24-03-22

17:18
καλα ρε παιδια δεν διαβασα το άρθρο αλλα πως ειναι δυνατόν να μπει ολόκληρη μασέλα μεσα στον κόλπο της; πρέπει να της την έβαλε με το χερι επίτηδεςΒίτσια δε θέλατε; Να πάρτε ταView attachment 88510
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-03-22

18:33
Αγαπητέ μου, κάποια μυστήρια του σύμπαντος θα μείνουνε ανεπίλυτα.καλα ρε παιδια δεν διαβασα το άρθρο αλλα πως ειναι δυνατόν να μπει ολόκληρη μασέλα μεσα στον κόλπο της; πρέπει να της την έβαλε με το χερι επίτηδες
Δηλαδή εαν έγινε έτσι οπως λες, φαντάσου διάλογο...
"Τι θέλεις να κάνουμε τώρα πασά μου; Το κουταλάκι; Το ιεραποστολικό;
- Το γηροκομικό θέλω πιτσούνα μου
- Δ...δ..δηλαδή;
- Θέλω να στο βάλω...
- Ε, ελεύθερα βρε ζιπουνάκι μου...
- Όοοχι αυτό, αυτο το χάσαμε από καιρό στον πόλεμο της Συχνουρίας
- Τι χώρα είναι αυτή; Εξωτική δίπλα στη Μαντζουρία;
- Συγκεντρώσου, εδω, εδω, στα χείλη μου, τι βλέπεις;
- Πέτρα στα δυο μπροστινά και η τερηδόνα να κορνάρει στους τραπεζίτες...
- Να τα βάλουμε τα δοντάκια κάπου να μουσκέψουν;
- Ναι έχω γεμίσει τη γούρνα στο νεροχύτη στην κουζίνα να ξεπλύνω το ταψί απ' το μπριαμ...
- Μπριάμ η χρυσοχέρα μου, μπριαμ η διαμαντοχέρα μου, μπριαμ φέρε το κουλό πια και πάρε εδω...
- ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Μου τα δωσες στο χέρι!!!
- Do it, just DO IT!
- Τι να κανω μωρέ με τα δόντια σου στο χέρι μου;
- Να παίξουμε λεο λεο πιπιπί one two three...
- Αχ ωραία! Ξεκινάω!
- Είσαι βλήμα!
- Αχ μίλα μου έτσι, φτιάξε με, βρηκα τι θα κάνω, θα κάτσω πάνω τους, μασελοτραμπάλα.
- ΜΗ τα χω πληρώσει 15 χιλιάρικα ειναι φτιαγμένα από...
- Ουπς, τα κατάπιε, ήταν πεινασμένο...
-... "
#theend
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

28-03-22

03:43
Μιας και βρίσκομαι στο θρεντ με τα βίτσια,πρέπει να το έχω ξαναναφέρει άλλα ξέρω και έχω ακούσει άτομα που τους τρελαίνουν τα βαμμένα νύχια στα χέρια.Έχουν και προτίμηση και στα χρώματα.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

28-03-22

12:38
Μιας και βρίσκομαι στο θρεντ με τα βίτσια,πρέπει να το έχω ξαναναφέρει άλλα ξέρω και έχω ακούσει άτομα που τους τρελαίνουν τα βαμμένα νύχια στα χέρια.Έχουν και προτίμηση και στα χρώματα.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

28-03-22

12:46
Πωπω τι θυμήθηκα ... Πριν παρα πολλα χρονια ελευθερη που ψάχνομουν για σχέση είχα γνωρίσει έναν πολυ ενδιαφέρον τυπο σε ένα μπαρ στο Γκάζι, πραγματικα μιλουσαμε σε μηνυματα στο τηλ όσα έλεγε ήταν φανταστικά είχα αρχίσει ας πουμε να γλυκαινομαι πολυ πολυ γρήγορα φαινόταν και πιθανον να ήταν δηλαδή τόσο καλό παιδι, είχε τελοσπαντων έδειχνε να έχει όλα όσα ήθελα τουλάχιστον τότε εκείνη την εποχή, δεν είχε γίνει ακόμα κάτι μεταξυ μας ήμασταν ακόμα ας πουμε στη φάση του καφέ.. Κανας μήνας μπορεί και λιγότερο ώσπου ένα βράδυ στο άκυρο μου ρχεται ένα μήνυμα :τι κανεις μπλα μπλα.. Πες μου σαρεσει να σε δένουν ; να δένεις; "
Οεο.εβλεπα εφιάλτες θυμάμαι για καιρό κάθως συνέχισα για λιγο την κουβέντα να δω τι εννοεί, επίσης έψαχμα σε φόρουμ να δω τι ακριβώς είναι ο σαδομαζοχισμος τι άλλο δλδ μπορεί να ζητουσε, είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου για την γκαντεμιά που με έδερνε τότε στους άντρες αλλά εντάξει μου πέρασε μετά. Εννοώ τον έκοψα. Πάπαλα.
Δηλαδή ήταν και γλυκούλης/καλό παιδί και kinky ταυτόχρονα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΕΤΩΣΕΣ?!?!

Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-03-22

17:20
Εμείς οι bad boys(που παρατάμε τα θήλεα και όχι το ανάποδο) δεν έχουμε βίτσια, καθώς από το νοφαπ και από την ύπαρξη επιλογών δεν υπάρχει χώρος να φυτρώσει κάτι τέτοιο.Δηλαδή ήταν και γλυκούλης/καλό παιδί και kinky ταυτόχρονα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΕΤΩΣΕΣ?!?!
![]()

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

28-03-22

17:24
Εμείς οι bad boys(που παρατάμε τα θήλεα και όχι το ανάποδο) δεν έχουμε βίτσια, καθώς από το νοφαπ και από την ύπαρξη επιλογών δεν υπάρχει χώρος να φυτρώσει κάτι τέτοιο.![]()
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω σε αυτό το ποστ.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-03-22

17:26
Να μαθαίνετε, δεν χρειάζεται να μιλάτε πάντα.Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω σε αυτό το ποστ.
Τα περισσότερα βίτσια στον άντρα, είναι red flags.

petran_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο petran_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

09-07-22

08:55
Με την κοπελα μου εχουμε πει να κανουμε αλλαγη ρολων (δηλαδη αυτη αντρας και εγω γυναικα) αλλα ολο τελευταια στιγμη δισταζω.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

11-07-22

16:53
Ρε παιδιά, καμία να αντέχει το swearing που βρίσκουμε ; 

11-07-22

17:30
Αυτό βολεύει αν έχεις νεύρα με τον άλλον και χρησιμοποιείς το σεξ για να ξεσπάσεις βρίζοντας τονΡε παιδιά, καμία να αντέχει το swearing που βρίσκουμε ;![]()

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

11-07-22

17:33
Ούτως η άλλως υποτίθεται οτι (πρέπει να)είναι δραστηριότητα με ένταση,so why not ;Αυτό βολεύει αν έχεις νεύρα με τον άλλον και χρησιμοποιείς το σεξ για να ξεσπάσεις βρίζοντας τον![]()

11-07-22

17:37
Όπως την βρίσκει κανείς, αν αρέσει να ακούει ο παρτενέρ καντήλια τότε μια χαρά 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- giannhs2001
- Thinkguy
- paolo1
- Wonderkid
- papadocGR
- Requiem
- stupid bitch
- Joji
- Georgepap_21
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- Giorgos216
- sasha1986
- efiger
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- User2350
- mthinking
- elf
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- American Economist
- camil
- Memetchi
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- skot
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- An_uknown_world
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- fretoe
- Nickx
- iminspain
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- Αλκης Κ.
- ag97
- tsiobieman
- Satan Claus
- McManus
- Giannis2307
- anastasia papa
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Tommy_civil
- Panagiotis849
- JohnGreek
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.