Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.
χριστέ μου πόσο αμόρφωτη και άθλια φαινόταν αυτή;
Μήπως είναι τρολ η συνομιλία ρε; Δεν το διανοούμαι πως μπορεί να μιλάει κάποιος έτσι μιλάμε η τύπισσα είναι για ατελείωτες μπουνιές και μάλιστα δεν έλεγε και απολύτως τίποτα.
Απο που αντλησε το θράσος; Τα λεγόμενα της ήταν κούφια
Εξαιρετικά χαμηλής νοημοσύνης
Δεν συμφωνώ με τον Βαρουφάκη αλλά γούσταρα που το τάπωσε αυτό το αισχος.

Είναι σαν εκείνες τις τηλεφωνήτριες που σε παίρνουν για να σου πλασάρουν τηλεφωνική σύνδεση σπαμμάροντας τηλέφωνα στο σπίτι 4 το απόγευμα και μόλις τους πεις μην με ξαναπάρετε, βγάζουν αυτη την κατινίλα.

Μια χαρακτηριστικά απο βοντα μου ειχε πει "θα παίρνουμε οποτε θέλουμε τηλέφωνο".

Αυτο μου θυμισε η τύπισσα της νουδουλας.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.093 μηνύματα.
Δεν συμφωνώ με τον Βαρουφάκη αλλά γούσταρα που το τάπωσε αυτό το αισχος.

Είναι σαν εκείνες τις τηλεφωνήτριες που σε παίρνουν για να σου πλασάρουν τηλεφωνική σύνδεση σπαμμάροντας τηλέφωνα στο σπίτι 4 το απόγευμα και μόλις τους πεις μην με ξαναπάρετε, βγάζουν αυτη την κατινίλα.

Μια χαρακτηριστικά απο βοντα μου ειχε πει "θα παίρνουμε οποτε θέλουμε τηλέφωνο".

Αυτο μου θυμισε η τύπισσα της νουδουλας.

Σταμάτησα να το βλέπω στο σημείο που λέει πως είναι από την Ομάδα "Αλήθειας". Δεν ξέρω τι ακολούθησε μετά αλλά ο Βάρου θα είχε δίκιο. Τέλος.

Τρολλάκια δήθεν ανεξάρτητοι που τα τσεπώνουν από κρατικό χρήμα (πλήρωνε φόρους ραγιά) για να προωθούν το κάθε κυβερνητικό αφήγημα. Αυτοί και οι Έλληνες χοακάδες.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.610 μηνύματα.
Ναι και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν θα άντεχες ούτε 1 ημέρα στον κομμουνισμό καθώς θα έβλεπες πόσο μαλάκια σύστημα είναι. Αλλα εντάξει είναι γνωστή καραμέλα των κομμουνιστών να λένε ότι αυτό που εφαρμόστηκε δεν ήταν κομμουνισμός αλλά κάτι άλλο.
Και είναι γνωστή καραμέλα των φιλελέδων να κάνουνε μονίμως κολοτούμπες και να λένε συνέχεια "δεν ήτανε πραγματικός φιλελευθερισμός". Την μία το μακεδονικό είναι εθνοπροδοτικό, βουρ κολοτούμπα "μιστερ Ζάεφ πρέσιντεντ οφ μασεντόνια", τη μία κράτος και εκκλησία πρέπει να είναι συνυφασμένα, την άλλη θα περάσουμε το νομοσχέδιο υπερ του γαμου των ομοφυλόφιλων χωρίς να μας νοιάζει τι θα πει η πεπαλαιωμένη εκκλησία. Καταστροφή του ΕΣΥ για να προαχθεί ιδιωτικοποίηση της υγείας και αντίστοιχα τα σχολεία; Οι προηγούμενες κυβερνήσεις φταίνε.
Κόψε να είσαι εριστικός Φώτη. Για αυτό το 60% των πρώην κρατών μελών της ΕΣΣΔ λένε πως ήταν πιο καλή η ποιότητα ζωής. Για αυτό οι ανθρωποι στο βιετναμ και στην κούβα είναι πιο χαρούμενοι απο την Ελλάδα κατα μέσο όρο (γιατί προφανώς, ποιός θα ήθελε δημόσια και εντελώς δωρεάν υγεία, παιδεία και μια σίγουρη στέγη πανω απο το κεφάλι τους;)
Αρα είσαι στην ΚΝΕ από 11 ετών;;
12 ετών, και απο όταν γεννήθηκα στα πέριξ αυτού του χώρου
Καμία συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ δεν σκοτώνει στην Γάζα. Ίσα ίσα μακάρι να κλείσουμε όσες περισσότερες συμφωνίες με το Ισραήλ γίνεται.
Τι διάλογος να γίνει εδώ πέρα; Οκ, ας γράψουμε στα παπάρια μας πως η Ελλάδα έχει παραβιάσει το διεθνές ποινικό δικαστήριο, ας γράψουμε στα παπάρια μας οτι έμπρακτα και διπλωματικά υποστηρίζει τη σφαγή της γάζας και πως στέλνει λεφτά μεσω της ΕΕ στο Ισραήλ (που όταν στέλνονται στην ουκρανία σου είναι μεγάλο θέμα, αλλα στο ισραήλ είναι οκ?), και ας υποθέσουμε πως οι διακρατικές συμφωνίες είναι απλά 2 άτομα με κοστούμι που χαμογελάνε και πίνουνε και περπατάνε σε ενα ηλιόλουστο λιβάδι, τότε ναι, δε σκοτώνουν οι συμμαχίες, αλλά τότε και μόνο.
Απο την μια στους δρόμους με πανό (30 χρόνια πριν) και από την άλλην ψηφίζουν ένα κόμμα που δηλώνει ότι θα πολεμήσει ενάντια στην Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου.😂😂
Να άλλη μια κωλοτούμπα.
Μου λες "το ΚΚΕ δεν εχει κανει ποτέ πορεία για την κύπρο". Σου δείχνω φωτογραφίες που έχει κάνει, και τώρα λες αυτό εδώ πέρα.
Και επίσης, μόνο αυτό εδώ το χωρίο δείχνει πως δεν έχεις καθόλου αντικειμενική, αμεροληπτική θεώρηση των πραγμάτων. Διάβασες έναν τυχαίο τίτλο που λέει "ΟΩΩΩΩΩ Ο ΠΑΦΦΙΛΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!11!"
Σου εξήγησα επίσης παραπάνω πως αυτό που είπε ο παφίλλης ήταν "Το ΚΚΕ θα ηγηθεί την εργατική λαϊκή πάλη απέναντι στην αστική τάξη, την εγχώρια, την ξένη και του εισβολλέα. Που είναι πρακτικά το ίδιο με το να λέει "Πρέπει να καθαρίσουμε την χώρα μας απο μέσα πριν ασχοληθούμε με το απο έξω."
Όταν το λένε αυτό εθνικιστές (με το οποίο συμφωνώ, σαφώς) εσύ κανεις λαικ. Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ "πόλεμος ενάντια της αστικής τάξης και του συστήματος" με το "πόλεμος ενάντια της Ελλάδας"

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.
Σταμάτησα να το βλέπω στο σημείο που λέει πως είναι από την Ομάδα "Αλήθειας". Δεν ξέρω τι ακολούθησε μετά αλλά ο Βάρου θα είχε δίκιο. Τέλος.

Τρολλάκια δήθεν ανεξάρτητοι που τα τσεπώνουν από κρατικό χρήμα (πλήρωνε φόρους ραγιά) για να προωθούν το κάθε κυβερνητικό αφήγημα. Αυτοί και οι Έλληνες χοακάδες.
Τουλάχιστον οι αριστεροί έχουν τα αρχίδια να πουν ναι ρε φιλε είμαι αριστερός και πιστεύω αυτά κι αυτά. Οι πασόκοι το ίδιο, οι εθνικιστές το ίδιο, οι κκεδες το ίδιο. Ξέρεις με τι έχεις να κάνεις κι αυτο είναι έντιμο.

Οι γλαρέντζες της νουδούλας το παίζουν πότε δεξιοί για να τσιμπήσουν καμιά γριά, πότε νοικοκυραίοι κατα των ΔΥ για να καυλώσει κανας ΕΛΕΠ που τα τσεπωσε απο το ΕΣΠΑ, πότε σοσιαλιστές φιλοδικαιωματιστές, και εδω και πάρα πολλά χρόνια έχουν κι αυτό το τελευταίο που το παίζουν ανεξάρτητοι.

Κλασσική ΔΑΠίτικη τακτική. Προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό "εμείς δεν είμαστε της Νεας Δημοκρατίας". Και το κάνουν μόνο οι νουδούλοι αυτό. Ανέκαθεν.

Ειναι οι μόνοι σε όλο το πολιτικο σκηνικο που είναι τόσο θολοι και ειναι ειδημονες στο να το παιζουν ακομμάτιστοι χαμαιλέοντες.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.953 μηνύματα.
Κόψε να είσαι εριστικός Φώτη.

Επειδή δεν σου αρέσει η πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι είμαι εριστικός. Το ότι ο κομμουνισμός σαν ιδέα είναι αποτυχημένη είναι γεγονός, τώρα αν δεν θέλεις να το αποδεχθείς δικό σου πρόβλημα. Βέβαια όλοι όσοι λέτε ότι σας αρέσει ο κομμουνισμός δεν τολμάτε να πάτε να ζήσετε σε καμία κομμουνιστική χώρα. Γιατί άραγε;;

Οσο αφορά το Ισραήλ ποιο διεθνές δίκαιο παραβίασε η Ελλάδα;; Δικαίωμα της είναι να κλείνει αμυντικές και ενεργειακές συμφωνίες με το Ισραήλ. Θέλεις να απομονωθούμε μήπως ώστε να είναι χαρούμενο το ΚΚΕ;;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.610 μηνύματα.
Βέβαια όλοι όσοι λέτε ότι σας αρέσει ο κομμουνισμός δεν τολμάτε να πάτε να ζήσετε σε καμία κομμουνιστική χώρα
Δεν είναι επιχείρημα αυτό. Τι μου λες; "Αφού σου αρέσει ο κομμουνισμός γιατί δεν παρατάς όλη σου τη ζωή, το μέλλον, τις σπουδές, οικογένεια, σπίτια, να πας να ζήσεις σε μια χώρα στην άλλη άκρη της γης"; Ως τουρίστας κάλλιστα θα ήθελα να πάω Κίνα, Κούβα (σε αυτήν ίσως και να μείνω, αν πάω ως γιατρός με σταθερό μισθό), Βόρεια κορέα, βιετνάμ. Να παω να ζήσω για ποιόν λόγο; Ας θέσω το ερώτημα αλλιώς. Γιατί να μετακομίσω αλλού ενώ μπορώ να παλέψω για να φτιάξω την χώρα μου και τους συμπολίτες μου; Γιατί να παρατήσω εναν συνεχή αγώνα; Επίσης για νιοστή φορά δεν υπάρχει κομμουνιστική χώρα
Επειδή δεν σου αρέσει η πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι είμαι εριστικός
Δε σε λέω εριστικό επειδή "δε μου αρέσει η πραγματικότητα", σε λέω εριστικό επειδή παρερμηνεύεις τα λόγια μου, μου μιλάς ειρωνικά, και κάνεις κωλοτούμπες και κουνάς κάθε λίγο και λιγάκι το goalpost. Μου είπες "δεν κανει το ΚΚΕ για την κυπρο πορείες"
σου στέλνω πορεία του ΚΚΕ για την κύπρο
μου λες για την (παρερμηνεία σου, που ξεκαθάρισα παραπάνω εκ των πρωτέρων) ομιλία του Παφίλη. Δεν ειναι αυτό εριστικό και τρολλικό;
Οσο αφορά το Ισραήλ ποιο διεθνές δίκαιο παραβίασε η Ελλάδα;;
Το να συλλάβει τον Νετανιάχου ως εγκληματία πολέμου και το να δεχθεί την γενοκτονία που διαπράττει το Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους;
Θέλεις να απομονωθούμε μήπως ώστε να είναι χαρούμενο το ΚΚΕ;;
Τελικά τι είναι οι ΚΚΕδες; Διεθνιστές ή isolationists? Μπερδεύτηκα :hmm: Επίσης, το ΚΚΕ κάνει συνεργασίες με το ΜΑΚΙ, το οποίο είχε σημαντικό ρόλο στο τελευταίο φεστιβάλ ΚΝΕ οδηγητή, καθώς έχει στελέχη εβραίους και παλαιστίνιους. Δε θα το ελεγα ακριβώς απομονωμένο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια