Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σκέψου τι θα γινότανε άμα σε άλλο θέμα το φερνε η συζήτηση και 2-3 άντρες λέγανε πως είναι προικισμένοι στο χ σημείο![]()
-petros
Να βάλουμε το smilie με το χειροκρότημα, ξέρεις εκείνο που φωνάζει κι όλας μετά!

Πας να το μαζέψεις τώρα;Καλά, ok, άλλωστε δεν παρεξηγώ εύκολα.
Δεν μετανιώνω για τίποτα, δεν χρωστάω τίποτα, την αλήθεια λέω!

Φιλάκι;

ΥΓ: Πάω επιτέλους για μάμ μιάμ γιάμ γιάμ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

Πάνως πιστεύω ότι θα με ενοχλούσε αν γινόταν κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Όταν συνειδητοποιώ πως το μάτι μου παίζει έχω την εντύπωση οτι κοκκινίζω γιατί χάνω τα λόγια μου εκείνη τη στιγμή...

vero
Νεοφερμένο μέλος

Γενικοτερα εκτιμω πολυ το θεμα "προσωπο" και παρατηρα παρα πολυ τις οποιες κινησεις του,εκφρασεις κτλ κτλ.

Φυσικα κοιταζω σε διαφορες στιγμες και αλλα μερη και μου αρεσει κιολας (αλλοιμονο) αλλα προσπαθω να ειμαι οσο γινεται πιο διακρητικος.

Οσον αφορα το θεμα "μπουστο" ποτε δεν ειχα προβλημα μιας και στην γυναικα που αρεσει το σχετικα μικρο στηθος.Οποτε πολυυυυυυυ σπανιο να καρφωθω σε μαι με το ρετιρε γεματο.(Εκτος και αν μου το φερει στην μαπα.

Αντιθετα...η πισω κινηση....ειναι αλλο θεμα!!!!

zanin
Διάσημο μέλος

Ειναι κολακευτικο αν τον τσακωσω να κοιταει μια φορα, ματι ειναι-πεφτει-....στη δευτερη θα τα παρω κρανιο....στην τριτη εννοειται οτι θα μιλαει με .......την πλατη μου!!!
χαχαχα μεεκανες και γελασα....... μονο που αντι να κοιτα την πλατη τοτε θα κοιτα τον κ*λο

adespoto
Περιβόητο μέλος

χαχαχα μεεκανες και γελασα....... μονο που αντι να κοιτα την πλατη τοτε θα κοιτα τον κ*λο![]()

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

tharaleos
Νεοφερμένο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ειναι επιμονο πραγματικα με ενοχλει οποτε φοραω ΠΟΛΥ σπανια ντεκολτε, και μαλιστα ποτέ ιδιαιτερα βαθυ.
mania
Επιφανές μέλος

coincidence
Νεοφερμένο μέλος

Αυτά πιστεύω εγώ.
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PYLH
Δραστήριο μέλος

Τα προσόντα μιας ωραίας κοπέλας ότι και να φορέσει δε μπορούν να κρυφτούν. Το προκλητικό δεν είναι κατ΄ανάγκη ωραίο η σέξι. Μια κοπέλα που μπορεί να έχει πιο σεμνό, σοβαρό ντύσιμο πιστεύω ότι είναι δυνατόν να τραβάει περισσότερα βλέμματα μιας και θα σε αφήνει να φανταστείς και όχι να στα δίνει στο πιάτο. Αν τύχει ποτέ όμως να θες να κοιτάξεις καλό θα είναι να γίνεται με τρόπο, να μη γίνεται αντιληπτό και χωρίς να νιώθει άσχημα η κοπέλα. Αν τώρα τύχει και το καταλάβει, ας κοιτάξεις να το διορθώσεις με λίγο χιούμορ ή να της δώσεις να καταλάβει ότι είσαι αρσενικό και δεν άντεξες να μη κοιτάξεις! Και ας πεις και μπράβο της! Όχι να φαινόμαστε λιγούρα! Όλα αυτά αλλάζουν όμως όταν ο σκοπός της κοπέλας είναι αυτός και μόνο αυτός. Τέτοιες γυναίκες ας τις κοιτάνε άλλοι!
Αυτά πιστεύω εγώ.

Για μένα τουλάχιστον,περισσότερο ερωτικό βρίσκω το να με κοιτάει ένας άντρας στα μάτια ( στο στόμα ιδίως είναι...

"Εκεί " είναι η "γλύκα του παιχνιδιού"....σου εξάπτει την φαντασία περισσότερο (ταπεινή μου γνώμη πάντα). Οι "κλεφτές" ματιές και σ'αλλα σημεία...είναι απαραιτητο βοηθητικό στοιχείο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thiresia74
Νεοφερμένο μέλος

Είναι καλοκαιράκι και είναι καιρός για όμορφα πράγματα..Όπως ο Έρωτας. Χαρείτε τον!!!!

PYLH
Δραστήριο μέλος

(Συγγνώμη, διέκοψα απότομα ,λόγω ανωτέρας βίας...)![]()
Πολύ ωραία το έθεσες!!! Το θέμα είναι, τι θέλει ο καθένας,σε συγκεκριμένες στιγμές,από συγκεκριμένους ανθρώπους...
Για μένα τουλάχιστον,περισσότερο ερωτικό βρίσκω το να με κοιτάει ένας άντρας στα μάτια ( στο στόμα ιδίως είναι...![]()
) ουουφ...ζέστη σήμερα...
![]()
![]()
!!!
"Εκεί " είναι η "γλύκα του παιχνιδιού"....σου εξάπτει την φαντασία περισσότερο (ταπεινή μου γνώμη πάντα). Οι "κλεφτές" ματιές και σ'αλλα σημεία...είναι απαραιτητο βοηθητικό στοιχείο!!!
Το ό,τι θα κοιτάξει....κι "αλλού "...., σε ανύποπτο χρόνο,νομίζω πώς λίγο-πολύ όλες το ξέρουμε ( κορίτσια διαφωνείτε...??? )
Και φυσικά "φροντίζουμε", (όταν θέλουμε βέβαια...), να σας δώσουμε και την "ευκαιρία" ( ψάχνουμε την τσάντα μας,επισκεπτόμαστε την τουαλέττα...), το σημαντικό όμως είναι (άποψή μου βέβαια!) , ο τρόπος που κοιτάει κάποιος κι όχι τόσο ,ίσως, πού κοιτάει...
Αλλιώς νοιώθεις όταν σε " γδύνουν" με τα μάτια
Giovanna
Επιφανές μέλος

και ουτε κολακευτικο μου φαινεται, ουτε χυδαιο. νορμαλ.
αν καποιος που δεν εχω οικειοτητα καρφωθει, βαζω επιδεικτικα την παλαμη μου μπροστα και του λεω να ξεκολλησει,απλα. ετσι καταλαβαινει οτι το παραχεσε...
απλα, γενικα δε με ενοχλει.

love_angel
Επιφανές μέλος

εχω αρκετα μεγαλο στηθος(οχι το υπερβολικο) και ναι αν οχι παντα... φοραω μπλουζα με ανοιχτο ντεκολτε..δε το κανω ομως με προθεση να προκαλεσω... πραγματικα... πιστευω οτι με κολακευει ιδιαιτερα... απλα ειναι το πιο ωραιο σημειο στο σωμα μου και θελω στο ντυσιμο μου να το τονισω(οχι προκλητικα ομως) οπως θα εκανε καποια αλλη κοπελα με τα ποδια της για παραδειγμα... γιατι θα πρεπει το ντεκολτε να ναι προκλητικο και προστυχο ενω η αλλη φοραει τη φουστα-ζωνη και το σορτσακι??
θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα παιδι που ημασταν μαζι στα πρωτα ραντεβου με χαιρετουσε κ παντα ασυναισθητα το βλεμα του πηγαινε στο στηθος μου την ωρα που μου μιλαγε... ε λοιπον αυτο το κοιταγμα δε με πειραζε( γιατι εκτος απο το οτι αργοτερα τα βλεπε και πιο καθαρα

οταν βεβαια μου κανει σχολιο ή τα κοιταξει κανεις ασχετος σα μ@λ@κ@ς και φανει οτι ειναι προστυχο... ναι τοτε εχω τρελο προβλημα...
θυμαμαι ενα λιγουρι στο δρομο που με ειχε ρωτησει αν ειναι δικα μου και η απαντηση μου ηταν: οχι εχω εναν μ@λ@κ@ σα και σενα που πληρωνει για πλαστικες!

γενικα ομως το καλυτερο ειναι να κοιτας τον αλλον στα ματια οταν του μιλας και οχι στα προσοντα του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.