glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.

07-05-25

20:18
Πες τα azour.. Το να σε αγνοούν είτε εντός σχέσης , είτε εντός γάμου αυτό είναι το πρόβλημα και να κοιτούν αποκλειστικά την πάρτη τους.Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή;![]()
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.

08-05-25

08:42
ποτέ δεν είναι θέμα.Ο αυνανισμός στη σχέση πριν τον γάμο δεν είναι θέμα δηλαδή;![]()
Το λέω, για μέσα στο γάμο, γιατί ορισμένοι παντρεμένοι δεν το <<μαρτυράνε> πως το κάνουν, γιατί;;;;.... δεν ξέρω.

Το θέμα είχε αυτό τον τίτλο, αλλά και μένα μου ταίριασε στον προβληματισμό μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ο σύντροφος είναι σε όλα σύντροφος.Ντεμι.
Ποιο το πλεονέκτημα να έχεις σύντροφο εαν το κάνεις μόνος σου και αυτό ;![]()
΄Ξαναλέω, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ατομική ασχολία. Σα να λέμε, κάνεις μόνος ντους, γιατί έτσι σ ευχαριστεί. Μπορείς να κάνεις και με το σύντροφο, αλλά εκεί πάμε σε άλλου είδους δραστηριότητα

Ο σύντροφος σου προσφέρει και του προσφέρεις πολλές και άλλου είδους χαρές (και γρίνιες!

Πώς θα σου φαινόταν, αν η σύντροφός σου σου ελεγε <Σαμαελ, το πρωί έκανα έναν πολύ καλό αυνανισμό>;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.205 μηνύματα.

08-05-25

08:55
πωπω πόσο ντεκαβλέ<Σαμαελ, το πρωί έκανα έναν πολύ καλό αυνανισμό>;
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

08-05-25

08:59
Γιατί πρέπει να δίνουμε/δίνουν ραπόρτο για το αν έγινε ή όχι, βρε παιδιά;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.817 μηνύματα.

08-05-25

09:23
Τελικά είναι κακό να αυγατηγανίζεται κάποιος ή κάποια; 

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.205 μηνύματα.

08-05-25

09:26
ο λαός δεν λέει αν πετύχει η μαλακία τύφλα να’χει το γ@μήσι;

08-05-25

10:02
Γιατί σε προβληματίζει κάτι τέτοιο;Το λέω, για μέσα στο γάμο, γιατί ορισμένοι παντρεμένοι δεν το <<μαρτυράνε> πως το κάνουν, γιατί;;;;.... δεν ξέρω.
Το θέμα είχε αυτό τον τίτλο, αλλά και μένα μου ταίριασε στον προβληματισμό μου
Αισθάνεσαι ότι αν το κάνει απομακρύνεται από σένα ή ότι αν το κάνει και δεν σου το πει είναι σαν να έχει μυστικά από σένα ή ότι αν το κάνει περνούν από το μυαλό του άλλες σκέψεις που δεν έχουν σχέση με σένα οπότε σου δημιουργεί ένα discomfort; Τι;
Guest 182562
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-05-25

10:51
Απλά πολλοί αυτοπροσδιορίζονται με το σεξ. Που να μάθουν ότι είναι φυσιολογικό να έχει κάποιος ερωτικές φαντασιώσεις ακόμα κι αν βρίσκεται εντός γάμουΤο λέω, για μέσα στο γάμο, γιατί ορισμένοι παντρεμένοι δεν το <<μαρτυράνε> πως το κάνουν, γιατί;;;;.... δεν ξέρω.![]()

Όχι. Μέχρι και τα βρέφη χαϊδεύονται.Τελικά είναι κακό να αυγατηγανίζεται κάποιος ή κάποια;![]()
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.

08-05-25

11:01
γιατί να μη δίνεις; Επειδή θέλεις να το πεις, για να μοιραστείς τη χαρά σου!Γιατί πρέπει να δίνουμε/δίνουν ραπόρτο για το αν έγινε ή όχι, βρε παιδιά;
έχει διαφορά; Κάποιος/κάποιαΤελικά είναι κακό να αυγατηγανίζεται κάποιος ή κάποια;![]()
εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, θα το έλεγα και θα μου άρεσε να μου το πει. Για άλλους είναι ντισκομφορτ, δηλ κοκκινίζουν και δε λένε .....Γιατί σε προβληματίζει κάτι τέτοιο;
Αισθάνεσαι ότι αν το κάνει απομακρύνεται από σένα ή ότι αν το κάνει και δεν σου το πει είναι σαν να έχει μυστικά από σένα ή ότι αν το κάνει περνούν από το μυαλό του άλλες σκέψεις που δεν έχουν σχέση με σένα οπότε σου δημιουργεί ένα discomfort; Τι;
μωρέ, στο σεξ με το σύντροφο, βγάζουν τα ....μάτια τους με κάθε είδους φαντασίωση. Στο θέμα αυτό όμως, σκαλώνουν και αναρρωτιέμαι , γιατί;Που να μάθουν ότι είναι φυσιολογικό να έχει κάποιος ερωτικές φαντασιώσεις ακόμα κι αν βρίσκεται εντός γάμου![]()
Κάθε καλοκαίρι βρισκόμαστε φιλικά ζευγάρια και αυτού του είδους οι συζητήσεις είναι το βραδινό μας ψωμοτύρι. Παρατηρώ, πως οι γυναίκες είναι πιο .... ανοιχτές, φλύαρες σ΄αυτό το θέμα. Το τι ακούγεται, δε λέγεται! (μπούμερ γαρ). Αντίθετα οι άντρες, αν αρχίσουμε τα περί αυνανισμού, αλλάζουν θέμα συζήτησης

08-05-25

11:11
΄Οπως το αισθάνεται ο καθένας.εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αντίθετα, θα το έλεγα και θα μου άρεσε να μου το πει. Για άλλους είναι ντισκομφορτ, δηλ κοκκινίζουν και δε λένε .....
΄Αλλος μπορεί να θέλει να το πει, άλλος να μην θέλει.
Δεν σημαίνει κάτι αυτό για την μεταξύ σας σχέση.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

08-05-25

14:14
Τι να σου πω... Μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες το βρίσκω με νόημα ή/και hot - με σκοπό να παίξεις με το μυαλό τού άλλου. Σε συνθήκες απόστασης. Σε συνθήκες που θα πατήσεις επίτηδες συγκεκριμένα κουμπιά ενώ πρέπει να φύγεις, και θα πεις ψιθυριστά "η συνέχεια όταν γυρίσω". Τι θα κάνει μόλις τον/ην έχεις ανάψει; Τι θα σου στείλει στο κινητό; Τι θα σου διηγηθεί μόλις γυρίσεις;γιατί να μη δίνεις; Επειδή θέλεις να το πεις, για να μοιραστείς τη χαρά σου!

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.

08-05-25

15:48
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουμε μεγάλο θέμα γειτονιά αν θα το πει ή δεν θα το πει.. Δεδομένου πως όλοι το κάνουν και αποτελεί καθαρά προσωπική υπόθεση ( δε χρειάζεται να δώσεις αναφορά) .
Είναι χαλαρωτικό, αποφορτιστικο είτε γίνεται με βοήθεια είτε το απολαμβάνεις μόνος.
Είναι χαλαρωτικό, αποφορτιστικο είτε γίνεται με βοήθεια είτε το απολαμβάνεις μόνος.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.577 μηνύματα.

08-05-25

20:08
Σαν πράξη, εαν αυτό ρωτάς, δεν θα μου φαινόταν κάτι περίεργο.ο σύντροφος είναι σε όλα σύντροφος.
΄Ξαναλέω, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο αυνανισμός είναι μια ατομική ασχολία. Σα να λέμε, κάνεις μόνος ντους, γιατί έτσι σ ευχαριστεί. Μπορείς να κάνεις και με το σύντροφο, αλλά εκεί πάμε σε άλλου είδους δραστηριότητα
Ο σύντροφος σου προσφέρει και του προσφέρεις πολλές και άλλου είδους χαρές (και γρίνιες!)
Πώς θα σου φαινόταν, αν η σύντροφός σου σου ελεγε <Σαμαελ, το πρωί έκανα έναν πολύ καλό αυνανισμό>;
Πιο πολύ θα μου φαινόταν περίεργο να ντραπεί να το αναφέρει. Που και πάλι δεν φταίει ο άλλος ακριβώς εαν αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία του αλλά αυτό είναι θέμα χημείας του ζευγαριού. Εμένα προσωπικά δεν θα μου άρεσε μια κατάσταση που δεν θα υπήρχε ένταση, αλλά θα υπήρχαν ντροπές.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.346 μηνύματα.

09-05-25

06:37
Δόξα τον Θεό έχω απαλλαγεί εδώ και χρόνια από αυτήν την αυτοκαταστροφική συνήθεια
touvlo
Διάσημο μέλος

09-05-25

08:12
Δόξα τον Θεό έχω απαλλαγεί εδώ και χρόνια από αυτήν την αυτοκαταστροφική συνήθεια

Γιατί σταμάτησες; Νόμιζες ότι καταστρεφόσουν;
Νομίζω στην απάντησή σου, κρύβεται η απάντηση στην απορία μου.
Προφανώς κάποιοι, μεταξύ των οποίων και αυτοί/ός που έγινε η αιτία να γράψω, το βλέπουν ως κάτι <<κακό>>. Όμως δεν μου το έχουν εξηγήσει, το γιατί.
Αν το εννοείς, κάνε τον κόπο, να μου πεις το γιατί.
Τον έναν λόγο τον ξέρω: επειδή <<βολεύεσαι>> και δεν κάνεις τον κόπο, να γνωρίσεις κορίτσια/αγόρια και μένεις μόνος. Αυτό όμως ισχύει για τα νεαρά παιδιά. Για έναν/μια έμπειρη και μάλιστα σε σχέση, δεν ισχύει
amarelia
Περιβόητο μέλος

09-05-25

08:14
Πολλοί είναι έρμαια του εκκλησιαστικού δόγματος που ως είθισται κάνει τον άνθρωπο να νιώθει ενοχές και σαν απέραντο σκουπίδι και μόνο που υπάρχει.Προφανώς κάποιοι, μεταξύ των οποίων και αυτοί/ός που έγινε η αιτία να γράψω, το βλέπουν ως κάτι <<κακό>>.
touvlo
Διάσημο μέλος

09-05-25

08:19
το λέει η επίσημη εκκλησία αυτό; Το έχω ακούσει από μάρτυρα του Ιεχωβά.Πολλοί είναι έρμαια του εκκλησιαστικού δόγματος που ως είθισται κάνει τον άνθρωπο να νιώθει ενοχές και σαν απέραντο σκουπίδι και μόνο που υπάρχει.
Προσπαθώ να συνδιάσω.... το άτομο/τα άτομα που έχω στο μυαλό είναι εν μέρει άθεα...

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.346 μηνύματα.

09-05-25

08:25
Γιατί οι τσόντες και ο αυναν όπως και κάθε ερέθισμα εύκολης ντοπαμίνης σε εθιζουν σε μια μη ρεαλιστική κατάσταση με αποτέλεσμα στο τέλος να μην σε ενθουσιάζει-επιθυμείς το πραγματικό.Γιατί αυτοκαταστροφική;
Γιατί σταμάτησες; Νόμιζες ότι καταστρεφόσουν;
Νομίζω στην απάντησή σου, κρύβεται η απάντηση στην απορία μου.
Προφανώς κάποιοι, μεταξύ των οποίων και αυτοί/ός που έγινε η αιτία να γράψω, το βλέπουν ως κάτι <<κακό>>. Όμως δεν μου το έχουν εξηγήσει, το γιατί.
Αν το εννοείς, κάνε τον κόπο, να μου πεις το γιατί.
Τον έναν λόγο τον ξέρω: επειδή <<βολεύεσαι>> και δεν κάνεις τον κόπο, να γνωρίσεις κορίτσια/αγόρια και μένεις μόνος. Αυτό όμως ισχύει για τα νεαρά παιδιά. Για έναν/μια έμπειρη και μάλιστα σε σχέση, δεν ισχύει
Επιπλέον όταν έχεις πρόσβαση σε αληθινό σεξ αλλά επιλέγεις τον δρόμο του αυναν είναι αδυναμία και πάθος.
amarelia
Περιβόητο μέλος

09-05-25

08:31
Ναι και γενικά οτιδήποτε δίνει απόλαυση στον άνθρωπο. Τον κανει να νιώθει τύψεις και εξευτελισμό σε οποιαδήποτε περίπτωση που χαίρεται τη ζωή τουτο λέει η επίσημη εκκλησία αυτό; Το έχω ακούσει από μάρτυρα του Ιεχωβά.
Προσπαθώ να συνδιάσω.... το άτομο/τα άτομα που έχω στο μυαλό είναι εν μέρει άθεα...ο ένας είναι θρησκευόμενος....χαχα η γυναίκα του αν ανοίξει το στόμα της, τρέχεις να κρυφτείς!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vas 78
- Mariela.gk
- gmoutzour
- Spentys
- Advocatus diaboli
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- touvlo
- Memetchi
- GeorgePap2003
- American Economist
- thenutritionist
- globglogabgalab
- Wonderkid
- giannhs2001
- Scandal
- Μήτσος10
- Ariana2018
- Ωρορα
- Jack of Spades
- Debugging_Demon
- fourkaki
- fmarulezkd
- rafaela11
- Fernando_A
- teoaenaos
- neraida24
- User2350
- Γιώτα Γιαννακού
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.