Γάμος: Ο προορισμός του ανθρώπου;

Είναι ο γάμος προορισμός του ανθρώπου;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 39)
  • Είμαι άντρας και θεωρώ το γάμο προορισμό του ανθρώπου

• Είμαι άντρας και ΔΕΝ θεωρώ το γάμο προορισμό του ανθρώπου

• Είμαι γυναίκα και θεωρώ το γάμο προορισμό του ανθρώπου

• Είμαι γυναίκα και ΔΕΝ θεωρώ το γάμο προορισμό του ανθρώπου

• ΔΞ/ΔΑ

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.
Πάντως όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνω (άρα μεγαλώνουν κι οι ηλικίες των ανθρώπων που με καλούν σε γάμους) τόσο πιο «αηδιαστικοί» γίνονται οι γάμοι που παρακολουθώ...τελευταία π.χ. έχω 7 στα 7 γάμων με ζευγάρια που ήταν το πολύ 1-2 χρόνια μαζί, με γυναίκες στην ηλικία μου και λίγο μικρότερες (και σε κάθε περίπτωση πάνω από 30 που είναι η ηλικία «ορόσημο») που παντρεύονται άντρες από μικρότερους μέχρι 1-2 χρόνια μεγαλύτερους το πολύ τους οποίους πριν τα 30 ούτε που θα γύριζαν να τους κοιτάξουν!:rolleyes:
Καλά θα πάει κι αυτό...
Πάντως ρε παιδιά, βλέπω πολλά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο στη τελετουργία του γάμου. Βλέπω μετά την πανδημία και τη διετία που δε γίνονταν γάμοι, τώρα τα νέα ζευγάρια τα δίνουν όλα! Πλέον, όσοι αποφασίζουν να παντρευτούν, δεν το κάνουν για τα σόγια, αλλά για να γλεντήσουν οι ίδιοι και αυτό μ αρέσει πολύ. Δηλ ευχαρίστως θα ξαναπαντρευόμουν, για αυτό το ξεφάντωμα! Χοροί, εκπλήξεις, τα μωρά μαζί.
Εμείς, όσα θέλαμε να κάνουμε, είχαμε τα πεθερικά, <αχ αυτό δε γίνεται> κλπ. Τελικά κάναμε συμβιβασμούς. Πχ δώσαμε μεν παραδοσιακές μπουμπουνιέρες, αλλά χορέψαμε το χασάπικο που τόσο θέλαμε και εκπλήξαμε τα συμπεθέρια, που δεν το περίμεναν.
Θέλω να πω, πέρα απ τα περί θρησκείας, νομικής κάλυψης, κοινωνίας κλπ, ειναι και ένα γλέντι!:drunk:
Ναι βέβαια, ειδικά οι bachelorettes που postάρουν στο Instagram κάτι φουσκωτά μπαλόνια που γράφουν «same penis forever» κ.λπ. και γενικότερα στιγμιότυπα απ' τις κρεπάλες τους και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ποζάροντας μαζί με άντρες (που προφανώς τις πηδάνε κιόλας το ίδιο βράδυ) είναι χάρμα ιδέσθαι!:whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια