Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

22-05-23

15:40
Εκλογές 2023 στο e-steki

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.199 μηνύματα.

22-05-23

15:41
Δεν μου απαντας σε αυτο που σε ρωτησα, αλλά σε αυτό που εξυπηρετει το αφήγημά σου αγαπητέ μου φίλε.Μα και στα γκάλοπ δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-05-23

15:42
Φαντάσου ομως πόσο λίγο ψήφισαν τα άλλα κόμματα. Π.χ δεν ψήφισε Σύριζα το 20% του ελληνικού λαού αλλά το 20% του 60% Το ίδιο δεν ψήφισε ΚΚΕ το 7 αλλά το 7 του 60%.Όχι δεν σας ψήφισε το 40% του λαού, σας ψήφισε το 40% του 60%.
Και τεσπά,γιατί αρνήθηκε την επιστολική ψήφο ο Σύριζα;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.

22-05-23

15:43
Χμμ, νομίζω αναφέρεσαι σε δύο άλλες εκλογικές αναμετρήσεις εδώ. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε χάσει σε ψήφους στις εκλογές του 1956 από την ηνωμένη αντιπολίτευσις, την Δημοκρατική Ένωσις, σε ψήφους υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου αλλά λόγω του ακραίου πλειοψηφικού εκλογικού νόμου κατάφερε να επικρατήσει σε έδρες και να σχηματίσει κυβέρνηση, έμεινε στην ιστορία ως ο «τριφασικός εκλογικός νόμος Ράλλη».Το 1963 έχασε κιόλας ουσιαστικά στις ψήφους, κέρδισε απλά στις έδρες(με βία και νοθεία φυσικά).
Για βία και νοθεία αναφέρεσαι στις εκλογές του 1961 όπου και ονομάστηκαν ιστορικά «οι εκλογές βίας και νοθείας» και εκέρδισε ο Καραμανλής με το σχέδιο Περικλής που όταν το ανακάλυψαν μετά οι Παπανδρεϊκοί στη κυβέρνηση Παπανδρέου γύρισαν προς τα έδρανα της καραμανλικής ΕΡΕ και φώναξαν προς τον Κανελλόπουλο το ιστορικό «είσθε φασισμός».
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα.

22-05-23

15:47
Έχεις δίκιο, το διόρθωσα. Γενικά αναξιόπιστα αποτελέσματα, μόνο για το 1974 και 1977 μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ήταν νικητής.Χμμ, νομίζω αναφέρεσαι σε δύο άλλες εκλογικές αναμετρήσεις εδώ. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε χάσει σε ψήφους στις εκλογές του 1956 από την ηνωμένη αντιπολίτευσις, την Δημοκρατική Ένωσις, σε ψήφους υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου αλλά λόγω του ακραίου πλειοψηφικού εκλογικού νόμου κατάφερε να επικρατήσει σε έδρες και να σχηματίσει κυβέρνηση, έμεινε στην ιστορία ως ο «τριφασικός εκλογικός νόμος Ράλλη».
Για βία και νοθεία αναφέρεσαι στις εκλογές του 1961 όπου και ονομάστηκαν ιστορικά «οι εκλογές βίας και νοθείας» και εκέρδισε ο Καραμανλής με το σχέδιο Περικλής που όταν το ανακάλυψαν μετά οι Παπανδρεϊκοί στη κυβέρνηση Παπανδρέου γύρισαν προς τα έδρανα της καραμανλικής ΕΡΕ και φώναξαν προς τον Κανελλόπουλο το ιστορικό «είσθε φασισμός».
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.199 μηνύματα.

22-05-23

15:48
Μείνε σε αυτό που σου λέω εγω κι άσε τη φαντασία για τα άλλα κόμματα.Φαντάσου ομως πόσο λίγο ψήφισαν τα άλλα κόμματα.
Νουδούλα: 2.403.918
Συμμετοχή: 6.051.211
Εγγεγραμμένοι: 9.932.761
Ποιά είναι η ενεργή αποδοχή σου ως κόμμα απο την κοινωνία;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

22-05-23

15:49
Βάλε αντί την ν.δ οποιοδήποτε άλλο κόμμα και θα καταλάβεις πόσο λιγοτερα αποδεκτά είναι. Η σχεδόν ανύπαρκτα.Μείνε σε αυτό που σου λέω εγω κι άσε τη φαντασία για τα άλλα κόμματα.
Νουδούλα: 2.403.918
Συμμετοχή: 6.051.211
Ποιά είναι η ενεργή αποδοχή σου ως κόμμα απο την κοινωνία;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-05-23

15:49
Δεν διαφωνώ. Η ΝΔ όμως κυβερνάει σήμερα.Βάλε αντί την ν.δ οποιοδήποτε άλλο κόμμα και θα καταλάβεις πόσο λίγο αποδεκτά είναι.
Αν κυβερνούσε ο Σύριζα, θα ρωτούσα το ίδιο.
Δεν μου απαντάς.
juste un instant
Επιφανές μέλος

22-05-23

15:50
Ε και ποιος θα κυβερνήσει; Ο λιγότερο αποδεκτός; Τα σταλινικά ποσοστά άλλωστε είναι προβληματικά.Δεν διαφωνώ. Η ΝΔ όμως κυβερνάει σήμερα.
Αν κυβερνούσε ο Σύριζα, θα ρωτούσα το ίδιο.
Δεν μου απαντάς.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.

22-05-23

15:51
Ε ναι ρε συ. Άλλες εποχές. Η μετεμφυλιακή Ελλάδα ή αλλιώς το «κράτος της Δεξιάς» όπως λέγεται ιστοριογραφικά ήταν μία Δημοκρατία με αρκετά αυταρχικά χαρακτηριστικά. Εδώ οι δικοί μου που τα έζησαν με είχαν πει πως το 1961 στις βίαιες εκλογές τότε όταν έμπαινες στο εκλογικό κέντρο ευθαρσώς σου έδιναν μόνο το ψηφοδέλτιο της καραμανλικής ΕΡΕ στο χέρι και είχες τον αστυνομικό πάνω από το κεφάλι σου. Έπρεπε να είχες φοβερά @@ για να ζητήσεις άλλο ψηφοδέλτιο μπροστά σε πολισμάνο σε εκείνες τις βίαιες εποχές.Έχεις δίκιο, το διόρθωσα. Γενικά αναξιόπιστα αποτελέσματα, μόνο για το 1974 και 1977 μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ήταν νικητής.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-05-23

15:52
Εξακολουθείς να μη μου απαντάς.Ε και ποιος θα κυβερνήσει. Ο λιγότερο αποδεκτός;
Με πόση ενεργή αποδοχή κυβερνάς ρε ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΑΛΕΣ ΑΡΓΚΟΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ;

juste un instant
Επιφανές μέλος

22-05-23

15:53
Με όση δέχεται το σύνταγμα μέσω των ψηφων και των εκλεγμένων βουλευτων για να μπορείς να σχηματίσεις κυβέρνηση. Αλλιώς δε θα έβγαινε ποτέ κανένας.Εξακολουθείς να μη μου απαντάς.
Με πόση ενεργή αποδοχή κυβερνάς ρε ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΑΛΕΣ ΑΡΓΚΟΝ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ;![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-05-23

15:55
ΓΕΜΙΖΩ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ!Με όση σου δίνει το σύνταγμα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

22-05-23

15:56
Εσύ με πόση ενεργή αποδοχή θέλεις δηλαδή; Αυτή την στιγμή είναι η Ν.Δ το κόμμα ίσως με τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-05-23

16:00
Δεν χρειάζομαι αποδοχή εγω. Τα χω καλά με τον εαυτό μου, αισθάνομαι πανέμορφη και δυναμική.Εσύ με πόση αποδοχή θέλεις δηλαδή;
ΥΓ: Για όσους νέους αναγνώστες εικάσουν από τις απαντήσεις μου ότι είμαι καθυστερημένος, να σας απαντήσω εμφατικώς "οχι πάντοτε". Είμαι απλά κάφρος.
juste un instant
Επιφανές μέλος

22-05-23

16:01
Εντάξει τότε.Δεν χρειάζομαι αποδοχή εγω. Τα χω καλά με τον εαυτό μου, αισθάνομαι πανέμορφη και δυναμική.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

22-05-23

16:02
Viktor Orban: hold my beer.Αυτή την στιγμή είναι η Ν.Δ το κόμμα ίσως με τα υψηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-05-23

16:06
Για να μάθει ο Βίκτωρ ότι ψήφισες κουκούδια, θα σου στειλει τη Μαύρη Λεγεώνα του Ματίας Κορβίνους να σε ανασκολπίσει, ενω σε μένα που είμαι ακραιφνής βυζαντινίστας, θα στειλει τη Λώρα Ορσόλυα με τα δυο πεντάρια κανόνια του προγονού του Ορμπάν (ναι αυτός που έφτιαξε τη μπομπάρδα στην Πόλη).Viktor Orban: hold my beer.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

22-05-23

16:12
Τον Ορμπάν προσωπικά όσο και να τον έχω σε εκτίμηση είναι ακριβώς αυτό που λέω που με ξινίζει στον εθνικοπατριωτικό χώρο. Δεν αρκούν ο πατριωτικός λόγος και οι εθνικές ιδέες για να γίνει η αλλαγή. Αν δεν έχεις οικονομικοταξική συνείδηση είσαι καταδικασμένος σε αποτυχία και παίρνεις στο λαιμό σου και όλο το πατριωτικό κίνημα. Σε λίγα χρόνια θα δεις στην Ουγγαρία την ίδια ιστορία με εδώ, θα καταρρεύσει ο Orban και θα έχουν δαιμονοποιηθεί τόσο οι εθνικές ιδέες που κανένας Ούγγρος δεν θα μπορεί σε πανεπιστήμια και στο δημόσιο χώρο να τις εκφράζει εύκολα χωρίς να απειλείται η σωματική του ακεραιότητα (όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ εξ αιτίας του Παπαδόπουλου). Τα πάντα είναι η οικονομία. Εάν δεν έχεις ταξική συνείδηση είσαι τελειωμένος πριν καν ξεκινήσεις. Και ο εθνικός χώρος σε όλη την Ευρώπη είναι τελειωμένος για την ώρα γιατί δεν έχει αντικαπιταλιστική συνείδηση πια. Θα πάρει τα πάνω του και νομοτελειακά θα καταρρεύσει και πάλι.Για να μάθει ο Βίκτωρ ότι ψήφισες κουκούδια, θα σου στειλει τη Μαύρη Λεγεώνα του Ματίας Κορβίνους να σε ανασκολπίσει, ενω σε μένα που είμαι ακραιφνής βυζαντινίστας, θα στειλει τη Λώρα Ορσόλυα με τα δυο πεντάρια κανόνια του προγονού του Ορμπάν (ναι αυτός που έφτιαξε τη μπομπάρδα στην Πόλη).
Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-05-23

16:14
Δηλαδή θα πρέπει να κινηθεί σε σοσιαλιστικές κατευθύνσεις ο πατριωτικός χώρος κατα την γνώμη σου;Τον Ορμπάν προσωπικά όσο και να τον έχω σε εκτίμηση είναι ακριβώς αυτό που λέω που με ξινίζει στον εθνικοπατριωτικό χώρο. Δεν αρκούν ο πατριωτικός λόγος και οι εθνικές ιδέες για να γίνει η αλλαγή. Αν δεν έχεις οικονομικοταξική συνείδηση είσαι καταδικασμένος σε αποτυχία και παίρνεις στο λαιμό σου και όλο το πατριωτικό κίνημα. Σε λίγα χρόνια θα δεις στην Ουγγαρία την ίδια ιστορία με εδώ, θα καταρρεύσει ο Orban και θα έχουν δαιμονοποιηθεί τόσο οι εθνικές ιδέες που κανένας Ούγγρος δεν θα μπορεί σε πανεπιστήμια και στο δημόσιο χώρο να τις εκφράζει εύκολα χωρίς να απειλείται η σωματική του ακεραιότητα (όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ εξ αιτίας του Παπαδόπουλου). Τα πάντα είναι η οικονομία. Εάν δεν έχεις ταξική συνείδηση είσαι τελειωμένος πριν καν ξεκινήσεις. Και ο εθνικός χώρος σε όλη την Ευρώπη είναι τελειωμένος για την ώρα γιατί δεν έχει αντικαπιταλιστική συνείδηση πια. Θα πάρει τα πάνω του και νομοτελειακά θα καταρρεύσει και πάλι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 256 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- userguest
- American Economist
- Hased Babis
- giorgos5002
- Libertus
- Scandal
- J.Cameron
- Ilma
- Ryuzaki
- giannhs2001
- chester20080
- Joji
- User2350
- Abiogenesis
- thanar96
- kalhkardia
- iiTzArismaltor_
- jj!
- Nala
- Esperos1
- SlimShady
- Jack of Spades
- marww
- camil
- hirasawayui
- GeorgePap2003
- charmander
- bigthor
- P.Dam.
- Johnny15
- xristarac
- eukleidhs1821
- johnsala
- taketrance
- augustine
- fmarulezkd
- Maraki4you
- Memetchi
- Paragontas7000
- back2967
- ggl
- grtt
- Δροσουλίτης
- Unboxholics
- DimitraA.
- allall1
- Βασιλης1234
- thenutritionist
- ΘανάσοςG4
- Εχέμυθη
- Natsuko
- arko
- meli
- fourkaki
- touvlo
- Meow
- χημεια4λαιφ
- prinCess.
- Viedo
- maria89
- Κλημεντίνη
- Ωρορα
- petrosln
- Georgepap_21
- XFuryIVX
- dmav
- Μαυρίκιος
- parrot/παπαγάλος
- alexd99
- Εριφύλη
- anastasia papa
- Ness
- Αντικειμενικός
- rafaela11
- Arianara S3
- azula
- fockos
- AK-92
- Sosstoss
- noufarogorgona
- FreeNotes
- tsiobieman
- Nikoleta05
- Rozpanthiras
- ag97
- aggelosst9
- lepipini
- elenaki92
- Metalhead_4_life
- Sevasti
- qwertyuiop
- Στεφανος56
- Wilsongeo
- thesecretfemme
- Athens2002
- Roulaki
- oma06033
- Αλκίμαχος
- Stelios725
- Ροβερτα
- Angelo
- kajamix
- Johnman97
- Dimitris2001
- Giii
- AnnaVrt12
- spring day
- faiy alsis
- Miranda32
- oups
- Zelina
- tfghp
- nicks1999
- Citylights
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- Annasty
- VFD59
- Αρίκος
- Χαραυγή
- sophiaa
- ilal
- harry akritas
- Idontknoww
- angeloskar
- makis999
- Dreamer_SW
- constansn
- Phys39
- Panos_02
- Appolon
- Helen93
- jims
- globglogabgalab
- korlef
- chris2799
- George9989
- physicscrazy
- Jimmy20
- skot
- mirzatera180
- Freddys
- kn9919
- johnietraf
- Mapas26
- xrisamikol
- IceQueen
- Mt73
- Ariana2018
- 2Pac
- comeback
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.