Καλησπερα παιδια, εγω θα πω η χωρα παει μονο πισω. Οσο για την οδηγηση , ειπα ηταν λαθος μου, και οντως πηγαινα με 90 σε λεωφορο που πραγματι σε σημειο της πιανει 50. Δεν λαδωσα , για να παρω το διπλωμα , και κανω καθημερινα πανω απο 70 χιλιομετρα με το αυτοκινητο λογω των αποστασεων , σχολης σπιτιου κλπ. Εννοειται θα μου μεινει ως μαθημα, 18 χρονων ειμαι και θα δωσω 350€ , απο την τσεπη μου , που δουλεψα , και οχι απο τον πλουσιο μου πατερα. Στην κοινωνια μας σημερα , αυτοκτονουν παιδια και τα βαπτιζουμε ατυχηματα , για κωλοπαιδα που προκαλου αυτες τις καταστασεις και κανετε λες και σκοτωσα ανθρωπο. Σε ανοιχτο δρομο σε λεωφορο ετρεξα , με 90. Σταματησανε αλλους 5 6 μαζι μου , συνολικα στη βραδια μπορει και καμια διακοσαρια. Ξαναλεω αναγνωριζω το λαθος μου , γιανα μη πεταχτει καμια αχαρακτηριστη. Ευχαριστω τα παιδια που δειξαν κατανοηση!
ΥΓ
θελω να δω αν εκανα κανα σκανδαλο οπεκεπε , υποκλοπων , ή αν ημουν πρωθυπουργος στην χωρα που ο μεσος ανθρωπος πρεπει νανκανει 3 δουλειες για να βγαλει το ενοικιο , αν θαμε ψηφιζατε.
Αλλα δεν βγαινει τυχαια το 41% σκουλικια.