Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

τελικά δεν είσαι με τους νεοφιλελεύθερους; Καλά για τον Τραμπ, ξέρω, αλλά για την FPÖ δεν ήξερα, ούτε πήγαινε το μυαλό μου. Σε είχα για νεοφιλελεύθερο

Είμαι με τα εξής κόμματα:

• ΗΠΑ= Republicans
• Καναδάς= Conservatives
• Βρετανία= Conservatives
• Γερμανία= CDU
• Γαλλία= Lepen
• Ιταλία= Μελονι
• Σουηδία= Swedish Democrats
• Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν)
• Αυστρία= FPO
• Ελβετία = Swiss people party

• ΗΠΑ= Republicans
• Καναδάς= Conservatives
• Γερμανία= CDU
• Γαλλία= Lepen
• Ιταλία= Μελονι
• Αυστρία= FPO
Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία;

Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία;

Αυστραλία με τους Liberals, όπου Liberals ισον κεντροδεξιό κόμμα. Τώρα για τις άλλες χώρες δεν ξέρω καθώς δεν το έχω ψάξει.😂😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό μου άρεσε :lol:

Αν δεν αλλάξουν στάση στο μεταναστευτικο, στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και δεν σταματήσουν να προβάλουν την Woke culture δεν τους ψηφίζω ξανά.

• ΗΠΑ= Republicans
• Καναδάς= Conservatives
• Γερμανία= CDU
• Γαλλία= Lepen
• Ιταλία= Μελονι
Ελλάδα= ΝΔ ( προς το παρόν)
• Αυστρία= FPO
9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα!

9/10 ο Φώτης... Άμα αλλάξει το κόκκινο σημείο σε Βελόπουλο, έλα να σου βάλω άριστα!

Φαντάζεσαι να ενωθούν Ελληνική Λύση, Λατινοπουλου και Νίκη;; Θα είναι 2ο κόμμα με ποσοστά κοντά στο 17-20%.

πρωταθλητρια και στις πυρκαγιες. 1 Οκτωβριου καιγεται η βορεια πελοποννησος.Και απο 1 ιουνιου 2025 θα προσευχομαστε να μη καουμε ζωντανοι.

• ΗΠΑ= Republicans
• Καναδάς= Conservatives
• Γερμανία= CDU
• Γαλλία= Lepen
• Ιταλία= Μελονι
• Αυστρία= FPO
H FPÖ της Αυστρίας αντιστοιχεί στην AFD της Γερμανίας. H ÖVP αντιστοιχεί στην CDU.
Θα μου πεις, έτσι γουστάρω! Ναι, αν μου το πεις αυτό, θα πω, πάω πάσο!

• ΗΠΑ= Republicans
• Καναδάς= Conservatives
• Γερμανία= CDU
• Γαλλία= Lepen
• Ιταλία= Μελονι
• Αυστρία= FPO
Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες.

Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα.

Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά.

Βλέπω CDU και ΝΔ και μου ρχεται να μπω απο την οθονη να τον αρχίσω στις γρήγορες.

Εντωμεταξυ οι άλλοι χαζοχαίρεστε με FPO και AFD. Αστικά εθνοσυντηρητικά ειναι ρε τα κόμματα.

Καθήστε και διαλέξτε το δημοκρατικό μαντρί σας. Μη σας πουνε κακούς ακροδεξιούς τα ΜΜΕ και στιγματιστείτε ως κακά παιδιά.

Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα.

Ok that’s just my personal view.

Βρε ας υπάρξει ένα σοβαρό συντηρρικο κόμμα στην Ελλάδα τύπου Canadian conservatives, Μελονι η ακόμα και Lepen- Bardella και θα είμαι ο πρώτος που θα το ψηφίσει. Εξάλλου έχω πει πολλές φορές ότι η ΝΔ πλέον δεν με εκφράζει ιδεολογικά καθώς έκανε στροφή προς το κέντρο και την Woke culture σε βαθμό αηδίας. Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα.

Ok that’s just my personal view.
Αμα ήσουν το 1933 στη Γερμανία θα το ριχνες Χίτλερ;

Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;;

Αυτό δεν το ξέρω, και δεν το ξέρω όχι επειδή επιβραβεύω τον Hitler για τα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον της ανθρωπότητας απλά ποιος Γερμανός φαντάζονταν το 1933 που θα κατέληγε όλο αυτό;;
Οποιος είχε διαβάσει το Mein Kampf ήξερε. Μέχρι και ο Μουσολίνι και η γεωργιανη αλεπου ο Σταλιν το ειχαν διαβάσει. Όλοι ήξεραν. Απλά τα πήραν οι βιομηχανίες που τους ελέγχουν απο τον πόλεμο. Στειλανε τα παιδια να σφαχτουν 18 χρονων στην Νορμανδία για να γιγαντωθει η αμυντική βιομηχανια των ΗΠΑ και να γινει κοσμοκρατορία με βάση σε καθε άκρη της Γης.

Οτι γίνεται και τωρα στην Ουκρανία. Σφάζονται παιδιά, φτωχαινει ο λαός, την πληρωνει η Ευρωπη, για να τα πάρει η Μονσάντο, η Κάργκιλ και άλλες της Μπλακροκ, να μαζέψουν τις εκτάσεις με τα σιτηρά τσάμπα.

Αλλά φταιει ο Πούτιν κατα τ άλλα και η Ρωσία.

Το οτι κανανε δολιοφθορά τα Ουκρανά στον Νορντ Στριμ και τωρα την πληρωνει η Ευρωπη, γαργάρα. Το οτι πληρώνουμε την Ουκρανία ή αποδυναμωνουμε τις χώρες μας, μούγκα.

Χίτλερ θα ψήφιζες, το ξέρω βαθιά μέσα μου.

Απλά τώρα να ψηφίσω Ελληνική Λύση δεν μου βγαίνει, δεν το θεωρώ σοβαρό κόμμα
Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα.

Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα.

Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή.

Πίστεψέ με κανένας δεν σε είπε να ψηφίσεις Ελληνική Λύση. Ούτε Λατινοπούλου ή Νίκη ή τέτοια αστεία κόμματα.
Από κόμματα κάτι λίγα λέει το Εθνικό Μέτωπο μόνο για την ώρα.
Χμμμ αυτό πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή.
Είμαστε αδέρφια από άλλη μάνα εγω κι εσυ.

...ώπ χαστούκα και ευχές :P

ανέκαθεν υπάρχει πρόβλημα στέγασης στην Γκερμανία :popeanim:

Τα δύο γελοία υποκείμενα...
1000002805.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back