μικρότερου...
Σιχάματα. Εκεί πέρα πηγαίνουν τα λεφτά των φορολογουμένων. Αίσχος
Και οι δύο είναι αισχρά τέρατα.
Η μητέρα, ούσα αστυνόμος επίσης μπορεί να οπλοφορεί. Και εκτός αυτού, έκανε 4 παιδιά, 7 χρόνια διαφορά μεταξύ του μεγαλύτερου και του μικρότερου...
Σιχάματα. Εκεί πέρα πηγαίνουν τα λεφτά των φορολογουμένων. Αίσχος
touvlo
Διάσημο μέλος

04-12-24

14:54
Δηλ αυτό με τη μάνα και μένα με βάζει σε υποψία. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά σα μάνα ξέρω πολύ καλά, πως εγώ δε θα κακοποιούσα επ ουδενί παιδί μου! Ούτε με την απειλή όπλου. Δεν το παίζω γενναία, δεν είμαι, αλλά ....δε γίνεται, απλά. Δηλ αν υπήρχε πράγματι ο κίνδυνος να πεθάνω, θα το ρίσκαρα. Παιδιά, να δείτε αυτή ήταν ο ηθικός αυτουργός και πολύ πολύ άρρωστη. Για τα σίδερα δηλαδή
nearos
Επιφανές μέλος

04-12-24

14:57
Άκου με που σου λέω... Και οι δύο ήτανε μέσα στο κόλπο, παρήγαγαν υλικό παιδικής πορνογραφίας από κοινού.. Δηλ αν υπήρχε πράγματι ο κίνδυνος να πεθάνω, θα το ρίσκαρα. Παιδιά, να δείτε αυτή ήταν ο ηθικός αυτουργός και πολύ πολύ άρρωστη. Για τα σίδερα δηλαδή
Είτε η μητέρα ψιλιάστηκε πως το 14χρονο συντομα θα μιλήσει και πήγε να καρφώσει τον άντρα της για να σώσει τον κώλο της, είτε υπήρξε μία ρήξη μεταξύ τους και προσπαθούν να φάνε ο ένας τον άλλον.
Σίγουρα κανενας απο τους δυο δεν ειναι αθωος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

04-12-24

15:00
Με ξεπερνανε αυτα που λες.Δεν θα τα χαρακτηρισω.Αλλα κοιταξε τι λες.ρε παιδιά, δεν τα παρακολουθώ αυτά, γιατί δεν αντέχω τόση φρίκη, αλλά μήπως δεν είναι αλήθεια;
αυτό είναι βέβαιο;
touvlo
Διάσημο μέλος

04-12-24

15:03
πού βλέπεις το περίεργο;Με ξεπερνανε αυτα που λες.Δεν θα τα χαρακτηρισω.Αλλα κοιταξε τι λες.
Σου ξαναλέω, πως δεν ξέρω λεπτομέρειες της κακοποίησης, αλλά υπάρχουν στοιχεία; ή αυτή έβαλε το διαστραμμένο μυαλό της να τα σκεφτεί;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

04-12-24

15:03
Στο μεταξυ,..επειδη ολοι τα βλεπετε πολυ ευκολα..ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗς ΑΦΗΝΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΕ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ.
ΚΑΤΑΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Ψαχτητε λιγο οσοι τους εξισωνετε.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑς.ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ.
Εδω λεμε,τον φοβοντουσαν ξενοι ανθρωποι που δεν τυς κακοποιουσε//[ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.
ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΠΙΑ.Που εξισωνετε θυτη με θυμα.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑς.ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ.
Εδω λεμε,τον φοβοντουσαν ξενοι ανθρωποι που δεν τυς κακοποιουσε//[ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.
ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΠΙΑ.Που εξισωνετε θυτη με θυμα.
nearos
Επιφανές μέλος

04-12-24

15:04
Bίασε τα παιδιά ή όχι;Στο μεταξυ,..επειδη ολοι τα βλεπετε πολυ ευκολα..ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗς ΑΦΗΝΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
Ψαχτητε λιγο οσι τους εξισωνετε.
touvlo
Διάσημο μέλος

04-12-24

15:04
και η τρομοκρατία έχει όριο.Στο μεταξυ,..επειδη ολοι τα βλεπετε πολυ ευκολα..ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗς ΑΦΗΝΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΕ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ.
Αν είχε τη διαστροφή να κακοποιήσει τα παιδιά της, πόσο δύσκολο θα της ήταν να κουρευτεί, ή να αδειάσει τις τσέπες από χρήματα;

04-12-24

15:13
Λένε πως από αυτά που έχουν πει τα παιδιά στην κατάθεση τους, φαίνεται πως και η μάνα το ίδιο ένοχη είναι.ρε παιδιά, δεν τα παρακολουθώ αυτά, γιατί δεν αντέχω τόση φρίκη, αλλά μήπως δεν είναι αλήθεια;
αυτό είναι βέβαιο;
Τωρα το να αναρωτιέσαι αν η υπόθεση δεν είναι αλήθεια… λες να είναι ψέμματα; Για ποιο λόγο; Να φύγουν τα μάτια από την Ειρήνη;
Τώρα αν είναι αλήθεια όσα λέει αυτός δεν έχει καμία σημασία. Έχει φανεί από το παρελθόν ότι είναι βίαιος άνθρωπος, αν έφταιγε μόνο η μάνα ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του ως πατέρας να προστατέψει τα παιδιά του.
Και οι δύο είναι άρρωστοι.
nearos
Επιφανές μέλος

04-12-24

15:13
αυτό είναι άτοπο.Αν είχε τη διαστροφή να κακοποιήσει τα παιδιά της, πόσο δύσκολο θα της ήταν να κουρευτεί, ή να αδειάσει τις τσέπες από χρήματα;
Σίγουρα δε κουρεύτηκε μόνη της και πέταγε μόνη της τα λεφτά, αλλά δε παύει να κακοποίησε σεξουαλικά και ψυχολογικά τα ΣΠΛΑΧΝΑ της.
Ναι, σίγουρα σαν τον άντρα δεν είναι, αλλά δεν είναι και αυτή λιγότερο εξάμβλωμα της κοινωνίας. Ντροπή σε όποιους προσπαθούν να την ξεπλύνουν δήθεν υπο το πρόσχημα πως "την κακοποιούσε"
touvlo
Διάσημο μέλος

04-12-24

15:28
πού το ξέρεις;Σίγουρα δε κουρεύτηκε μόνη της και πέταγε μόνη της τα λεφτ
nearos
Επιφανές μέλος

04-12-24

15:29
Που ξέρεις εσύ πως κουρεύτηκε μόνη της; Ο καθένας μπορεί να αερολογεί όπως γουστάρει,πού το ξέρεις;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.042 μηνύματα.

04-12-24

15:34
Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι ότι η μάνα ήταν θύμα. Μια καργιόλα ήταν και μάλιστα χειρότερη από αυτόν, γιατί τα ανεχόταν και τα έκανε κιόλας.
Θανατική ποινή τώρα. Αυτά τα σιχάματα δεν σωφρονίζονται!
Θανατική ποινή τώρα. Αυτά τα σιχάματα δεν σωφρονίζονται!
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.750 μηνύματα.

04-12-24

16:51
Μόλις διάβασα τι γενικώς επαίχθη, και πραγματικά δε μπορώ να κτλβω τι έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα ίσο μερίδιο ευθύνης έχει και η μάνα, αφενός επειδή ήταν συνεργός, όπως όλα δείχνουν, και αφετέρου γτ, ενώ είχε τη δυνατότητα να σώσει τα παιδιά της, δε το έκανε.
Πραγματικά αναρωτιέμαι, πως θα ζήσουν αυτά τα παιδιά; Πως θα μετριαστούν τα τραύματα, γτ να επουλωθούν αποκλείεται.
Τώρα, το γεγονός ότι κάποιος εδώ μέσα, ακόμα και μπροστά σε αυτές τις φρικαλεότητες, σε αυτή την αηδιαστική κατάσταση, βρήκε να προτάξει τα φεμινιστικά του ιδεώδη, εμένα προσωπικά με ξεπερνά. Και ο νοών νοείτο.
Πραγματικά αναρωτιέμαι, πως θα ζήσουν αυτά τα παιδιά; Πως θα μετριαστούν τα τραύματα, γτ να επουλωθούν αποκλείεται.
Τώρα, το γεγονός ότι κάποιος εδώ μέσα, ακόμα και μπροστά σε αυτές τις φρικαλεότητες, σε αυτή την αηδιαστική κατάσταση, βρήκε να προτάξει τα φεμινιστικά του ιδεώδη, εμένα προσωπικά με ξεπερνά. Και ο νοών νοείτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- American Economist
- teacher_40
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- touvlo
- Kate1914
- nearos
- Scandal
- Reader
- xakounaamatata
- Memetchi
- taketrance
- back2967
- Joji
- charmander
- Ilma
- Αντικειμενικός
- iiTzArismaltor_
- thenutritionist
- Jack of Spades
- Ryuzaki
- Libertus
- Giorgosvr
- Μήτσος10
- fourkaki
- Fernando_A
- johnsala
- fockos
- giannhs2001
- vasilis123321
- Εριφύλη
- iew
- J.Cameron
- camil
- A350
- ROM32
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.