Προφανώς αναφέρεσαι στην Αυξητική Γλουτών με Εμφύτευση Λίπους.
Θα σε πληροφορήσω ότι:
Μπορεί να χρειαστεί να γίνει περισσότερες από μια φορές, επειδή ο οργανισμός τείνει να
απορροφά κάποιο ποσοστό του λίπους του. Έτσι μπορεί να χρειαστεί να ξανακάνεις, για να συμπληρώσεις αυτό που απορροφήθηκε και δεν σταθεροποιήθηκε με την πρώτη φορά στο σημείο που έγινε.
Η εμφύτευση
γίνεται με ένεση, και όχι με νυστέρι και αναισθησία, άρα οι πιθανότητες επιπλοκών είναι ελάχιστες.
Αντίδραση στο λίπος δεν κάνει ο οργανισμός, γιατί χρησιμοποιείται λίπος του ίδιου ατόμου, που αφαιρείται από κάπου αλλού που περισσεύει.
Η ημιμάθεια είναι είναι χειρότερη από την αμάθεια και η ημιπληροφόσηση είναι παραπληροφόρηση: Αφού αναφέρεις το μειονέκτημα, να αναφέρεις και την υπόλοιπη πληροφορία που αναφέρεται στο site:
https://www.λιποαναρροφηση.gr/αυξητικηγλουτων.aspx , δηλαδή αναφέρεται ένα μειονέκτημα και
έξι πλεονεκτήματα.
Γιατί δεν αναφέρεις για παράδειγμα ότι μπορείς να κάνεις 2 επεμβάσεις σε μία, δηλαδή και λιποαναρρόφηση, για να αφαιρέσεις λίπος από κάπου που "περισσεύει" και εμφύτευση λίπους για να προσθέσεις από κάπου που σου "λείπει".
Τέλος, εγώ δεν διεκδικώ την "αυθεντία", αλλά λέω τη γνώμη μου. Το σίγουρο είναι ότι
δεν έχω κόμπλεξ και παρωπίδες.
Εσύ δεν φοβάσαι να οδηγείς το αυτοκίνητό σου;
Είναι περισσότερες οι πιθανότητες να πάθεις κάτι σοβαρό οδηγώντας το αυτοκίνητό σου, παρά από την αναισθησία της λιποαναρρόφησης. Απλά το αυτοκίνητό σου το οδηγείς κάθε μέρα και έχεις συνηθίσει τον κίνδυνο, ενώ τη λιποαναρρόφηση την κάνεις μόνο μία φορά και έχεις άγνοια επί του θέματος. Διαλέγεις όμως έναν καλό κι έμπειρο πλαστικό χειρουργό και μια σωστή κλινική για να κάνεις λιποαναρρόφηση, έτσι όπως θα διάλεγες έναν καλό κι έμπειρο οδηγό κι ένα σωστό αυτοκίνητο για να πας Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Δεν θα πήγαινες ποτέ Αθήνα-Θεσσαλονίκη με οδηγό έναν που έχει πάρει δίπλωμα πριν λίγους μήνες και οδηγεί ένα σαραβαλάκι.
Όσο για τα νυστέρια, αφού θα είσαι κοιμησμένος, δεν θα τα δεις και δεν θα φοβηθείς,