touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.614 μηνύματα.
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας:
www.protothema.gr
Στην Ισπανία πριν 1 χρόνο έγιναν φονικές πλυμμήρες, όπου πέθαναν 230 περίπου άνθρωποι. Φέτος, 1 χρόνο μετά, γίνονται διαδηλώσεις για απονομή δικαιοσύνης, επειδή οι αρχές :<< καθυστέρησαν να εκδώσουν προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και να στείλουν ομάδες διάσωσης>>. Και τώρα ο προβληματισμός μου: Όταν έχεις να κανεις με τη φύση, κατά πόσον αυτό είναι δυνατό; Δηλ πόσο μπορεί να φταίει η κυβέρνηση, ή οι τοπικές αρχές, για το ότι άργησαν να προβλέψουν και να ειδοποιήσουν; Δεν ξέρω, τι ακριβώς ενέργειες έχουν γίνει βέβαια. Όμως στο μυαλό μου έρχονται δικές μας καταστροφές και δυστυχήματα και προσπαθώ να συγκρίνω.
Τα Τέμπη, ήταν ολοφάνερα ευθύνη μη σωστής διαχείρησης των τρένων: ξεπούλημα άνευ όρων, μη εγκατάσταση υποχρεωτικού συστήματος ασφαλείας, κουκούλωμα, ψευτιές και όσα έχουμε πει.
Τι λέτε εσείς;
Διαδήλωση στη Βαλένθια έναν χρόνο μετά τις φονικές πλημμύρες με τους 229 νεκρούς
Η πλειονότητα των κατοίκων θεωρούν ότι ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, Κάρλος Μαθόν, πρέπει να παραιτηθεί
Τα Τέμπη, ήταν ολοφάνερα ευθύνη μη σωστής διαχείρησης των τρένων: ξεπούλημα άνευ όρων, μη εγκατάσταση υποχρεωτικού συστήματος ασφαλείας, κουκούλωμα, ψευτιές και όσα έχουμε πει.
Τι λέτε εσείς;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.244 μηνύματα.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool