nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

31-08-24

20:49
Τι σπουδές εχεις κανει; Πολύ παραθέτεις βιολογία, εχεις σπουδασει κατι σχετικό;Εγώ είμαι αριστερός αλλά όχι ψεκας. Δεν πιστεύω σε απαρχαιωμένα concepts.
The term “race” has been employed to categorize human beings into distinct groups based on some perceived biological distinctions. This concept was debunked with the completion of the Human Genome Project and its revolutionary findings that all humans are >99% genetically identical, subsequently making the term “race” obsolete.
![]()
Race: How the Post-Genomic Era Has Unmasked a Misconception Promoted by Healthcare
The term “race” has been employed to categorize human beings into distinct groups based on some perceived biological distinctions. This concept was debunked with the completion of the Human Genome Project and its revolutionary findings that all humans are >99% genetically identical, subsequently...www.mdpi.com

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.872 μηνύματα.

31-08-24

20:49
Εγώ είμαι αριστερός αλλά όχι ψεκας. Δεν πιστεύω σε απαρχαιωμένα concepts.
The term “race” has been employed to categorize human beings into distinct groups based on some perceived biological distinctions. This concept was debunked with the completion of the Human Genome Project and its revolutionary findings that all humans are >99% genetically identical, subsequently making the term “race” obsolete.
![]()
Race: How the Post-Genomic Era Has Unmasked a Misconception Promoted by Healthcare
The term “race” has been employed to categorize human beings into distinct groups based on some perceived biological distinctions. This concept was debunked with the completion of the Human Genome Project and its revolutionary findings that all humans are >99% genetically identical, subsequently...www.mdpi.com
Καλά εσύ μπορείς να θεωρείς ψεκες τους ανθρώπους που λένε ότι πρέπει να υπάρχουν ασφαλή σύνορα και τους ανθρώπους που λένε ότι υπάρχουν 2 βιολογικά φύλα. Το οτι εσύ λες ότι αντίθετο υπάρχει μόνο και μόνο για να πηγαίνεις κόντρα και να κερδίζεις με άσχημο τρόπο την προσοχή των άλλων δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.

31-08-24

20:55
Αρχική Δημοσίευση από American Economist:Καλά εσύ μπορείς να θεωρείς ψεκες τους ανθρώπους που λένε ότι πρέπει να υπάρχουν ασφαλή σύνορα και τους ανθρώπους που λένε ότι υπάρχουν 2 βιολογικά φύλα. Το οτι εσύ λες ότι αντίθετο υπάρχει μόνο και μόνο για να πηγαίνεις κόντρα και να κερδίζεις με άσχημο τρόπο την προσοχή των άλλων δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.
''Πολύ βολικό για εναν ακρο-αριστερό να λέει ότι δεν υπάρχουν φυλές, βλέπεις μόνο έτσι μπορεί να στηρίξει την λαθρομεταναστευση που εδώ και χρόνια δηλώνει υπέρ.''
Δεν γράφω κάτι ριζοσπαστικό. Γράφω ό,τι ξέρουμε εδώ και δεκαετίες : οι φυλες δεν υπάρχουν. Sci hub is your friend.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.872 μηνύματα.

31-08-24

21:00
Αρχική Δημοσίευση από American Economist:
''Πολύ βολικό για εναν ακρο-αριστερό να λέει ότι δεν υπάρχουν φυλές, βλέπεις μόνο έτσι μπορεί να στηρίξει την λαθρομεταναστευση που εδώ και χρόνια δηλώνει υπέρ.''
Δεν γράφω κάτι ριζοσπαστικό. Γράφω ό,τι ξέρουμε εδώ και δεκαετίες : οι φυλες δεν υπάρχουν. Sci hub is your friend.
Και σου ξαναλέω εσυ μπορείς να λες ότι δεν υπάρχουν σύνορα, δεν υπάρχουν φύλα και δεν υπάρχουν έθνη κτλ μόνο και μόνο για να πηγαίνεις κόντρα στους άλλους. Τέλος πάντων δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι καθώς είναι προφανές ότι σε κανένα thread δεν μιλάς με βάση την λογική παρά μόνο με ότι σου λέει η ιδεολογία (αναρχία καταλαβαίνουμε την σοβαρότητα) που ακολουθείς με κλειστά μάτια. Ευτυχώς οι ακραίες απόψεις που εκφράζεις σε όλα τα thread δεν ακολουθούνται ούτε από το 10% του πληθυσμού παρά μόνο από νοσηρές μειοψηφίες που τρέφουν μίσος προς την πατρίδα τους και την ίδια την ανθρωπότητα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

01-09-24

13:02
39χρονος βασισμένος μπασίστας έδειρε επίδοξο βιαστή σώζοντας 20χρονη κοπέλλα στη Σαλαμίνα. Θα με πείτε τι σημασία έχει η ταμπέλλα πάνω σε μία ανθρώπινη πράξη, ρωτήστε τους φίλους του indy που ήδη στοχοποίησαν και τη μούρη του:
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

01-09-24

13:14
Μπορεί να είναι φασίστας και να λένε αλήθεια μπορεί και όχι. Ποιος ο λόγος να το ξέρουμε; Κι αφού το μάθουμε, έχουμε να κάνουμε κάτι;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

01-09-24

13:20
Αλήθεια λένε, απλά οι αντίφα πρόλαβαν να τον στοχοποιήσουν ήδη στο indy. Δεν τους βγαίνει κάπως το αφήγημα εθνικιστής=μισογύνης και πετάνε το μπαλλάκι αλλού.Μπορεί να είναι φασίστας και να λένε αλήθεια μπορεί και όχι. Ποιος ο λόγος να το ξέρουμε; Κι αφού το μάθουμε, έχουμε να κάνουμε κάτι;
Σίγουρα όμως αυτό δεν θα μαθευτεί. Οι φωτογραφίες -του σκουπιδιού- του Μίχου που είναι τη μία στην εκκλησία και την άλλη με ελληνικές σημαίες όμως έκαναν τον γύρο του διαδικτύου παντού προσπαθώντας να πουν πως να το αρρωστημένο πρότυπο του συντηρητικού εκκλησιάζοντα πατριώτη. Τώρα δεν βολεύει να μαθευτεί αυτή η πράξη του 39χρονου. Αν τα μήντια δεν προβάλλουν τον ακροδεξιό ως φουσκωτό τραμπούκο που δέρνει γυναίκα και παιδιά, κάνει ουγκ αντί να μιλάει και ξεπουλάει και τη χώρα και τις ιδέες του για τα λεφτά θα σκάσουν

linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

01-09-24

13:32
Το ξέρω το ίδιο κάνουν και οι δεξιοί. Θα βγάλουν τον αριστερό ισλαμολάγνο, τρομοκρατολάγνο κλπ.Αλήθεια λένε, απλά οι αντίφα πρόλαβαν να τον στοχοποιήσουν ήδη στο indy. Δεν τους βγαίνει κάπως το αφήγημα εθνικιστής=μισογύνης και πετάνε το μπαλλάκι αλλού.
Σίγουρα όμως αυτό δεν θα μαθευτεί. Οι φωτογραφίες -του σκουπιδιού- του Μίχου που είναι τη μία στην εκκλησία και την άλλη με ελληνικές σημαίες όμως έκαναν τον γύρο του διαδικτύου παντού προσπαθώντας να πουν πως να το αρρωστημένο πρότυπο του συντηρητικού εκκλησιάζοντα πατριώτη. Τώρα δεν βολεύει να μαθευτεί αυτή η πράξη του 39χρονου. Αν τα μήντια δεν προβάλλουν τον ακροδεξιό ως φουσκωτό τραμπούκο που δέρνει γυναίκα και παιδιά, κάνει ουγκ αντί να μιλάει και ξεπουλάει και τη χώρα και τις ιδέες του για τα λεφτά θα σκάσουν
![]()
Δεν είναι πολιτική επιλογή αυτή η στάση του να τα βλέπεις έτσι τα πράγματα. Είναι νοοτροπία σχεδόν σε όλους. Θέλεις όλοι οι άνθρωποι γύρω σου να ικανοποιούν το αφήγημά σου. Αν είναι γυναίκα πρέπει να είναι έτσι κι έτσι, αν είναι παιδί οικογένειας πρέπει να μιλάει μόνο θετικά για τους γονείς του, αν διαμαρτύρεται μία γυναίκα που νιώθει αδικημένη είναι Κάρεν.κλπ. Σαν να είναι οι άνθρωποι παιχνίδια-κουκλες που τα βάζεις σε λειτουργία ένα παιδάκι και δεν του δουλεύουν καλά και χτυπάνε το κουκλάκι λίγο για να πάρει μπροστά.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

01-09-24

13:37
Γενικα και ΠΑΝΤΑ...μιλας για τους αντιφασιστες σαν ΑΥΤΟΙ να ειναι το κακο και το ακραιο., απλά οι αντίφα
Να κοιταχτεις.Εχεις σοβαρο θεμα.
Αντιφα..αν δεν εχεις καταλαβει να σε ενημερωσω οτι δεν ειναι μονο οι ακραιοι αριστεροι..αλλα ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...ΕΤΣΙ..ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙς ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

01-09-24

13:55
Πρώτον, στη συγκεκριμμένη περίπτωση μιλούσα πολύ συγκεκριμμένα για κάποιους και το site τους.Γενικα και ΠΑΝΤΑ...μιλας για τους αντιφασιστες σαν ΑΥΤΟΙ να ειναι το κακο και το ακραιο.
Να κοιταχτεις.Εχεις σοβαρο θεμα.
Αντιφα..αν δεν εχεις καταλαβει να σε ενημερωσω οτι δεν ειναι μονο οι ακραιοι αριστεροι..αλλα ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...ΕΤΣΙ..ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙς ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ.
Δεύτερον, ο κάθε δημοκρατικός κυρπαντελής και κυρακατίνα είναι το κλασσικό «σιχαίνομαι και τα δύο άκρα». Δεν έχω σχέση μαζί τους και εννοείται δεν είμαι ούτε antifa.
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος

01-09-24

13:59
Καλό είναι να διαχωρίσουμε τους αντιφασίστες από τον αντιφασισμό. Το ένα είναι άνθρωποι οπότε μπλέκεις με ένα σωρό καταστάσεις και ψυχισμούς και το άλλο ένα σύστημα ιδεών που είναι ξεκάθαρο, μπορεί ο καθένας να μάθει διαβάζοντας και να τον ενστερνιστεί ή όχι.
Το να κρίνεις κινήματα ή ιδεες και ιστορικούς ρόλους από τον κάθε μαλάκα που σε χαλάει σε καθιστά φτωχό.
Σάμπως στον ελληνικό εμφύλιο ήταν κομμουνιστές μαρξιστές ιδεολόγοι και προσδοκούσαν ισονομία, και ελευθερία, κλπ; Ή οι άλλοι ήταν πιστοί πατριώτες που αγαπούσαν την Ελλάδα, το ιδεώδες της )όπως; κι αν το ένιωθαν) και ανησυχούσαν πραγματικά για το μέλλον και τον Ελληνισμό κλπ.
καταπιεσμένα ανθρωπάκια ήταν που συσσώρευσαν τόσα κόμπλεξ. Εντελώς αναμενόμενο και φυσιολογικό. Δεν έχω ασφαλή εικόνα από την εποχή. Μόνο ιστορίες και καλλιτεχνικά έργα. Εμένα μου έρχεται η δουλειά του Ρώμα με το Δελληγιάννειο παρθεναγωγείο ή το καπλάνι της βιτρίνας που είναι άλλου, δεν θυμάμαι. Έβλεπα ανθρώπους με εξουσία να καταπιέζουν άλλους. Νομίζω κι εγώ αν ήμουν και ας μην είχα διαβάσει ποτέ Μαρξ θα έπαιρνα το όπλο που θα μου έδιναν και θα ακολουθούσα σπρωφμέςνος από εκδικητικότητα.
Βέβαια αυτό που λέω είναι μία υπόθεση και το αντιοκειμενικά τι ε´γινε είναι δύσκολο να οριστεί.
Το να κρίνεις κινήματα ή ιδεες και ιστορικούς ρόλους από τον κάθε μαλάκα που σε χαλάει σε καθιστά φτωχό.
Σάμπως στον ελληνικό εμφύλιο ήταν κομμουνιστές μαρξιστές ιδεολόγοι και προσδοκούσαν ισονομία, και ελευθερία, κλπ; Ή οι άλλοι ήταν πιστοί πατριώτες που αγαπούσαν την Ελλάδα, το ιδεώδες της )όπως; κι αν το ένιωθαν) και ανησυχούσαν πραγματικά για το μέλλον και τον Ελληνισμό κλπ.
καταπιεσμένα ανθρωπάκια ήταν που συσσώρευσαν τόσα κόμπλεξ. Εντελώς αναμενόμενο και φυσιολογικό. Δεν έχω ασφαλή εικόνα από την εποχή. Μόνο ιστορίες και καλλιτεχνικά έργα. Εμένα μου έρχεται η δουλειά του Ρώμα με το Δελληγιάννειο παρθεναγωγείο ή το καπλάνι της βιτρίνας που είναι άλλου, δεν θυμάμαι. Έβλεπα ανθρώπους με εξουσία να καταπιέζουν άλλους. Νομίζω κι εγώ αν ήμουν και ας μην είχα διαβάσει ποτέ Μαρξ θα έπαιρνα το όπλο που θα μου έδιναν και θα ακολουθούσα σπρωφμέςνος από εκδικητικότητα.
Βέβαια αυτό που λέω είναι μία υπόθεση και το αντιοκειμενικά τι ε´γινε είναι δύσκολο να οριστεί.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

01-09-24

14:06
Οποτε τον καθε δημοκρατικο ανθρωπο τον ονομαζεις κυρα κατινα και κυρ παντελη,Πρώτον, στη συγκεκριμμένη περίπτωση μιλούσα πολύ συγκεκριμμένα για κάποιους και το site τους.
Δεύτερον, ο κάθε δημοκρατικός κυρπαντελής και κυρακατίνα είναι το κλασσικό «σιχαίνομαι και τα δύο άκρα». Δεν έχω σχέση μαζί τους και εννοείται δεν είμαι ούτε antifa.
Ευγε καμαρι μου!

ΥΓ τι αντιφα καλε εσυ να εισαι; Σε νηπιο μιλας.ΚΑΡΓΑ ΦΑ εισαι! Για αυτο και τους αντιφα τους θεωρεις κατι κακο.Αλλο παλι τουτο!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.

01-09-24

14:08
Φοβούνται τις αυτοδικίες λέει κάποιος σε σχόλιο που διάβασα στο ΥΤ.
Όχι, δεν ειναι αυτό. Σου λέει θα αντιδράς με συγκεκριμένο τρόπο. Αν αντιδράς με πολύ νταβραντίλα τρόπο, ακόμα κι αν έσωσες μια γυναίκα, θα βρεθείς υπόλογος.
Εντωμεταξύ τι μου βγάζει όλο αυτό σαν περιρρέουσα αίσθηση:
Ο εθνικιστής που σώζει μια κοπέλα, ειναι φασίστας
Ο συστημικός που σώζει μια κοπέλα, είναι ήρωας γυναικοσώστης, μετάλλιο της τιμής.
Σαν να σου λένε, ότι αν βλέπετε κάποιον να βλάπτει γυναίκα, να είστε προσεκτικοί, να κοιτατε τη δουλειά σας ή να του πείτε δημοκρατικά με ήρεμη ψιλή φωνή "σας παρακαλώ καλέ μου κύριε, μπορείτε να σταματήσετε να μου πειράζετε τη γυναίκα μου;"
Αμαν πια με ολους τους νταβραντισμένους φασίστες.
Γιατί δεν είστε cuckolds να ανοιξετε και κανα Ονλυφανς να σας πεγκάρει η κοπέλα σας να σας δώσουμε κανα βραβείο, να πάτε για πολιτικοί, ίσως και να σας βγάλουμε σε κανα άρθρο είδησης για ρηξικέλευθη επιχειρηματικότητα;
Όχι, δεν ειναι αυτό. Σου λέει θα αντιδράς με συγκεκριμένο τρόπο. Αν αντιδράς με πολύ νταβραντίλα τρόπο, ακόμα κι αν έσωσες μια γυναίκα, θα βρεθείς υπόλογος.
Εντωμεταξύ τι μου βγάζει όλο αυτό σαν περιρρέουσα αίσθηση:
Ο εθνικιστής που σώζει μια κοπέλα, ειναι φασίστας
Ο συστημικός που σώζει μια κοπέλα, είναι ήρωας γυναικοσώστης, μετάλλιο της τιμής.
Σαν να σου λένε, ότι αν βλέπετε κάποιον να βλάπτει γυναίκα, να είστε προσεκτικοί, να κοιτατε τη δουλειά σας ή να του πείτε δημοκρατικά με ήρεμη ψιλή φωνή "σας παρακαλώ καλέ μου κύριε, μπορείτε να σταματήσετε να μου πειράζετε τη γυναίκα μου;"
Αμαν πια με ολους τους νταβραντισμένους φασίστες.
Γιατί δεν είστε cuckolds να ανοιξετε και κανα Ονλυφανς να σας πεγκάρει η κοπέλα σας να σας δώσουμε κανα βραβείο, να πάτε για πολιτικοί, ίσως και να σας βγάλουμε σε κανα άρθρο είδησης για ρηξικέλευθη επιχειρηματικότητα;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

01-09-24

14:34

Σύνταγμα: Χημικά και προσαγωγές μετά από συγκέντρωση απέναντι από την Βουλή
Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαγορεύσει την δημόσια υπαίθρια συνάθροιση που είχε καλέσει η «Συντακτική Εθνοσυνέλευση – Άμεση Δημοκρατία»
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος

01-09-24

14:56
ό,τι θες να είσαι.Πρώτον, στη συγκεκριμμένη περίπτωση μιλούσα πολύ συγκεκριμμένα για κάποιους και το site τους.
![]()
Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαγορεύσει την δημόσια υπαίθρια συνάθροιση που είχε καλέσει η «Συντακτική Εθνοσυνέλευση – Άμεση Δημοκρατία»www.protothema.gr
Ρε συ. Όλο προτρέχεις! Μην αφορίζεις με τη μία, Τι διάλο; Θεωρείς ότι είναι τετελεσμένα όλα;Οποτε τον καθε δημοκρατικο ανθρωπο τον ονομαζεις κυρα κατινα και κυρ παντελη,
Ευγε καμαρι μου!
ΥΓ τι αντιφα καλε εσυ να εισαι; Σε νηπιο μιλας.ΚΑΡΓΑ ΦΑ εισαι! Για αυτο και τους αντιφα τους θεωρεις κατι κακο.Αλλο παλι τουτο!
Μεθαύριο μπορεί να είναι ένας προοδευτικός άνθρωπος αν δεν είναι τώρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.224 μηνύματα.

01-09-24

15:00
Εντωμεταξυ τα νεοδημοκρατάκια θαμώνες του πρώτου θέματος, έβγαλαν το πόρισμα οτι αυτοι που εκαναν τη συγκεντρωση ειναι ψεκ.![]()
Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαγορεύσει την δημόσια υπαίθρια συνάθροιση που είχε καλέσει η «Συντακτική Εθνοσυνέλευση – Άμεση Δημοκρατία»www.protothema.gr
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-09-24

15:46
Αντε καλε..δεν το πιστευω...
www.protothema.gr

Έκθεση της ΕΛΑΣ: Η ανθρωπογεωγραφία των εγκληματικών ομάδων που εξαρθρώθηκαν το 2022 στην Ελλάδα
Το σοβαρό και οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα - Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση της ΕΛΑΣ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-09-24

15:47
Δεν ειναι;Εντωμεταξυ τα νεοδημοκρατάκια θαμώνες του πρώτου θέματος, έβγαλαν το πόρισμα οτι αυτοι που εκαναν τη συγκεντρωση ειναι ψεκ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

01-09-24

15:47
Εσυ δεν ξερεις τον γιαννη,,εμεις τον ξερουμε,Δηλωμενος ειναι λεμε.Ο ιδιος το δηλωνει και ρωτα τον κα την υπογραφη που ειχε βαλέι με τον αρχιφασιστα ιδρυτη του φασισμου/Κια ΧΑΥΓΙΤΗΣ.Αυτα ειναι γνωστα πραγματα σε εμας...απλα εσυ δεν τα ξερεις.ό,τι θες να είσαι.
Ρε συ. Όλο προτρέχεις! Μην αφορίζεις με τη μία, Τι διάλο; Θεωρείς ότι είναι τετελεσμένα όλα;
Μεθαύριο μπορεί να είναι ένας προοδευτικός άνθρωπος αν δεν είναι τώρα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-09-24

15:52
Δεν ξέρω. Αντικειμενικά. Μπορει πολλοι να ειναι πράγματι περίεργοι, μπορεί να μην είναι.Δεν ειναι;
Κοιταω μονο τι λένε και για τι διαμαρτυρονται, κι αν αυτο ειναι σωστό ή λάθος.
Όπως θα έλεγα και για έναν αριστερό οργανισμό που θα έκανε διαμαρτυρία για τους μισθούς για παράδειγμα. Δε θα έλεγα, α ειναι τεμπέληδες, συνδικάλες, ισλαμολάγνοι. Ωπα. Κάτσε να δουμε αν αυτο που λενε ειναι σωστό πρώτα, αν συμφωνεί με τις αξίες μου, τις δικές σου.
Πρέπει να κοιτάμε την ουσία πρώτα.
Γιατί μαζεύτηκαν αυτοι οι άνθρωποι; Τι ακριβώς ζητάνε; (όντως ρωταω, δεν το χω ψάξει, όταν λεω δεν ξερω, όντως δεν ξερω, αν και υποψιάζομαι)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 220 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- touvlo
- johnsala
- taketrance
- Wonderkid
- Memetchi
- rafaela11
- ROM32
- back2967
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- charmander
- camil
- Ilma
- Scandal
- J.Cameron
- bibliofagos
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Hased Babis
- vasilis123321
- Reader
- Joji
- Vera
- A350
- Libertus
- Jack of Spades
- giorgos5002
- Luludaki
- Αντικειμενικός
- chester20080
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- akis_95
- danonito_kyr
- Εριφύλη
- userguest
- GeorgePap2003
- Skeptic95
- Debugging_Demon
- physicscrazy
- Ryuzaki
- gegeorgiou90
- iew
- Hecticism
- Anti_Elon_Musk
- Totreno
- Corfu kitty
- aggelosst9
- Μαυρίκιος
- fockos
- Giorgosvr
- fourkaki
- phleidhs
- teacher_40
- jellojina
- ayahuasca97
- exotic xo
- Fernando_A
- ISTORIKOS EREVNITIS
- Advocatus diaboli
- galaziamatia
- despoina13
- jj!
- thunder3
- linuxman
- Mike_100
- еще один пророк р...
- Μήτσος10
- epote
- Deimos
- rootbreaker
- Steliosgkougkou
- Abysmal Hunter
- feggarenios
- thenutritionist
- o venizelikos
- Robelano
- grtt
- katia1
- kost28
- tsiobieman
- Viktor
- NeosUser2023
- Alessandra Eliza
- bbb
- AK-92
- melmel
- V@Per
- Antonia Alexandra
- Maria23667
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- Esperos1
- eukleidhs1821
- geodimios
- hirasawayui
- ggl
- gmoutzour
- marww
- Dmzk
- User2350
- melina_51
- Maraki4you
- math2arch
- Kitkat28!
- AN.PA
- dmav
- Phantomas
- Αλκίμαχος
- Δροσουλίτης
- afantos
- Himalaian
- JohnnyW
- Dark_kronos
- aggorf
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Re_Alexis
- Giorgkalo
- Ecomaniac
- DimitraA.
- Ωρορα
- ilovekpop
- Shadowban
- Arianara S3
- Ranger
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.