Αυνανισμός μετά το γάμο

PYLH

Δραστήριο μέλος

Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα.
ΟΚ! Ας μην πάμε και " στης φυλακής τα σίδερα...πού είναι για τους λεβέντες" από τα χρέη ,προκειμένου ν' αγοράσουμε τα απαραίτητα "εργαλεία"...( κάπου την έχω ξαναγράψει αυτή τη λέξη :hmm: ), αλλά κι "εσύ"....πολλές καλόγριες έβαλες μέσα...5-6 ??? Άντε μία και την βρήκαμε πες ( αυθεντική...),άντε κι άλλη μία "μαϊμού".....εεεεε.." let me Χαρίλαε...please..." :D :D :D

Όλα τα υπόλοιπα....κάστρα,ιππότες ( ή δεν έβαλες τέτοιους μέσα ?:hmm: ) , είναι θέμα απλής αναζήτησης!!!:D

Σοβαρά τώρα....σαφώς κι είναι ανεξάντλητο το θέμα " σεξ. φαντασιώσεις" , άλλά μ'αυτό το σκεπτικό
{ και δεν πηγαίνουμε στα μοναστήρια και στα κάστρα με το " Καλημέρα σας...περάστε να φορέσετε το ράσο σας !!! " } , μ' αυτό το σκεπτικό....κάθεται κανείς στ' αυγά του !!!

Γιατί " δεν θέλει"....αλλά...., " θα ήθελε"...ευσεβής πόθος δλδ.
Δεν θέλω να υπονοήσω ότι είναι και το πιό απλό, αλλά όχι πώς δεν γίνεται κιόλας, υπάρχουν και όρια. Όχι στις φαντασιώσεις....πιστεύω να έγινα κατανοητή:hmm: .

( Ποστάρω κι από χθες την νύχτα...ασταμάτητα !!! Έχω ελαφρυντικά .:P :/: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.310 μηνύματα.
Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PYLH

Δραστήριο μέλος

Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες :P

(δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! :P )

PYLH

Δραστήριο μέλος

Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες :P

(δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! :P )
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rofl: :rofl:

Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις και άδικο....ουουουουφφφφ !!! Κάνει Ζέστη ή μου φάινεται??? :D :D :P

Τελευταία επεξεργασία:

Giovanna

Επιφανές μέλος

Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.
xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια!

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.
Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι.
Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται;

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.875 μηνύματα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.380 μηνύματα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.
Μπροστά μας; :sly::devil:
για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό.

Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" :bleh:
μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. :playboy:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.380 μηνύματα.
για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. :playboy:
Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.
:playboy:
Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι.

-Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου.

touvlo

Διάσημο μέλος

Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του.
Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.
Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα:cray:

touvlo

Διάσημο μέλος

Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα:cray:
μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία.
Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά
τι θα έλεγες;

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.
μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία.
Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά
τι θα έλεγες;
Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού.
Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.814 μηνύματα.
ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά.

Guest 182562

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; :P

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.577 μηνύματα.