Επειδή σίγουρα σε εκπλήσσει αλλά κάποιες από μας, προτιμούμε μια άλλου είδους προσέγγιση που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πρόστυχα υπονοούμενα.
Σε ευχαριστώ για την σιγανή προσβολή..
Οπως μπορει να σε εκπλησσει ,
Δεν με εκπλήσσει καθόλου..... το οτι κάθε ένας μας ανάλογα την φάση που βρισκεται στην ζωη του.....
δοκιμαζει η τους αρεσουν και άλλοι τρόποι προσέγγισης..
Από ποτε το θα σου γλυψω τα ελλατωματα ειναι χυδαίο..? Πρόστυχο κάπως ναι αλλά όχι χυδαίο, μην τρελαθούμε .
και φυσικα ..ειναι ανάλογα και με ποιο άτομο και πια πρόθεση έχουμε με αυτό το ατομο..
Όλα ανθρώπινα ειναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Απριλίου 2025
Τι θα σε πρόσβαλλε από μια τέτοια προσέγγιση; Που πιστεύεις οτι χτυπάει;
Ακριβώς.. γιατί ο τύπος δεν είπε...
καλημερα θελω να σε γ@%% σω...
( που ακόμη και αυτό βρε παιδί μου.. ψιθυριστά και υπό συνθήκες.. θα μπορουσε να είναι και ρομαντικο )
Ναι ξέρω δεν θα συμφωνήσετε κορίτσια..
Εγώ πχ.. δεν θέλω να βρίζει ο άλλος χυδαία.. στην ζωη..
Τώρα στο κρεβάτι μας.. και το πως έρχεται να με πλησιασει ενώ υπάρχει μια α' οικειότητα η ξεκάθαρη προσέγγιση με ερωτικο σκοπο... είναι άλλη ιστορία..
Υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μπορέις να μιλήσεις τρυφερά.. γλυκά, σοβαρά... αστεία. ,και πρόστυχα με έναν άνθρωπο που γουστάρετε ο ένας τον άλλο?
Δεν ειμαστε μόνο ένα πράγμα.. και η σεξουαλικοτητα η ο τρόπος που ο καθένας μας έχει ανάγκη να νιώθει η θέλει να νιωθει επιθυμητός.. αλλάζει και έχει ποικιλία...
Πάρτε παράδειγμα το cyber sex..
Η προσέγγιση μπορεί να είναι γλυκιά αλλά και ωμή..
Και να ευχαριστηθουν και οι δυο ....
Εννοείτε πως δεν είναι η κάθε στιγμή ίδια.. η τα πάντα ταιριάζουν σε όλους..
Αλλά το να είναι ωμός κάποιος, κάποιες φορές είναι πιο κοντά στην ωμή σεξουαλικοτητα.. και την φαντασίωση.. η το πως αναστατωνομαστε..
Και δεν έχει καμία σχέση πχ με το πως νιώθει κάποιος για τον άλλο η η ότι μετά δεν θα μεταμορφωθεί στο πιο γλυκό τρυφερό αρκουδάκι κοαλα του κόσμου που θα θέλει να κοιμηθεί αγκαλιά όλη νύχτα.
Όλοι έχουμε προτιμήσεις, και όλοι έχουμε φαντασιωσεις η θέλουμε να δοκιμάζουμε και να μαθαίνουμε τι μας κάνει και τι όχι.. στην σεξουαλικοτητα δεν χωράει κριτική..
θελει αποδοχή.. και συνέναιση, αν περνάνε καλά όσοι συμμετέχουν τι σημασία έχει το αν συμφωνεί ο κοσμος η οχι.