Ππαρατηρω, οτι μιλατε για ερεθισμο, λες και αναφερεστε σε πασατεμπο...
Προσωπικα γνωριζω οντως εναν που δε φαντασιωνεται αλλες γυναικες και δεν ερεθιζεται ανα πασα στιγμη με την οποιαδηποτε γυναικα. (και για να σε προλαβω...ναι, ειναι απολυτα ειλικρινης με αυτο. Εαν δεν ηταν, θα ειχε αποκαλυφθει)
Ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν κι αλλοι...ΜΠορει να ανηκουν στις εξαιρεσεις, αλλα υπαρχουν...
Ο συγκεκριμενος ειναι αρρωστος γιατρε μου? 

Σου ειναι τοσο δυσκολο δλδ να δεχτεις οτι μπορει να υπαρχει ανδρας που δεν ερεθιζεται απο καποια αλλη οταν εχει ματια για μια και ειναι κολλημενος σε εκεινη? Οτι μπορει να μην μπαινει στι διαδικασια να δει πορνο, διοτι μια χαρα ερεθισμο του προκαλει ο ανθρωπος του?
Δεν εχω κανενα λογο να δηλωσω κατι ψευδες μονο και μονο για να σε πεισω...Απλως ρωτησες εαν υπαρχει ΕΝΑΣ και σου απαντησα πως εγω ξερω εναν και βασει πιθανοτητων θα υπαρχουν κι αλλοι.
Και οχι δε θα μπορουσε να λεει ψεμματα οταν για χρονια ειναι μαζι του καθημερινα 24 το 24ωρο και αργοτερα ολες τις ωρες απο τη στιγμη που επεστρεφουν απο την εργασια τους. Γι αυτο ανεφερα πιο πανω, οτι εαν δεν ισχυε κατι τετοιο, θα ειχε αποκαλυφθει.
Ενιγουει, μπορει οντως εγω να γνωρισα τον ΕΝΑΝ και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ...
Η αληθεια εινα παντως πως δεν ειχα στο μυαλο μου τον ερεθισμο σα να τρωω στραγαλια κα πασατεμπο...Ιδιαιτερα ρηχη η ολη προσεγγιση και για να ειμαι ειλικρινης, απογοητευτηκα λιγο...
Χαχαχα!
Ρε συ σαν φοιτητες πριν χρονια, ναι αφου συζουσαμε απο τοτε, περνουσαμε 24 ωρες το 24ωρο. Σου φαινεται πραξενο?!
Γιου νοου, καταστασεις κ@λος και βρακι!
Και τα επομενα χρονια, οι μονες ωρες που δεν ημασταν μαζι, ηταν οταν ημασταν στις δουλειες μας.
Λες να αυνανιζεται και να μην το παιρνω χαμπαρι?! Ναι οκ..ξανθια ειμαι...αλλα μεχρι εκει
Ειδικα τσοντες?! Χαχαχα!! Ειναι σα να μου μιλας για εναν αλλο ανθρωπο! Χαχαχα!! Και μιλαμε για ατομο που γνωριζω 14 χρονια!

Ενιγουει, μπορει ναμη σου αρεσει που υπαρχουν και αυτοι, αλλα θα σε απογοητευσω....Υπαρχουν ,ντιαρ!
Κοιτα να δεις που πρεπει να βγαζω τα προσωπικα μου στη φορα
Ουστ!
Υ.γ Και στο μπανιο μαζι πηγαιναμε
Οπως ειχα γραψει σε ενα θεμα, εμεις δεν ειχαμε τετοια προβληματα
Σωστη η παρατηρηση : ερεθισμος δεν ισουται με στυση. Επομενως μπορει και αντρας να ερεθιζεται και να μην προδιδεται. Εκτος πια αν κυκλοφορει γυμνος στο δρομο και φαινεται και η παραμικρη αντιδραση, τι να πω!
Και απο που προκυπτει οτι καποιος απαραιτητα απανταει με πληρη ειλικρινεια σε κατι τοσο προσωπικο; Για να το κανει αυτο πρεπει να ισχυουν τουλαχιστον τα παρακατω :
1. να τα χει πολυ καλα με τον εαυτο του
2. να ξερει οτι το ατομο του που θα τα ακουσει, δε θα φρικαρει/απογοητευτει
Καταρχας Νεραϊδα, επειδη ακριβως μιλας για τη σχεση σου, οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο να ισχυριστουμε οτι τον ξερουμε καλυτερα απο οτι εσυ. Ακομα πιο δυσκολο δε ειναι να μιλησουμε ασχημα για αυτον σε σενα.
Ομως καθε αντρας εχει αλλους χιλιους δυο αντρες φιλους. Οποτε μαλλον ξερουμε τι κανουν οι υπολοιποι και τι ψεμματα λενε για το τι κανουν. Ναι, ξερω αντρα που λεει ψεμματα για το οτι αυνανιζεται στην κοπελα του. Γιατι; Γιατι αυτη πιστευει οτι το να το κανει σημαινει οτι δεν τον ικανοποιει, οτι δεν ειναι αρκετα ερωτευμενος μαζι της, κτλ. Οπως γραφει και ο Lorien, δεν αρκει να εισαι ειλικρινης. Πρεπει και το ατομο στο οποιο θες να εισαι ειλικρινης να μην φρικαρει με αυτο που θα ακουσει.
Τωρα, για το οτι εισαι 24 ωρες το 24ωρο μαζι του, ενταξει, υποθετω οτι καταλαβαινεις οτι υπερβαλεις. Σιαμαιοι να εισαστε, ενας απο τους δυο θα κοιμηθει νωριτερα, ενας απο τους δυο θα κανει μια φορα παραπανω μπανιο ή θα παει να ουρησει αλλη μια φορα, κτλ. Αν θελει λοιπον ο αλλος να αυνανιστει θα το κανει.
Προσοχη: Εγω δεν λεω οτι το κανει. Θεωρω απιθανο, αλλα οχι αδυνατο ενας αντρας να μην αυνανιζεται σε μια σταθερη σχεση, αν ειναι παντα με την κοπελα του, παντα αυτη εχει ορεξη, αυτος δεν ειναι φαν του αυνανισμου, κτλ.
Αυτο που ειναι αδυνατο, ειναι να μην ερεθιζεται οταν ειναι ερωτευμενος, και επειδη ειναι ερωτευμενος. Το να ερεθιζεσαι με κατι που βλεπεις δεν ειναι επιλογη, ειναι η φυση σου. Εχω φιλους που δεν σκεφτονται τιποτα αλλο παρα μονο την κοπελα τους, αλλα αν περασει μια αλλη προστυχα ντυμενη θα την κοιταξουν, θα την θαυμασουν, κτλ χωρις ομως να θελουν να κανουν κατι μαζι της.
Και ναι, για μενα ειναι πολυ πιο πιθανο να σου λεει ψεμματα για να μην σε πληγωσει στο συγκεκριμενο θεμα, απο το να βρηκες εσυ τον μοναδικο ζωντα αντρα που αποτελει εξαιρεση στον κανονα.