PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 18:14 Η PYLH έγραψε: #41 07-07-07 18:14 ΟΚ! Ας μην πάμε και " στης φυλακής τα σίδερα...πού είναι για τους λεβέντες" από τα χρέη ,προκειμένου ν' αγοράσουμε τα απαραίτητα "εργαλεία"...( κάπου την έχω ξαναγράψει αυτή τη λέξη ), αλλά κι "εσύ"....πολλές καλόγριες έβαλες μέσα...5-6 ??? Άντε μία και την βρήκαμε πες ( αυθεντική...),άντε κι άλλη μία "μαϊμού".....εεεεε.." let me Χαρίλαε...please..." Όλα τα υπόλοιπα....κάστρα,ιππότες ( ή δεν έβαλες τέτοιους μέσα ? ) , είναι θέμα απλής αναζήτησης!!! Σοβαρά τώρα....σαφώς κι είναι ανεξάντλητο το θέμα " σεξ. φαντασιώσεις" , άλλά μ'αυτό το σκεπτικό { και δεν πηγαίνουμε στα μοναστήρια και στα κάστρα με το " Καλημέρα σας...περάστε να φορέσετε το ράσο σας !!! " } , μ' αυτό το σκεπτικό....κάθεται κανείς στ' αυγά του !!! Γιατί " δεν θέλει"....αλλά...., " θα ήθελε"...ευσεβής πόθος δλδ. Δεν θέλω να υπονοήσω ότι είναι και το πιό απλό, αλλά όχι πώς δεν γίνεται κιόλας, υπάρχουν και όρια. Όχι στις φαντασιώσεις....πιστεύω να έγινα κατανοητή . ( Ποστάρω κι από χθες την νύχτα...ασταμάτητα !!! Έχω ελαφρυντικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο DrStrangelove: #42 07-07-07 18:23 Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 18:40 Η PYLH έγραψε: #43 07-07-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 23:44 Ο Lorien έγραψε: #44 07-07-07 23:44 Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 02:45 Η PYLH έγραψε: #45 08-07-07 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις και άδικο....ουουουουφφφφ !!! Κάνει Ζέστη ή μου φάινεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2007 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:30 Η Giovanna έγραψε: #46 09-07-07 01:30 xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 10:59 Η touvlo έγραψε: #47 07-05-25 10:59 Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΚ! Ας μην πάμε και " στης φυλακής τα σίδερα...πού είναι για τους λεβέντες" από τα χρέη ,προκειμένου ν' αγοράσουμε τα απαραίτητα "εργαλεία"...( κάπου την έχω ξαναγράψει αυτή τη λέξη ), αλλά κι "εσύ"....πολλές καλόγριες έβαλες μέσα...5-6 ??? Άντε μία και την βρήκαμε πες ( αυθεντική...),άντε κι άλλη μία "μαϊμού".....εεεεε.." let me Χαρίλαε...please..." Όλα τα υπόλοιπα....κάστρα,ιππότες ( ή δεν έβαλες τέτοιους μέσα ? ) , είναι θέμα απλής αναζήτησης!!! Σοβαρά τώρα....σαφώς κι είναι ανεξάντλητο το θέμα " σεξ. φαντασιώσεις" , άλλά μ'αυτό το σκεπτικό { και δεν πηγαίνουμε στα μοναστήρια και στα κάστρα με το " Καλημέρα σας...περάστε να φορέσετε το ράσο σας !!! " } , μ' αυτό το σκεπτικό....κάθεται κανείς στ' αυγά του !!! Γιατί " δεν θέλει"....αλλά...., " θα ήθελε"...ευσεβής πόθος δλδ. Δεν θέλω να υπονοήσω ότι είναι και το πιό απλό, αλλά όχι πώς δεν γίνεται κιόλας, υπάρχουν και όρια. Όχι στις φαντασιώσεις....πιστεύω να έγινα κατανοητή . ( Ποστάρω κι από χθες την νύχτα...ασταμάτητα !!! Έχω ελαφρυντικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 18:23 Ο DrStrangelove: #42 07-07-07 18:23 Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 18:40 Η PYLH έγραψε: #43 07-07-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 23:44 Ο Lorien έγραψε: #44 07-07-07 23:44 Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 02:45 Η PYLH έγραψε: #45 08-07-07 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις και άδικο....ουουουουφφφφ !!! Κάνει Ζέστη ή μου φάινεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2007 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:30 Η Giovanna έγραψε: #46 09-07-07 01:30 xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 10:59 Η touvlo έγραψε: #47 07-05-25 10:59 Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 18:40 Η PYLH έγραψε: #43 07-07-07 18:40 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 23:44 Ο Lorien έγραψε: #44 07-07-07 23:44 Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 02:45 Η PYLH έγραψε: #45 08-07-07 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις και άδικο....ουουουουφφφφ !!! Κάνει Ζέστη ή μου φάινεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2007 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:30 Η Giovanna έγραψε: #46 09-07-07 01:30 xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 10:59 Η touvlo έγραψε: #47 07-05-25 10:59 Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Εντάξει μωρέ κι εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην περίμενα να βρω 6 καλόγριες. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2007 στις 23:44 Ο Lorien έγραψε: #44 07-07-07 23:44 Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 02:45 Η PYLH έγραψε: #45 08-07-07 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις και άδικο....ουουουουφφφφ !!! Κάνει Ζέστη ή μου φάινεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2007 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:30 Η Giovanna έγραψε: #46 09-07-07 01:30 xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 10:59 Η touvlo έγραψε: #47 07-05-25 10:59 Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PYLH Δραστήριο μέλος Η PYLH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Ασχολείται με τα Τουριστικά. Έχει γράψει 599 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2007 στις 02:45 Η PYLH έγραψε: #45 08-07-07 02:45 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις και άδικο....ουουουουφφφφ !!! Κάνει Ζέστη ή μου φάινεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Ιουλίου 2007 Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:30 Η Giovanna έγραψε: #46 09-07-07 01:30 xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 10:59 Η touvlo έγραψε: #47 07-05-25 10:59 Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ενταξει δεν ειναι "αδυνατο" , αλλα σιγουρα δε μπορεις καθε φορα που σε βαραει μια φαντασιωση να τα παρατησεις ολα και να τρεχεις για καλογριες (δε σταματαμε τωρα με τις καλογριες ; θα μας ανεβει η πιεση ! ) Click για ανάπτυξη... Εδώ που τα λέμε...δεν έχεις και άδικο....ουουουουφφφφ !!! Κάνει Ζέστη ή μου φάινεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2007 στις 01:30 Η Giovanna έγραψε: #46 09-07-07 01:30 xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 10:59 Η touvlo έγραψε: #47 07-05-25 10:59 Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
xmm... μου φαινεται πολυ υψηλο το ποσοστο... και μαλλον αυτο κατι πρεπει να μας πει... απο την αλλη, δεν μου λεει και πολλα... αλλο το σεξ αλλο η μ@λακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 10:59 Η touvlo έγραψε: #47 07-05-25 10:59 Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:30 Η Himela έγραψε: #48 07-05-25 13:30 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα.
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 13:44 Η finesse έγραψε: #49 07-05-25 13:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Μπροστά μας;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #50 07-05-25 14:00 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί"
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:28 Η touvlo έγραψε: #51 07-05-25 14:28 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μπροστά μας; Click για ανάπτυξη... για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 18 χρόνια ξέθαμα θέματος για τον αυνανισμό. Αυτό πάει να πει "ο νους σου στο πουλί" Click για ανάπτυξη... μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:33 Ο Valder έγραψε: #52 07-05-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη. finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαΐου 2025 μια και το δικό σου είναι αλλού, πες μας τη γνώμη σου. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα στο πουσι ειναι το μυαλό μου, γι αυτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, έχω ομίχλη.
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:43 Η finesse έγραψε: #53 07-05-25 14:43 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: για πες μας, έτσι ή αλλοιώς, τι λες; (εννοώ μπροστά ή από πίσω, αλλά να το ξέρεις) Click για ανάπτυξη... Εφόσον η σχέση δουλεύει ρολόι, υπάρχει συχνή σεξουαλική επαφή στο ζευγάρι κτλ δεν βρίσκω κακό και την solo απασχόληση. Το ανησυχητικό είναι όταν η αυτοϊκανοποίηση παίρνει τον κυρίαρχο ρόλο. Για σποραδικές φορές, δεν έγινε και κάτι. -Την αυτοϊκανοποίηση μπροστά μας, την έθεσα ως naughty παιχνιδάκι. Όχι υπό την έννοια του ελέγχου.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 14:46 Η touvlo έγραψε: #54 07-05-25 14:46 Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, αν κάποιος θέλει, είναι άσχετο με τη σεξουαλική ζωή του. Αν του αρέσει, με γεια του με χαρά του. Ξέρω όμως πως κάποιοι ντρέπονται να μιλήσουν στο σύντροφο για την ...απασχόληση αυτή, ότι δηλ την κάνουν.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 15:10 Η glayki έγραψε: #55 07-05-25 15:10 Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:18 Η touvlo έγραψε: #56 07-05-25 19:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ουδέν πρόβλημα... Αρκεί να μην τεθουμε σε διαθεσιμότητα Click για ανάπτυξη... μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.509 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:33 Η glayki έγραψε: #57 07-05-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: μα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ενασχόληση με τον εαυτό του/της, κάτι που τον/την ευχαριστεί. Το σεξ είναι μια σωματική ευχαρίστηση αλλά και μια επικοινωνία. Δηλ αν σου έλεγε ο σύντροφος : Ξέρεις Γλαύκη, εχθές αυνανίστηκα πολύ καλά τι θα έλεγες; Click για ανάπτυξη... Η ατομική κατά μονας ευχαρίστηση δε με βρίσκει αντίθετη , αρκεί να μην γίνεται εθιστικά αντικαθιστώντας την επαφή του ζευγαριού. Όποτε αν μου έλεγε κάτι τέτοιο, εφόσον δεν επηρεάζει τη ερωτική μας ζωή δε με ενοχλεί.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.725 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο dum dum boy: #58 07-05-25 19:41 ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά. Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mitilini vas 78 Mariela.gk gmoutzour Spentys Advocatus diaboli Paragontas7000 taketrance charmander touvlo Memetchi GeorgePap2003 American Economist thenutritionist globglogabgalab Wonderkid giannhs2001 Scandal Μήτσος10 Ariana2018 Ωρορα Jack of Spades Debugging_Daemon fourkaki fmarulezkd rafaela11 Fernando_A teoaenaos neraida24 User2350 Γιώτα Γιαννακού JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο αυνανισμός, ακόμα και οι παράλληλες σχέσεις ίσως επιβάλλονται σε κάποιες περιπτώσεις, όταν επέρχεται κορεσμός/βαρεμάρα. ανάλογα τον άνθρωπο, το ζευγάρι και την σχέση, δρουν αναζωογονητικά.
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Μαΐου 2025 στις 19:41 Ο Guest 182562: #59 07-05-25 19:41 Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή; Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ; Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 7 Μαΐου 2025 στις 20:17 Ο Samael έγραψε: #60 07-05-25 20:17 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ;
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Άλλο ένα ωραίο παλιό θεματάκι. Πώς θα σας φαινόταν, αν ο/η σύντροφός σας αυνανίζεται; Click για ανάπτυξη... Ντεμι. Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ;