Βιβλία που άλλαξαν τη ζωή σας

Kate1914

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,999 μηνύματα.
Εχεις σκεφτει ποτε ΕΣΥ και ΟΣΟΙ μιλατε για ευνοικη μεταχειρηση... οτι η ευνοικη μεταχειριση πχ γιουροβιζιον(γελαμε τωρα) η οπουδηποτε εσυ νομιζεις οτι εχουν θετικη μεταχειριση πηγαζει απο το γεγονος του ολοκαυτωματος και ειναι κατι σαν συγνωμην;
Λεω εγω τωρα.
Από όσο γνωρίζω δε μίλησα πουθενά για ευνοϊκή μεταχείριση των Εβραίων ούτε σε αυτό το θρεντ, ούτε πουθενά. Αν ωστόσο μου διαφεύγει κάτι, περιμένω με χαρά να μου παραθέσεις το μήνυμα όπου αναφέρω επακριβώς αυτές τις λέξεις. Ειδάλλως θα σε παρακαλούσα πολύ να μη βγάζεις ανυπόστατα συμπεράσματα και να παραληρείς δίχως λόγο, ξεσπώντας άδικα και καταστρέφοντας ακόμη ένα θέμα.

Ξέχασα όμως. Δεν είμαστε όλοι τόσο σοφοί και πεφωτισμένοι όσο εσύ, οπότε αν σε έθιξα λέγοντας πως οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν κάποια, έστω και ελάχιστη, αλήθεια μέσα τους, ζητώ ταπεινά συγγνώμη, παρόλο που είναι απλώς η άποψή μου και δεν προσπαθώ να την επιβάλλω σε κάποιον, χρησιμοποιώντας επιθετικό λόγο και άμεσες ή έμμεσες προσβολές, σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους που επίσης ζουν ανάμεσά μας.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,174 μηνύματα.
Μέχρι στιγμής δε θα έλεγα ότι κάποιο βιβλίο με έχει συγκλονίσει τόσο, αν και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι κυρίως μέχρι τώρα διάβαζα κλασικά μυθιστορήματα και επιστημονικής φαντασίας, ειδικά Βερν...
 

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,001 μηνύματα.
Ο Κάφκα στην ακτή είναι ένα από τα βιβλία που έχω υπογραμμίσει παραγράφους ολόκληρους και το σκέφτομαι μέχρι και σήμερα. ❤️
 

Βρεγμένη γάτα

Νεοφερμένος

Η Βρεγμένη γάτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Κάποια βιβλία που με επηρέασαν αρκετά είναι τα εξής: 1) Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις του Leo Buscaglia
2) Όπου σε πάει η καρδιά της Susanna Tamaro και 3) Φωτογραφία σε σέπια της Isabel Allende
 
Top