Βίτσια και σεξουαλικές διαστροφές

• Thread starter Thread starter Guest 528707
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Ετικέτες Ετικέτες
    sex
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Υποθέτω για αυτό είναι βίτσιο,δε μπορούμε να το καταλάβουμε όλοι,δε γίνεται να αρέσει σε όλους :lol:
Χμμμ το spanking είναι τίμιο.Αμα δε φας και καμία σφαλιαρίτσα στον πωπω πως θα ανάψουν τα αίματα;Προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα και σίγουρα προξενεί ευχαρίστηση.
Ανάλογα πάντα και με την ένταση .

Καλά όχι και βίτσιο η διαστροφή το spanking, ψιλοστανταρντ είναι.

Ελάτε ρε παιδιά,ας γίνουμε και λίγο ρεζίλι εδώ μέσα,τι ψυχή θα παραδώσουμε; :lol:

Καλά όχι και βίτσιο η διαστροφή το spanking, ψιλοστανταρντ είναι.
βιτσιο ειναι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ελάτε ρε παιδιά,ας γίνουμε και λίγο ρεζίλι εδώ μέσα,τι ψυχή θα παραδώσουμε; :lol:
Γιωταααα θα τα κάψουμε ολα! :dance3:

Επομενο βιτσιο @Giota2000 κανω την αρχη :D μαζι με το spanking θα ελεγα και το δεσιμο,σε στυλ τετοιο:D

Καποιος να κλειδωσει το θρεντ μονο για μελη παρακαλω :D

Α το δέσιμο δε νομίζω να μου άρεσε χαχαχαχα.Μάλλον δεν είμαι και τόσο βιτσιόζα τελικά :lol: Αλλά έχω ακούσει πως το γουστάρουν πολλοί

Τι δικαστηριο ηταν αυτο για τους τιμιους ποδολαγνους;

Που κατατάσσονται τα choking, dirty talk και τράβηγμα μαλλιών;
βιτσια και αυτα,διαστροφη θα ελεγα την κοπρολαγνεια.
Ολα κατηγοριες βιτσιων ειναι,απλα τα πιο διεστραμμενα αν θες εντασσονται στην διαστροφη.

Επομενο βιτσιο @Giota2000 κανω την αρχη :D μαζι με το spanking θα ελεγα και το δεσιμο,σε στυλ τετοιο:D

Καποιος να κλειδωσει το θρεντ μονο για μελη παρακαλω :D

Πήγε να ακουμπήσει τις 50αποχρωσεις αλλά πολύ δεύτερο ...
Έχει βγει και το επόμενο 🤪

Τα πόδια δεν είναι κακό να σου αρέσουν γενικά,αλλά οι πατούσες; :lol: Δε ξέρω..και εμένα μου αρέσουν τα αντρικά χέρια να τα βλέπω,αλλά όχι να του γλείφω και τα δάχτυλα και να τρώω και κανένα μύκητα που θα έχει στο νυχάκι :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back