Ο Λεβέντης πέρα από τα στοιχεία γραφικότητας που τον χαρακτηρίζουν (ως άνθρωπο, γιατί π.χ. οι πολιτικές του θέσεις κάθε άλλο παρά «γραφικές» είναι) μπροστά σε κάτι τύπους σαν το Τζήμερο είναι τέρας εντιμότητας, πολιτικής συνέπειας κ.λπ. γι' αυτό και μπήκε έστω και στα πίσω πίσω!
Κρίμα που ο θετός γιός του δεν το είδε σοβαρά να συνεχίσει στην πολιτική γιατί ήταν αξιόλογος (απ' όσο ξέρω τους έριξε όλους μια μούντζα κι άνοιξε ανθοπωλείο κάπου στα νότια προάστια)...
Αλήθεια τώρα;

Για ποια πολιτική του θέση θες να συζητήσουμε;
Για το flat-tax που «θα εκτοξεύσει την Ελληνική οικονομία»;
Για το «κεφαλαιοποιητικό» σύστημα στις συντάξεις (με τι κεφάλαια;

) μέσω του οποίου την άλλη μέρα οι συνταξιούχοι δε θα έχουν (κυριολεκτικά) να φάνε;
Για την κατάργηση της απεργίας στο Δημόσιο «με ένα νόμο»;

Ειλικρινά ο άνθρωπος έχει τόσες γελοίες, μη εφαρμόσιμες κ.λπ. πολιτικές θέσεις που δεν ξέρω από που ν' αρχίσω κι απορώ πόσο ηλίθιοι είναι όσοι τον παίρνουν στα σοβαρά και τον ψηφίζουν...
Όσο γι' αυτό:
Δεν είναι ότι δε θέλουν να μπουν στη Βουλή αλλά ότι είναι όλοι τους τόσο αλαζόνες, εγωπαθείς, νάρκισσοι κ.λπ. που πάνω απ' όλα γι' αυτούς είναι το αρχηγιλίκι και μην τυχόν και τους φάει κανείς την προεδρία!
Υ.Γ. Αυτός ο τρόμπας ο οικονομικός μετανάστης που επισυνάπτεις στο τέλος που κολλάει (τον ξέρω καλά);