Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν αναφέρομαι στην διαδικασία καθαρισμού ενός τυπικού μπάνιου αλλά σε αυτή με την μπανιέρα γεμάτη και κατι έλαια νομίζω που ρίχνεις μέσα.
Μετά από χρόνια έχω επιτέλους μπανιέρα που τα πόδια φτάσουν στο 1 μέτρο όλος μπορώ να καλυφθώ από το νερό. Και γουστάρω τρελά να το κάνω μόνο με νερό.
Συνεπώς θέλω όλες τις πληροφορίες για το θέμα καλά και κακά. Ξέρω ότι αυτό που κάνω έχει κάποιους κινδύνους αλλά το νερό που βράζει μακαρόνια είναι η αδυναμία μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Λοιπόν, δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά θα πω πως το κάνω εγώ:
Παίρνω ένα φτηνό αφρόλουτρο (επειδή βάζω ΠΑΡΑ πολύ), βεβαιώνομαι ότι έχει σφραγιστεί καλά η μπανιέρα και δεν έχουμε διαρροές και εκεί που είναι άδεια η μπανιέρα αφήνω το νερό να τρέχει με πίεση και στο σημείο που πέφτει ρίχνω σιγά σιγά το αφρόλουτρο. Όταν ρίξω όσο έχω σκοπό μετά απλώς το αφήνω να γεμίσει τη μπανιέρα. Μέχρι να τη γεμίσει έχει κάνει τρομερό αφρό!
Έλαια κλπ δεν βάζω, δεν ξέρω ούτε εγώ απο αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Να την έχω ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ

Αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος... να μην είναι αρκετα καθαρή και να κολλήσεις τίποτα μυκητες απ την επαφή με την μπανιέρα
Κατα τα άλλα... άλλος κίνδυνος ειναι να σε πάρει ο ύπνος, οποτε ειναι κανονας να μην φορας ακουστικά η αλλη ηλεκτρονική συσκευή....
Εξαρταται ποσο χαλαρωτικό θες να το κανεις....
Γεμίζεις την μπανιερα ως τη μέση με νερο γιατι μόλις μπεις θα ανεβει η σταθμη

Προσθετεις αμα θες διαφορα άλατα ή ελαια ή όλα μαζι (Δε βαριέσαι

Αναβεις τριγυρω τα κερια σου, βαζεις τη μουσική σου, κλεινεις φυσικα τον απαισιο φωτισμο (σου φτανουν τα κερια) κρατας κι ένα ποτηρακι κόκκινο κρασι και είσαι σουπερ....
ΥΓ Αν σκοπευεις να κανεις κατι τέτοιο και δεν ζεις μόνος... βγαλε ανακοινωση απο πριν οτι θα κανεις καταληψη στο μπανιο για πολύ ώρα ωστε οποιος θελει τσισα να τα κανει τότε αλλιως θα βγει μπαλκόνι

Demelene
Διάσημο μέλος

Τι εννοείς? Στην περίπτωση του στατικού ή τρεχούμενου νερού? Γιατί εγώ ανέκαθεν κατασκήνωνα πάντα όταν κάνω μπάνιο.Αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος... να μην είναι αρκετα καθαρή και να κολλήσεις τίποτα μυκητες απ την επαφή με την μπανιέρα
Σχετικά με το αφρόλουτρο δεν έχω βοηθηθεί καθόλου. Ξέρω τις λέξεις έλαια και τα σχετικά αλλά ας το κάνω ποιο συγκεκριμένα
1)Γίνεται κάτι με τα άλατα αν η συνταγή είναι λάθος. Από τηλεόραση το έχω δει δυο τρεις φορές
2)Ποια είναι η λάθος συνταγή?
3)Που τα βρίσκεις όλα αυτά. Γιατί στα σουπερμάρκετ που πάω χρόνια δεν έχω δει ποτέ κάτι έξω από τα τυποποιημένα αφρόντουζ των διαφημίσεων.
4)Υποβρύχιο τζακούζι? Θέλω και εγώ....

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τι εννοείς? Στην περίπτωση του στατικού ή τρεχούμενου νερού? Γιατί εγώ ανέκαθεν κατασκήνωνα πάντα όταν κάνω μπάνιο.
Σχετικά με το αφρόλουτρο δεν έχω βοηθηθεί καθόλου. Ξέρω τις λέξεις έλαια και τα σχετικά αλλά ας το κάνω ποιο συγκεκριμένα
1)Γίνεται κάτι με τα άλατα αν η συνταγή είναι λάθος. Από τηλεόραση το έχω δει δυο τρεις φορές
2)Ποια είναι η λάθος συνταγή?
3)Που τα βρίσκεις όλα αυτά. Γιατί στα σουπερμάρκετ που πάω χρόνια δεν έχω δει ποτέ κάτι έξω από τα τυποποιημένα αφρόντουζ των διαφημίσεων.
4)Υποβρύχιο τζακούζι? Θέλω και εγώ....![]()
είτε στατικό είτε τρεχούμενο νερό... αν η μπανιέρα έχει μέσα μάκα απ τη βρώμα καλυτερα να μην ακουμπησει εκεί ο ποπουλης και τα γεννητικά σου όργανα

1 & 2) Δεν υπάρχει συνταγή ρε... ε το πολύ πολύ να σου πέσουν περισσοτερα ή λιγότερα απ όσο πρέπει... δεν χάθηκε κι ο κόσμος...
Στα λιγοτερα δεν θα υπάρχει δραση, στα περισσοτερα ξοδευεις την τσέπη σου

3) αν δεν έχει το σουπερ μάρκετ της περιοχής σου, τότε θα βρεις σίγουρα σε Hondo, beauty shop Κλπ... στα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης
4) κι εγω αλλά δε βαριέσαι

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως για να είμαι εκτός θέματος, σχετικά με το αφρόλουτρο έκανα αυτό που λέει η Κουέ (απλά έβαζα ελάχιστο, διότι αλλιώς θα πνιγόμουν στους αφρούς όταν άνοιγα το τζακούζι

A.. και που 'στε; Μη μιλάτε για αφρόλουτρα.. μένω πλέον σε ένα σπίτι που έχει ένα μπάνιο σαν το wc που έχουν οι περισσότεροι για τους ξένους, το οποίο φυσικά όχι μπανιέρα δεν έχει, ούτε καν ντουζιέρα (μόνο μια μπαταρία στη μέση του τοίχου και μια τρύπα κάτω για τα νερά!) Βέβαια γελάω πολύ με το μωρό μου, που όποτε έρχεται κανείς στο σπίτι για πρώτη φορά και θέλει τουαλέτα, του λέει να προσέχει μπαίνοντας μη χτυπήσει στη τεράστια μπανιέρα που έχουμε και ΟΛΟΙ, μα ΌΛΟΙ, μπαίνοντας έχουν ένα απορημένο και ψαρωμένο βλέμμα ψάχνοντας την ..ανύπαρκτη μπανιέρα που δεν μπορούν να δουν!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

1. Jacussi είναι μάρκα... πως λέμε Nes Cafe.... Κάπως έτσι έχει κατοχυρωθεί στα μυαλά μας

Υδρομασάζ είναι η λέξη για όλες τις μάρκες

2. Αυτα τα σκατουλάκια που πετάνε με πίεση το νερό... λέγονται jets

underwater
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Είναι φοβερό, ειδικά αν χωράει η μπανιέρα και την κυρια Demelene
Λοιπόν, δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά θα πω πως το κάνω εγώ:
Παίρνω ένα φτηνό αφρόλουτρο (επειδή βάζω ΠΑΡΑ πολύ), βεβαιώνομαι ότι έχει σφραγιστεί καλά η μπανιέρα και δεν έχουμε διαρροές και εκεί που είναι άδεια η μπανιέρα αφήνω το νερό να τρέχει με πίεση και στο σημείο που πέφτει ρίχνω σιγά σιγά το αφρόλουτρο. Όταν ρίξω όσο έχω σκοπό μετά απλώς το αφήνω να γεμίσει τη μπανιέρα. Μέχρι να τη γεμίσει έχει κάνει τρομερό αφρό!![]()

κι εγω αυτο κανω για αφρολουτρο στο μικροσκοπικο μπανιερακι μου

οκ... θα σου πω τι είναι για μένα το βασικό...
Να την έχω ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ
Εξαρταται ποσο χαλαρωτικό θες να το κανεις....
Γεμίζεις την μπανιερα ως τη μέση με νερο γιατι μόλις μπεις θα ανεβει η σταθμηκαι στο μεταξύ εκει που πεφτει με πιεση το νερο, ριχνεις το αφρολουτρο που θες ώστε να κανει μπουρμπουλίθρες....
Προσθετεις αμα θες διαφορα άλατα ή ελαια ή όλα μαζι (Δε βαριέσαι) τα οποια μπορείς να τα βρεις μέχρι και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ ή σε κανα Hondo.
Αναβεις τριγυρω τα κερια σου, βαζεις τη μουσική σου, κλεινεις φυσικα τον απαισιο φωτισμο (σου φτανουν τα κερια) κρατας κι ένα ποτηρακι κόκκινο κρασι και είσαι σουπερ....
καλα, εκτος του οτι αγχωθηκα με τους καθαρισμους γιατι εχω κανει μπολικες μ@λακιες με μπανιερες και υδρομασαζ, να σου πω οτι αυτα που προτεινεις ειναι κορυφαια!
demelene,αυτο που σου λεει η μισελ και η κουε ειναι το πιο συνηθες..
και αυτο με τις μπαλιτσες απο αλατα (ειναι σαν ασβεστης, τριβουν, συνηθως εχουν και κομματακια απο αλλα υλικα μεσα,μυριζουν τελεια και θα τα αναγνωρισεις πολυ ευκολα στα fresh line πχ, και κοστιζουν 3-6 ευρω η μια) ειναι πολυ καλο επισης.. ομως να ξερεις οτι αυτο με τα αλατα πρεπει να το κανεις ΑΦΟΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΛΕΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΟΥ.
δλδ, πρεπει να σαι απολυτα καθαρος..να το ριξεις μεσα στη μπανιερα, να βγαλει τις μπουρμπουληθριτσες του, το αρωματακι του, και μετα να βγεις και να σκουπιστεις χωρις να ξεβγαλθεις..!!!
θα μυριζεις τελεια!!!!!!
επισης, προσεχε γιατι ειναι αλλα για αντρες και αλλα για γυναικες...θεωρητικα παντα ετσι?
απλα, δε ξερω αν θα σαρεσε να μυριζεις τριανταφυλλο

εμενα παντως δε με χαλαει τον καλο μου να τον πλυνω και με ελατο

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

καλε, τη σαπουναδα την ξεπλενεις, ομπβιουσλι!
ασε τι κανει η σεξοβια!
τα αλατα (δλδ τη μπαλιτσα που ειναι φτιαγμενη απο κατι σαν ασβεστη) αυτη δεν την ξεπλενεις και ειναι τελεια λεμε!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θελω λεει να τα βαλω αυτα, να μην ενεργοποιησω το υδρομασαζ. Υδρομασαζ μονο με καθαρο νερακι γιατι χαλανε τον μηχανισμο και θα χασω και την εγγυηση. (Η οποια στην Τζακουζι ειναι και εφ'ορου ζωης πρεπει να πω)
Giovanna
Επιφανές μέλος

Μαζι δεν τα ριχνεις ολα αυτα, αφρολουτρα, μπαλιτσες, ελαια, μαντζουνια? Ενα-ενα ξεχωριστα?! :X Και ξαναμανα γεμισμα μπανιερας και ξαναμανα αδειασμα κτλ κτλ?
ναι, αυτο ειναι παιδεμα, αλλα μονο ετσι. τα αλατα (η μπαλιτσα δλδ) πρεπει να μπει μονη της σε καθαρο νερο και το ατομο πρεπει επισης να ναι καθαρο κ να μη ξεπλυθει μετα.
ειναι μανουρα μωρε, γιαυτο το κανεις και μια στις τοσες κι οχι καθε μερα..
Ρε παιδια εχω οταν εβαλα το υδρομασαζ μου ειπαν οτι απαγορευεται δια ροπαλου να χρησιμοποιω αφρολουτρα, ελαια, αλατια και ξυδια.
Αν θελω λεει να τα βαλω αυτα, να μην ενεργοποιησω το υδρομασαζ. Υδρομασαζ μονο με καθαρο νερακι γιατι χαλανε τον μηχανισμο και θα χασω και την εγγυηση. (Η οποια στην Τζακουζι ειναι και εφ'ορου ζωης πρεπει να πω)
ναι ετσι ειναι..!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οταν ειναι σε λειουργια το υδρομασαζ.
ολα αυτα που λεμε, σε κανονικες μπανιερες.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι ετσι ειναι..!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ οταν ειναι σε λειουργια το υδρομασαζ.
ολα αυτα που λεμε, σε κανονικες μπανιερες.

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι σαν να φτιαχνεις το μαγικο ζωμο μα τον τουτατης:p

MARRY ME!!!!!!!

Demelene
Διάσημο μέλος

ΚΝΣ υποθέτω Κεντρικό Νευρικό Σύστημα?τα αλατα κανουν απιστευτο καλο, ειναι τρομερα αναζωογονητικα για το ΚΝΣ (διευκολυνουν τις αντλιτες Ka/Na)
Περιγραφή κλασικου μεγάλου σπίτιου χωρισμένο σε μικρές γκαρσονιέρες για να πιάνουμε τον κώλο των φοιτητών.Όλες οι καινούργιες τουλάχιστον έχουν ένα εμφανή διαχωρισμό.A.. και που 'στε; Μη μιλάτε για αφρόλουτρα.. μένω πλέον σε ένα σπίτι που έχει ένα μπάνιο σαν το wc που έχουν οι περισσότεροι για τους ξένους, το οποίο φυσικά όχι μπανιέρα δεν έχει, ούτε καν ντουζιέρα (μόνο μια μπαταρία στη μέση του τοίχου και μια τρύπα κάτω για τα νερά!) Βέβαια γελάω πολύ με το μωρό μου, που όποτε έρχεται κανείς στο σπίτι για πρώτη φορά και θέλει τουαλέτα, του λέει να προσέχει μπαίνοντας μη χτυπήσει στη τεράστια μπανιέρα που έχουμε και ΟΛΟΙ, μα ΌΛΟΙ, μπαίνοντας έχουν ένα απορημένο και ψαρωμένο βλέμμα ψάχνοντας την ..ανύπαρκτη μπανιέρα που δεν μπορούν να δουν!(Μέχρι που μια ξανθιά κοπέλα - ο ορισμός της ξανθιάς όμως - άρχισε να χτυπάει κάτι πλακάκια στον τοίχο και όταν την ρώτησα τι κάνει, μου απάντησε πως κοιτάει να δει αν έχει κάνα κρυφό χώρο που βάζουμε την ..μπανιέρα! Και ναι, μιλάω εντελώς σοβαρά!
)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.