^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως εμένα αυτό που μου άρεσε αρκετά από τα έργα που γυρίστηκαν από διάφορους άλλους ήταν το Carrie, το Christine, το Stand by me. Και μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν το Αδυναμία... Το σκότωσαν μιλάμε το έργο. Καμία σχέση δεν είχε τελικά. Κρίμα γιατί το βιβλίο ήταν καταπληκτικό.
Κάποια βιβλία του είναι κομμάτι δύσκολο να βρεθούν γιατί τα έχει υπογράψει με το όνομα Backman. Ήταν από τα πειράματά του. χεχεχε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:Πάντως εμένα αυτό που μου άρεσε αρκετά από τα έργα που γυρίστηκαν από διάφορους άλλους ήταν το Carrie, το Christine, το Stand by me.
Το Stand By Me ήταν φοβερή ταίνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThyClub
Νεοφερμένο μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Το 6ο υστερεί λίγο σε σχέση με τα υπόλοιπα,γιατί αναφέρεται πολύ στην Σουζάνα και δεν προωθείται πάρα πολύ η δράση των άλλων.Το 7ο αξίζει τρελά έχω ακούσει.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω ακούσει ότι ο Κίνγκ σκεφτόταν να αποσυρθεί μετά το τέλος της εφταλογίας. Ξέρει κανείς αν αυτό αληθεύει?

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ.:Τι γνώμη έχετε για το τέλος του???
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορώ να πώ με σιγουριά ότι μπορεί να βγάλει φοβερές ταινείες μεγάλης διάρκιας άλλα στις μικρής μπάζει πάρα πολλύ, έχει βγάλει μια σειρά με μικρές τρομάκτικές ιστορίες, δεν έχω ξαναδεί ποιο αποτυχιμένες,
Dreamscapes and Nightmares νομίζω λέγεται αυτή η σειρά. Είχα δει το πρώτο dvd κι εκτός απ'την ιστορία με τα πλαστικά στρατιωτάκια οι άλλες δυο ήταν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Dreamscapes and Nightmares νομίζω λέγεται αυτή η σειρά. Είχα δει το πρώτο dvd κι εκτός απ'την ιστορία με τα πλαστικά στρατιωτάκια οι άλλες δυο ήταν....
Που να δείς και τα άλλα 3 dvd ακόμα χειρότερα και ναι αυτή είναι η σειρα

Judge Dredd
Νεοφερμένο μέλος

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πρασινο μιλι μου αρεσε.
avenger
Νεοφερμένο μέλος

The Shawshank Redemption
The Green Mile
The Dead Zone (film and tv series)
The Stand
Needfull Things
Misery
Storm Of The Century
Thinner
The mouth of madness
Apt Pupil
Stand By me
The Lawnmower man
The Dark Half
Rose red
The Running man
1408
The Tommyknockers
The Nightflier
The Langoliers
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Shawshank - respect.
Green Mile - respect.

Δε νομίζω πως ένας συγγραφέας γράφει απλά για να γράψει.. Ο άνθρωπος είναι αλλού.. Ξεχωρίζω το salems lot και την ονειροπαγίδα σαν βιβλία καθώς και τις ιστοριούλες everything's eventual.
Σαφως και ειναι αλλου αλλα παιζει μεγαλο ρολο σε ποιανης χωρας την κουλτουρα και πολιτισμο εργαζεται. Και στην προκειμενη περιπτωση, δε ξερω κατα ποσο το αποφευγει βεβαια, βγαινει αυτο το "πιασαρικο" στα βιβλια του και η επιθυμια του να γινουν και ταινιες περα απο best seller (που οκ δεν μπορεις να τον κατηγορισεις για το 2ο, συγγραφεας ειναι).
Δε λεω ψεμματα, τοσα βιβλια του εγιναν ταινιες. Η ποσοτητα των ταινιων αποδικνυει οτι ο τροπος γραφης των βιβλιων του ειναι και "σεναριακος"

Απλα το τονιζω δε λεω πως ειναι κατι κακο απαραιτητα (το τονιζω γιατι βλεπω οτι αρεσει πολυ ο Κινγκ εδω περα και μπορει ανετα να παρεξηγηθει κατι απο αυτα που λεω. Αλλιως δε θα τονιζα τπτ.)
edit/ Langoliers και ονειροπαγιδα μεγαλες πατατες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.