Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:04 Η Gilda έγραψε: #161 16-08-12 16:04 Ατάκα που μου χουν πει ότι έχει ακούστεί σε club. Είναι ένας τύπος και κοιτάζει επίμονα μια κοπελιά. Ε την κοιτάζει, την κοιτάζει, κάποια στιγμή την πλησιάζει κιόλας. Εκείνη στέκεται σαν να μη ξέρει ότι αυτός πλησιάζει. Οπότε της λέει "Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι από αυτούς που έχουν στο μυαλό τους να γα...σουν. Γά..σα χθες!". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #162 16-08-12 16:25 Ατάκα συμφοιτητή στο εντευκτήριο της σχολής: Κάθονται 3 γυναίκες σε ένα τραπεζάκι, αυτός με την παρέα του σε ένα τραπέζι παραδίπλα και τις χαζεύουν. Σηκώνεται, πάει τουαλέτα και στον γυρισμό αρπάζει μια καρέκλα όπως περνάει δίπλα τους, την γυρνάει 180 και κάθεται με την πλάτη της καρέκλας μπροστά και τους λέει: «Γεια. Να κάτσω ή να φύγω όπως ήρθα;» Γυρνάει μετά στους δικούς του που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και τους λέει σε στυλ Λάζαρου (Είσαι το ταίρι μου): «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:36 Ο diotima έγραψε: #163 16-08-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Zed: Ατάκα συμφοιτητή στο εντευκτήριο της σχολής: Κάθονται 3 γυναίκες σε ένα τραπεζάκι, αυτός με την παρέα του σε ένα τραπέζι παραδίπλα και τις χαζεύουν. Σηκώνεται, πάει τουαλέτα και στον γυρισμό αρπάζει μια καρέκλα όπως περνάει δίπλα τους, την γυρνάει 180 και κάθεται με την πλάτη της καρέκλας μπροστά και τους λέει: «Γεια. Να κάτσω ή να φύγω όπως ήρθα;» Γυρνάει μετά στους δικούς του που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και τους λέει σε στυλ Λάζαρου (Είσαι το ταίρι μου): «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... Κάνω πως δεν το διαβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:47 Ο Άγγελος έγραψε: #164 16-08-12 16:47 «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Η Dalian έγραψε: #165 16-08-12 16:59 "Αγάπη, είσαι για μια βόλτα με την Porsche?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:38 Ο Άγγελος έγραψε: #166 16-08-12 17:38 εχω και κοτερο παμε μια βολτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #167 16-08-12 19:27 ''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ατάκα που μου χουν πει ότι έχει ακούστεί σε club. Είναι ένας τύπος και κοιτάζει επίμονα μια κοπελιά. Ε την κοιτάζει, την κοιτάζει, κάποια στιγμή την πλησιάζει κιόλας. Εκείνη στέκεται σαν να μη ξέρει ότι αυτός πλησιάζει. Οπότε της λέει "Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι από αυτούς που έχουν στο μυαλό τους να γα...σουν. Γά..σα χθες!". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:25 Ο Zed έγραψε: #162 16-08-12 16:25 Ατάκα συμφοιτητή στο εντευκτήριο της σχολής: Κάθονται 3 γυναίκες σε ένα τραπεζάκι, αυτός με την παρέα του σε ένα τραπέζι παραδίπλα και τις χαζεύουν. Σηκώνεται, πάει τουαλέτα και στον γυρισμό αρπάζει μια καρέκλα όπως περνάει δίπλα τους, την γυρνάει 180 και κάθεται με την πλάτη της καρέκλας μπροστά και τους λέει: «Γεια. Να κάτσω ή να φύγω όπως ήρθα;» Γυρνάει μετά στους δικούς του που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και τους λέει σε στυλ Λάζαρου (Είσαι το ταίρι μου): «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:36 Ο diotima έγραψε: #163 16-08-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Zed: Ατάκα συμφοιτητή στο εντευκτήριο της σχολής: Κάθονται 3 γυναίκες σε ένα τραπεζάκι, αυτός με την παρέα του σε ένα τραπέζι παραδίπλα και τις χαζεύουν. Σηκώνεται, πάει τουαλέτα και στον γυρισμό αρπάζει μια καρέκλα όπως περνάει δίπλα τους, την γυρνάει 180 και κάθεται με την πλάτη της καρέκλας μπροστά και τους λέει: «Γεια. Να κάτσω ή να φύγω όπως ήρθα;» Γυρνάει μετά στους δικούς του που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και τους λέει σε στυλ Λάζαρου (Είσαι το ταίρι μου): «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... Κάνω πως δεν το διαβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:47 Ο Άγγελος έγραψε: #164 16-08-12 16:47 «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Η Dalian έγραψε: #165 16-08-12 16:59 "Αγάπη, είσαι για μια βόλτα με την Porsche?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:38 Ο Άγγελος έγραψε: #166 16-08-12 17:38 εχω και κοτερο παμε μια βολτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #167 16-08-12 19:27 ''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ατάκα συμφοιτητή στο εντευκτήριο της σχολής: Κάθονται 3 γυναίκες σε ένα τραπεζάκι, αυτός με την παρέα του σε ένα τραπέζι παραδίπλα και τις χαζεύουν. Σηκώνεται, πάει τουαλέτα και στον γυρισμό αρπάζει μια καρέκλα όπως περνάει δίπλα τους, την γυρνάει 180 και κάθεται με την πλάτη της καρέκλας μπροστά και τους λέει: «Γεια. Να κάτσω ή να φύγω όπως ήρθα;» Γυρνάει μετά στους δικούς του που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και τους λέει σε στυλ Λάζαρου (Είσαι το ταίρι μου): «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:36 Ο diotima έγραψε: #163 16-08-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Zed: Ατάκα συμφοιτητή στο εντευκτήριο της σχολής: Κάθονται 3 γυναίκες σε ένα τραπεζάκι, αυτός με την παρέα του σε ένα τραπέζι παραδίπλα και τις χαζεύουν. Σηκώνεται, πάει τουαλέτα και στον γυρισμό αρπάζει μια καρέκλα όπως περνάει δίπλα τους, την γυρνάει 180 και κάθεται με την πλάτη της καρέκλας μπροστά και τους λέει: «Γεια. Να κάτσω ή να φύγω όπως ήρθα;» Γυρνάει μετά στους δικούς του που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και τους λέει σε στυλ Λάζαρου (Είσαι το ταίρι μου): «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... Κάνω πως δεν το διαβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:47 Ο Άγγελος έγραψε: #164 16-08-12 16:47 «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Η Dalian έγραψε: #165 16-08-12 16:59 "Αγάπη, είσαι για μια βόλτα με την Porsche?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:38 Ο Άγγελος έγραψε: #166 16-08-12 17:38 εχω και κοτερο παμε μια βολτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #167 16-08-12 19:27 ''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zed: Ατάκα συμφοιτητή στο εντευκτήριο της σχολής: Κάθονται 3 γυναίκες σε ένα τραπεζάκι, αυτός με την παρέα του σε ένα τραπέζι παραδίπλα και τις χαζεύουν. Σηκώνεται, πάει τουαλέτα και στον γυρισμό αρπάζει μια καρέκλα όπως περνάει δίπλα τους, την γυρνάει 180 και κάθεται με την πλάτη της καρέκλας μπροστά και τους λέει: «Γεια. Να κάτσω ή να φύγω όπως ήρθα;» Γυρνάει μετά στους δικούς του που τον κοίταζαν αποσβολωμένοι και τους λέει σε στυλ Λάζαρου (Είσαι το ταίρι μου): «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... Κάνω πως δεν το διαβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:47 Ο Άγγελος έγραψε: #164 16-08-12 16:47 «Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Η Dalian έγραψε: #165 16-08-12 16:59 "Αγάπη, είσαι για μια βόλτα με την Porsche?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:38 Ο Άγγελος έγραψε: #166 16-08-12 17:38 εχω και κοτερο παμε μια βολτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #167 16-08-12 19:27 ''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
«Παίδες.. Τσίμπησα τηλεφωνάκι.. Τστστσ!» Click για ανάπτυξη... καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Η Dalian έγραψε: #165 16-08-12 16:59 "Αγάπη, είσαι για μια βόλτα με την Porsche?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:38 Ο Άγγελος έγραψε: #166 16-08-12 17:38 εχω και κοτερο παμε μια βολτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #167 16-08-12 19:27 ''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Αγάπη, είσαι για μια βόλτα με την Porsche?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 17:38 Ο Άγγελος έγραψε: #166 16-08-12 17:38 εχω και κοτερο παμε μια βολτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #167 16-08-12 19:27 ''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω και κοτερο παμε μια βολτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:27 Ο Guest 292010: #167 16-08-12 19:27 ''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
''Με θέλεις απλά δεν το ξέρεις ακόμα'' Εμπνευσμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2012 στις 19:39 Ο Zed έγραψε: #168 16-08-12 19:39 Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diotima: Κάνω πως δεν το διαβασα Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τόσο ρομαντικός ο συγκεκριμένος όσο εσύ, αγαπητή. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα καιχρειαζεται να κανεις καραγκιοζιλικια για να παρει τηλεφωνο κοπελας? ας της πιασει κουβεντα και σε μερικες φορες αντε και με τα μαθηματα ως αιτια,,θα παρει το τηλεφωνο,,αφου δωσει και το δικο του βεβαια τι σημαινει ατακα κλπ?πραγματικα δεν καταλαβαινω.. Click για ανάπτυξη... Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 08:58 Ο Άγγελος έγραψε: #169 17-08-12 08:58 Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καραγκιοζιλίκι ποιο ήταν; Ότι τους είπε χύμα "θέλετε να γνωριστούμε ή να πάρω δρόμο;" ? Εννοείται ότι μετά τους είπε για μαθήματα κλπ όταν πήρε το οκ. Απλά αυτός ήταν ειλικρινής, τους είπε ότι θέλει γνωριμία. Μετά προχώρησε στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 00:48 Η Dalian έγραψε: #170 18-08-12 00:48 best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
best pick-up line ever hands down Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 11:52 Ο Άγγελος έγραψε: #171 18-08-12 11:52 τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι θυμηθηκες τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο Guest 018946: #172 18-08-12 12:30 "Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Εισαι να μου τον ξυρισεις ; " True story bro . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 00:53 Η BLUE SEA έγραψε: #173 19-08-12 00:53 "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:07 Ο Guest 209912: #174 19-08-12 03:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 03:28 Ο Insomnie έγραψε: #175 19-08-12 03:28 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: το ολο στυλ μετραει πρεπει να το δεις αυτο το υφος και η μαγκια ειναι τα παντα..και λεει περρισοτερα απο τα ιδια τα λογια.. και οι γυναιεκς το κρινουν αυτο..την ιδια φραση μπορεις να την πεις "να φυγω ή να μεινω" με χιλιους δυο τροπους.. προσβλητικους ή οχι.. Click για ανάπτυξη... Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 09:48 Η just smile!: #176 19-08-12 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: "Θέλω η ψυχή μου να γίνει ένα με τη δική σου και μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο διώχνοντας τη φτώχεια, τη δυστυχία, την αδικία, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την αθεΐα και οτιδήποτε άλλο βασανίζει τον κόσμο". Click για ανάπτυξη... Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:26 Ο Άγγελος έγραψε: #177 19-08-12 13:26 Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χίλιες φορές πρεζάκι,δηλαδή. Click για ανάπτυξη... δεν το πιασα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 23:59 Η BLUE SEA έγραψε: #178 19-08-12 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 81 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great giannhs2001 iew Ωρορα Angelikaaa ROM32 Searching Μήτσος10 Kate1914 Jack of Spades taketrance Εριφύλη Wonderkid camil vas 78 Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Memetchi thenutritionist zwoula_94 fourkaki Varus Advocatus diaboli Luludaki charmander rafaela11 touvlo Ilma chester20080 Polymnia MarcoReus Requiem dreamer!! User2350 professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Miss Young 2004 Μποντζουρ φροιλαιν ντου γιου χαβ γουεδερ φορ ε κοφι Click για ανάπτυξη... Miss Young 2004; Πού κολλάει αυτό σύντροφε; Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Ότι βασανίζει τον κόσμο;; Λοιπον παραγγελιες: Ανεργια, Βλακεια, προκαταληψεις(ταμπου),Ναρκωτικα,χαρατσια, πασοκ. Τι λεμε τωρα;;;Πρεπει παντως να σου αρεσε Λυσιστρατη μου ο τυπος γιατι αμα ημουν εγω θα του ελεγα: ναι καλά,παρε δυο ευρω και τραβα σε κανα γρηγορη να πιεις κανα καφεδακο γιατι με την νυστα που σε δερνει θα μου πεις οτι εισαι η μετενσαρκωση ενος μανγκο Click για ανάπτυξη... Γιατί μου πληγώνετε την καρδιά ρε συντρόφια; Εγώ εξωτερίκευσα τη δόνηση της ψυχής μου με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον έρωτα κι εσείς αστειεύεστε. Μα επιτέλους ας μην βλέπουμε τον έρωτα μόνο ως σαρκικό ερέθισμα. Η βίωση του έρωτα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Θα χρησιμοποιήσω δύο στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, του αγαπημένου μου ποιητή: "Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα που αρνήθηκα κάθε απόλαυση ερώτων της ρουτίνας". Εγώ πνίγομαι στα δάκρυα από συγκίνηση όταν ακούω αυτό το στίχο. Αχ, δεν είναι κατάλληλη η εποχή για την ευαίσθητη ψυχούλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi Διάσημο μέλος Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:04 Ο Ajusshi έγραψε: #179 20-08-12 00:04 Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σε είδα και μου άρεσες, το όνομά μου είναι Ajusshi, μήπως ενοχλώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Η prinCess.: #180 20-08-12 02:27 Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομίζω αν δεν έλεγες το "Σε είδα και μου άρεσες" θα' ταν μπέτερ. Το λέω επειδή η συνέχεια της ''συζήτησης" αυτής θα' ταν λίγο μούφα αφού θα' χε επίκεντρο το ότι σου άρεσε και ξέρωγω νε είναι κάπως. Αυτό. Τεςπα. Κατάλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.