twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμ, ίσως. Με τον ίδιο τρόπο που λυσσάς πιο πολύ όταν είναι μακριά ο άλλος.
Όμως, η θεωρία σου καταρρίπτεται αν υποθέσουμε ότι έτσι κι αλλιώς δεν είναι η περίοδος που σε εμποδίζει στο να κάνεις σεξ
(πες ότι είναι ένα χρονικό διάστημα όπου δεν έχεις κανέναν πρόθυμο

Η περίοδος δεν εμποδίζει απαραίτητα τον αυνανισμό, οπότε αν έχεις πιο συχνά όρεξη να το κάνεις δεν έχει να κάνει με κάποιους ψυχολογικούς παράγοντες.
Anarki
Διάσημο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Nαι, αν κι εγω συγκρατιέμαι γιατί πονάω.Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου;

Shadowfax
Διάσημο μέλος

...τι πραγματα σου μαθαινει το ιντερνετ..
Μέσα σ' όλα όμως υπάρχουν και οι κουταμάρες, για παράδειγμα:
Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει
Να δούμε τις έρευνες; Ή μήπως έτσι βαφτίστηκαν από τους αρθρογράφους;
No offense έτσι, μην το πάρεις προσωπικά. Απλά καλό είναι να μην αποκαλούμε επιστημονικό ό,τι βλέπουμε από 'δω κι από 'κει γιατί, όπως πιθανώς να είδες, υπάρχουν πολλοί που ''μαθαίνουν πράγματα στο ίντερνετ''.

Ω, και btw, όντως την ψιλοσκότωσες τη λέξη. Μυωπία.

paparounas
Νεοφερμένο μέλος

Οπως δεν πρεπει να υπερβαλεις στο σεξ, ετσι δεν πρεπει να υπερβαλεις και στον αυνανισμο.
Παντως δεν ξερω κανενα ατομο που θα προτιμουσε τον αυνανισμο απο μια κοπελα/αγορι.
Αν και βλεπουμε μερικες περιπτωσεις που αντρες ή γυναικες αυνανιζονται ακομα και οταν ειναι σε μια σχεση...
Αλλα τι να κανεις; γουστα ειναι αυτα.

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει

Άμα ήταν έτσι όλοι θα είχαν λίγο πολύ μυωπία! Φαπαριές είναι αυτά έλεος!!!
Ότι να'ναι
miv
Επιφανές μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

4-5?Και αρκετα μεγαλο ποσοστο;!:papas:Στα πρώτα χρόνια πάντως ενα αρκετα μεγάλο ποσοστό αυνανίζεται 4 και 5 φορές τη μέρα, ποιανού αυξήθηκε τυχον μυωπία που δεν είχε απο πριν;![]()
miv
Επιφανές μέλος

statistikos
Δραστήριο μέλος

Οσο κακο/καλο σου κανει το σεξ, τοσο κακο/καλο σου κανει ο αυνανισμος...
Οπως δεν πρεπει να υπερβαλεις στο σεξ, ετσι δεν πρεπει να υπερβαλεις και στον αυνανισμο.
Παντως δεν ξερω κανενα ατομο που θα προτιμουσε τον αυνανισμο απο μια κοπελα/αγορι.
Αν και βλεπουμε μερικες περιπτωσεις που αντρες ή γυναικες αυνανιζονται ακομα και οταν ειναι σε μια σχεση...
Αλλα τι να κανεις; γουστα ειναι αυτα.
Ο αυνανισμός ποτέ δεν σταματάει. Είτε 10, είτε 50, είτε 80. Ακόμα και να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με 50 κοπέλες την εβδομάδα, μπορεί και να χρειαστεί να ικανοποιηθείς από μόνος σου.
Αυτό που είναι πρόβλημα ψυχολογικό, είναι όταν σε κάποιον ενήλικο άνθρωπο, ο αυνανισμός υποκαθιστά το σεξ.
Και τα δύο είναι φυσικά πράγματα και πρέπει αρμονικά να συνυπάρχουν, στην κατάλληλη βέβαια αναλογία.
Δεν είναι ανωμάλος κάποιος με σχέση που αυνανίζεται. Αν νομίζετε ότι οι γονείς σας ή οι παπούδες-γιαγιάδες σας δεν αυνανίζονται είστε γελασμένοι.
Φυσικά και αν γίνεται σε νορμάλ πλαίσια, δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα υγείας.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
sylvia19
Νεοφερμένο μέλος

εχω μια μεγαλη ανησυχια,θελω να ακουσω αποψεις για να καθησυχαστω λιγο,μονο κοπελες μπορουν να με βοηθησουν.
φοβαμαι οτι εχω προβλημα.εχω και μαμα γυναικολογο,της μιλαω πολυ ανοιχτα,αλλα οχι τοσο ανοιχτα για να της πω αυτο που με καιει τωρα.
λοιπον,το θεμα ειναι οτι οταν αυνανιζομαι τελειωνω υπερβολικα γρηγορα,συνολικη διαρκεια τριαντα δευτερα μεχρι ενα λεπτο.και την περισσοτερη ωρα κραταω την ανασα μου.οι φιλες μου μου λενε οτι τους παιρνει πολληηη περισσοτερη ωρα και κουραζονται αρκετα.φοβαμαι οτι δεν ειναι φυσιολογικη η περιπτωση μου και οτι η συνηθεια του να τελειωνω τοσο γρηγορα και με αυτο τον τροπο(το κρατημα ανασας εννοω σαφως,οχι τον αυνανισμο)προκαλει προβληματα στο σεξ (<χμ ελλειψη οργασμου,χμχμ) πλιζ πειτε μου οτι δεν ισχυει
Zed
Διάσημο μέλος

1) Αφού μιλάς ανοικτά με την μάνα σου, γιατί δεν της το λες και αυτό? Μάνα σου είναι, δεν θα θυμώσει ούτε θα σε δείρει.
2) Στο σεξ έχεις την ίδια διάρκεια? Αν όχι, τότε ίσως να μην είναι πρόβλημα...
sylvia19
Νεοφερμένο μέλος

{εχμμ,σορι κιολας,αλλα κοπελα ειμαι,το μονο που με απασxολει στο σεξ ειναι το αν θα εχω αισιο τελος.η διαρκεια ειναι αλλοτριο προβλημα;}
Zed
Διάσημο μέλος

sylvia19
Νεοφερμένο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Εσύ ξέρεις... Τώρα να μου λες ότι της έχεις κάτι σαν το παραπάνω αλλά αυτό δεν μπορείς, μου φαίνεται κουλό αλλά κάτι θα ξέρεις για να το λες.
sylvia19
Νεοφερμένο μέλος

beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος

Η περιπτωση στο σεξ να τελειωνεις και μετα να μην εχεις ορεξη ,λογο της διαφορετικοτητας της γυναικειας σεξουαλικοτητας μου φαινεται παραξενο ,δεν εχεις πολλαπλους οργασμους?
Πρεπει να 'τανε σε τευχος του Journal of Gender Studies το 2006 που γινοτανε λογος για μια ερευνα που δειχνε πως η γυναικες κρυβουν περισσοτερο τις σεξουαλικες του δραστηριοτητες απο τους ανδρες , που εξηγει κατα εμενα γιατι συναντας την ανδρικη εκδοση "προωρος εκσπερματισμος" αρκετα συχνα ενω αυτο οχι και τοσο.
Στο ιντερνετ ομως λογο της ανωνυμιας δηλωνουν αυτο το "προβλημα" οι γυναικες https://www.steadyhealth.com/premature_orgasm_in_women-t102734-0-asc-10.html
Διαβαζοντας περιοδικα σεξολογιας ποτε δεν εχω δει να χαρακτηριζεται ο προωρος οργασμος ως μη-φυσιολογικος , υπαρχουν φυσικα και χαπια για αυτο ,το καλυτερο ομως που θα πρεπει να κανεις ειναι να συμβουλευτεις εναν ειδικο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ryer
- georgosbpefkh
- John2025
- giorgos5002
- teoaenaos
- bilakooc
- Andante
- alexis.patrinos
- naturale
- angela_k
- hana.rotki
- Ωρορα
- Paragontas7000
- Scandal
- touvlo
- Luludaki
- paolo1
- iew
- jj!
- Wonderkid
- epote
- American Economist
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- rafaela11
- Joji
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Kely1234567
- Scarface21
- kagkoyros
- Re_Alexis
- gmoutzour
- DimitraA.
- Hased Babis
- synopsis
- marww
- aggorf
- AggelikiGr
- Γιώτα Γιαννακού
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- roundi1985
- iiTzArismaltor_
- Memetchi
- Georgepap_21
- estrela
- Sherlockina
- Nikoleta05
- User2350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Libertus
- Helen06
- Abiogenesis
- ArisKladis999
- Viktor1a
- lepipini
- Koninakon
- gepapad
- Theophilus
- oups
- Ilma
- Sevasti
- GiorgosAsi
- mpapa
- spring day
- Circe
- Melina.
- Μαυρίκιος
- johnietraf
- ggl
- plus i bo?
- fourkaki
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- J.Cameron
- _pathfinder_
- SakisRM
- Antonius
- Manuela98
- malenaaa
- grtt
- Pen_addict
- kn9919
- kalhkardia
- alexd99
- louminis
- SlimShady
- thenutritionist
- Aria88
- Unboxholics
- tourourou3
- Nnn
- Kippo
- Annou1
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Πύρος
- qwertyuiop
- nikodimos89
- panosveki
- Konstantinos4
- imyrcarn
- Nikkkpat
- _Aggelos123
- ΘανάσοςG4
- Spyro
- Necropolis
- TonyMontanaEse
- Georgekk
- constansn
- neurogirl
- BioChemical
- globglogabgalab
- GiwrgosLxs
- Dimitris9
- anastasis06
- No name
- iminspain
- azula
- Athens2002
- physicscrazy
- clevercat
- tsiobieman
- igeorgeoikonomo
- roud
- ag97
- NEKTARIOS11
- aekaras 21
- marakiloveee
- pacheiko
- ale
- T C
- Zoigian
- johnsala
- Mary Jane
- Κλημεντίνη
- penelopet
- Giii
- anastasia papa
- Alexecon1991
- MarcoReus
- Eri0611
- Pharmacist01
- nucomer
- Greg1900
- vivus
- Theodora03
- korlef
- Panagiotis849
- minfaspringianafasme
- George_2099
- το κοριτσι του μαη
- Darkking
- Danaoula2020
- Χάβος
- den antexw allh apotyxia
- Πα.Κ
- Intruder1
- Nick0007
- Mukumbura
- Satan Claus
- Superhuman
- Konstantinos_m
- uni77
- Stroka
- Ggpg
- Φινεύς
- Idontknoww
- niknik2002
- Meow
- Dimitris2001
- JohnGreek
- Μί–Κά-Ἔλ
- Thanos_D
- cortomaltese
- Stelios725
- S¡mos
- SweetGirl
- Dr. Gl. Luminous
- suaimhneas
- Ν.Χ.
- Έμμα
- nicole1982
- γιω99
- Griff
- Nefiki
- stefan
- aekarare
- mitsakos
- Panos blg
- eri548
- kiyoshi
- Tina02
- Trolling Stones
- PanosBat
- the purge
- panagiotis econ
- Arvacon
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- St11
- harisk18
- jul25
- Unseen skygge
- panagiotis23
- Nefeloula
- KingOfPop
- TommyMak
- civilian
- nick 3484
- gwgw_5
- Kostakis45
- Intravenous_drug
- valantis21
- Ανδρεας 1970
- fockos
- Viedo
- future.nurse.29
- Arianara S3
- iManosX13
- Johnny15
- Ststst02
- cel123
- victor 21
- tymvorixos
- mikadimple
- george777
- Nia Skg
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- MIkeTr123
- Johanna Mark
- Anonym0s
- PanosCh002
- Eva
- Jocaste
- jimis2001
- Yiorgosk
- GeoCommand
- Tommy_civil
- desna
- NightOwl
- Rene2004
- Scott
- Serotonin
- KaterinaL
- ioannaion
- tasost
- fearless
- Μαρία234
- ROSSONERO
- luisnazariodelima
- tslef8
- notis_19
- geo1230
- panagiotis G
- Vasilis25
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.