Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 00:31 Ο Demelene έγραψε: #1 05-03-07 00:31 Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Έχωντας μόλις φάει από το βρώμικο της Καλιθέας δηλώνω κατά συγκλονισμένος. Εκεί που θεωρούσα κορυφή της Ηλιούπολης και για τα μπάζα της Μαβίλης ηδού το βρώμικο της Χαμοστέρνας. Πορώθηκα όπως και ο φίλος μου. Έχω ακούσει ότι καλός είναι και του Ηρακλείου αλλά είναι σε μελλοντικά σχέδια. Το θέμα του thread είναι αυτονόητο αλλά να παρακαλέσω ότι δεν μας αποσχολεί στο ελάχιστο για το αν είναι υγεινό και όλα τα παρελκόμενα. Οκ μας αποσχολεί αν ποιοτικά είναι χάλια αλλά πάντα στα πλάισια ότι είναι βρώμικο. Συνεπώς όλα τα σχόλια δεκτά αρκεί να θυμόμαστε ότι μιλάμε για βρώμικο. Καλή όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #2 05-03-07 01:18 Μπορεί να λέγονται "βρώμικα" αλλά είναι πραγματικά γλυκίσματα!!! Για εμένα το καλύτερο μέχρι στιγμής είναι στον Πειραιά, στην Φρεατίδα, στο Πασαλιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η adespoto έγραψε: #3 05-03-07 01:33 Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:36 Ο bisbirikos: #4 05-03-07 01:36 Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:50 Ο Insomniac: #5 05-03-07 01:50 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Εχεις φαει σε καντινα εξω απο την Τουμπα (οπου Τουμπα, βαλε Χαριλαου, Καυταντζογλειο, κτλ) πριν/ μετα απο καποιο ματς; Ε για αυτο μιλανε! Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Click για ανάπτυξη... [off topic] Τι κακο εχει ο Μαμαλακης; [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:52 Ο bisbirikos: #6 05-03-07 01:52 Κι απ'ολη την Αθηνα αυτο βρηκε να δειξει ο Μαλαλακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:21 Η kleftra έγραψε: #7 05-03-07 02:21 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Έχωντας μόλις φάει από το βρώμικο της Καλιθέας δηλώνω κατά συγκλονισμένος. Εκεί που θεωρούσα κορυφή της Ηλιούπολης και για τα μπάζα της Μαβίλης ηδού το βρώμικο της Χαμοστέρνας. Πορώθηκα όπως και ο φίλος μου. Έχω ακούσει ότι καλός είναι και του Ηρακλείου αλλά είναι σε μελλοντικά σχέδια. Το θέμα του thread είναι αυτονόητο αλλά να παρακαλέσω ότι δεν μας αποσχολεί στο ελάχιστο για το αν είναι υγεινό και όλα τα παρελκόμενα. Οκ μας αποσχολεί αν ποιοτικά είναι χάλια αλλά πάντα στα πλάισια ότι είναι βρώμικο. Συνεπώς όλα τα σχόλια δεκτά αρκεί να θυμόμαστε ότι μιλάμε για βρώμικο. Καλή όρεξη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:18 Ο Founes έγραψε: #2 05-03-07 01:18 Μπορεί να λέγονται "βρώμικα" αλλά είναι πραγματικά γλυκίσματα!!! Για εμένα το καλύτερο μέχρι στιγμής είναι στον Πειραιά, στην Φρεατίδα, στο Πασαλιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η adespoto έγραψε: #3 05-03-07 01:33 Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:36 Ο bisbirikos: #4 05-03-07 01:36 Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:50 Ο Insomniac: #5 05-03-07 01:50 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Εχεις φαει σε καντινα εξω απο την Τουμπα (οπου Τουμπα, βαλε Χαριλαου, Καυταντζογλειο, κτλ) πριν/ μετα απο καποιο ματς; Ε για αυτο μιλανε! Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Click για ανάπτυξη... [off topic] Τι κακο εχει ο Μαμαλακης; [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:52 Ο bisbirikos: #6 05-03-07 01:52 Κι απ'ολη την Αθηνα αυτο βρηκε να δειξει ο Μαλαλακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:21 Η kleftra έγραψε: #7 05-03-07 02:21 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί να λέγονται "βρώμικα" αλλά είναι πραγματικά γλυκίσματα!!! Για εμένα το καλύτερο μέχρι στιγμής είναι στον Πειραιά, στην Φρεατίδα, στο Πασαλιμάνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η adespoto έγραψε: #3 05-03-07 01:33 Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:36 Ο bisbirikos: #4 05-03-07 01:36 Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:50 Ο Insomniac: #5 05-03-07 01:50 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Εχεις φαει σε καντινα εξω απο την Τουμπα (οπου Τουμπα, βαλε Χαριλαου, Καυταντζογλειο, κτλ) πριν/ μετα απο καποιο ματς; Ε για αυτο μιλανε! Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Click για ανάπτυξη... [off topic] Τι κακο εχει ο Μαμαλακης; [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:52 Ο bisbirikos: #6 05-03-07 01:52 Κι απ'ολη την Αθηνα αυτο βρηκε να δειξει ο Μαλαλακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:21 Η kleftra έγραψε: #7 05-03-07 02:21 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:36 Ο bisbirikos: #4 05-03-07 01:36 Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:50 Ο Insomniac: #5 05-03-07 01:50 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Εχεις φαει σε καντινα εξω απο την Τουμπα (οπου Τουμπα, βαλε Χαριλαου, Καυταντζογλειο, κτλ) πριν/ μετα απο καποιο ματς; Ε για αυτο μιλανε! Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Click για ανάπτυξη... [off topic] Τι κακο εχει ο Μαμαλακης; [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:52 Ο bisbirikos: #6 05-03-07 01:52 Κι απ'ολη την Αθηνα αυτο βρηκε να δειξει ο Μαλαλακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:21 Η kleftra έγραψε: #7 05-03-07 02:21 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:50 Ο Insomniac: #5 05-03-07 01:50 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Εχεις φαει σε καντινα εξω απο την Τουμπα (οπου Τουμπα, βαλε Χαριλαου, Καυταντζογλειο, κτλ) πριν/ μετα απο καποιο ματς; Ε για αυτο μιλανε! Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Click για ανάπτυξη... [off topic] Τι κακο εχει ο Μαμαλακης; [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:52 Ο bisbirikos: #6 05-03-07 01:52 Κι απ'ολη την Αθηνα αυτο βρηκε να δειξει ο Μαλαλακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:21 Η kleftra έγραψε: #7 05-03-07 02:21 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Εχεις φαει σε καντινα εξω απο την Τουμπα (οπου Τουμπα, βαλε Χαριλαου, Καυταντζογλειο, κτλ) πριν/ μετα απο καποιο ματς; Ε για αυτο μιλανε! Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Ναι λέγεται βρώμικο αλλά μέχρι και ο μαμαλάκης σε αυτά πήγε όταν έδειχνε το παραδοσιακό του κάθε νομού και έπρεπε να δείξει της Αττικής. Βέβαια ο Μαμαλάκης είναι λίγο μην πω αλλά δεν είναι το θέμα μας. Click για ανάπτυξη... [off topic] Τι κακο εχει ο Μαμαλακης; [/off topic] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bisbirikos Πολύ δραστήριο μέλος Ο bisbirikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και επαγγέλλεται Μουσικός. Έχει γράψει 812 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 01:52 Ο bisbirikos: #6 05-03-07 01:52 Κι απ'ολη την Αθηνα αυτο βρηκε να δειξει ο Μαλαλακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:21 Η kleftra έγραψε: #7 05-03-07 02:21 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι απ'ολη την Αθηνα αυτο βρηκε να δειξει ο Μαλαλακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:21 Η kleftra έγραψε: #7 05-03-07 02:21 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Εμένα πάντως και της Μαβίλης θεικό μου φαίνεται Click για ανάπτυξη... Eκείνη την ώρα(συνήθως ξημερώματα) όλα τα φαγώσιμα θεικά μας φαίνονται. Αν ποτέ ξεπέσετε στο λιμάνι ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμα,απέναντι απο την Μπουμπουλίνας (φούνες το ξέρεις Άσχετο αλλά βραστό χοτ ντογκ έχετε φάει στην καντίνα στον παράδρομο της Συγγρού;(ακριβώς μετά το Ανατολή)Θεικό επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 02:58 Ο maik85 έγραψε: #8 05-03-07 02:58 Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bisbirikos: Ρε παιδια, μ'εχει φαει η περιεργεια. Για τι πραγμα μιλατε? (ειμαι απο τη Σαλλλλονικη και ΜΕ αρεσει οκ?) Click για ανάπτυξη... Δεν έχεις φάει βρώμικο στη Θεσσαλονίκη??? 8α μας τρελάνεις!! Ζητάω βοήθεια απο Θεσσαλονικείς του forum! Να εμπλουτίσουμε και τις δικές μας επιλογές. Από Θεσσαλονίκη εγώ έχω φάει: α)στον Μαύρο-πολύ καυτερό-. Είναι Σταυρούπολη, κοντά στο Κου-Κου. β)Μαμά-τερέζα μετά το ΙΚΕΑ. Συνήθως το καλοκαίρι όμως. γ)Ζυγός-όχι τα μπουζούκια-. Αυτό είναι σε ένα στενό πάνω στη Λαγκαδά. Ανατολικά εκτός Μαμάς-τερέζας υπάρχει κάτι άλλο σε βρώμικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 09:12 Η Oralee έγραψε: #9 05-03-07 09:12 Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:07 Η Resident Evil: #10 05-03-07 10:07 Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:11 Ο The Djinn: #11 05-03-07 10:11 Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2007 στις 10:22 Ο Demelene έγραψε: #12 05-03-07 10:22 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Μιχαλακοπούλου [αυτό που ήταν πίσω από το Χίλτον πριν κανα τάληρο χρόνια] και η κυρα Βαρβάρα εκεί στον Ταύρο (στην Πειραιώς νομίζω ότι είναι ο δρόμος]...Θεικά και τα δύο... Αυτό στη Χαμοστέρνας ποιό είναι ρε παιδιά???? Σε ποιο ύψος? [κάθε μέρα σχεδόν περνάω από χαμοστέρνας γιατί δεν μου ρχεται ποιο λέτε??? ] Click για ανάπτυξη... Κάτω από τις γραμμές του τρένου στο ρεύμα προς Αθήνα. Αρχική Δημοσίευση από Mario: Παιδια και φιλε demelene μπορω να κανω μια ερωτηση; Οταν λεμε "βρωμικο" εννοουμε καποιο συγκεκριμενο ειδος φαγητου; Δηλαδη: Το λεμε βαση του ειδους του φαγητου οπως :Πιτογυρα,σουβλακια,χοτντογκς,σαντουιτς κτλ κτλ ή παει βαση του μερους που το περνουμε οπως:Kαντινες,σουβλατζιδικα κτλ κτλ ή ο συνδιασμος των παραπανω; Click για ανάπτυξη... Γενικώς έχω την αίσθηση ότι το βρώμικο αναφέρεται στις καντίνες. Προτίνω να γίνει ένα σύνολο από διευθύνσεις για το google earth και να γίνει μια σούμα. Όσοι μπορείτε στείλτε μου πμ για θα τα μαζέψω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:09 Η Κακή Επιρροή: #13 07-03-07 16:09 εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμείς τρώμε συχνά από αυτό στη Θηβών στο ύψος του Περιστερίου απέναντι απ τα ηλεκτρικά elephant (βολεύουν, είναι κοντά στο σπίτι ) είναι αρκετά καλό...σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά αν βρεθεί κανείς στην περιοχή... τρώει άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 16:20 Ο Γιάννης έγραψε: #14 07-03-07 16:20 Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:18 Ο Founes έγραψε: #15 07-03-07 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης: Μήπως να κάναμε έναν χάρτι? Καλό είναι να μπορούμε να τον τυπώσουμε και να τα έχουμε πρόχηρα στο αυτοκίνητο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ήθελα να κάνω ενα αφιέρωμα στα βρώμικα! Μου φαίνεται πρέπει να τα πάρουμε σβάρνα και να γράφουμε εντυπώσεις!!! Πολύ σύντομα πάντως θα το αρχίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 18:24 Ο Dark_kronos: #16 07-03-07 18:24 Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:11 Η Κακή Επιρροή: #17 07-03-07 19:11 βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Η roumana έγραψε: #18 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Δλδ ρε παιδια βρωμικο λετε οτιδηποτε fastfoodαδικο εχουν σε καντινες; Γιατι εγω προτι φωρα τον ακουω αυτον τον ορο, αφηστε που δεν εχουμε καντινες εδω περα... Click για ανάπτυξη... Την ίδια απορία είχα και εγώ τι είναι αυτό το «βρόμικο» που έχει σχέση με το φαγητό και δεν αηδιάζουν?… Εδώ, λογο τουρισμού, οι καντίνες είναι ελάχιστες, λειτουργούν το καλοκαίρι, φτιάχνουν τοστ, στα πιο προχωρημένα έχουν και χοτ ντογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 19:20 Ο deadhead_pirate: #19 07-03-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: βρώμικο... είναι ο όρος που έχουμε εμείς εδώ για το σάντουιτς (ως επι το πλήστον σάντουιτς κι όχι σουβλάκι ή κάτι άλλο) που έχει μέσα είτε λουκάνικο είτε 2 χοιρινά σουβλάκια είτε σπανιότερα κοτόπουλο έχει επίσης πατάτες τομάτα κρεμύδια σως και άλλα τέτοια... ΟΛΑ αυτά λοιπόν, σε ένα λευκό σακουλάκι που πωλείται από "βρώμικες" καντίνες που είναι στο δρόμο και ανοίγουν μετά τις 11 το βράδυ... είναι το ΒΡΩΜΙΚΟ (σλουρπς) Click για ανάπτυξη... Που είσαι να έρθω τώώώώώώρα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2007 στις 20:07 Η kleftra έγραψε: #20 07-03-07 20:07 Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δλδ ο όρος βρώμικο υπάρχει μόνο στην Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.