Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυνανιζεστε λοιπον; Ποσο συχνα περιπου και ποσες φορες ηταν οι πιο πολλες (σε μια μερα) ; Το κανετε μονο οταν δεν εχετε συντροφο ή και τοτε; Σε ποια ηλικια ξεκινησατε; Συνηθως "χρησιμοποιειτε" καποια φαντασιωση σας ή "οπτικο-ακουστικο" υλικο;

Φυσικα, μπορειτε να αναφερετε και οτιδηποτε σχετικο με το θεμα, απλα αυτες ειναι καποιες δικες μου αποριες...
(αν δεν φαινεται στο προφιλ σας, αναφερετε και ηλικια/φυλο για να ξερουμε και τι περιπου παιζει (sic) )
Ελπιζω να μην ντρεπεται κανενας ακομα και στο ιντερνετ να τα "ομολογησει" αυτα!

P.S: Ειναι το πρωτο μου θεμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι να μην επιτρεπεται; Ειναι στο φορουμ του Ερωτας& Σεξ, δεν νομιζω να χρησιμοποιησα καμια ασχημη εκφραση και το ιδιο το γεγονος δεν νομιζω να χαρακτηριζεται απο κανεναν κακο, ανωμαλο, κτλ...Θα μου φανει πολυ παραξενο, ιδιαιτερα για ενα φορουμ οπου "οι ιδεες βρισκουν την ηρεμια τους"!

Anyway, καλυτερα να περιμενουμε τον mod!
P.S: Τουλαχιστον βλεπω οτι θα απαντησουν καποιοοι/καποιος, αν το θεμα δεν κλειδωθει. Θετικο!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εγω αυνανιαζομαι, συνιθος καθε μερα, 1-2 φορες. Βεβαια υπαρχουν και οι περιπτοσεις που δεν αυνανιαζομαι για 1-2 μερες οι και παραπανω και οι περιπτοσεις που αυνανιαζομαι 3-4 ή και 5 (πολυ σπανια) φορες την ημερα. Η πιο πολλες φορες που θυμαμε ητανε 6 φορες σε μια μερα. Δεν ειχα ποτε συντροφο οποτε καταλαβενεις.... Ξεκινισα 2 μηνες πριν κλεισω τα 11, ξερω...νωρις... η φαντασιοση και το οπτικο ακουστικο (η ενα απο τα δυο) ειναι κατι που παντα χρησιμοποιητε.... ετσι ξερα δεν γινετε... Ναι, μονο τα χερια... τι αλλο δλδ; (ενταξει για γυνεκες καταλαβενω...)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Για γυναίκες δεν νομίζω οτι υπάρχει συνηθισμένη ηλικία έναρξης, άλλες ξεκινούν στα 5 κι άλλες στα 25.
Α κι όσο για το αντικείμενο, ακόμα και για αγόρια υπάρχούν διάφορες... "εναλλακτικές". Δες το american pie, πηγαινε και σε κανένα sex-shop (όταν μεγαλώσεις λίγο για το δευτερο,ε?) και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Ναι, μονο τα χερια... τι αλλο δλδ; (ενταξει για γυνεκες καταλαβενω...)
Δες τη νεα διαφημιση του Free (αυτη με τη μηχανη) και θα καταλαβεις!

Ειπα, ομως, και εγω εκ των προτερων οτι μαλλον σε γυναικες απευθυνεται η συγκεκριμενη ερωτηση!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

Ξεκίνησα στα 14 και συνέχισα ακάθεκτος!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

https://www.jackinworld.com/
Λεει τεχνικες, τι απο ολα οσα ακουγονται ειναι μυθοι και πολλα αλλα. Ειναι ακετα ενδιαφερων

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Λοιπον, αφου δοθικε το οκ τοτε παμε!
Εγω αυνανιαζομαι, συνιθος καθε μερα, 1-2 φορες. Βεβαια υπαρχουν και οι περιπτοσεις που δεν αυνανιαζομαι για 1-2 μερες οι και παραπανω και οι περιπτοσεις που αυνανιαζομαι 3-4 ή και 5 (πολυ σπανια) φορες την ημερα. Η πιο πολλες φορες που θυμαμε ητανε 6 φορες σε μια μερα. Δεν ειχα ποτε συντροφο οποτε καταλαβενεις.... Ξεκινισα 2 μηνες πριν κλεισω τα 11, ξερω...νωρις... η φαντασιοση και το οπτικο ακουστικο (η ενα απο τα δυο) ειναι κατι που παντα χρησιμοποιητε.... ετσι ξερα δεν γινετε... Ναι, μονο τα χερια... τι αλλο δλδ; (ενταξει για γυνεκες καταλαβενω...)
[εδώ υπήρχε προσβλητικό μήνυμα για μέλος του φόρουμ]
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Όντως δεν πρέπει να είναι ταμπου. Ο αυνανισμός είναι μια απόλυτα φυσιολογική λειτουργία και σε κάποιες καταστάσεις μπορει να είναι και καλύτερα απο την σεξουαλική επαφή. Μην το παρακάνουμε όμως ας το αφήνουμε να ξεκουράζεται και λίγο. Αραγε ισχύει ότι τυφλώνει?![]()
1. Οπως λενε και τα Ημισκουμπρια: "Σαν πετυχει η μ..ια τυφλα να 'χει το μαμησι;"

2. Τι;

...
[εδώ υπήρχε προσβλητικό μήνυμα για μέλος του φόρουμ]
Ελεος ρε παιδια, πρεπει καποιοι να ειναι τοοοσο ανωριμοι;!

Παρεμπιπτοντως παρατηρω τα εξης:
1. Δεν εχει απαντησει καμια γυναικα!Γιατι;

2. Καποιοι παροτι εχουν απαντησει στο θεμα, δεν εδωσαν "παραπανω στοιχεια"

3. Μολις συνειδητοποιησα οτι ουτε εγω εχω πει!

Λοιπον κι εγω αυνανιζομαι - obviously!- , αρκετα συχνα, περιπου 5-6 φορες την εβδομαδα, ακομα και οταν εχω συντροφο. Ξεκινησα γυρω στην πρωτη- δευτερα γυμνασιου (τωρα ειμαι 22) και συνηθως, αν και οχι παντα, "χρησιμοποιω" καποιο "οπτικο-ακουστικο" υλικο. Αυτα!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως για οτιδήποτε δεν είναι προσωπικό αλλά γενικό περι του θέματος ευχαριστώς να απαντήσω αν δω ότι έχω κάτι να πω όπως παραπάνω

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Θα απαντούσα εδώ Insomniac αλλά υπάρχουν άτομα που με ξέρουν και απο κοντά και όσο να πεις, υπάρχει ένα ταμπού σε αυτό το θέμα στην ελληνική κοινωνία. δεν συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.
Πάντως για οτιδήποτε δεν είναι προσωπικό αλλά γενικό περι του θέματος ευχαριστώς να απαντήσω αν δω ότι έχω κάτι να πω όπως παραπάνω![]()
...Χμ.

EDIT: -> Τωρα παρατηρησα και τα στατιστικα του thread: 17 απαντησεις,6 απο τις οποιες ειναι δικες μου, και 190 views! ...

Δηλαδη, εσυ το οτι αυνανιζεσαι - αν το κανεις - δεν το εχεις πει σε φιλους/φιλες σου;

Προσωπικα, εγω τα συζηταω αυτα τα θεματα (οπως και τα σεξουαλικα) με τους φιλους μου, αλλα και με τις φιλες μου, γιατι ειμαι της αποψης οτι εφοσον κατι δεν ειναι κακο, γιατι να το κρυψω;

- Ελπιζω να μην παρεξηγηθει κατι απο τα παραπανω, ειδικα απο την Michelle απο την οποια πηρα αφορμη!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακόμα κι εγώ που με θεωρώ αρκετά ανοιχόμυαλη, ξέρω οτι αν βγω και το λέω τόσο ανοιχτά όσο ένας αντρας το αναμενόμενο είναι να με αντιμετωπίσουν σαν ούφο και ακόμα και...ανώμαλη! Γι'αυτό λοιπόν και όσο κι αν διαφωνώ, όσο κι αν εκνευρίζομαι απίστευτα όταν βλέπω αυτή τη διάκριση, δεν μπορώ να αλλάξω εγώ τον κόσμο.
Γι'αυτό μάλλον και δεν έχει απαντήσει καμιά γυναίκα μέχρι στιγμής. Για τις περισσότερες είναι ένα απο τα μεγαλύτερα μυστικά τους! Θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα:
Μια φίλη μου με την οποία τα λέμε σχεδόν όλα και την ξέρω 7 χρόνια, είχε πιάσει μια φορά (δεν ήμουν μπροστά) 4 κορίτσια απο την παρέα και τους λεει (όχι στο άσχετο, συζητούσαν και πριν για σεξουαλικά και ταίριαζε):
-Παραδεχτείτε το, είμαι σίγουρη ότι το κάνετε!
Αυτές να αρνούνται όλες, σε στύλ "Εγώ τέτοιο πράγμα??? Ποτέ!!!" μέχρι που στο τέλος το παραδέχτηκαν όλες! Μετά βεβαια άρχισαν τα "Ναι αλλά έχω μήνες να το κάνω" κλπ.
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι τέτοια διαφορά με τους άντρες. Γιατί δηλαδή εκείνοι το παραδέχονται τόσο ανοιχτά και οι γυναίκες ντρέπονται τόσο? Απο που προήλθε αυτό?
PS: Ο,τι και να σας λένε, γυναίκα άνω των 25 που δεν το έχει κάνει δεν υπάρχει. Ψευδονται ασυστόλως!
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ακόμα κι εγώ που με θεωρώ αρκετά ανοιχόμυαλη, ξέρω οτι αν βγω και το λέω τόσο ανοιχτά όσο ένας αντρας το αναμενόμενο είναι να με αντιμετωπίσουν σαν ούφο και ακόμα και...ανώμαλη! Γι'αυτό λοιπόν και όσο κι αν διαφωνώ, όσο κι αν εκνευρίζομαι απίστευτα όταν βλέπω αυτή τη διάκριση, δεν μπορώ να αλλάξω εγώ τον κόσμο.
Θα σου απαντουσα "δικο τους προβλημα" & " αν αυτοι ειναι συντηρητικοι (για να μην πω τιποτα αλλο...

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Γι'αυτό μάλλον και δεν έχει απαντήσει καμιά γυναίκα μέχρι στιγμής. Για τις περισσότερες είναι ένα απο τα μεγαλύτερα μυστικά τους! Θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα:
Μια φίλη μου με την οποία τα λέμε σχεδόν όλα και την ξέρω 7 χρόνια, είχε πιάσει μια φορά (δεν ήμουν μπροστά) 4 κορίτσια απο την παρέα και τους λεει (όχι στο άσχετο, συζητούσαν και πριν για σεξουαλικά και ταίριαζε):
-Παραδεχτείτε το, είμαι σίγουρη ότι το κάνετε!
Αυτές να αρνούνται όλες, σε στύλ "Εγώ τέτοιο πράγμα??? Ποτέ!!!" μέχρι που στο τέλος το παραδέχτηκαν όλες! Μετά βεβαια άρχισαν τα "Ναι αλλά έχω μήνες να το κάνω" κλπ.
Οντως για αυτο δεν εχει απαντησει καμια... τουλαχιστον ετσι πιστευω και εγω. Απλα ειναι τουλαχιστον χαζο εκ μερους σας να μην "σπατε " αυτο το ταμπου. Δηλαδη ειναι πιο αισχρο να συζητας για μαστιγια, στασεις, κτλ , που στο κατω κατω δεν το κανουν ολοι, παρα για αυτο που το κανουν (σχεδον ,εστω) ολοι;!

Για το αλλο, εχεις δικιο. Και η παρεα της κοπελας μου τα ιδια κανει. Οι φιλες μου, τα πρωτα χρονια το αρνουνταν και ελεγαν μαλιστα πως αηδιαζουν κιολας. Πλεον λεμε τα παντα, και νιωθουν και αυτες πιο ανετα που το ξερω και δεν το κρατουν μυστικο (Παρεμπιπτοντως, ξερω πααααρα πολλες κοπελες που το κανουν. Και ο λογος μαλλον ειναι οτι ολες βλεπουν ποσο cool ειμαι με το θεμα)
...Πιθανως οι γυναικες, λογω καθυστερημενης απελευθερωσης ενιωθαν λιγοτερο ανετα με το να εξερευνησουν το σωμα τους και να το λενε, ενω οι αντρες οχι. Ασε που οι αντρες ειναι λιγο πιο χυμα γενικοτερα σε αυτα τα θεματα.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατι τέτοια διαφορά με τους άντρες. Γιατί δηλαδή εκείνοι το παραδέχονται τόσο ανοιχτά και οι γυναίκες ντρέπονται τόσο? Απο που προήλθε αυτό?
Υπερβολες! Ολο και καποια θα υπαρχει!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:PS: Ο,τι και να σας λένε, γυναίκα άνω των 25 που δεν το έχει κάνει δεν υπάρχει. Ψευδονται ασυστόλως!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.