Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.718 μηνύματα.

08-05-24

12:57
Από όσο γνωρίζω δε μίλησα πουθενά για ευνοϊκή μεταχείριση των Εβραίων ούτε σε αυτό το θρεντ, ούτε πουθενά. Αν ωστόσο μου διαφεύγει κάτι, περιμένω με χαρά να μου παραθέσεις το μήνυμα όπου αναφέρω επακριβώς αυτές τις λέξεις. Ειδάλλως θα σε παρακαλούσα πολύ να μη βγάζεις ανυπόστατα συμπεράσματα και να παραληρείς δίχως λόγο, ξεσπώντας άδικα και καταστρέφοντας ακόμη ένα θέμα.Εχεις σκεφτει ποτε ΕΣΥ και ΟΣΟΙ μιλατε για ευνοικη μεταχειρηση... οτι η ευνοικη μεταχειριση πχ γιουροβιζιον(γελαμε τωρα) η οπουδηποτε εσυ νομιζεις οτι εχουν θετικη μεταχειριση πηγαζει απο το γεγονος του ολοκαυτωματος και ειναι κατι σαν συγνωμην;
Λεω εγω τωρα.
Ξέχασα όμως. Δεν είμαστε όλοι τόσο σοφοί και πεφωτισμένοι όσο εσύ, οπότε αν σε έθιξα λέγοντας πως οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν κάποια, έστω και ελάχιστη, αλήθεια μέσα τους, ζητώ ταπεινά συγγνώμη, παρόλο που είναι απλώς η άποψή μου και δεν προσπαθώ να την επιβάλλω σε κάποιον, χρησιμοποιώντας επιθετικό λόγο και άμεσες ή έμμεσες προσβολές, σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους που επίσης ζουν ανάμεσά μας.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

08-05-24

13:04
Μέχρι στιγμής δε θα έλεγα ότι κάποιο βιβλίο με έχει συγκλονίσει τόσο, αν και αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι κυρίως μέχρι τώρα διάβαζα κλασικά μυθιστορήματα και επιστημονικής φαντασίας, ειδικά Βερν...
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα.

08-05-24

14:26
Ο Κάφκα στην ακτή είναι ένα από τα βιβλία που έχω υπογραμμίσει παραγράφους ολόκληρους και το σκέφτομαι μέχρι και σήμερα. 

Βρεγμένη γάτα
Νεοφερμένο μέλος
Η Βρεγμένη γάτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 15 μηνύματα.

08-05-24

19:36
Κάποια βιβλία που με επηρέασαν αρκετά είναι τα εξής: 1) Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις του Leo Buscaglia
2) Όπου σε πάει η καρδιά της Susanna Tamaro και 3) Φωτογραφία σε σέπια της Isabel Allende
2) Όπου σε πάει η καρδιά της Susanna Tamaro και 3) Φωτογραφία σε σέπια της Isabel Allende
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

24-07-24

23:13
Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου, του Γκαίτε
(Τέτοια διάβαζα από μικρή και περίμενα τον Βέρθερο μου, που να ξερα
)

(Τέτοια διάβαζα από μικρή και περίμενα τον Βέρθερο μου, που να ξερα

еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος
Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

13-08-24

10:05
Βασικά, ένας τρόπος υπάρχει να αλλάξει ο Βέρθερος τη ζωή κάποιΟΥ, και αυτός είναι προς το χειρότερο (που λέει ο λόγος)Τα πάθη του νεαρού Βέρθερου, του Γκαίτε
View attachment 135722
(Τέτοια διάβαζα από μικρή και περίμενα τον Βέρθερο μου, που να ξερα)
δλδ, θα έπρεπε να μην τον περιμένεις, αλλά να τον ψάχνεις σε τόπο χλοερό - αν όντως είχε αλλάξει ο Βέρθερος και αυτού τη ζωή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
κατά τα άλλα
Ταξίδι στην Άκρη της Νύχτας, του Σελίν - απίστευτο βιβλίο
Ο Ηλίθιος, του Ντοστογιέφσκι - τρομερός Φιοντόρ μοιράζει πόνο
Μόμπι Ντικ - ο συγγραφέας του το είχε χαρακτηρίσει evil book, ισχύει
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

13-08-24

15:04
Ναι μπορεί. Σκέψου ότι θεωρούταν καταραμένο βιβλίο γιατί οι έφηβοι που το διάβασαν αυτοκτόνησαν..Βασικά, ένας τρόπος υπάρχει να αλλάξει ο Βέρθερος τη ζωή κάποιΟΥ, και αυτός είναι προς το χειρότερο (που λέει ο λόγος)
δλδ, θα έπρεπε να μην τον περιμένεις, αλλά να τον ψάχνεις σε τόπο χλοερό - αν όντως είχε αλλάξει ο Βέρθερος και αυτού τη ζωή
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
κατά τα άλλα
Ταξίδι στην Άκρη της Νύχτας, του Σελίν - απίστευτο βιβλίο
Ο Ηλίθιος, του Ντοστογιέφσκι - τρομερός Φιοντόρ μοιράζει πόνο
Μόμπι Ντικ - ο συγγραφέας του το είχε χαρακτηρίσει evil book, ισχύει
Αλλά έχει πολλά να σου χαρίσει (εμένα τουλάχιστον).
Συμφωνώ για τον Ηλίθιο. Το χω διαβάσει, το χω δει σε 2 παραστάσεις και πραγματικά είναι ένα αριστούργημα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Hased Babis
- Reader
- A350
- chester20080
- Scandal
- despoina13
- Kate1914
- еще один пророк р...
- taketrance
- Joji
- Εριφύλη