Είναι προφανές, το ίδιο λέμε. Γιατί το Ισραήλ και όχι η Ρωσία;
Και αν έβαζαν να παίξει η Ρωσία, θα απαγόρευαν στο κοινό και σε αυτούς να σηκώνουν σημαίες της Ουκρανίας; Δε νομίζω...
Απο εμένα δεν το έχεις δεί επειδή δεν είσαι αρκετά παρατηρητικός στα γραπτά μου. Ανέκαθεν αυτό έλεγα, τόσο δημόσια όσο κατ' ιδίαν. Για τους υπόλοιπους αριστερούς ψιλοχέστηκα, προφανώς θα υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις. Λαθρολαγνεία ως προς; Εγώ δεν έλεγα εδώ μέσα για κλειστά σύνορα, πιο σοβαρό και αυστηρό έλεγχο και ενεργή προσπάθεια μείωσης της λαθρομετανάστευσης; Επίσης ναι. Τρέλα για την Παλαιστίνη γιατί είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της γενοκτονίας που μπορεί να υποστεί ένας λαός/έθνος, όπως θες πες το, και την παντελή αδιαφορία της διεθνούς κοινότητος, εφ' όσον δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Και φαντάζομαι πως εσύ ο ίδιος το γνωρίζεις, αν το θέσουμε έτσι, πόσο εχθρική είναι η Τουρκία απέναντί μας, και βλέπουμε απο τις εξελίξεις τριγύρω μας πόσο πιο πολύ συμφέρει στους "απο πάνω" η συνεργασία με την Τουρκία και όχι με την Ελλάδα, εξ' άλλου για την γενοκτονία απέναντι στους Έλληνες εξακολουθούν να μένουν ατιμώρητοι, συν οτι η μικρασιατική καταστροφή ήτανε αποτέλεσμα της ξαφνικής συνειδητοποίησης πως για τους συμμάχους συνέφερε πιο πολύ η Κεμαλιστική τουρκία παρά η φτωχή Ελλάδα. Συν η τουρκία είναι η μόνη χώρα εκτός της Ε.Ε που επιτέθηκε σε χώρα εντός της Ε.Ε και όχι μόνο δεν υπερασπίστηκε η Κύπρος απο την Ευρωπαϊκή κοινότητα, αλλά πήδηξε η Αγγλία να την διαμελήσει κι άλλο.
Στην θέση που βρίσκονται οι Παλαιστίνιοι κάλλιστα θα μπορούμε να βρεθούμε εμείς. Να σκοτώνονται παιδιά αβέρτα και να μη γίνεται τίποτα, και αναπόφευκτα όταν αντιδράσει ο Ελληνικός λαός απέναντι στον καταπιεστή, να το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για περισσότερα απάνθρωπα εγκλήματα.
Αγαπήστε τα και νοιαστείτε για αυτά. Μπορούν να γίνουν αυτά τα δύο χωρίς να θίγεται η ανθρώπινη ζωή
Αδυνατώ να καταλάβω πως εκλαμβάνεις το "δεν γουστάρω να δολοφονούνται άνθρωποι στην παλαιστίνη και κανένας να μην νοιάζεται" με το "υποστηρίζω τους μουσουλμάνους ενάντια στο τζιχάντ στην ευρώπη την ελλάδα και τον χριστιανισμό"
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Μαΐου 2025
Όταν οι αριστεροί τους οποίους βλέπετε είναι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αναρχικοί, ναι, εννοείται.