American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:23 Ο American Economist: #4.061 01-10-24 13:23 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: τελικά δεν είσαι με τους νεοφιλελεύθερους; Καλά για τον Τραμπ, ξέρω, αλλά για την FPÖ δεν ήξερα, ούτε πήγαινε το μυαλό μου. Σε είχα για νεοφιλελεύθερο Click για ανάπτυξη... Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.965 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:28 Ο Wonderkid: #4.062 01-10-24 13:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Αυτό μου άρεσε Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:31 Ο Guest 198007: #4.063 01-10-24 13:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:35 Ο American Economist: #4.064 01-10-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; Click για ανάπτυξη... Αυστραλία με τους Liberals, όπου Liberals ισον κεντροδεξιό κόμμα. Τώρα για τις άλλες χώρες δεν ξέρω καθώς δεν το έχω ψάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αυτό μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάξουν στάση στο μεταναστευτικο, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και δεν σταματήσουν να προβάλουν την Woke culture δεν τους ψηφίζω ξανά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.023 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:37 Ο ilias90 έγραψε: #4.065 01-10-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:39 Ο American Economist: #4.066 01-10-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:59 Ο Paragontas7000: #4.067 01-10-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: τελικά δεν είσαι με τους νεοφιλελεύθερους; Καλά για τον Τραμπ, ξέρω, αλλά για την FPÖ δεν ήξερα, ούτε πήγαινε το μυαλό μου. Σε είχα για νεοφιλελεύθερο Click για ανάπτυξη... Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.965 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:28 Ο Wonderkid: #4.062 01-10-24 13:28 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Αυτό μου άρεσε Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:31 Ο Guest 198007: #4.063 01-10-24 13:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:35 Ο American Economist: #4.064 01-10-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; Click για ανάπτυξη... Αυστραλία με τους Liberals, όπου Liberals ισον κεντροδεξιό κόμμα. Τώρα για τις άλλες χώρες δεν ξέρω καθώς δεν το έχω ψάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αυτό μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάξουν στάση στο μεταναστευτικο, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και δεν σταματήσουν να προβάλουν την Woke culture δεν τους ψηφίζω ξανά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.023 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:37 Ο ilias90 έγραψε: #4.065 01-10-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:39 Ο American Economist: #4.066 01-10-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:59 Ο Paragontas7000: #4.067 01-10-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Αυτό μου άρεσε
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:31 Ο Guest 198007: #4.063 01-10-24 13:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:35 Ο American Economist: #4.064 01-10-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; Click για ανάπτυξη... Αυστραλία με τους Liberals, όπου Liberals ισον κεντροδεξιό κόμμα. Τώρα για τις άλλες χώρες δεν ξέρω καθώς δεν το έχω ψάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αυτό μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάξουν στάση στο μεταναστευτικο, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και δεν σταματήσουν να προβάλουν την Woke culture δεν τους ψηφίζω ξανά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.023 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:37 Ο ilias90 έγραψε: #4.065 01-10-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:39 Ο American Economist: #4.066 01-10-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:59 Ο Paragontas7000: #4.067 01-10-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:35 Ο American Economist: #4.064 01-10-24 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; Click για ανάπτυξη... Αυστραλία με τους Liberals, όπου Liberals ισον κεντροδεξιό κόμμα. Τώρα για τις άλλες χώρες δεν ξέρω καθώς δεν το έχω ψάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αυτό μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάξουν στάση στο μεταναστευτικο, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και δεν σταματήσουν να προβάλουν την Woke culture δεν τους ψηφίζω ξανά. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.023 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:37 Ο ilias90 έγραψε: #4.065 01-10-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:39 Ο American Economist: #4.066 01-10-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:59 Ο Paragontas7000: #4.067 01-10-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hased Babis: Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία; Click για ανάπτυξη... Αυστραλία με τους Liberals, όπου Liberals ισον κεντροδεξιό κόμμα. Τώρα για τις άλλες χώρες δεν ξέρω καθώς δεν το έχω ψάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αυτό μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάξουν στάση στο μεταναστευτικο, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και δεν σταματήσουν να προβάλουν την Woke culture δεν τους ψηφίζω ξανά.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.023 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:37 Ο ilias90 έγραψε: #4.065 01-10-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:39 Ο American Economist: #4.066 01-10-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:59 Ο Paragontas7000: #4.067 01-10-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:39 Ο American Economist: #4.066 01-10-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:59 Ο Paragontas7000: #4.067 01-10-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: 9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα! Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.313 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 13:59 Ο Paragontas7000: #4.067 01-10-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ξανά πρωταθλήτρια η Ελλάδα στη μείωση του χρέους Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους η χώρα μας βελτίωσε την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες ellada24.gr Click για ανάπτυξη... πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 14:15 Η Kate1914 έγραψε: #4.068 01-10-24 14:15 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, θα τον βρεις τον δρόμο σου κάποια στιγμή και εσύ
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.230 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 15:31 Η touvlo έγραψε: #4.069 01-10-24 15:31 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU. Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο!
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:41 Ο Valder έγραψε: #4.070 01-10-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Είμαι με τα εξής κόμματα: • ΗΠΑ= Republicans • Καναδάς= Conservatives • Βρετανία= Conservatives • Γερμανία= CDU • Γαλλία= Lepen • Ιταλία= Μελονι • Σουηδία= Swedish Democrats • Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν) • Αυστρία= FPO • Ελβετία = Swiss people party Click για ανάπτυξη... Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 17:52 Ο American Economist: #4.071 01-10-24 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες. Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα. Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά. Click για ανάπτυξη... Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #4.072 01-10-24 18:00 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα. Ok that’s just my personal view. Click για ανάπτυξη... Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:12 Ο American Economist: #4.073 01-10-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 18:18 Ο Valder έγραψε: #4.074 01-10-24 18:18 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;; Click για ανάπτυξη... Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης. Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα. Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία. Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα. Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.290 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:48 Ο giannhs2001: #4.075 01-10-24 20:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ; Click για ανάπτυξη... Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.922 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 20:51 Ο Valder έγραψε: #4.076 01-10-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα. Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα. Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή. Click για ανάπτυξη... Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.106 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2024 στις 22:07 Ο American Economist: #4.077 01-10-24 22:07 Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναρχικοί εισέβαλαν σε εκδήλωση στο ΕΜΠ. Γεωργιάδης: Ανάρτηση για την εισβολή ομάδας ατόμων σε εκδήλωση του ΕΜΠ - Βίντεο
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 05:48 Ο juste un instant: #4.078 04-10-24 05:48 Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 250 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Wonderkid Paragontas7000 Scandal chester20080 giannhs2001 johnsala camil Kate1914 American Economist taketrance touvlo Memetchi vas 78 Debugging_Daemon charmander Entropy24 еще один пророк р... Jack of Spades giorgos5002 Libertus fmarulezkd gegeorgiou90 back2967 GeorgePap2003 Maynard User2350 Advocatus diaboli AggelikiGr ektoras thenutritionist Μήτσος10 Kafkinos Searching ROM32 Αντικειμενικός Unicex Piskantrila F1L1PAS Κίβδηλος Monsieur Varus jimis2001 panosT436 Dr. Gl. Luminous Nocturnal bibliofagos rafaela11 fortheloveofshizaya 5607 Drscientist eupalinaros redpointer Ilma Rene2004 aggelosst9 Giannismsn Giorgkalo Eleni123- Εριφύλη aris65 Tan Μαυρίκιος Unboxholics fockos Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Ryuzaki Hecticism vasilis123321 Spentys globglogabgalab J.Cameron Vera Luludaki danonito_kyr userguest Skeptic95 physicscrazy iew Anti_Elon_Musk Totreno Corfu kitty Giorgosvr fourkaki teacher_40 jellojina ayahuasca97 exotic xo Fernando_A ISTORIKOS EREVNITIS galaziamatia jj! thunder3 linuxman Mike_100 epote Deimos rootbreaker Steliosgkougkou Abysmal Hunter feggarenios o venizelikos Robelano grtt katia1 kost28 tsiobieman Viktor Alessandra Eliza bbb AK-92 melmel V@Per Antonia Alexandra Maria23667 Maraki_lar_1980 suaimhneas Esperos1 eukleidhs1821 geodimios hirasawayui ggl gmoutzour marww Dmzk melina_51 Maraki4you math2arch Kitkat28! AN.PA dmav Phantomas Αλκίμαχος Δροσουλίτης afantos Himalaian JohnnyW Dark_kronos aggorf Indiana Jones Abiogenesis Re_Alexis Ecomaniac Ωρορα ilovekpop Shadowban Arianara S3 Ranger Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 14:51 Ο nPb έγραψε: #4.079 04-10-24 14:51 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 202 203 204 205 206 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 204 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Νέα Δημοκρατία με βίντεο στο TikTok Αιχμές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα οικονομικά της ΝΔ www.protothema.gr ...ώπ χαστούκα και ευχές Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Στη δίνη στεγαστικής κρίσης η Γερμανία | in.gr Η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς στη γερμανική αγορά κατοικίας, αλλά η προσφορά δεν ανταποκρίνεται. Φταίνει οι πολιτικοί, τα επιτόκια, ο πληθωρισμός ή όλα μαζί; www.in.gr Click για ανάπτυξη... ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 15:04 Ο juste un instant: #4.080 04-10-24 15:04 Τα δύο γελοία υποκείμενα...