Δεν παίζει.. να έχει μόνο η δικιά μου η γειτονιά τόσα τρελά!
Όχι δεν το δέχομαι!
Ακούστε άλλο τώρα!
Πριν κάτι μέρες, είχα συναντήσει αυτή τη συμπαθητική γειτόνισσα, που στάθηκε αφορμή για να ανοίξω αυτό το θέμα και μου είχε αναφέρει πως ο διπλανός της έχει μαζέψει ένα σωρό γατιά και σκέφτεται να τον διώξει, μιας και τις προάλλες είχαν μπει σπίτι της από το μπαλκόνι 5 η ώρα τη νύχτα και της έριξαν ένα έπιπλο με κρυσταλλικά.
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ είχα ακούσει το θόρυβο, αφού τέτοιες ώρες είμαι ξύπνια και ανησύχησα!
Αλλά δεν την πίστεψα, καθώς θεώρησα πως το είπε γιατί θέλει να τον διώξει για άλλους λόγους που μου είχε αναφέρει παλιότερα. (αργεί να της πληρώσει τα κοινόχρηστα, το μόνο που έχει σπίτι του είναι ένα στρώμα στο πάτωμα, δεν πληρώνει γενικά λογαριασμούς και τέτοια)
Αλλά πριν λίγο έγινε το εξής: Ενώ κάθομαι ήσυχα και ωραία στο πισί μου, βλέπω μια γάτα να περιφέρεται στο διάδρομο!
"Βρε μπας και με γελούν τα μάτια μου;"

" Αααααααααα... γάτα!" (σιχαίνομαι τις γάτες)
Με τα πολλά κατάφερα και την έβγαλα στο μπαλκόνι, έκλεισα και την πόρτα και ήσυχασα!
Μετά από καμιά ώρα, ακούει η αδερφή μου θόρυβο και με φωνάζει έντρομη, πως κάποιος προσπαθεί να ανοίξει την μπαλκονόπορτα!
Μπαίνω μπροστά.. πάμε στο σαλόνι και βλέπουμε την πόρτα μισάνοιχτη
Υπέθεσα πως κάποιος προσπάθησε να την ανοίξει.. βγαίνω απότομα στο μπαλκόνι για να πιάσω τον διαρρήκτη.. και βλέπω στη γωνία δυο γάτες να με κοιτάζουν! Δύο!!!
Πέρασαν κυρίες, καμαρωτές καμαρωτές απ΄όλο το σπίτι μου.. κατάφερα να τις βγάλω κυνηγώντας τες από το άλλο μπαλκόνι και κλειδαμπάρωσα!
Θα τρελαθούμε εντελώς.. δε γίνονται αυτά τα πράγματα!
Το κακό είναι.. ότι η πρώτη πέρασε από την κουζίνα και δεν ξέρω κι εγώ τι άγγιξε.. και πόσο βρώμικη ήταν
Τι ήταν και αυτό το αποψινό!
Εννοείται πως αύριο τα λέω στη "φιλενάδα μου" από πάνω.. και σε κάτι τέτοια της έχω εμπιστισύνη, είμαι σίγουρη πως θα λάβει τα μέτρα της..