chouzouris
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ το ανακάλυψα και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Νεοφερμένο μέλος
Δεν το είχα προσέξει...
Cleopatra
Νεοφερμένο μέλος

Μόλισ χτες κατάλαβα ότι για να βλέπω τα νέα μηνύματα πατάω απλά "νέα μηνύματα" και δεν χρειάζεται να ελέγχω μία μία τις κατηγορίες... (Μην γελάσετε πολύ...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το τελευταίο (διαβασμλενο ή αδιάβαστο) πατάς εμ... "τελευταία σελίδα"
Βικτωρία, μην ανησυχείς! Ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι το βελάκι. Νόμιζα ότι ήταν διακοσμητικό.

χριστινα
Νεοφερμένο μέλος
Ουτε εγω το ηξερα.... Πολυ χαιρομαι
Ismini
Νεοφερμένο μέλος

cloud
Νεοφερμένο μέλος
Στο μήνυμα που θες να παραθέσεις, πατάς από κάτω το κουμπί "Παράθεση" που έχει, και τσουπ! έτοιμη!

Ismini
Νεοφερμένο μέλος
Εγω νόμιζα ότι το κάνεις επίτηδες! Δεν πειράζει μοιάζουν με μικρες ιστοριούλες τα μηνύματα σου έτσι. Δείχνουν πιο ζωντανά!Εμένα πάλι η παρατηρητικότητα μου γδέρνει. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως κάνεις παράθεση, όπως θα έχετε όλοι και όλες καταλάβει, αλλά έχετε την ευγένεια να κάνετε ότι το αγνοείτε !!!!![]()
![]()
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder
Στο πρώτο μη διαβασμένο.
Για το τελευταίο (διαβασμλενο ή αδιάβαστο) πατάς εμ... "τελευταία σελίδα"![]()
![]()
![]()
Για να πας στο τελευταίο (διαβασμένο ή αδιάβαστο) πατάς το εικονίδιο

Γενικά είμαι σίγουρη οτι τουλάχιστον τις μισές δυνατότητες του vBulletin δεν τις έχετε ανακαλύψει ακόμα
(ακόμη κι εγώ μερικές δεν τις γνωρίζω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool