Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Συζητούσε που λέτε ένα φιλαράκι μου με μια κοπελιά που γούσταρε και δεν ξέρω πως το έφερε η συζήτηση και του λέει η κοπέλα:
-Αυτήν την στιγμή τα έχω με τρεις
-Ε ας γίνουν τέσσερις (απαντάει αυτός

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και γω σακουλα ,παμε για χορτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

- Are you a differentiable function? Because I'd like to be tangent to your curves!
- If you were an x-y plane, I’d want to approach your origin from positive integers.
- If I could be your integral, I'd be indefinite, so I can be the area under ALL your curves.
- Hey babe, wanna see the exponential growth of my natural log?
- Baby, I know my chemistry, and you’ve got one significant figure.
- If I were an enzyme I’d be DNA Helicase so I could unzip your genes.
- Hey, baby; wanna test the ‘k’ of my bedsprings?
- Are you the square root of 2? Because I feel irrational when I am around you.
- How can I know so many hundreds of digits of pi and not the digits of your phone number?
Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλα ποσο ξενερωτοι γιναμε ρε παιδι μου πια?

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

και μετα λεμε φιλε γιωργο γιατι δεν πηδανε πια οι ανδρες
καλα ποσο ξενερωτοι γιναμε ρε παιδι μου πια?![]()
Άστα να πάνε Άγγελε. Που είναι οι παλιές καλές εποχές του ρόπαλου;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Speak for yourself.και μετα λεμε φιλε γιωργο γιατι δεν πηδανε πια οι ανδρες![]()
Καθόλου. Απλώς δεν υπάρχουν αρκετές εκλεκτές, που θα εκτιμήσουν την ευστροφία των παραπάνω - και μαζί μ' αυτό και του καλλιτέχνη που τα χρησιμοποιεί. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν λίγες, αλλά υπάρχουν ακόμα. Όποιος παλέψει αρκετά, θα τις εντοπίσει.καλα ποσο ξενερωτοι γιναμε ρε παιδι μου πια?![]()
Άμα εσύ βολεύεσαι με mainstream γκόμενες που πέφτουν με ένα "θέλω να πιω εσένα στο ποτήρι", είναι επιλογή σου...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

και μετα λεμε φιλε γιωργο γιατι δεν πηδανε πια οι ανδρες
καλα ποσο ξενερωτοι γιναμε ρε παιδι μου πια?![]()
Τα αγοράκια ..."πηδάνε". Οι άντρες κάνουν έρωτα.
Και που σαι, μην πολυχρησιμοποιείς τον πληθυντικό της πτώσης, κάποια πράγματα είναι προφανώς μόνο ατομική υπόθεση.

*Πληθυντικός της πτώσης: Πληθυντικός ο οποίος χρησιμοποιείται από αυτούς που κάτι έχουν στραβό και το περνάνε σαν στερεότυπο σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού μπας και "μαλακώσει" σαν αμάρτημα. πχ. ένας μεθυσμένος λέει "πάλι σκνίπες γίναμε κι απόψε κολλητέεεε", κι ο κολλητός είναι μια χαρά. Αντιθετό του, ο ενικός της ανόδου: "Είμαι έξυπνος τελικά ρε παιδί μου" ή "Πςςς ποιός είμαι ο πούστης, πάλι έγραψα ιστορία".
Άσχημο πράγμα ο εγωισμός Άγγελε.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μια πλάκα πήγε να κάνει το παιδί και πέσατε να το φάτε! Ψυχραιμία, δεν σας είπε και ανίκανους

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ε τώρα κι εσείς. Όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω.
Μια πλάκα πήγε να κάνει το παιδί και πέσατε να το φάτε! Ψυχραιμία, δεν σας είπε και ανίκανους![]()
Χαχαχαχα... (ΝΟΤ)
Για να σου λεγε εσένα τη γενίκευση ότι οι 30+ρες τρέχουν να βρουν γαμπρό αγχωμένες μη και μείνουν στο ράφι σα τη μπεσαμέλ, να σου λεγα πως θα διαχώριζες τη θέση σου και θα τον έλεγες φαλλοκράτη.

Mercury
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πραγματικά στο λέω, δεν θα έμπαινα στον κόπο. Αν κάθομαι να ασχολούμαι με τις γενικές απόψεις καθενός, δεν θα κάνω άλλη δουλειά. Εδώ καλά καλά δεν ασχολούμαι με τις ειδικές απόψεις των περισσότερων για το πρόσωπό μου, το ποια είμαι και τι κάνω/θέλω το ξέρω μόνη μου και δεν χρειάζομαι άλλον να μου το πει!Χαχαχαχα... (ΝΟΤ)
Για να σου λεγε εσένα τη γενίκευση ότι οι 30+ρες τρέχουν να βρουν γαμπρό αγχωμένες μη και μείνουν στο ράφι σα τη μπεσαμέλ, να σου λεγα πως θα διαχώριζες τη θέση σου και θα τον έλεγες φαλλοκράτη.![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Άμα εσύ βολεύεσαι με mainstream γκόμενες που πέφτουν με ένα "θέλω να πιω εσένα στο ποτήρι", είναι επιλογή σου...
τα παραπανω δεν εχουν συναισθημα,,εκει διαφωνω
ενω παλιοτερα υπηρχε..
και οντως εχει πεσει το συναισθημα σημερα..ειναι σοβαρη η συζητηση,,μην κολλατε στις χοντραδες που ειπα..
εκτος αν θελετε να κολλατε σε αυτες,,δειτε παραμεσα..
vasso82
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Σήμερα στην Πλάκα μου λέει ένας μαγαζάτορας: Αχ να μουνα ζωγράφος να ζωγράφιζα τα μάτια σου. Θα τα ονόμαζα "ονειροπαγίδα του μυαλού μου".
You gotta give him credit for originality.

Καθόμουν εγώ χαμω περίμενα το λεωφορείο, πτώμα εντελως. Περνάει ένας με μηχανή, σταματάει στην άκρη και έρχεται. Γονάτιζει μπροστα μου και αρχίζει " ξέρεις με τι μοιάζεις? Μοιάζεις με τα άνθη της άνοιξης που προαναγγελουν το καλοκαίρι blah blah blah (δε θύμαμαι τι άλλα ακριβώς :p)" με ρώτησε πως με λένε και ζήτησε τηλέφωνο για να βρεθούμε. Όταν του είπα οτι δεν ενδιαφέρομαι είπε "κρίμα, τέτοια γυναίκα νόμισα πως θα αναβες, θα έπαιρνες φωτιά μόλις άκουγες αυτά". Μετά έφυγε.
Πάντως εντάξει, ήταν ίσως το πιο σοβαρό πέσιμο που μου εχουν κάνει

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

"ψαρι" : Βλεπει καποια φωτο και σχολιαζει κατι ασχετο . Ας πουμε λεει << και εγω εχω παει σε αυτο το μερος >>
"ψαρας": Θεωρει τρομερη ευκερεια να πεταξει δυχτια και στο ασχετο λεει <<βαλε κι εσυ μια φωτο να σε δουμε, γιατι ολο λες λες και τιποτα...>>
Μπαινει η φωτο ακολουθημενη με ενα σχολιο του τυπου "σε τυχαια στιγμη" ή κατι πιο τολμηρο του τυπου "Ξερω, ειμαι ψωνιο" .
"ψαρας": Τοτε φορτσαρει λεγοντας <<δεν σε περιμενα ετσι >>

Αποτελεσματικοτητα : 100%
Σημειωση: Ο ψαρας μπορει να ειναι και απο τα δυο φυλα (ή και κατι ενδιαμεσο) , η αποτελεματικοτητα ειναι η ιδια.
Esgrimista
Νεοφερμένο μέλος

"Ακούστε πως έχει το θέμα. Ή θα συνεχίσετε να χορεύετε κι εμείς να κοιτάμε σα βλάκες, ή θα μας γνωρίσετε". Αν και δεν το περίμενα, διάλεξαν το δεύτερο!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σηκωνετε ο τυπας, παει στην τυπισα που εχει βαλει στο ματι (αγνωστη) και τις λεει "Τι κανει μια πολικη αρκουδα σε ενα ανεκδοτο;" και απανταει μονος του μετα απο λιγο "Σπαει τον παγο"
Απλα respect!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.