ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

28-11-23

15:26
Εν τέλει δεν μάθαμε, μπορεί να συνυπάρξει συντηρητικός με προοδευτική;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

28-11-23

15:36
ΌχιΕν τέλει δεν μάθαμε, μπορεί να συνυπάρξει συντηρητικός με προοδευτική;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

28-11-23

15:37
Κι εγώ αυτό πιστεύω.
Αλλά θα ήθελα απόψεις επί του θέματος, με ανάλυση, από όποιον θέλει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πω πω, τι έγραφα ενάμιση χρόνο πρινΤι θεματάρα είναι αυτή, χαχαχα!
Αν είναι φανατικοί, με τίποτα. Εδώ εγώ, που είμαι «χλιαρός» αριστερός, αν η άλλη μου αρχίσει νεοφιλελέ ιδεολογία ή αρχίσει να μιλάει σαν τη Λατινοπούλου θα ξενερώσω.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.340 μηνύματα.

28-11-23

15:42
Δεν θα τα βρισκε μαζί της στο χιούμορ.συντηρητικός με προοδευτική;

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

28-11-23

15:43
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μα ρε παιδί μου, τι στροφή ήταν αυτή;Πω πω, τι έγραφα ενάμιση χρόνο πριν![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος

28-11-23

15:44
Καλά, για το νεοφιλελέ συνεχίζει να ισχύει, μην λέμε και ό,τι θέλουμε.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μα ρε παιδί μου, τι στροφή ήταν αυτή;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

28-11-23

15:47
Δεν διευκρινίσατε τι ακριβώς εννοείται προοδευτική; Με το ρεύμα Αχτσιόγλου; Με το ρεύμα Κασελάκη; Τι;

Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

01-12-23

07:02
Εν τέλει δεν μάθαμε, μπορεί να συνυπάρξει συντηρητικός με προοδευτική;
Σαφέστατα
ilias90
Περιβόητο μέλος

01-12-23

21:17
Πολύ αναλυτικός είσαι βρε Λουκ (άσχετο, είσαι ο Βόιντ από το παλιό forums.gr, έτσι; )Σαφέστατα
Αρχικά μιλάω για άτομα που είναι όντως συντηρητικοί ή προοδευτικοί, όχι για φασαίους που το βλέπουν επιφανειακά και μπορεί να μεταστραφούν αν γουστάρουν πολύ έναν της αντίθετης ιδεολογίας.
Πως θα υπήρχε η έλξη; Όσο ωραία και αν είναι η άλλη, δηλαδή, αν έχει κρίκο στη μύτη και μοβ μαλλί και μου αρχίσει περί misgendering και ανοιχτά σύνορα θα εκνευριστώ, και δεν θα είναι το είδους εκνευρισμού που εκτονώνεται στο κρεβάτι (για να προλάβω κάποιους.) Όπως επίσης το αντίστοιχο θα συμβεί και στην άλλη, αν αναπτύξω την antiwoke ιδεολογία μου.
Και εδώ μιλάω για συνύπαρξη, σχέση δηλαδή. Όχι για ξεπέτα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

01-12-23

23:53
Ειλικρινά πουντιάσαμε. Πολλά ρεύματα και πολλοί χωρισμοί τελευταία.Δεν διευκρινίσατε τι ακριβώς εννοείται προοδευτική; Με το ρεύμα Αχτσιόγλου; Με το ρεύμα Κασελάκη; Τι;![]()
![]()
Στο θέμα μας τώρα. Άνετα ταιριάζουν αριστεροί και δεξιοί αρκεί να φέρνει λεφτά στο σπίτι ο ένας από τους δύο.

Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

02-12-23

01:38
Πολύ αναλυτικός είσαι βρε Λουκ (άσχετο, είσαι ο Βόιντ από το παλιό forums.gr, έτσι; )
Αρχικά μιλάω για άτομα που είναι όντως συντηρητικοί ή προοδευτικοί, όχι για φασαίους που το βλέπουν επιφανειακά και μπορεί να μεταστραφούν αν γουστάρουν πολύ έναν της αντίθετης ιδεολογίας.
Πως θα υπήρχε η έλξη; Όσο ωραία και αν είναι η άλλη, δηλαδή, αν έχει κρίκο στη μύτη και μοβ μαλλί και μου αρχίσει περί misgendering και ανοιχτά σύνορα θα εκνευριστώ, και δεν θα είναι το είδους εκνευρισμού που εκτονώνεται στο κρεβάτι (για να προλάβω κάποιους.) Όπως επίσης το αντίστοιχο θα συμβεί και στην άλλη, αν αναπτύξω την antiwoke ιδεολογία μου.
Και εδώ μιλάω για συνύπαρξη, σχέση δηλαδή. Όχι για ξεπέτα.
Εεε αυτός ναι. Πως με κατάλαβες? Ατομα αντίθετης ιδεολογίας πρέπει να βρίσκει κάτι ο ένας στον άλλον. Η συνύπαρξη μπορεί να είναι εφικτή ίσως όχι για πάντα.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

02-12-23

05:53
Με αγάπη και κατανόηση όλα γίνονται! Την περίοδο των εκλογών θα είναι δύσκολη η συννενόηση αλλά όλα ξεπερνιουνται αν υπάρχει αγάπη!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.618 μηνύματα.

02-12-23

16:52
Ειλικρινά πουντιάσαμε. Πολλά ρεύματα και πολλοί χωρισμοί τελευταία.
Στο θέμα μας τώρα. Άνετα ταιριάζουν αριστεροί και δεξιοί αρκεί να φέρνει λεφτά στο σπίτι ο ένας από τους δύο.![]()
Το χρήμα δεν είναι βασικό στοιχείο ενός αριστερού. Ή μάλλον για να το θέσω σωστά: ο αριστερός δεν θέλει τα χρήματα ως μέσο οικονομικής συναλλαγής, αλλά θέλει να υπάρχουν χρήματα (από κάπου αλλού, με άλλον αδιευκρίνιστο τρόπο) για να μπορεί να φιλοσοφεί για την αριστερά.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

02-12-23

17:22
Παπαδημούλης likes this narrative.Το χρήμα δεν είναι βασικό στοιχείο ενός αριστερού.
Esperos1
Δραστήριο μέλος
Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.

02-12-23

18:08
Στην Ελλάδα, προοδευτικός είναι ένας κατ' ευφημισμόν όρος που προσδιορίζει τους νοσταλγούς σταλινοφασιστικών καθεστώτων, με ιδιαίτερη κλίση στον σύγχρονο ισλαμοφασισμό, συγκινείται ιδιαίτερα με την Παλαιστινιακή σημαία να ανεμίζει αλλά αν καεί η ελληνική, δεν τρέχει μία διότι εκεί χαίρεται, επομένως, μια χαρά μπορεί να συνυπάρξει με συντηρητικό αν ο συντηρητικός έχει “λεπτά” αισθήματα.Εν τέλει δεν μάθαμε, μπορεί να συνυπάρξει συντηρητικός με προοδευτική;
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.268 μηνύματα.

02-12-23

21:48
Σοφότερη επιλογή για κάποιον να δέσει μια πέτρα στον λαιμό του και να πέσει θερμαικό παρά να παντρευτεί αριστερή θολοκουλτουριάρα vegan φεμινάζι.
Εγγυημένη καταστροφή.
Εγγυημένη καταστροφή.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-12-23

21:54
Σωστος αλλα οι φεμιναζι βιγκαν δεν παντρευονται διοτι ειναι κατα του γαμου κατα πλειοψηφια. Οι περισσοτερες σε αυτη την εννοιολογικη κατηγορια αυτοπροσδιοριζονται κιολας ως τουλαχιστον μπαι, συχνα λεσβιες και τελοσπαντων σταθερα κατα του οτιδηποτε θυμιζει οτι εχει ΧΥ χρωμοσωμα.Σοφότερη επιλογή για κάποιον να δέσει μια πέτρα στον λαιμό του και να πέσει θερμαικό παρά να παντρευτεί αριστερή θολοκουλτουριάρα vegan φεμινάζι.
Εγγυημένη καταστροφή.
ilias90
Περιβόητο μέλος

02-12-23

22:02
Άσε που κάποιες από αυτές που γουστάρουν άντρες, τους γουστάρουν με έναν πιο... dominant τρόπο και δεν είμαστε (τουλάχιστον εγώ, στην ηλικία μου) για τέτοιες συγκινήσεις.Σωστος αλλα οι φεμιναζι βιγκαν δεν παντρευονται διοτι ειναι κατα του γαμου κατα πλειοψηφια. Οι περισσοτερες σε αυτη την εννοιολογικη κατηγορια αυτοπροσδιοριζονται κιολας ως τουλαχιστον μπαι, συχνα λεσβιες και τελοσπαντων σταθερα κατα του οτιδηποτε θυμιζει οτι εχει ΧΥ χρωμοσωμα.
Joji
Επιφανές μέλος

02-12-23

22:03
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑκαι δεν είμαστε (τουλάχιστον εγώ, στην ηλικία μου)
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.

02-12-23

22:33
Οι διαφορές είτε εκεί είτε στα δικαστήρια πρέπει να λύνονται Ηλίαμ.Πως θα υπήρχε η έλξη; Όσο ωραία και αν είναι η άλλη, δηλαδή, αν έχει κρίκο στη μύτη και μοβ μαλλί και μου αρχίσει περί misgendering και ανοιχτά σύνορα θα εκνευριστώ, και δεν θα είναι το είδους εκνευρισμού που εκτονώνεται στο κρεβάτι (για να προλάβω κάποιους.)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Υποθέτω μιλάτε για τις ακραίες περιπτώσεις.Σωστος αλλα οι φεμιναζι βιγκαν δεν παντρευονται διοτι ειναι κατα του γαμου κατα πλειοψηφια. Οι περισσοτερες σε αυτη την εννοιολογικη κατηγορια αυτοπροσδιοριζονται κιολας ως τουλαχιστον μπαι, συχνα λεσβιες και τελοσπαντων σταθερα κατα του οτιδηποτε θυμιζει οτι εχει ΧΥ χρωμοσωμα.
Η δική μου εκτίμηση είναι οτι στο μέλλον θα εκλείψουν και τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν κάπως γιατί αυτές οι περιπτώσεις πέρα απο γάμο δεν κάνουν και παιδιά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ilma
- V@Per
- johnsala
- AggelikiGr
- Esperos1
- Joji
- charmander
- camil
- fmarulezkd
- Kate1914
- Dark_kronos
- taketrance
- iiTzArismaltor_
- Ωρορα
- Scandal
- Memetchi
- tsiobieman
- phleidhs
- Totreno
- User2350
- giannhs2001
- marww
- Γατέχων
- jj!
- Ryuzaki
- Εχέμυθη
- American Economist
- Δροσουλίτης
- SlimShady
- back2967
- GeorgePap2003
- Jim175
- Helen06
- ggl
- aggorf
- Maraki4you
- P.Dam.
- Γιώτα Γιαννακού
- Arianara S3
- Paragontas7000
- Athens2002
- arko
- Αναστασία197
- fockos
- touvlo
- chester20080
- Steliosgkougkou
- Unboxholics
- Libertus
- Meow
- kalhkardia
- fourkaki
- J.Cameron
- ΔίνωΈναΤέλος
- Jimmy20
- Mt73
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.