Guest 209912
Επισκέπτης

και ομορφαίνει τη ζωή
κάνει μπράτσα
ωραία φάτσα
και είναι και οικονομική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Απορία έχω ακόμη ..με το τι είδους σπυριά δημιουργεί. Πέρασα από εφηβεία και δεν μου φύτρωσαν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Φεύγει και το άγχος..
Απορία έχω ακόμη ..με το τι είδους σπυριά δημιουργεί. Πέρασα από εφηβεία και δεν μου φύτρωσαν!
Η καλύτερη χαλάρωση

Εγώ αυτά που είχα δεν νομίζω να ήταν λόγω της μ@λακίας.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Αστικός μύθος είναι ότι συμβάλει στην ακμή.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Το δεξί ασπάζεσαι, το milking γίνεται συνήθως με το αριστερό![]()
Seriously? Δεν γίνεται με το χέρι που γράφεις?

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Μερικοί χρησιμοποιούν το αντίθετο χέρι από αυτό που γράφουνSeriously? Δεν γίνεται με το χέρι που γράφεις?![]()

Σε εμένα both actions γίνονται με το δεξί. Άλλοι γράφουν με το δεξί και "παίζουν" με το αριστερό κλπ. Εξαρτάται τι σε βολεύει

Guest 892943
Επισκέπτης

Μπορεί το παιδί να γράφει με το αριστερό.Seriously? Δεν γίνεται με το χέρι που γράφεις?![]()
Loreley
Περιβόητο μέλος

Επίσης, γίνεται μερικά κορίτσια να αυνανίζονται και μερικά να μην έχουν την ανάγκη να το κάνουν;

Σόρρυ, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει να συζητήσουμε κάτι τέτοιο.

Guest 781029
Επισκέπτης

Ξέρει κανείς σε τι βοηθάει ο αυνανισμός ένα κορίτσι;
Επίσης, γίνεται μερικά κορίτσια να αυνανίζονται και μερικά να μην έχουν την ανάγκη να το κάνουν;
Σόρρυ, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει να συζητήσουμε κάτι τέτοιο.![]()
Σε εσάς μόνο εκτόνωση είναι

Ps: Δεξιόχειρας είμαι αλλά οι περισσότεροι που ξέρω μαζί κι εγώ παίζουν με το αριστερό

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Η μαλακία είναι υγεία
και ομορφαίνει τη ζωή
κάνει μπράτσα
ωραία φάτσα
και είναι και οικονομική
χαχαχαχα,εγραψε ο τυπος

Dias
Επιφανές μέλος

Συμφωνα με τους ειδικους και ολες οι γυναικες ασχολουνται με το ...αθλημα, αλλη περισσοτερο και αλλη λιγοτερο. Για το καθολου αμφιβαλω και αν υπαρχει, το ποσοστο πρεπει να ειναι πολυ μικρο. Ναι, στα κοριτσια το θεμα ειναι "απαγορευμενο" και οχι μονο στη χωρα μας. Δεν το συζητουν ουτε μεταξυ τους. Μονο στη σχεση τους μπορει να ξανοιχτουν και μονον αν την αισθανθουν πολυ καλη. Εσυ, θα μπορουσες να γραψεις λιγα σχετικα για σενα, εδω που ειμαστε ολοι αγνωστοι? (Δυσκολο, ε?). Λογικα αν ενα κοριτσι δεν αυνανιζεται, δεν θα εχει καποια επιπτωση υγειας. Αν ομως το κανει, θα εχει ωφελη: α) απολαυση, β) εκτονωση και ηρεμια, γ) γνωση του σωματος της και των λειτουργιων του, δ) προετοιμασια του οργανισμου της για την ικανοποιηση κατα τη σεξουαλικη επαφη (οταν ερθει).Ξέρει κανείς σε τι βοηθάει ο αυνανισμός ένα κορίτσι;
Σόρρυ, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει να συζητήσουμε κάτι τέτοιο.![]()
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε τίποτα... Ίσως προς αυτοικανοποίηση γίνεται... Που το θεωρώ ανήθικο...Ξέρει κανείς σε τι βοηθάει ο αυνανισμός ένα κορίτσι;
Η έλλειψή του δε φαίνεται να έχει κάποιες συνέπειες πρακτικές, όπως ίσως να έχει στα αγόρια...
Ίσως να χει λίγα νεύρα το κορίτσι... Δε γνωρίζω πάντως!
Όντως!! Ίσως επειδή τα κορίτσια στην εφηβεία είναι λίγο πιο ώριμα απ' ότι είναι τα αγόρια...Ναι, στα κοριτσια το θεμα ειναι "απαγορευμενο" και οχι μονο στη χωρα μας. Δεν το συζητουν ουτε μεταξυ τους. Μονο στη σχεση τους μπορει να ξανοιχτουν και μονον αν την αισθανθουν πολυ καλη.

Γιατί θεωρείς ανήθικη την αυτοϊκανοποίηση;Σε τίποτα... Ίσως προς αυτοικανοποίηση γίνεται... Που το θεωρώ ανήθικο...
Η έλλειψή του δε φαίνεται να έχει κάποιες συνέπειες πρακτικές, όπως ίσως να έχει στα αγόρια...
Ίσως να χει λίγα νεύρα το κορίτσι... Δε γνωρίζω πάντως!
Όντως!! Ίσως επειδή τα κορίτσια στην εφηβεία είναι λίγο πιο ώριμα απ' ότι είναι τα αγόρια...
Loreley
Περιβόητο μέλος

Συμφωνα με τους ειδικους και ολες οι γυναικες ασχολουνται με το ...αθλημα, αλλη περισσοτερο και αλλη λιγοτερο. Για το καθολου αμφιβαλω και αν υπαρχει, το ποσοστο πρεπει να ειναι πολυ μικρο. Ναι, στα κοριτσια το θεμα ειναι "απαγορευμενο" και οχι μονο στη χωρα μας. Δεν το συζητουν ουτε μεταξυ τους. Μονο στη σχεση τους μπορει να ξανοιχτουν και μονον αν την αισθανθουν πολυ καλη. Εσυ, θα μπορουσες να γραψεις λιγα σχετικα για σενα, εδω που ειμαστε ολοι αγνωστοι? (Δυσκολο, ε?). Λογικα αν ενα κοριτσι δεν αυνανιζεται, δεν θα εχει καποια επιπτωση υγειας. Αν ομως το κανει, θα εχει ωφελη: α) απολαυση, β) εκτονωση και ηρεμια, γ) γνωση του σωματος της και των λειτουργιων του, δ) προετοιμασια του οργανισμου της για την ικανοποιηση κατα τη σεξουαλικη επαφη (οταν ερθει).
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Για να πω την αλήθεια, έγω το κάνω, κάπως έτυχε και ανακάλυψα τον τρόπο στα μέσα της εφηβείας μου. Με φίλες μου δεν συζητάμε σχετικά με αυτό το θέμα, φοβάμαι ότι αν προσπαθήσω να ανοίξω κουβέντα για αυτό, θα γίνω ρεζίλι και θα με θεωρήσουν παράξενη επειδή ίσως αυτές δεν το κάνουν.(; ) Με μια κοπέλα που το συζήτησα πάντως, μου είπε ότι δεν το κάνει γιατί το βρίσκει εντελώς αηδιαστικό.

Αυτά, απλά δεν ξέρω αν αυνανίζονται όλα τα κορίτσια ή μερικές δεν το λένε.

Ας μιλήσει και καμια άλλη κοπέλα περι του θέματος.

Transient, γιατί θεωρείς ανήθικη την αυτοικανοποίηση;
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να κι ενα σχετικο βιντεο

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι κοπέλες θεωρείτε το θέμα ταμπούΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Για να πω την αλήθεια, έγω το κάνω, κάπως έτυχε και ανακάλυψα τον τρόπο στα μέσα της εφηβείας μου. Με φίλες μου δεν συζητάμε σχετικά με αυτό το θέμα, φοβάμαι ότι αν προσπαθήσω να ανοίξω κουβέντα για αυτό, θα γίνω ρεζίλι και θα με θεωρήσουν παράξενη επειδή ίσως αυτές δεν το κάνουν.(; ) Με μια κοπέλα που το συζήτησα πάντως, μου είπε ότι δεν το κάνει γιατί το βρίσκει εντελώς αηδιαστικό.
Αυτά, απλά δεν ξέρω αν αυνανίζονται όλα τα κορίτσια ή μερικές δεν το λένε.
Ας μιλήσει και καμια άλλη κοπέλα περι του θέματος.
Transient, γιατί θεωρείς ανήθικη την αυτοικανοποίηση;

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί θεωρείς ανήθικη την αυτοϊκανοποίηση;
Από θρησκευτικής άποψης πάντα... Αυτή η ηθική προσέγγιση διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.Transient, γιατί θεωρείς ανήθικη την αυτοικανοποίηση;
Σου παραθέτω ένα κομμάτι από τη wikipedia που πιστεύω ότι, τουλάχιστον χριστιανικά, θα καλύψει την άποψή μου. Βέβαια όλες σχεδόν οι θρησκείες καταδικάζουν τον αυνανισμό ως πράξη.

Κατά τον π. Φιλόθεο Φάρο[5], σύμφωνα με την Ορθόδοξη Παράδοση και την γνήσια Ορθόδοξη Πατερική διδασκαλία, σημασία δεν έχει η πράξη όσο το κίνητρο· η πράξη συνιστά αμαρτία εάν και καθ' όσον κίνητρο έχει όχι την αγάπη, αλλά την ικανοποίηση του εγωισμού. Ο αυνανισμός θεωρείται εκκλησιαστικά αμαρτία στο μέτρο πού βρίσκει εφαρμογή η γραφή του κατά Ματθαίον Ευαγγελίου, δηλαδή στο επίπεδο της σκέψης και της φαντασίωσης του κάθε ανθρώπου κατά τη διάρκεια της πράξης, προς ικανοποίησιν του εγωισμού
Και επειδή πολλά ακούγονται... δε τρολλάρω. Απλά είναι σύνηθες κάτι πιο σοβαρό να αντιμετωπίζεται ως τρολλινγκ, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι νέοι σήμερα έχουν επιλέξει να αρκούνται στην πλάκα.
Λένε οτι προσπαθώ να επιβληθώ, μόνο γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα απαλλάξουν το νήμα από μία πιο σοβαρή άποψη και θα γυρίσουν στο χαβαλέ..
BTW, δε χαίρομαι που το μήνυμά μου έχει τον αριθμό 1453... Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικια μας θα ναι...
mantalo
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ryer
- georgosbpefkh
- John2025
- giorgos5002
- teoaenaos
- bilakooc
- Andante
- alexis.patrinos
- naturale
- angela_k
- hana.rotki
- Ωρορα
- Paragontas7000
- Scandal
- touvlo
- Luludaki
- paolo1
- iew
- jj!
- Wonderkid
- epote
- American Economist
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- rafaela11
- Joji
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Kely1234567
- Scarface21
- kagkoyros
- Re_Alexis
- gmoutzour
- DimitraA.
- Hased Babis
- synopsis
- marww
- aggorf
- AggelikiGr
- Γιώτα Γιαννακού
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- roundi1985
- iiTzArismaltor_
- Memetchi
- Georgepap_21
- estrela
- Sherlockina
- Nikoleta05
- User2350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Libertus
- Helen06
- Abiogenesis
- ArisKladis999
- Viktor1a
- lepipini
- Koninakon
- gepapad
- Theophilus
- oups
- Ilma
- Sevasti
- GiorgosAsi
- mpapa
- spring day
- Circe
- Melina.
- Μαυρίκιος
- johnietraf
- ggl
- plus i bo?
- fourkaki
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- J.Cameron
- _pathfinder_
- SakisRM
- Antonius
- Manuela98
- malenaaa
- grtt
- Pen_addict
- kn9919
- kalhkardia
- alexd99
- louminis
- SlimShady
- thenutritionist
- Aria88
- Unboxholics
- tourourou3
- Nnn
- Kippo
- Annou1
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Πύρος
- qwertyuiop
- nikodimos89
- panosveki
- Konstantinos4
- imyrcarn
- Nikkkpat
- _Aggelos123
- ΘανάσοςG4
- Spyro
- Necropolis
- TonyMontanaEse
- Georgekk
- constansn
- neurogirl
- BioChemical
- globglogabgalab
- GiwrgosLxs
- Dimitris9
- anastasis06
- No name
- iminspain
- azula
- Athens2002
- physicscrazy
- clevercat
- tsiobieman
- igeorgeoikonomo
- roud
- ag97
- NEKTARIOS11
- aekaras 21
- marakiloveee
- pacheiko
- ale
- T C
- Zoigian
- johnsala
- Mary Jane
- Κλημεντίνη
- penelopet
- Giii
- anastasia papa
- Alexecon1991
- MarcoReus
- Eri0611
- Pharmacist01
- nucomer
- Greg1900
- vivus
- Theodora03
- korlef
- Panagiotis849
- minfaspringianafasme
- George_2099
- το κοριτσι του μαη
- Darkking
- Danaoula2020
- Χάβος
- den antexw allh apotyxia
- Πα.Κ
- Intruder1
- Nick0007
- Mukumbura
- Satan Claus
- Superhuman
- Konstantinos_m
- uni77
- Stroka
- Ggpg
- Φινεύς
- Idontknoww
- niknik2002
- Meow
- Dimitris2001
- JohnGreek
- Μί–Κά-Ἔλ
- Thanos_D
- cortomaltese
- Stelios725
- S¡mos
- SweetGirl
- Dr. Gl. Luminous
- suaimhneas
- Ν.Χ.
- Έμμα
- nicole1982
- γιω99
- Griff
- Nefiki
- stefan
- aekarare
- mitsakos
- Panos blg
- eri548
- kiyoshi
- Tina02
- Trolling Stones
- PanosBat
- the purge
- panagiotis econ
- Arvacon
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- St11
- harisk18
- jul25
- Unseen skygge
- panagiotis23
- Nefeloula
- KingOfPop
- TommyMak
- civilian
- nick 3484
- gwgw_5
- Kostakis45
- Intravenous_drug
- valantis21
- Ανδρεας 1970
- fockos
- Viedo
- future.nurse.29
- Arianara S3
- iManosX13
- Johnny15
- Ststst02
- cel123
- victor 21
- tymvorixos
- mikadimple
- george777
- Nia Skg
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- MIkeTr123
- Johanna Mark
- Anonym0s
- PanosCh002
- Eva
- Jocaste
- jimis2001
- Yiorgosk
- GeoCommand
- Tommy_civil
- desna
- NightOwl
- Rene2004
- Scott
- Serotonin
- KaterinaL
- ioannaion
- tasost
- fearless
- Μαρία234
- ROSSONERO
- luisnazariodelima
- tslef8
- notis_19
- geo1230
- panagiotis G
- Vasilis25
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.