Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,515 μηνύματα.
1)Αρχικά, η παλαιά διαθήκη είναι μέρος της βίβλου. Δεύτερον, φρικιαστικά κείμενα μπορείς να βρεις και στην καινή διαθήκη.
Ephesians 5:22-24 (NIV): "Wives, submit yourselves to your own husbands as you do to the Lord. For the husband is the head of the wife as Christ is the head of the church, his body, of which he is the Savior. Now as the church submits to Christ, so also wives should submit to their husbands in everything."

Romans 1:26-27 (NIV): "Because of this, God gave them over to shameful lusts. Even their women exchanged natural sexual relations for unnatural ones. In the same way, the men also abandoned natural relations with women and were inflamed with lust for one another. Men committed shameful acts with other men, and received in themselves the due penalty for their error."

2)Ξανά, είναι περίεργο το συμπέρασμα σου ότι ο χριστιανισμός σαν δόγμα είναι ειρινικός. Από τις πράξεις που έκαναν οι ακόλουθοι αλλά και από τα ίδια τα κείμενα, το αντίθετο αποδυκνύεται.

3)Η διαχωρισμός εκλλησία vs δόγμα γίνεται από τους οπαδούς του χριστιανισμού με σκοπό να δικαιολογήσουν τις φρικαλαιότητες που προκάλεσαν οι χριστιανοί. Η ουσία είναι όμως μια, ότι η πίστη σε μεταφυσικές, χωρίς απόδειξη δοξασίες, κακό κάνουν παρά καλό.

4)Μα και εσείς, οι οπαδοί του χριστιανισμού το ίδιο κάνετε. Σε προηγούμενα μηνύματα σου προσπαθείς να πείσεις ότι άλλο η παλαιά διαθήκη (που είναι κομμάτι της βίβλου και των ιερών κειμένων) άλλο η εκκλησία, άλλο το πως εφαρμόζει ο τάδε ιερέας την συγκεκριμένη παράγραφο.

5)Στις ορθόδοξες χώρες που αναφέρεις (όπως στην δική μας και στην Ρωσία) οι ομοφυλόφιλοι για παράδειγμα περνάνε τα χίλια κύμματα και εξαιτίας του χριστιανισμού. Στην Ρωσσία έχουν σκοτώσει λοατκι ακτιβιστή.

6)Δεν είναι δευδοπροοδευτισμός το να πιστεύεις και να εφαρμόζεις το μινιμουν της ανθρώπινης ηθικής (δηλαδή στήριξη άλλων ανθρώπων που έχουν ανάγκη). Επιπλέον, ναι μεν υπάρχουν ροές μεταναστών αλλά υπάρχουν και στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως στην Μόρια.

Σχετικά με την εγκληματικότητα, είναι ένα πολυπαραγωντικό φαινόμενο. Καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να αποδώσεις μόνο μια αιτία για εγκληματικές πράξεις (πχ θρησκεία) αλλά σαν ανάλυση δεν ευσταθεί. Με την ίδια λογική, μπορείς να πεις ότι όλοι οι έλληνες που μετανάστευσαν τον 19ο αιώνα στις ΗΠΑ, ήταν κλέφτες. Τότε, χρησιμοποιούνταν υποτιμητικά ο όρος ''greek'' επειδή κάποιοι δικοί μας εμπλέκονταν σε εγκληματικές πράξεις. Αυτό αντανακλά μια ολόκληρη κοινότητα ή και έναν πληθυσμό ?


Ναι, αυτό θα ήταν μια καλή αρχή, η δύση να αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Τα προνόμια είναι υπερβολή. Δεν το λες προνόμιο ένα επίδομα και μια στέγη. Βοήθεια το λες. Εκτός αν θες να πεις ότι ο ντόπιος Γερμανός έχει την ίδια οικονομική επιφάνεια με έναν Σύριο που ήρθε σε ένα φουσκωτό και δεν έχει καν σπίτι.

Προνόμια θα ήταν αν δινόντουσαν εξωφρενικά μεγάλα ποσά (όπως αυτά που δίνουμε στους ευρωβουλευτές).




7)Η μετανάστευση πάντα ήταν στοιχείο της ανθρωπότητας αλλά και των ζώων. Το ότι θα έρθουν όλοι εδώ, είναι φόβος και υπερβολή. Δεν θα έρθουν γιατί απλά δεν γίνεται αλλά και επειδή δεν τους αφήνουν (πχ στην Ελλάδα έχουμε στρατόπεδα και βουλιάζουμε βάρκες, όλα αυτά με τις ευλογίες της ΕΕ).

Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να έρθουν όλοι (δεν γίνεται κιόλας, είναι πεπερασμένος ο χώρος) ούτε ότι πρέπει να ανεχόμαστε τις επικίνδυνες ανοησίες που γράφει το κοράνι ή δεν ξέρω ποιο άλλο ιερό βιβλίο. Το να αποδίδεις όλα τα δεινά σε μια πληθισμιακή ομάδα, είναι scapegoating και displacement aggression, το έχουμε κάνει στο παρελθόν και τα προβλήματα δεν λύθηκαν με το να κάνεις δύσκολη τη ζωή μιας πληθυσμιακής ομάδας (εβραίοι, ινδιάνοι στις ΗΠΑ, Αβορίγινες στην Αυστραλία).


1) γράφει κάπου ότι πρέπει να εκτελούνται άλλοπιστοι, μόνο επειδή είναι αλλόπιστοι, η ότι πρέπει να κάνουμε μπάνιο σε αίμα χριστιανών ή Εβραίων; Να καταπολεμούμε τον εχθρό μέχρι που να υποκύψει στην θρησκεία ή να πληρώσει κεφαλικό φόρο, και αλλά παρόμοια τέτοια; Ο Ιησούς ήταν κάποιος αιμοσταγής πολέμαρχος, η ίδεολογια του οποίου αποσκοπούσε στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας, με παρόμοια, βάρβαρα πρότυπα και την καταπίεση του συνανθρώπου;

Ο Χριστιανισμός πρεσβεύει την κλασική οικογένεια και την σχέση άνδρα-γυναίκα στα πλαίσια μιας συντηρητικής θεώρησης της συζυγικής ζωής. Καμία βία, καμία καταπίεση, κανένα λουτρό αίματος, έξ άλλου ο ιδιοσ Ο συντηρητισμός βρίσκει εφαρμογή στην μειοψηφία του δυτικού κόσμου πλέον.

2) η ιδεολογία του χριστιανισμού σαν θεολογία είναι ειρηνικότατη. Όπως και πολλών άλλη θρησκειών ή φιλοσοφικών ρευμάτων.


3) από την μια μας λες ότι δεν μπορούμε να κατηγοριοποιούμε όλους τους μουσουλμάνους/μεταναστες ως κακούς- κάτι που είναι απολύτως ορθό και λογικό- και από την άλλη, η πίστη στην μεταφυσική , ουσιαστικά, κάνει μόνο κακό. Δλδ, ότι δεν μας αρέσει ή δεν ταιριάζει στην δίκη μας ιδεολογία, το σταμπαρουμε ως κακό και επιβλαβές. Μια άκρως αντικειμενική και δίκαιη προσέγγιση.

Οι φρικαλεοτητες που προκαλούνται από οποιονδήποτε άνθρωπο , είναι απλά, φρικαλεοτητες, και δεν γνωρίζουν τι αίμα ή τι θρησκεία κάποιος (λεει) ότι πρεσβεύει. Εμείς αναλύουμε εδώ απλά τι δίνει κίνητρο στον άνθρωπο να κάνει μια τεοτια πράξη, και αν αυτή συμπίπτει ή μπορεί να εξαχθεί ή να δικαιολογηθεί ιδεολογικά από μια θρησκεία.

4) ναι και επειδή; Η καινή διαθήκη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του χριστιανισμού . Χωρίς καινή διαθήκη, δεν υπάρχει Χριστιανισμός. Όπως η καινή διαθήκη αποτελεί τον επίκαιρο νόμο και θέλημα του θεού, έτσι και η βίαια, πολεμοχαρή δράση του Μωαμεθ αποτελεί τον τέλικο σκοπό ελευσης και δράσης του : την δημιουργία ενός παγκόσμιου χαλιφάτου, και την ανοχή- υπό όρους και ανάλογα των εκάστοτε συνθηκών- των άλλοπιστων.

Καταλαβαινεις αυτό που γράφονται, η διαφωνείς απλά για να διαφωνείς;

5) αυτό πάει να πει οτι η θέση των Λοατκι ατόμων στις περισσότερες ορθόδοξες χώρες είναι η ίδια μ αυτή που έχουν στην Σαουδικη Αραβια ή στο Αφγανιστάν;

Προφανώς τέτοιες πρακτικές και απεχθής πράξεις είναι κατακριτέες, υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά στο πως αυτοί αντιμετωπίζονται στο Ισλάμ, και το πως στον χριστιανισμό σήμερα.

6) η στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη ξεπερνά όμως τα φαινόμενα που βλέπουμε στην Δύση, την εισροή εκατομμυρίων μεταναστών, που έρχονται απλά εδώ για τα επιδοματα- και όταν λέμε επιδόματα, νοίκια πληρωμένα, 300€ ανά τέκνο, + επιδοτηση απλά επειδή αναπνέουν οξυγόνο, και την άρνηση τους να ενταχθούν και να δουλέψουν- , και ζουνε την ίδια ζωή με την ίδια ιδεολογία, η οποία έχει καταστρέψει τις χώρες τους. Ολίγον τι οξύμωρο , η όχι;

7) δεν είναι όλοι μετανάστες κοράνια με δυο πόδια που ζουνε παρασιτικά εις βάρος του ευρωπαϊκού γηγενούς στοιχείου.

Το γεγονός όμως ότι ένα μεγάλο μέρος τους παραμένει στα εγκληματικά πατρώα ήθη , ότι ψηφίζει κατά πλειοψηφία ερντογαν, ότι σε πολλά τζαμια διδάσκονται χωρία και μίσος κατά των αλλοπιστων- και δη αυτών που τους φιλοξενούν- είναι τραγικό, υπαρκτό γεγονός, που πλέον και ο πιο βλάκας ανίδεος μέσος ευρωπαίος πολίτης, το βλέπει. Εξαιρούνται βέβαια οι καλοζωισμενοι, ονειροπαρμενοι ιδεολόγοι που ζουν στον κόσμο τους.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,818 μηνύματα.
Αυτα κανουν οι κλεφτες..και η κυβερνησαρα τους αφηνει.
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Εμεις να πληρωσουμε την ρευματοκλοπη ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ; ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ;ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΦΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥς.
ΝΤΡΟΠΗ.

Έρχεται “καπέλο” 500 εκατ. ευρώ σε τιμολόγια ρεύματος λόγω των ρευματοκλοπών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Καθημερινή” τα τιμολόγια του τρέχοντος μηνός και των επόμενων, θα επιβαρυνθούν από το κόστος των ρευματοκλοπών και των τεχνικών απωλειών του δικτύου για το 2021 και το 2022, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ χρειάστηκε δύο χρόνια για να κάνει εκκαθάριση του σχετικού κόστους. O λογαριασμός που έλαβαν οι πάροχοι από το ΔΕΔΔΗΕ ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ κόστος που θα μετακυλισθεί στους καταναλωτές μέσω των τιμολογίων.

Σημειώνεται ότι κανονικά τα τιμολόγια των παρόχων που ανακοινώνονται την πρώτη κάθε μήνα καθορίζονται με βάση τη διακύμανση της χονδρεμπορικής τιμής του ρεύματος. Όμως αυτό δε συνέβη με τα τιμολόγια του Απριλίου και η αιτία για αυτό ήταν ότι λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν τα τιμολόγια , οι πάροχοι έλαβαν από το ΔΕΔΔΗΕ ειδοποίηση για το συντελεστή κανονικοποίησης όπως ονομάζονται τεχνικά οι απώλειες του πρώτου εξαμήνου του 2022.

Οι προμηθευτές

Οι προμηθευτές για την κατάρτιση των τιμολογίων έχουν λάβει υπόψη τους έναν συντελεστή 13,54% για τις απώλειες της περιόδου 2021 – 2024 που έχει εγκρίνει για το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ η ΡΑΑΕΥ από το 2020 βάσει μελέτης που της έχει υποβάλει ο διαχειριστής.

Πληρώνουν δηλαδή στον ΔΕΔΔΗΕ ένα 13,54% επιπλέον της ενέργειας που περνάνε από το δίκτυο για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Η ενέργεια αυτή καταναλώθηκε αλλά δεν τιμολογήθηκε γιατί αντιστοιχεί σε τεχνικές απώλειες του δικτύου κατά τη μεταφορά της και σε ρευματοκλοπές από επιτήδειους που δρουν ανεξέλεγκτα καθώς οι χλιαροί έλεγχοι του ΔΕΔΔΗΕ δεν τους τρομάζουν παρότι η παραβατικότητα αυτή διώκεται τα τελευταία χρόνια ως ποινικό αδίκημα. Από τα ειδοποιητήρια του ΔΕΔΔΗΕ , οι πάροχοι διαπίστωσαν ότι ο συντελεστής κανονικότητας αποκλίνει το πρώτο εξάμηνο του 2022 κατά 3,28% σχεδόν διπλάσιος από την απόκλιση του αντίστοιχου συντελεστή του πρώτου εξαμήνου του 2021 που ήταν 1,72%.

Για τους παρόχους αυτό σημαίνει ότι υποτιμολόγησαν κατά περίπου κατά 100 εκατ. τα τιμολόγια του 2021 και κατά περίπου 400 εκατ ευρώ τα τιμολόγια του 2022 που η μέση τιμή της μεγαβατώρας ήταν κοντά στα 280 ευρώ. Επειδή όπως εξηγούν στην εφημερίδαΚαθημερινή” εκπρόσωποι των παρόχων αυτά τα κόστη δεν μπορούν να τα ζητήσουν αναδρομικά από τους πελάτες τους αφού μετακινούνται και δεν μπορούν να ξέρουν ποιοι είναι, η ανάκτηση τους θα γίνει από τους νυν και μελλοντικούς πελάτες τους. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι πάροχοι θα συμπεριλάβουν στον υπολογισμό της χρέωσης της κιλοβατώρας για τους επόμενους μήνες -πρακτική που εγκαινιάστηκε από τον Απρίλιο -και τα επιπλέον κόστη για τις πραγματικές απώλειες και άλλες επιβαρύνσεις του δικτύου των ετών 2021 και 2022 ” ροκανίζοντας” τις μειώσεις που φέρνει η αποκλιμάκωση της χονδρεμπορικής τιμής.


Η σημαντική αύξηση του συντελεστή κανονικοποίησης αποδίδεται από τους παρόχους αφενός στην αύξηση τεχνικών και μη τεχνικών (ρευματοκλοπών) απωλειών, αλλά και στην αδυναμία καταμέτρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ ενός σημαντικού αριθμού μετρητών, με αποτέλεσμα και το κόστος αυτής της ενέργειας να μεταφέρεται στους συνεπείς καταναλωτές.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,710 μηνύματα.
Socialist dystopia makes global headlines once again.

 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,552 μηνύματα.
Socialist dystopia makes global headlines once again.

IMG_8114.png


IMG_8115.png
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,688 μηνύματα.
Η απόλυτη γελοιοποίηση του Μαντούβαλου ο οποίος δεν είναι ούτε καν βουλευτής αλλά έχει ανάγκη τον Μητσοτάκη χάρη στις χοντρές δικαστικές του περιπέτειες.

 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,094 μηνύματα.
Αρχικά, η παλαιά διαθήκη είναι μέρος της βίβλου. Δεύτερον, φρικιαστικά κείμενα μπορείς να βρεις και στην καινή διαθήκη.
Ephesians 5:22-24 (NIV): "Wives, submit yourselves to your own husbands as you do to the Lord. For the husband is the head of the wife as Christ is the head of the church, his body, of which he is the Savior. Now as the church submits to Christ, so also wives should submit to their husbands in everything."

Romans 1:26-27 (NIV): "Because of this, God gave them over to shameful lusts. Even their women exchanged natural sexual relations for unnatural ones. In the same way, the men also abandoned natural relations with women and were inflamed with lust for one another. Men committed shameful acts with other men, and received in themselves the due penalty for their error."
Ναι, εγώ μπορώ να σου βρω και χειρότερα. Και; Τι μας ενδιαφέρει τώρα, τι γράφει η κάθε θρησκεία ή τι γίνεται από τους οπαδούς της κάθε θρησκείας; Του Ισλάμ κάνουν πολύ χειρότερα.
Ξανά, είναι περίεργο το συμπέρασμα σου ότι ο χριστιανισμός σαν δόγμα είναι ειρινικός. Από τις πράξεις που έκαναν οι ακόλουθοι αλλά και από τα ίδια τα κείμενα, το αντίθετο αποδυκνύεται.
Οι πράξεις των ακολούθων δεν μπορούν να ορίσουν ένα δόγμα. Αυτό το ορίζουν τα ιερά του κείμενα και τα τυπικά του. Η Π. Διαθήκη ήταν λάθος που ορίστηκε σαν ιερό βιβλίο, το έχω ξαναγράψει, αλλά ουσιαστικά το πραγματικά ιερό βιβλίο του Χριστιανισμού είναι η Καινή Διαθήκη. Η Π. Διαθήκη είναι ουσιαστικά η Τορά, το ιερό βιβλίο του Ιουδαϊσμού.
Δεν είναι δευδοπροοδευτισμός το να πιστεύεις και να εφαρμόζεις το μινιμουν της ανθρώπινης ηθικής (δηλαδή στήριξη άλλων ανθρώπων που έχουν ανάγκη). Επιπλέον, ναι μεν υπάρχουν ροές μεταναστών αλλά υπάρχουν και στρατόπεδα συγκέντρωσης όπως στην Μόρια.
Σώπα ρε συ, που δεν είναι ψευδοπροοδευτισμός και είναι εφαρμογή του μίνιμουμ της ανθρώπινης ηθικής. Λοιπόν, μάγκα, επειδή λέτε επικίνδυνες ανοησίες όλοι όσοι επιμένετε να έχουμε ανοιχτά σύνορα σε κάθε παράνομο, οι οποίες ανοησίες επηρεάζουν και τη ζωή μου, η μλκία πρέπει να κόβεται. Μαχαίρι, όμως:

1) Υπάρχουν σοβαρές πολιτισμικές διαφορές μεταξύ αυτών που έρχονται και των ιθαγενών. Οι πρώτοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκλιματιστούν και θέλουν να φέρουν και εδώ τις συνήθειές τους.
2) Έχουμε πολλά παραδείγματα παλαβών που σκοτώνουν/σκοτώνονται για τη θρησκεία τους. Επειδή έχουμε κάποιους (λίγους) ταλιμπάν Χριστιανούς, αυτό σημαίνει τι; Ότι πρέπει να δεχτούμε τους πολύ περισσότερους και περισσότερο επικίνδυνους μουσουλμάνους; Τι είναι αυτά που λέτε ρε;
3) Μαζί με πρόσφυγες κουβαλιούνται ένα σωρό εγκληματίες ή άνθρωποι που δεν γουστάρουν να μείνουν στη χώρα τους. Τράβα καμιά βόλτα στη Μασαλία να δεις τι γίνεται με τους Βορειοαφρικάνους.
4) Ξαναγυρνώντας στον ψευδοπροοδευτισμό, οι προοδευτικοί συνέχεια μας τα ζαλίζετε για αυτά που λέει ο Χριστιανισμός για τους ΛΟΑΤΚΙ. Έχεις ακούσει αυτά που λένε οι Μουσουλμάνοι. Όχι μόνο οι ιερείς τους, αλλά και ο μέσος πιστός; Εκεί δεν έχεις θέμα, έτσι; Δεν σε βλέπω ρε παιδί μου να κόπτεσαι και πολύ.

Το σημαντικότερο από όλα, όμως, είναι ότι όλη αυτή την αθλιότητα την προκάλεσαν φωνές που ήταν στην εξουσία και ακολουθούσαν αυτές τις επικίνδυνες ιδεοληψίες που μας αμολάς εσύ και οι όμοιοί σου. Ο κόσμος ξύπνησε, αργά βέβαια, αλλά ξύπνησε. Σε λίγο η Ευρώπη θα γίνει ένα καζάνι που βράζει και την ευθύνη για αυτό θα τη φέρετε εσείς, και ξεκάθαρα εσείς, που πιστεύετε σε ηλιθιότητες του τύπου ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ακριβώς το ίδιο, ότι μπορούν να συμβιώσουν απόλυτα αρμονικά κοκ. Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι που τα γράφετε (ή τουλάχιστον πολλοί) δεν έχετε καν επαφές με λάθρο, είστε από οικογένειες που σχετικά τον έχουν τον τρόπο τους (σπάνια θα βγει προοδευτικός από οικογένεια λαϊκών στρωμάτων) και γενικά δεν επηρεάζεστε και πολύ από όλα αυτά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,710 μηνύματα.

Λογικό μου φαίνεται, το unexpected θα ήταν αν η Ελλάδα βρισκόταν σε καλύτερη θέση. Όταν ζεις σε μια χώρα όπου ο μέσος μισθός είναι €1000 καθαρά όμως τα ενοίκια και το κόστος ζωής έχουν πάει στον θεό, όταν τα σχολεία και τα νοσοκομεία σου είναι σε μαύρο χάλι, όταν μπαίνεις στο τρένο να πας διακοπές και τελικά δεν φτάνεις ποτέ στον προορισμό σου, όταν στους δρόμους κινδυνεύεις από οδηγούς που έχουν πάρει τα διπλώματα οδήγησης με λάδωμα και γενικά όταν δεν δουλεύει τίποτα σωστά λογικό είναι να βλέπουμε hike σε άσχημα indicators όπως η κατάθλιψη, τα homicide, property crimes και στα φαινόμενα βίας μέσα στα σχολεία. Είμαι 24 ετών και δεν θυμάμαι ποτέ την Ελλάδα με τόσο πολύ εγκληματικότητα και την Αθήνα μέσα στις 10 πιο επικίνδυνες πόλεις της Ευρώπης.

Ok πουθενά δεν είναι παράδεισος και πουθενά δεν σε περιμένουν με το κόκκινο χαλί όμως η διαφορά της Ελλάδας με το εξωτερικό είναι ότι στο εξωτερικό το κράτος / πολιτεία σου δίνουν ευκαιρίες να πας μπροστά εν αντίθεση με την Ελλάδα που όλα είναι εναντίον σου αν δεν έχεις κάποιον γνωστό.

Δείτε εδώ τι γίνεται, σε λίγο το Detroit και το Saint Louis θα είναι παράδεισος μπροστά στην Αθήνα.😑😑


 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,552 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,818 μηνύματα.
Μπα...κανενας; Τιποτα;Κανενα σχόλιο απο τα χαυγιτακια μας;


Ποινική δίωξη στους Σπαρτιάτες και στον Ηλία Κασιδιάρη​


Παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που δρομολογεί πολιτικές και ποινικές εξελίξεις.
Παραγγελία για άσκηση ποινικών διώξεων για εξαπάτηση των εκλογέων σε βάρος έντεκα βουλευτών των Σπαρτιατών, πλην του επικεφαλής Βασίλειου Στίγκα, έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, δρομολογώντας με την κίνηση της ποινικές και πολιτικές εξελίξεις.

Η έρευνα που κατέληξε σε διώξεις για τους Σπαρτιάτες, δρομολογήθηκε πριν από μήνες, όταν ο επικεφαλής του κόμματος Βασίλης Στίγκας δημόσια κατήγγειλε παρασκηνιακές και έκνομες ενέργειες στο κόμμα του, κάνοντας λόγο για Greek Mafia και "Don Corleone», φωτογραφίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη.
Η δίωξη αφορά και τον έγκλειστο, καταδικασμένο Ηλία Kασιδιάρη, που παραγγέλεται να διωχθεί ποινικά ως ηθικός αυτουργός της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, καθώς από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι ήταν ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών, καθοδηγώντας και συμβάλλοντας καθοριστικά στην κάθοδο αλλά και την εκλογή των βουλευτών στη Βουλή.

Η ποινική δίωξη θα ασκηθεί σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος των:​

1. Αθανάσιου ΧΑΛΚΙΑ, 2. Χαράλαμπου ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ 3. Γεώργιου ΜΑΝΟΥΣΟΥ, 4. Αλέξανδρου ΖΕΡΒΕΑ, 5. Ιωάννη ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ, 6. Διονυσίου ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ 7. Γεωργίου ΑΣΠΙΩΤΗ 8. Μιχαήλ ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗ 9. Ιωάννη ΚΟΝΤΗ 10. Πέτρου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ και 11. Κωνσταντίνου ΦΛΩΡΟΥ

Η δίωξη Κασιδιάρη ως ηθικού αυτουργού στηρίχθηκε στην ύπαρξη στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ότι είχε συνεχείς επαφές μέσα από τη φυλακή με υποψήφιους βουλευτές των Σπαρτιατών και ότι είχε αναλάβει την καθοδήγηση και την πολιτική στήριξη.
Παράλληλα, η κυρία Αδειλίνη, παράγγειλε δίωξη και για τον δικηγόρο Σωτήριο Μεταξά, καθώς μετείχε, όπως προέκυψε από την έρευνα στις επαφές του Ηλία Κασιδιάρη με τους υποψήφιους και μετέπειτα βουλευτές του κόμματος «Σπαρτιάτες».Ο Σωτήριος Μεταξάς διώκεται για συνέργεια στην εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.
Η έρευνα που κατέληξε σε διώξεις για τους Σπαρτιάτες, δρομολογήθηκε πριν από μήνες, όταν ο επικεφαλής του κόμματος Βασίλης Στίγκας δημόσια κατήγγειλε παρασκηνιακές και έκνομες ενέργειες στο κόμμα του, κάνοντας λόγο για Greek Mafia και "Don Corleone», φωτογραφίζοντας τον Ηλία Κασιδιάρη.
ΔΗΛΑΔΗ...τι εκανε νιαου νιαου.
Καλιο αργα...παρα ποτε.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,167 μηνύματα.
Βασικά σχολιάστηκε ήδη αυτό. Είναι τρομερά αστείο πως για την αντιφασιστική κατανάλωση της η ΝΔ παίζει να αποκλείσει ένα κόμμα που έχει γίνει τσίρκο τελείως και ένας πρώην βουλευτής του κάθεται και ψηφίζει κάθε τι υπέρ της κυβέρνησης (υπέρ του νομοσχεδίου Πιερρακάκη, κατά της πρότασης δυσπιστίας). Ο απόλυτος τραγέλαφος και πάλι η αστική ακροδεξιά.

Παρ'όλα αυτά το καθεστώς της Δημοκρατίας αναμένεται να τους πετάξει από την Βουλή. Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε μιας που είναι τσίρκο όμως η θεσμική καταστολή του εθνικισμού πρέπει να μας ανησυχεί. Στους κομματικούς επιβάλλονται απαγορεύσεις, στους αυτόνομους εξοντωτικά ποινικά δικαστήρια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Δικαιοσύνη είναι επιλεκτική, δουλεύει για το σύστημα που εξυπηρετεί.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,818 μηνύματα.
1712253197705.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Βασικά σχολιάστηκε ήδη αυτό. Είναι τρομερά αστείο πως για την αντιφασιστική κατανάλωση της η ΝΔ παίζει να αποκλείσει ένα κόμμα που έχει γίνει τσίρκο τελείως και ένας πρώην βουλευτής του κάθεται και ψηφίζει κάθε τι υπέρ της κυβέρνησης (υπέρ του νομοσχεδίου Πιερρακάκη, κατά της πρότασης δυσπιστίας). Ο απόλυτος τραγέλαφος και πάλι η αστική ακροδεξιά.

Παρ'όλα αυτά το καθεστώς της Δημοκρατίας αναμένεται να τους πετάξει από την Βουλή. Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε μιας που είναι τσίρκο όμως η θεσμική καταστολή του εθνικισμού πρέπει να μας ανησυχεί. Στους κομματικούς επιβάλλονται απαγορεύσεις, στους αυτόνομους εξοντωτικά ποινικά δικαστήρια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η Δικαιοσύνη είναι επιλεκτική, δουλεύει για το σύστημα που εξυπηρετεί.
Καλα την απαντηση σου δεν την υπολογιζω καν..για γέλια ειναι//ΑΛΛΑ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΩΣ ΧΥΑΓΙΤΗΣ στο καλεσμα μου.!!!!!Παραδεχομενος οτι ΕΙΣΑΙ ΧΥΑΓΙΤΗΣ.Μην μας ξαναπουλησεις τιποτε αλλο ναι καμαρι μου;
 
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,935 μηνύματα.
Η Δικαιοσύνη είναι επιλεκτική, δουλεύει για το σύστημα που εξυπηρετεί.
Δεν νομίζω να επιτρέψουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να εξουδετερωθεί ο Κασιδιάρης. Παίρνει μεγάλο μέρος της αντισυστημική ψήφου αντί να πάει σε αυτούς.

Και η Κωνσταντοπούλου που μπήκε Βουλή υποστηρίχθηκε από Κασιδιάρη και μάζεψε ψήφους από την δεξιά πολυκατοικία. Βέβαια τώρα θα χάσει την στήριξη τους γιατί φάνηκε ότι τους κορόιδευε. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει να βγάλει πάνω >3% και σίγουρα δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή.

Η Νίκη κατάφερε να πάει τον κόσμο που είναι οργανωμένος σε παρεκκλησιακές οργανώσεις και έχει γερές βάσεις πλέον.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,167 μηνύματα.
Δεν νομίζω να επιτρέψουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να εξουδετερωθεί ο Κασιδιάρης. Παίρνει μεγάλο μέρος της αντισυστημική ψήφου αντί να πάει σε αυτούς.
Δεν νομίζω να τους λογαριάζει και κανένας. Και η αντισυνταγματική τροπολογία για τον αποκλεισμό του Κασιδιάρη πέρασε χωρίς ευρεία πλειοψηφία από την Βουλή. Εφ'όσον κάτι το θέλει η ΝΔ έχει περάσει χωρίς πολλά πολλά. Δεν ζούμε σε χώρα όπου οι θεσμοί είναι ανεξάρτητοι από την κυβέρνηση, όλα ελέγχονται. Ο Κασιδιάρης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι για πολλά χρόνια off και φοβάμαι μην οι Σπαρτιάτες λειτουργήσουν ως νέα αφορμή του αστικού συστήματος να χτυπάει όλα τα εξωκοινοβουλευτικά εθνικιστικά/πατριωτικά κόμματα που αναπτύσσουν μια δυναμική, ως ύποπτα για συνεργασία μαζί του.


Και η Κωνσταντοπούλου που μπήκε Βουλή υποστηρίχθηκε από Κασιδιάρη και μάζεψε ψήφους από την δεξιά πολυκατοικία. Βέβαια τώρα θα χάσει την στήριξη τους γιατί φάνηκε ότι τους κορόιδευε. Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρει να βγάλει πάνω >3% και σίγουρα δεν θα βγάλει ευρωβουλευτή.
Στις πρώτες εκλογές ισχύει πως η Κωνσταντοπούλου πήρε αρκετές ψήφους από την ακροδεξιά (και από όλους τους χώρους) όμως στις δεύτερες όχι τόσο. Έτρεξαν όλοι για Σπαρτιάτες, πιθανόν μόνον όσοι παρέμειναν πιστοί στην Χρυσή Αυγή (στις διασπάσεις του 2019-2020) να την εψήφισαν. Άλλως τε στις δεύτερες σε αριθμό ψήφων είχε αρκετή μείωση η Ζωή αλλά τα ποσοστά λόγω της ενισχυμένης πλειοψηφίας της επέτρεψαν να φτάσει το 3%.


Η Νίκη κατάφερε να πάει τον κόσμο που είναι οργανωμένος σε παρεκκλησιακές οργανώσεις και έχει γερές βάσεις πλέον.
Η Νίκη είναι της εκκλησίας κόμμα. Μια μορφή επίδειξης δύναμης προς την κοσμική εξουσία. Η τύχη του θα φανεί ανάλογα με το τι θέλει η εκκλησία. Το λογικό είναι απλά να συνενωθούν μαζί με τον Βελόπουλο να τελειώνει η ιστορία.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,935 μηνύματα.
Δεν νομίζω να τους λογαριάζει και κανένας. Και η αντισυνταγματική τροπολογία για τον αποκλεισμό του Κασιδιάρη πέρασε χωρίς ευρεία πλειοψηφία από την Βουλή. Εφ'όσον κάτι το θέλει η ΝΔ έχει περάσει χωρίς πολλά πολλά. Δεν ζούμε σε χώρα όπου οι θεσμοί είναι ανεξάρτητοι από την κυβέρνηση, όλα ελέγχονται. Ο Κασιδιάρης, όπως όλα δείχνουν, θα είναι για πολλά χρόνια off και φοβάμαι μην οι Σπαρτιάτες λειτουργήσουν ως νέα αφορμή του αστικού συστήματος να χτυπάει όλα τα εξωκοινοβουλευτικά εθνικιστικά/πατριωτικά κόμματα που αναπτύσσουν μια δυναμική, ως ύποπτα για συνεργασία μαζί του.
Μετά τις ευρωεκλογές θα αποφυλακιστεί ο Κασιδιάρης πιστεύω και μετά θα έχει την προστασία της αριστεράς.

Με δεύτερο το Βελόπουλο (που κι αυτός ΝΔ είναι) να λέει για εμβόλια, ανεμογεννήτριες και να κερδίζει όλη την αντισυστημική ψήφο θα είναι πολιτική αυτοκτονία αν η αριστερά δεν απλώσει τοίχος προστασίας προς τον Κασιδιάρη.

Επιχειρήσεις είναι το κόμματα. Την επιβίωση τους κοιτάνε πρωταρχικά και μετά τις ιδεολογίες.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Μετά τις ευρωεκλογές θα αποφυλακιστεί ο Κασιδιάρης πιστεύω και μετά θα έχει την προστασία της αριστεράς.
Για να ξαναθριαμβεύσει η Ν.Δ

...
Δεν ξεχνάμε
 

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 832 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,710 μηνύματα.

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,743 μηνύματα.
ΩΧ ΩΧ ΩΧ

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top