venividivici
Τιμώμενο Μέλος


Σε όλα τα μαγαζιά τα γεμιστά έχουν την τιμητική τους.....και σε όλα τα νοικοκυριά και σπίτια ...γιάμι.....
Μπορούμε να γεμίσουμε
ντομάτες
πιπεριές (κλασικές πράσινες και κέρατο)
μελιτζάνες
κολοκύθια
κολοκυθοανθούς
μανιτάρια
κρεμμύδια
πατάτες

Υλικά
ρύζι (νυχάκι ή καρολίνα ή τα ειδικά σκευάσματα που λένε ότι το ρύζι προορίζεται για γεμιστά)
κρεμμύδι φρέσκο και ξερό
σκελίδες σκόρδο
μαϊντανός
άνηθος
προαεραιτικά μάραθος...κάποιοι δεν αντέχουν την έντονη μυρωδιά και γεύση που δίνει στο φαγητό
δυόσμος
βασιλικός
όλα τα υλικά που ανοιγουμε για να τα γεμίσουμε, δηλαδή τη σάρκα της ντομάτας, της μελιτζάνας ... να μην έχει πολλά κουκουτσάκια, του κολοκυθιού, πιπεριές καλά αλεσμένα
προεραιτικά καρότο
αλάτι
πιπέρι
λάδι όσο πιο πολύ τόσο πιο καλό....
ξερό δυόσμο
θυμαρι
ρίγανη
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί αλεσμένα και έτοιμη η γέμιση...δεν χρειάζονται αναλογίες....ότι προτιμά ο καθένας
View attachment 39138

Τα τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί (αν είναι "ψηλές" οι πιπεριές και εξέχουν, τιε γέρνουμε στο πλάι για να μαγειρευτούν και ψηθούν καλά μεσα στο ζουμί) τα γεμισμένα λαχανικά
κόβουμε πατάτες σε μεγάλο σχήμα...κυδωνάτες και τις ρίχνουμε πλάι στα γεμιστά
μια ντομάτα καλά αλεσμένη την ρίχνουμε πάνω από τα γεμιστά
ρίχνουμε λάδι πάνω στα γεμιστά
νερό από το πλάι του ταψιού
αλάτι
πιπέρι
και
γαλέτα πάνω στα γεμιστά
View attachment 39140

Καλό ψήσιμο στους 180 με 200 βαθμούς για μία ώρα να πιουν το νερό τους να μείνουν με το λάδι τους....
και καλή μας όρεξη!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος


Τι διαφορά έχουν τα πολίτικα;Εμένα τώρα το καλοκαίρι μ'άρεσουν κρύα... Θέλω κάποτε να δοκιμάσω πολίτικα..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος


Μαιντανός, άνηθος και δυόσμος απαραίτητα για γεμιστά.... ο δυόσμος είναι ένα μυρωδικό που προσθέτει extra γεύση και μυρωδιά στα φαγητά....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Μου παίρνει κανά 2ωρο τουλάχιστον η διαδικασία, αλλά το αξίζουν τα άτιμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος




Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος


Γιατί;

Who knows

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Εγώ κάθε φορά που φτιάχνω γεμιστά, γεμίζω και πατάτες αλλά και με την ίδια γέμιση τυλίγω ντολμαδάκια και τα στρώνω κάτω από τα λαχανικά.
Μου παίρνει κανά 2ωρο τουλάχιστον η διαδικασία, αλλά το αξίζουν τα άτιμα!
Για του λόγου το αληθές, μιας και έφτιαξα σήμερα φάτε μάτια ψάρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος


Πατάτα γεμιστή ε? Καλή ιδέα!!! Θα πω στο boss να το φτιάξει!!

Εμείς κάνουμε και κρεμμύδια γεμιστά , τα οποία είναι πολύ ωραία.. σου αφήνουν μια γλυκιά απαλή γεύση!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


Πόσους ταίζεις καλή μου Ηρώ;![]()
E αφού μπαίνω στη διαδικασία, κάνω να υπάρχουν

Κατά τ' άλλα για δύο τα φτιάχνω, αλλά όλως τυχαίως όταν μερικοί μαθαίνουν ότι έκανα γεμιστά πλακώνουν για το μερίδιό τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.