iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

To speedtest της forthnet το δοκίμασες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

μην με κοροϊδεύετε

Στο σπίτι είχα γραμμή isdn για να λειτουργεί και το τηλ με τις τοτε απλές συνδεσεις ιντερνετ τωρα έχω adsl σύνδεση
Στο μαγαζί εχω γραμμή pstn θέλω να βαλω λοιπόν και ιντερνετ, λογω οτι ειμαστε delivery καταλαβαινετε οτι το τηλεφωνο ειναι το βασικο εργαλειο μας, κια η ερωτηση ειναι η εξης πρεπει να κανω την γραμμή isdn για να δουλευει και ιντερνετ και τηλεφωνο ταυτοχρονα? ή τωρα με τις συνδεσεις adsl γινεται και με απλή γραμμή τηλεφωνου(pstn)δηλαδη τηλ και ιντερνετ ταυτόχρονα?

Valder
Τιμώμενο Μέλος

λοιπόν έχω μια απορία γιατι δεν ειμαι σιγουρη
μην με κοροϊδεύετε
Στο σπίτι είχα γραμμή isdn για να λειτουργεί και το τηλ με τις τοτε απλές συνδεσεις ιντερνετ τωρα έχω adsl σύνδεση
Στο μαγαζί εχω γραμμή pstn θέλω να βαλω λοιπόν και ιντερνετ, λογω οτι ειμαστε delivery καταλαβαινετε οτι το τηλεφωνο ειναι το βασικο εργαλειο μας, κια η ερωτηση ειναι η εξης πρεπει να κανω την γραμμή isdn για να δουλευει και ιντερνετ και τηλεφωνο ταυτοχρονα? ή τωρα με τις συνδεσεις adsl γινεται και με απλή γραμμή τηλεφωνου(pstn)δηλαδη τηλ και ιντερνετ ταυτόχρονα?![]()
Το τελευταίο που λες. Κάνεις την pstn ---> ADSL και έχεις μια γραμμή για να μιλάς στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα νετ. ΚΑΜΙΑ ανάγκη για isdn πλέον. (εκτός κι αν θες 2 ελεύθερες τηλεφωνικές γραμμές και νετ φυσικά όπου δεν ήταν αυτή η απορία σου.)
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Συγκεκριμένα από χθες η σύνδεσή μου έχει γίνει τρομακτικά αργή στο θέμα του buffering. Site και τέτοια φορτώνουν κανονικά, αλλά:
- Το youtube φορτώνει εκνευριαστικά αργά.
- Το e-radio κολλάει. Τόσο όταν ακούω ένα σταθμό από το e-radio όσο και όταν τον ακούω από winamp. Στο winamp ακούγεται λίγο και μετά σταματάει πάλι για buffering, ενώ μέχρι προχθές δεν είχα τέτοια προβλήματα.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης δοκίμασε την πρώτη φορά να συνδεθείς με ethernet, έτσι ώστε να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και έπειτα μπες με wifi.

αν θυμάμαι καλά, αυτόν τον κωδικό τον επιλέγεις εσύ αφού κάνεις αυτό που λέει ο exposed.αλλά για να γραφτεί στην ιστοσελίδα της hol χρειάζεται το username και το password το οποίο πρέπει να έχεις βάλει στις ρυθμίσεις του μόντεμ. Το θέμα είναι ότι έναν τέτοιο κωδικό δεν έχουν στείλει, παρά μόνο τον κωδικό ενεργοποίησης.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αυτο το router ειναι καλο; https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614912
Επισης, αυτα τα δυο, που δεν αναφερουν αν ειναι Annex-A η B, λειτουργουν και με τα δυο; Τι παιζει;
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615229
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης, αυτα τα δυο, που δεν αναφερουν αν ειναι Annex-A η B, λειτουργουν και με τα δυο; Τι παιζει;
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615229
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203
Έχω την εντύπωση ότι αυτά τα δύο δουλεύουν ως bridges.
Δηλαδή πρέπει να υπάρχει ήδη κάποιο ρουτεράκι ή μόντεμ ώστε να συνδέεις πάνω τους το ethernet καλώδιο εξόδου που δίνει ίντερνετ.Έτσι από εκεί και πέρα παραμετροποιείς το δίκτυο σου όπως θες.
Για το άλλο ρούτερ που ρωτάς δεν βλέπω να γράφει encryption για το ασύρματο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Encryption=;
τι απο τα δυο με συμφερει περισσοτερο (θελω απλος να μπορω να μπω ασυρματα στο ιντερνετ με το λαπτοπ μου, απο το κρεβατι μου, το σαλονι, τον κηπο...)

Πες το κι έτσι.Απλά μπορεί να σε παιδέψει λίγο στο να το ρυθμίσεις.δλδ δουλευουν πιο πολυ σας access point;
Encryption=;
Encryption εννοώ το κλείδωμα που έχει για το ασύρματο, (wep,wpa,wpa2).
Εγώ θα πρότεινα ένα κανονικό ρούτερ που έχει και ασύρματο.τι απο τα δυο με συμφερει περισσοτερο (θελω απλος να μπορω να μπω ασυρματα στο ιντερνετ με το λαπτοπ μου, απο το κρεβατι μου, το σαλονι, τον κηπο...)
Τώρα στο ίντερνετ που κοιτάς αν σε μερικά δεν γράφει πάνω αν είναι annexA ή annexB , αν πας να το πάρεις από κάποιο μαγαζί θα σε ρωτήσουν.Τα περισσότερα είναι διαθέσιμα και για τους 2 τύπους.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

neuriasmenos
Νεοφερμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ό,τι πληροφορία για το σύστημα χρειάζεστε, πείτε μου να σας τη δώσω.
neuriasmenos
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μία βροχή πιάνει και του αλλάζει τα φώτα.
Στο θέμα μας. Είναι δύο εβδομάδες που έχω συχνούς αποσυγχρονισμούς (κοινώς με πετάει). Ποιον παίρνω για να βρίσω;
Το 134 είναι αυτός που θα μ' ακούσει κι έπειτα θα με γράψει;
Το 1242 νομίζω είναι αυτό που ψάχνω;
Επίσης μήπως το τηλεφωνικό κέντρο που ανήκω ενδείκνυται καλύτερα;
Απειλές τύπου θα φύγω θα πάω αλλού πιάνουν;
Να έχεις τόσα projects να κάνεις (από τώρα!) και να μην μπορείς να δουλέψεις δηλαδή.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.