Δε ξέρω τι γίνεται στις ΗΠΑ , για εμάς εδω μιλάμε. Προσωπικά αν κληρονομήσω τη μεζονέτα.... ζωη να έχουν οι δικοί μου.
Θα υψώσω φράκτες με θάμνους φυσικούς (δε θέλω αδιάκριτα βλέμματα μέσα) - έναν σκύλο μέσα να κοβει βόλτες ή και αν μπορουσα εναν Πάνθηρα
Και σε εναν φοριαμό μέσα στο σπίτι ασφαλείας ένα όπλο. Εννοειται θωρακισμένες πόρτες και συναγερμοί.
Όπως και η Β.Κορέα έχει πυρηνικά οπλα χωρις ποτέ να τα χρησιμοποιεί, τα έχει ομως.
Φτιάχνεις ενα επίπεδο ασφαλείας ένα πρωτόκολλο με ενέργειες για να μη μπορεί κα΄νενας μπακαλιάρος/ρέγγα των 70 κιλών να διανοηθεί οτι μπορεί να απλώσει χέρι.
Το θεωρω απόλυτα χρήσιμο την εποχη που διανύουμε. Οι εθελοντες οι ατυχοι δυστυχως πηγαν χωρις κανεναν τέτοιο σχεδιασμό και την πάτησαν. Και εγω κοντά στο Μενίδι είμαι. Εχουν διαρηξει το σπιτι πριν χρονια... ωστοσο μπηκαν σίδερα μετά και δοκοι πίσω απο πόρτες και δεν ξανα συνέβη. Παλαιοτερα είχαμε και έναν σκύλο ενα ροτβάιλερ... + συναγερμό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 27 Μαΐου 2024
Γενικά δεν πολυ συμφωνω με τους νόμους αν και ειμαι υποχρεωμένος να τους ακολουθώ... απλα στο δικο μου αξιακο συστημα που ειμαι ευγενικος στο δρομο και δεν βριζω δε προσβάλλω κανεναν το να βγάλει ο αλλος μαχαιρι ειναι αδιανοητο... θα τον ειχα τελειωσει μονο για την απόπειρα. Αλλα απο ποιους να περιμένεις επιβολη πειθαρχιας και αυστηροτητα εκει που χρειάζεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ;;;;