fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ίσως οι άντρες κατάλαβαν αμέσως τι θέλει να πει ο τίτλος, αλλά για όσους/ες είναι ακόμα με την απορία να πω, ότι το θέμα μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι άντρες όπως και να το κάνουμε έχουν την τάση να κοιτάνε την γυναίκα στο στήθος, ακόμα και όταν της μιλάνε κάποιες φορές [με πεταχτές ματιές]. Έχω πιάσει τον εαυτό μου, να έχω ρίξει πεταχτή ματιά στο ντεκολτέ πχ και μετά να αναρωτιέμαι αν με είδε η κοπέλα [με το ντεκολτε]. Είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει με όλους.
Το θέμα είναι οι γυναίκες πως αντιδρούν σε κάτι τέτοιο; Όταν η γυναίκα φοράει μια μπλούζα που όσο να'ναι τονίζει την εν λόγω περιοχή, δεν είναι αυτονόητο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα; Τι θα θεωρήσει αν καταλάβει ότι κάποιος κοίταξε εκείνη την περιοχή; Ελπίζω να καταλαβαίνετε [οι γυναίκες], ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλιώς γιατί να το κάνετε [να φοράτε τέτοιες μπλούζες].
Εννοείται ότι το να κοιτάς επίμονα είναι λάθος και πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεται, γιατί αλλιως πας για χαστούκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Πριν από μερικές ημέρες που γύρναγα σπίτι [είχα αρκετό δρόμο ακόμα], βλέπω από μακριά μια παρέα από κορίτσια.. μόλις φτάνω κοντά τους μου λέει η μία ''Δε μιλάς βρε;

Ήταν η Βίκυ [παλιοί συμμαθητές] και από τότε που τη θυμώμουν ήταν μια αρκετά παχουλή [πρόσωπο και σώμα] και την είχα μπροστά μου αγνώριστη

Ok ήμουν και στο κόσμο μου όταν περπάταγα και έτσι όπως σταμάτησα και την είδα λεπτή και καμμία σχέση από παλιά, ενώ μου μίλαγε θέλωντας να συνειδητοποιήσω το ''σώμα'' της, τη κοίταξα στο μέρος μεταξύ πισινού και μέσης (που δεν ήταν καλυμμένη η μέση από ρούχο) [την είχα μπροστά μου και απλά είχε γυρίσει λίγο το σώμα και το κεφάλι της], και αυτό ενώ μου μίλαγε

Για να πω την αλήθεια αισθάνθηκα κάπως str8 εκείνη την ώρα [από άποψη θέσης, όχι κάποια έλξη] αλλά ελπίζω να μην παρεξήγησε τη ματιά που έριξα

Στις γυναίκες όπως και στον καθένα, αρέσει να αρέσουν.
Κλασσικά σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα αισθάνεται άβολα και άσχημα, αλλά πιστεύω πως την κολακεύει κατα βάθος.
Ας απαντήσουν ωστόσο οι αρμόδιες.

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν μπορώ να πω ότι είναι κι ό,τι πιο κολακευτικό να σου μιλάει μια κοπέλα και να βλέπει ότι εσύ,αντί να προσέχεις τι σου λέει,έχεις καρφώσει το βλέμμα σου αλλού..εμένα προσωπικά,αυτό μου δημιουργεί αμηχανία..

απλά βρε παιδιά,το καλοκαίρι ας πούμε,τι να κάνουμε κι εμείς..?να βγαίνουμε έξω με ζιβάγκο..?εντάξει,δεν λέω να φαίνονται και όλα,μιλάω για φυσιολογικά πράγματα,γιατί είναι και κάποιες κοπέλες που,όντως,ντύνονται για να προκαλέσουν..

Bianca
Νεοφερμένο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ένα πλούσιο στήθος γιατί το κοιτάμε; Γιατί θεωρούμε υποσυνείδητα ότι η κάτοχός του, έχει εξαιρετικές προοπτικές μητρότητας, ότι έχει δηλαδή και αν είναι κάτοχος σχετικά ευρείας λεκάνης. Γι αυτό βλέπετε πολλούς και λένε "ναι πιασιματάκια ναίιι".
Αλλά όπως είπαμε, άλλο σεξουαλική διέγερση κι άλλο σοβαρή συζήτηση. Στη σοβαρή συζήτηση δε μπορείς να "μπανίζεις" την κοπέλα λες και βλέπεις τσόντα. Μπορείς όταν το φέρει η στιγμή και συνδεθείτε πιό στενά, να της πείς ότι έχει θαυμάσιο σώμα και ότι σου αρέσει. Δε νομίζω κάποια κοπέλα να παρεξηγηθεί από μια τέτοια ωραία εξήγηση στη σωστή στιγμή, ε;

travel_lover
Διάσημο μέλος

ενας άντρας σίγουρα ξέρει πως να κοιτάξει μια γυναίκα και πόσο ώστε να μην την προσβάλλει κ πότε θα της σπάσει τα νεύρα. ακόμα κ σε χαζοσυζήτηση το να είναι καρφωμένο το βλέμμα στα κάτω μάτια είναι αηδία. από κει και πέρα μην σας πουμε κ τα πάντα ρε αγόρια, ναχετε κάτι να ψάξετε... ξέρετε εσείς πως να μας ρίχνετε, οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν καλά να πάθουν, τρώνε μια βρισιά, ένα χαστούκι ή μια χυλόπιτα κ ησυχάζουν...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

ή μια χυλόπιτα κ ησυχάζουν...![]()
Δεν εχεις φιλο σου εναν συγκεκριμενο φιλο μου πρωταθλιτη στο χυλοπιτινγκ για αυτο το λες...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Βασικά επειδή στο συγκεκριμένο σημείο είμαι "προικισμένη"![]()
Μιας και είμαι κι εγώ από τις προικισμένες του είδους
συμφωνώ με όλους κ ειδικά το βικάκι! κ γω που από φύση μου είμαι "προικισμένη"
Κορίτσια ίσως με βρείτε λίγο υπερβολικό αλλά νιώθω την ανάγκη να το εκφράσω και παρακαλώ για την κατανόησή σας. Γιατί εφόσον είναι γενικά αποδεκτό εξ αρχής στο παρόν θέμα ότι ένας άντρας ενίοτε κοιτάζει το στήθος μιας κοπέλας, εσείς συγκεκριμένα κάνετε ιδιαίτερη νύξη στα προσόντα σας; Ιδίως δε η travel lover έχει αναφερθεί ξανά στο μεγάλο της στήθος στο θέμα "τι φοράς" ή όπως λέγεται. Έχετε μεγάλο στήθος. Θαυμάσια! Αλλά...τι ακριβώς πρέπει να πράξουμε οι υπόλοιποι με τέτοιες επισημάνσεις;

Με φιλικότατη διάθεση!

Demelene
Διάσημο μέλος

Σε πιο γενική κατάσταση όπως είναι ο δρόμος ισχύει το εξής.
Αν της αρέσεις και κοιτάξεις είσαι μάγκας
Αν της αρέσεις και δεν κοιτάξεις είσαι φλώρος
Αν δεν της αρέσεις και κοιτάξεις είσαι λιγούρης
Αν δεν της αρέσεις και δεν κοιτάξεις είσαι πολύ λίγο φλώρος.
Και όσο πιο όμορφη ή ψωνισμένη με την ομορφία της είναι η κοπέλα τόσο πιο απόλυτος είμαι στο παραπάνω.
Πάντως εγώ ξέρω ότι και οι γυναίκες κοιτάζουν, αλλά κλασσικά είναι πιο καλλιτέχνες στο θέμα. Επίσης όταν έχεις κάτι αξιοπρόσεκτο (καλό ή κακό) και σε ξεχωρίζει πρέπει να αποδεχθείς ότι θα είσαι αντικείμενο βλεμάτων. Λογικό είναι να σε κοιτάξουν και αυτό δεν είναι δείγμα του άλλου ανθρώπου.
underwater
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια ίσως με βρείτε λίγο υπερβολικό αλλά νιώθω την ανάγκη να το εκφράσω και παρακαλώ για την κατανόησή σας. Γιατί εφόσον είναι γενικά αποδεκτό εξ αρχής στο παρόν θέμα ότι ένας άντρας ενίοτε κοιτάζει το στήθος μιας κοπέλας, εσείς συγκεκριμένα κάνετε ιδιαίτερη νύξη στα προσόντα σας; Ιδίως δε η travel lover έχει αναφερθεί ξανά στο μεγάλο της στήθος στο θέμα "τι φοράς" ή όπως λέγεται. Έχετε μεγάλο στήθος. Θαυμάσια! Αλλά...τι ακριβώς πρέπει να πράξουμε οι υπόλοιποι με τέτοιες επισημάνσεις;![]()
Με φιλικότατη διάθεση!Απλά μου κάνει εντύπωση και απορώ!
Καλά, με έστειλες τώρα!

Βασικά εγώ τουλάχιστον το ανέφερα λόγω της φύσης του θέματος, φαντάζομαι και οι άλλες κοπέλες. Δεν είμαι τόσο ψώνιο ώστε να κάνω συνέχεια αναφορές του τι μεγάλου στήθους έχω και πόσο σούπερ γκόμενας είμαι(που λέει ο λόγος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Καλά, με έστειλες τώρα!![]()
![]()
Βασικά εγώ τουλάχιστον το ανέφερα λόγω της φύσης του θέματος, φαντάζομαι και οι άλλες κοπέλες. Δεν είμαι τόσο ψώνιο ώστε να κάνω συνέχεια αναφορές του τι μεγάλου στήθους έχω και πόσο σούπερ γκόμενας είμαι(που λέει ο λόγος). Βασικά είναι φυσιολογικό μια κοπέλα με μεγαλύτερο στήθος από τον μέσο όρο να έχει έρθει πιο πολλές φορές σε αμηχανία με λιγούρικα και επίμονα βλέμματα. Οπότε για αυτό και η αναφορά.
Σε έστειλα; Νταξ' μη μασάς!

Σοβαρά τώρα, απλά μου ήρθε κάπως. Φαίνεσαι όμως συγκροτημένη και συγκρατημένη κοπέλα και δεδομένου ότι εσύ πρωτανέφερες το "προικισμένη" και τα άλλα κορίτσια ..."ζήλεψαν" ας το πούμε και μάλιστα με την καλή έννοια, ε δεν υπήρχε και τόσο μεγάλη πιθανότητα να το ερμηνεύσω αλλιώς απ' ότι το ερμηνεύεις εσύ.

Scandal
Διαχειριστής

Σκέψου τι θα γινότανε άμα σε άλλο θέμα το φερνε η συζήτηση και 2-3 άντρες λέγανε πως είναι προικισμένοι στο χ σημείοΣε έστειλα; Νταξ' μη μασάς!![]()
Σοβαρά τώρα, απλά μου ήρθε κάπως. Φαίνεσαι όμως συγκροτημένη και συγκρατημένη κοπέλα και δεδομένου ότι εσύ πρωτανέφερες το "προικισμένη" και τα άλλα κορίτσια ..."ζήλεψαν" ας το πούμε και μάλιστα με την καλή έννοια, ε δεν υπήρχε και τόσο μεγάλη πιθανότητα να το ερμηνεύσω αλλιώς απ' ότι το ερμηνεύεις εσύ.Πάντα μιλάμε για εσένα όμως, που οφείλω να ομολογήσω ότι μου είσαι και ιδιαίτερα συμπαθής.
![]()

-petros
underwater
Περιβόητο μέλος

Σε έστειλα; Νταξ' μη μασάς!![]()
Σοβαρά τώρα, απλά μου ήρθε κάπως. Φαίνεσαι όμως συγκροτημένη και συγκρατημένη κοπέλα και δεδομένου ότι εσύ πρωτανέφερες το "προικισμένη" και τα άλλα κορίτσια ..."ζήλεψαν" ας το πούμε και μάλιστα με την καλή έννοια, ε δεν υπήρχε και τόσο μεγάλη πιθανότητα να το ερμηνεύσω αλλιώς απ' ότι το ερμηνεύεις εσύ.Πάντα μιλάμε για εσένα όμως, που οφείλω να ομολογήσω ότι μου είσαι και ιδιαίτερα συμπαθής.
![]()
Πας να το μαζέψεις τώρα;

Demelene
Διάσημο μέλος

Έχω την αίσθηση ότι θα έμενε με 1-2 ποστς και αυτά.Σκέψου τι θα γινότανε άμα σε άλλο θέμα το φερνε η συζήτηση και 2-3 άντρες λέγανε πως είναι προικισμένοι στο χ σημείο![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.