Πάντως, εάν είναι μέσα στα... όρια μπορεί κάλλιστα μία κοπελίτσα να τονίσει κάποιες αναλογίες της - πες το στήθος, μπούτι, φτερό.... εμ, γράψε λάθος για το φτερό , λαιμό, πρόσωπο - χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα προκλητική, οπότε να μην σε ωθεί να της βάλεις κατευθείαν την ταμπέλα... "γκόμενα" αντί για "κοπέλα".
συμφωνω απολυτως...αλλα οι "απελευθερωμενες",μοντερνες,γυναικες απο κατω μου λενε οτι ζω στο μεσαιωνα...

φυσικο ειναι..στην εποχη που ζουμε...
δε κανει το ρουχο τη γυναικα το ξαναπα αυτο..
δεν κανει τον ανθρωπο αλλα δειχνει σιγουρα δειγματα του χαρακτηρα του..ρωτα ενδυματολογους ψυχολογους και θα στο πουνε...
βεβαια σε μια κοινωνια που ο αντρας που παει με πολλες ειναι μαγκας και η αντιστοιχη γυναικα ''ελαφρων ηθων'' δε περιμενα νακουσω τιποτα καλυτερο...
που κολλαει αυτο?εχεις δει ποτε στο δρομο ή στα κεντρα ανδρες με τα μπουτια εξω,ή το στηθος εξω?

οι γυναικες ομως τα πετανε συνεχεια όλα όξω...που ειναι η ισοτητα?

μου αρεσουν οι γυναικες που το παιζουν φεμινιστριες δυναμικες,με προσωπικοτητα και απελευθερωμενες και ταυτοχρονα υποβιβαζουν τον εαυτο τους στο επιπεδο κρεατος(δηλαδη οργανου ηδονης των ανδρων,πραματος).....

γιαυτο γεμισαμε πια με" γκομενες" και "γκομενους"

σιχαινομαι τις λεξεις μονο που τις ακουω...
Δηλ. για να καταλάβω, η παρακάτω φωτό σου δημιουργεί αισθήματα ''καλή για να την πηδήξω, αλλά άχρηστη για περισσότερα''? Αν εννοείς αυτό, δεν ξέρω, ευτυχώς οι απόψεις αυτές έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται ακόμα και για τον μέσο συντηρητικό Έλληνα.
ειναι αρκετα προκλητικο αλλα το μονο που τη σωζει ειναι ότι εχει αβυζαλεο ντεκολτε..

αν ειχε ποιο πλουσιο στηθος θα ήταν πολυ πιο προκλητικη...επισης δεν υπαρχει γυναικα για γαμο και γυναικα για πηδημα..όλα χρειαζονται ,αλλα στη χρυση τομη...ούτε να ειναι η γυναικα
κοινη,,αλλα ουτε και
καλογρια παρθενοπιπιτσα...ομορφια και αξιοπρεπεια-σοβαροτητα μαζι...
η προκλητικοτητα υπαρχει απο μονη της..ακομα και μπουργκα να βαλει μια νεαρη γυναικα μυριζει θηλυκοτητα..μονο που υπαρχει η γυναικα προκαλει τον άνδρα..ετσι το εκανε η φυση...οποτε δεν χρειαζεται να βγαζουμε τα μπουτια ή τα στηθη εξω...ενα βλεμμα απο μια γυναικα..μπορει να σου βαλει φωτια...