Δε θέλω να σου κάνω την έξυπνη, πιστεύω, πως έχεις σπουδάσει σε ελληνικό δημόσιο πανεπιστημιο, πιο πρόσφατα από μένα, επομένως έχεις νεώτερα.
Τα στατιστικά είναι εποχής μου. Το 12% το βρίσκω πολύ μικρό. Σε μας πήγαινε ένα 60% με 70% και τους άλλους τους βρίζαμε. Επειδή γενικά είμαι εναντιον της αποχής, πρέπει κάποιος τουλάχιστο να συμμετάσχει, ειδάλλως να μη μιλά για μειοψηφία. Ειδάλλως αφήνεται στην απόφαση των άλλων. Το ποιος είναι σοβαρός και ασόβαρος, το δείχνει όλη του η στάση, όχι το να απέχει απ τις εκλογές. Ας βάλει ο ίδιος υποψηφιότητα, αν θεωρεί τους άλλους ανάξιους. Την ημέρα των εκλογών, δε γινεται μάθημα. Επομένως, γιατί να μην πάει; Για να κοιμηθεί; Τότε φταίει για τη μοίρα του.
Στο 2ο που λες, ίσως έχεις νεώτερα στατιστικά, δεν ξέρω. Εγώ ως φοιτητρια στα 4 χρόνια συμμετείχα σε μια πορεία, όταν πράγματι τόλμησαν να αγγίξουν τα πτυχία μας και πετύχαμε. Βασικά τότε είχαμε συμμετασχει όλοι σχεδόν
Επίσης για τους συνδιακλιστές ξέρεις καλύτερα, τι γινεται τωρα. Οι δικοί μας τότε έγλυφαν. Τωρα ίσως έστρωσαν και έγιναν συνταξιούχοι αφισσοκολλητές
Πάντως θα ξέρεις πως και στα πανεπιστημια του εξωτερικού υπάρχουν εκπρόσωποι των φοιτητών

. Δηλ κάπου οι νέοι ενήλικες ενδιαφέρονται για την ποιότητα των σπουδών, το μέλλον τους κλπ, όχι μόνο να πάρω πτυχίο και να φύγω