Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,792 μηνύματα.

30-01-22

22:55
Ότι ήθελε επιδέσμους και να το δένουνΜετάφραση περικαλω.... ^^
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 1,071 μηνύματα.

30-01-22

22:58
Για επιδέσμους δε θυμάμαι να μου χε πει. Απλώς επειδή είχα κ περιέργεια συνέχισα την κουβέντα και θυμάμαι να μου αναφέρει δεσιμο με σκοινιά. Τι να πω. Είχα φρικαρειΌτι ήθελε επιδέσμους και να το δένουν
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,792 μηνύματα.

30-01-22

23:03
ε ολο αυτό, είναι στη φαση του bdΓια επιδέσμους δε θυμάμαι να μου χε πει. Απλώς επειδή είχα κ περιέργεια συνέχισα την κουβέντα και θυμάμαι να μου αναφέρει δεσιμο με σκοινιά. Τι να πω. Είχα φρικαρει
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 1,071 μηνύματα.

30-01-22

23:08
Κι από ποιες λέξεις βγαίνει ; γιατί εγώ ξέρω τα bd της γαλλικής (bande dessinee)ε ολο αυτό, είναι στη φαση του bd

Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

23:10
Κι από ποιες λέξεις βγαίνει ; γιατί εγώ ξέρω τα bd της γαλλικής (bande dessinee)![]()
Bondage and discipline |
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

30-01-22

23:17
. Παναγία μου
Bondage and discipline
Παρόλο που περασαν χρόνια και ήμουν μικρή εξακολουθουν με τρομάζουν αυτά
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

23:19
Το DS σε τρομάζει;. Παναγία μου
Παρόλο που περασαν χρόνια και ήμουν μικρή εξακολουθουν με τρομάζουν αυτά
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

30-01-22

23:22
Ναι! Όλο αυτό!Το DS σε τρομάζει;
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

23:24
αυτό ειναι υποταγηΝαι! Όλο αυτό!
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 8,916 μηνύματα.

30-01-22

23:35
Και τι θα πει διαστροφή; Στο σεξ (όπως και στον πόλεμο) όλα επιτρέπονται. Αρκεί βέβαια να υπάρχει συναίνεση και από τις δύο (ή και περισσότερες) πλευρές, καθώς επίσης να μην προκληθούν βλάβες σε κάποιον. Κατά τα άλλα οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να το απολαμβάνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 18,550 μηνύματα.

31-01-22

00:31
Δια μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες για τη διαστροφή;
Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.

Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος

31-01-22

00:36
Nai και δέσιμο μαστίγωμα, ουρολαγνειαΔια μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες για τη διαστροφή;Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 18,550 μηνύματα.

31-01-22

00:41
Nai και δέσιμο μαστίγωμα, ουρολαγνεια
Η ουρολαγνεία πώς ακριβώς γίνεται; Κατουράει και η κοπέλα ας πούμε;

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,342 μηνύματα.

31-01-22

01:42
Πιείτε κάτουρο ρε,θα σας απολυμάνει τις πληγές η αμμωνία 

Ion.
Διακεκριμένο μέλος
Η Ion. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,511 μηνύματα.

31-01-22

01:58
Αουτς-Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.
BeatrixKiddo
Διάσημο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,304 μηνύματα.

31-01-22

02:02
Για κάποιους ο πόνος είναι απόλαυση και τους διεγείρειΑουτς-
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος

31-01-22

02:05
Τα μανταλάκια άμα θελει ο υποτακτικός τα βάζει καθώς αυτός βάζει τα όρια
Τα όρια είναι αυτά που θέλει αυτός
Τα όρια είναι αυτά που θέλει αυτός
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,904 μηνύματα.

31-01-22

02:25
Fisting ? 

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 8,916 μηνύματα.

31-01-22

11:15
Πωλούνται και ειδικά γάντια για το σκοπό αυτό με 30€ (Skroutz). Υπάρχουν και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες.Fisting ?![]()
Δεν γινόταν να βάλω πιο παραστατική φωτογραφία.
Η τεχνολογία προχωρά. Οι γιαγιάδες μας χρησιμοποιούσαν μανταλάκια της μπουγάδας. Τώρα όμως υπάρχουν ειδικά ρυθμιζόμενα με δόνηση και ηλεκτροδιέγερση (με 29€).Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.
nPb
Επιφανές μέλος

31-01-22

12:54
Πιείτε κάτουρο ρε,θα σας απολυμάνει τις πληγές η αμμωνία![]()
Ποιες πληγές;

Βασικά ακόμη δεν μας είπε κανείς την εμπειρία του περί ουρολαγνείας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 242 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- brizoulis
- mthinking
- elf
- nPb
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- Volkswagen Fan
- *
- camil
- Memetchi
- Dimitrigood
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- Johny4Life
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- giannhs2001
- juste un instant
- *
- *
- *
- skot
- Εχέμυθη
- *
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Euge.loukia
- Paragontas7000
- Stelios725
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Johnny15
- Nick234
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- *
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- *
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- *
- An_uknown_world
- *
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- *
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- *
- *
- *
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- *
- fretoe
- *
- Nickx
- larry18
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- *
- Αλκης Κ.
- ag97
- *
- Thanp
- tsiobieman
- *
- Satan Claus
- *
- *
- McManus
- *
- Giannis2307
- anastasia papa
- *
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- *
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- *
- Μάρκος Βασίλης
- *
- Jocaste
- Tommy_civil
- *
- Panagiotis849
- JohnGreek
- *
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.