Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:12 Η Χαρά. έγραψε: #1.081 30-12-09 16:12 Ε κοιταξτε το τι συμβαινει σε μενα δεν μπορει να θεωρηθει ως τι συμβαινει γενικα.Για παραδειγμα στις στατιστικες χρειαζεσαι και ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ωστε να θεωρηθουν επιτυχημενες.Ετσι κι εδω.Γι'αυτο και ρωτησα.Η δικια μου γνωμη δεν ειναι αρκετη.Εχω πιστευω πως ισχυει.Αλλα ειναι οντως ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η pepper ann: #1.082 30-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε κοιταξτε το τι συμβαινει σε μενα δεν μπορει να θεωρηθει ως τι συμβαινει γενικα.Για παραδειγμα στις στατιστικες χρειαζεσαι και ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ωστε να θεωρηθουν επιτυχημενες.Ετσι κι εδω.Γι'αυτο και ρωτησα.Η δικια μου γνωμη δεν ειναι αρκετη.Εχω πιστευω πως ισχυει.Αλλα ειναι οντως ετσι; Click για ανάπτυξη... Πiστεύω πως ναι.Το έχω διαβάσει σε διάφορα περιοδικα,σαιτ,βιβλία. Το πρόβλημα συνήθως είναι ότι δεν είναι κ τόσο ευχαριστο να το κάνεις όταν έχεις περιοδο.Λερώνεις τον τόπο Ασε που οι άντρες γενικά δεν την συμπαθούν την περίοδο καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Krou έγραψε: #1.083 30-12-09 20:28 Ναι ισχυει αυτο για την περιοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η Χαρά. έγραψε: #1.084 30-12-09 21:40 Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Krou έγραψε: #1.085 30-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Click για ανάπτυξη... Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Orestes έγραψε: #1.086 30-12-09 21:57 Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Χαρά. έγραψε: #1.087 30-12-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε κοιταξτε το τι συμβαινει σε μενα δεν μπορει να θεωρηθει ως τι συμβαινει γενικα.Για παραδειγμα στις στατιστικες χρειαζεσαι και ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ωστε να θεωρηθουν επιτυχημενες.Ετσι κι εδω.Γι'αυτο και ρωτησα.Η δικια μου γνωμη δεν ειναι αρκετη.Εχω πιστευω πως ισχυει.Αλλα ειναι οντως ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Άγιος Νικόλαος (Λασιθίου). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:53 Η pepper ann: #1.082 30-12-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε κοιταξτε το τι συμβαινει σε μενα δεν μπορει να θεωρηθει ως τι συμβαινει γενικα.Για παραδειγμα στις στατιστικες χρειαζεσαι και ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ωστε να θεωρηθουν επιτυχημενες.Ετσι κι εδω.Γι'αυτο και ρωτησα.Η δικια μου γνωμη δεν ειναι αρκετη.Εχω πιστευω πως ισχυει.Αλλα ειναι οντως ετσι; Click για ανάπτυξη... Πiστεύω πως ναι.Το έχω διαβάσει σε διάφορα περιοδικα,σαιτ,βιβλία. Το πρόβλημα συνήθως είναι ότι δεν είναι κ τόσο ευχαριστο να το κάνεις όταν έχεις περιοδο.Λερώνεις τον τόπο Ασε που οι άντρες γενικά δεν την συμπαθούν την περίοδο καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Krou έγραψε: #1.083 30-12-09 20:28 Ναι ισχυει αυτο για την περιοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η Χαρά. έγραψε: #1.084 30-12-09 21:40 Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Krou έγραψε: #1.085 30-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Click για ανάπτυξη... Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Orestes έγραψε: #1.086 30-12-09 21:57 Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Χαρά. έγραψε: #1.087 30-12-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε κοιταξτε το τι συμβαινει σε μενα δεν μπορει να θεωρηθει ως τι συμβαινει γενικα.Για παραδειγμα στις στατιστικες χρειαζεσαι και ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ωστε να θεωρηθουν επιτυχημενες.Ετσι κι εδω.Γι'αυτο και ρωτησα.Η δικια μου γνωμη δεν ειναι αρκετη.Εχω πιστευω πως ισχυει.Αλλα ειναι οντως ετσι; Click για ανάπτυξη... Πiστεύω πως ναι.Το έχω διαβάσει σε διάφορα περιοδικα,σαιτ,βιβλία. Το πρόβλημα συνήθως είναι ότι δεν είναι κ τόσο ευχαριστο να το κάνεις όταν έχεις περιοδο.Λερώνεις τον τόπο Ασε που οι άντρες γενικά δεν την συμπαθούν την περίοδο καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:28 Η Krou έγραψε: #1.083 30-12-09 20:28 Ναι ισχυει αυτο για την περιοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η Χαρά. έγραψε: #1.084 30-12-09 21:40 Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Krou έγραψε: #1.085 30-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Click για ανάπτυξη... Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Orestes έγραψε: #1.086 30-12-09 21:57 Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Χαρά. έγραψε: #1.087 30-12-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ισχυει αυτο για την περιοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:40 Η Χαρά. έγραψε: #1.084 30-12-09 21:40 Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Krou έγραψε: #1.085 30-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Click για ανάπτυξη... Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Orestes έγραψε: #1.086 30-12-09 21:57 Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Χαρά. έγραψε: #1.087 30-12-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Krou έγραψε: #1.085 30-12-09 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Click για ανάπτυξη... Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Orestes έγραψε: #1.086 30-12-09 21:57 Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Χαρά. έγραψε: #1.087 30-12-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη; Click για ανάπτυξη... Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:57 Ο Orestes έγραψε: #1.086 30-12-09 21:57 Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Χαρά. έγραψε: #1.087 30-12-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:03 Η Χαρά. έγραψε: #1.087 30-12-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Καθαρη κυριολεκτικα :D Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια. Click για ανάπτυξη... So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:45 Η _DORA_ έγραψε: #1.088 31-12-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PavloS: εχω ενα φοβερο τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλο! Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες.. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω.... Click για ανάπτυξη... χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Ο chronis_25: #1.089 31-12-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lazaros13: καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!! Click για ανάπτυξη... Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:06 Ο nPb έγραψε: #1.090 31-12-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα... Click για ανάπτυξη... εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός... ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:13 Η Rania. έγραψε: #1.091 31-12-09 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλινι(^^): Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου; Click για ανάπτυξη... Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:18 Ο nPb έγραψε: #1.092 31-12-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Yesh. Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα. Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense. Click για ανάπτυξη... δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η Rania. έγραψε: #1.093 31-12-09 16:19 Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μμμμμμ οχι, μπορει πολυ απλα να εχουν υπογλυκαιμιες. :p Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:22 Ο nPb έγραψε: #1.094 31-12-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rania.: Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi: Click για ανάπτυξη... την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:26 Ο giorgakisss: #1.095 31-12-09 16:26 Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσο περισσότερο αυνανίζεται ένας άνδρας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να του αυξηθεί ή να αποκτήσει μειωπία ( μάλλον την σκότωσα την λέξη )Το παραπάνω το έχω διαβάσει σε άρθρο στο ιντερνετ και δεν ξέρω αν ισχύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.096 31-12-09 16:34 Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παντως αυτο με την αυξηση της σεξουαλικης επιθυμιας κατα την διαρκεια της περιοδου ισως να χει να κανει και με το γεγονος οτι εκεινη την περιοδο εχουμε αυξημενα οιστρογονα.Ή κατι τετοιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο Anarki έγραψε: #1.097 31-12-09 16:42 Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο ~LoVeR BoY~: #1.098 31-12-09 16:47 Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jina92 F1L1PAS mitilini SweetGirl Searching χημεια4λαιφ Trolletarian Sosstoss Advocatus diaboli kalhkardia Wonderkid fourkaki fmarulezkd Paragontas7000 A350 Μήτσος10 Scandal giannhs2001 Ωρορα American Economist touvlo Memetchi ck_chrysiis charmander taketrance chester20080 globglogabgalab ryer georgosbpefkh John2025 giorgos5002 teoaenaos bilakooc Andante alexis.patrinos naturale angela_k hana.rotki Luludaki paolo1 iew jj! epote Fernando_A Εριφύλη rafaela11 Alessandra Eliza Kely1234567 Scarface21 kagkoyros Re_Alexis gmoutzour synopsis marww aggorf AggelikiGr Γιώτα Γιαννακού GeorgePap2003 roundi1985 iiTzArismaltor_ Georgepap_21 estrela Sherlockina Nikoleta05 User2350 camil Libertus Helen06 Abiogenesis ArisKladis999 Viktor1a lepipini Koninakon gepapad Theophilus oups Ilma Sevasti GiorgosAsi mpapa spring day Circe Melina. Μαυρίκιος johnietraf ggl plus i bo? Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron _pathfinder_ SakisRM Antonius Manuela98 malenaaa grtt Pen_addict kn9919 alexd99 louminis SlimShady thenutritionist Aria88 Unboxholics tourourou3 Nnn Kippo Annou1 FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Πύρος qwertyuiop nikodimos89 panosveki Konstantinos4 imyrcarn Nikkkpat _Aggelos123 ΘανάσοςG4 Spyro Necropolis TonyMontanaEse Georgekk constansn neurogirl BioChemical GiwrgosLxs Dimitris9 anastasis06 No name iminspain azula Lathy physicscrazy clevercat tsiobieman igeorgeoikonomo roud ag97 NEKTARIOS11 aekaras 21 marakiloveee pacheiko ale T C Zoigian johnsala Mary Jane Κλημεντίνη penelopet Giii anastasia papa Alexecon1991 MarcoReus Eri0611 Pharmacist01 nucomer Greg1900 vivus Dora140303 korlef Panagiotis849 minfaspringianafasme George_2099 το κοριτσι του μαη Darkking Danaoula2020 Χάβος den antexw allh apotyxia Πα.Κ Intruder1 Nick0007 Mukumbura Satan Claus Superhuman Konstantinos_m uni77 Stroka Ggpg Φινεύς Idontknoww niknik2002 Meow Dimitris2001 JohnGreek Μί–Κά-Ἔλ Thanos_D cortomaltese Stelios725 S¡mos Dr. Gl. Luminous suaimhneas Ν.Χ. Έμμα nicole1982 γιω99 Griff Nefiki stefan aekarare mitsakos Panos blg eri548 kiyoshi Tina02 Trolling Stones PanosBat the purge panagiotis econ Arvacon hirasawayui Μάρκος Βασίλης Ryuzaki St11 harisk18 jul25 Unseen skygge panagiotis23 Nefeloula KingOfPop TommyMak civilian nick 3484 gwgw_5 Kostakis45 Intravenous_drug valantis21 Ανδρεας 1970 fockos Viedo future.nurse.29 Arianara S3 iManosX13 Johnny15 Ststst02 cel123 victor 21 tymvorixos mikadimple george777 Nia Skg Αλκης Κ. Slytherin MIkeTr123 Johanna Mark Anonym0s PanosCh002 Eva Jocaste jimis2001 Yiorgosk GeoCommand Tommy_civil desna NightOwl Rene2004 Scott Serotonin KaterinaL ioannaion tasost fearless Μαρία234 ROSSONERO luisnazariodelima tslef8 notis_19 panagiotis G Vasilis25 Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Άνεργη. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Rania. έγραψε: #1.099 31-12-09 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 96 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε. Αρχική Δημοσίευση από ~LoVeR BoY~: Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ; Click για ανάπτυξη... Οχι. Ισα ισα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:34 Η Χαρά. έγραψε: #1.100 31-12-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά. Click για ανάπτυξη... Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.